Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Koριτσάκια μου, γλυκά, γεια σας!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!

Η κορούλα μου πλέον είναι χριστιανή και έμαθε κιόλας να κάνει το σταυρό της! Ναι!ναι! πηγαίνουμε στο καντηλάκι μας, το ανάβουμε και προσπαθεί να με μιμηθεί όταν κάνω το σταυρό μου.

Περάσαμε όμορφα. Όπως βέβαια ήταν αναμενόμενο, ο καιρός ήταν χάλια. Από το πρωί έβρεχε καταρρακτωδώς. Πήγαμε με ομπρέλες στην εκκλησία και κουλουριασμένοι γιατί έκαμε και λίγο κρύο.

Το κοριτσάκι μου στην αρχή ήταν ήσυχο, αλλά όσο περνούσε η ώρα, τόσο άρχιζε την γκρίνια με αποκορύφωμα την ώρα που "βούτηξε". Ε, εκεί μας άκουσε όλο το τετράγωνο.

Μες στα ρουχαλάκια της ηταν μια οπτασία. Πανέμορφη...........Κουκλα είναι το μωρό μου.

Μάγδα μου, με το καλό να έρθει και η δική σας σειρά. Αλήθεια πώς θα την ονομάσετε;

Βασδέλη μου, μπράβο. Όλα πάνε κατ' ευχήν. Πλησιάζουν οι μέρες!

Σας φιλώ όλες μία προς μία!

Σας ευχαρίστω και πάλι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζι μου ,καλοφωτισμενη η μικρή σας! Τι όμορφες στιγμές!!!!

Νόρα μου,πολύ χάρηκα που ήρθες και πάλι! Σα να σε ξέρω χρόνια,μου φαίνεται!!! Και σένα και τη Κεφαλονιτισσα!! :)

Εγώ σταθερά...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια... Γιατί χαθήκαμε πάλι έτσι;

Μάγδα μου ετοιμάζεστε για τη βάφτιση.. Με το καλό το ονοματάκι σας και μακάρι ο καιρός να είναι σύμμαχός σας..

Μάρτζι μου έφτιαξε καθόλου ο καιρός στα μέρη σας; Εδώ στην πρωτεύουσα έχει έναν απίστευτο ήλιο με ελαφρύ αεράκι..

Νόρα μου σήμερα θα σε πάρει τηλέφωνο η κοπέλα.. Λύσε μου μια απορία.. Μαρούσι μένεις ή Πεύκη; έχω μείνει με την εντύπωση ότι μένεις Πεύκη και έχει κάποιο θεματάκι με αυτό αλλά θα σε πάρει σίγουρα τηλέφωνο.. Σε πήρα κι εγώ στο σπίτι πριν από λίγο (11.15) από το γραφείο οπότε αν δεις νούμερο που ξεκινάει από 211 μην παραξενευτείς..

Μία μου συνεχίζεται ακόμη αμείωτο το τρέξιμο;

Βασδέλη μου πόσο χαίρομαι για σένα που προχωράς ακάθεκτη.. Η μεγάλη στιγμή είναι πολύ κοντά και το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει για όλα!

Ο Γεράσιμος έχει αρχίσει τα πείσματα.. Αν δεν θέλει να τον πάρεις αγκαλιά συγκεκριμένη χρονική στιγμή ξαπλώνει στο πάτωμα και αρχίζει το νιαούρισμα.. αλλά δεν μασάμε.. από μέσα μου σκάω στα γέλια βέβαια..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Γεια σας κόρες!!!

Μαρτζι μου,καλοφωτισμενη η μικρή!!!

Μάγδα,και στα δικα σας!!!

Δομνίνα μου,αρχισε τα τσαλιμάκια το αγόρι μας; :)

Νόρα,τι εγινε με τις μπλούζες;αρέσανε στην κόρη σου; πες μου ότι η λαχανί είναι η αγαπημενη της!!! ;)

Χάρηκα που σε ξαναείδα....σα να σε ξέρω χρόνια...και σένα και την Δομνίνα....

Εγώ,κλασικά,μέσα!

θέλω να πάω για shopping therapyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!

Στις 26 η καισαρική,σας είπα;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Νόρα μου σήμερα θα σε πάρει τηλέφωνο η κοπέλα.. Λύσε μου μια απορία.. Μαρούσι μένεις ή Πεύκη; έχω μείνει με την εντύπωση ότι μένεις Πεύκη και έχει κάποιο θεματάκι με αυτό αλλά θα σε πάρει σίγουρα τηλέφωνο.. Σε πήρα κι εγώ στο σπίτι πριν από λίγο (11.15) από το γραφείο οπότε αν δεις νούμερο που ξεκινάει από 211 μην παραξενευτείς..

Ωχ βρε Δομνινα το είδα το νούμερο αλλα μ έχουν πρήξει με κατι δημοσκοπήσεις για τις εκλογές και κατι εταιρείες με δώρα και βλακείες και δεν το σήκωσα!!!! Την επόμενη φορά.

Πευκη μένω αλλα η Πευκη ειναι δίπλα με το Μαρούσι. Ας με παρει η κοπέλα και θα τα πούμε.

Μαγδα με το καλο!!!!!

Βασδελη μου τι να σου πω ξετρελαθηκε κλασικά με τη μπλε και με τη λαχανί σφίχτηκα λιγο αλλα μου είπε ότι θα τη φοράει. Πάντως εγώ Τρίτη φορά ν αλλάξω ρουχα δεν ξανά πήγαινα με τιποτα. Σήμερα το πρωί φόρεσε πάντως δικιά μου κοντομάνικο μπλούζα απορώ πραγματικά πως την ξετρυπώνει απο κει που ήταν.

Εμείς είχαμε παιδίατρο σήμερα πήραμε βάρος και ύψος είπαμε όμως ακολουθούμε τη δική μας καμπύλη ύψους βάρους. Όλα καλα έχουμε πλήρης ελευθερία στις τροφές και το αυγο που της το ρίχνω στο φαγητό μου είπε να της το δοκιμάσω μάτι η ομελέτα. Εντωμεταξύ ως θαύματος είχε φάει αρακά με αγγινάρα το μεσημέρι και η κοιλίτσα της ήταν Τούρλας. Χα χα χα...

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω βρε κορίτσια μ αυτές τις δημοσκοπήσεις έχω απαντήσει σε μερικές γιατί λυπάμαι τα παιδάκια που κάνουν τη δουλειά τους. Κάθε φορά έχω την αίσθηση ότι έχω πει αρλούμπες όλες οι ερωτήσεις μοιάζουν και νομίζω ότι τους λέω αλλα ντι άλλων. Σε άλλες λέω ναι και σχεδόν σε ίδιες όχι πως βγάζουν άκρη μεγαλη απορία το έχω!!! Σας εχει τύχει?????

Καλημέρα φιλενάδες μου!

Δεν έχω καθόλου χρόνο για να μπω και να σας διαβάσω, γιατί - για μια ακόμη φορά - έχουν συμβεί γεγονότα που ανέτρεψαν κυριολεκτικά τη ζωή μας, και μάλιστα μέσα σε "συμπυκνωμένο" χρόνο. Τι να πω, από τα τέλη του 2012 βιώνουμε τη μια ανατροπή μετά την άλλη (κάποιες, πολύ οδυνηρές)....

Πέρα από αυτό, θα έχω φοβερό τρέξιμο με τις εκλογές και αμέσως μετά έρχονται οι εξετάσεις, αμέσως μετά η παράσταση μπαλέτου της μικρής (με καθημερινές εξαντλητικές πρόβες, φωτογραφίσεις κλπ.) και κάπου εκεί μέσα θα "χαθούν" τα γενέθλιά της και το πάρτι που ονειρευόταν. Άλλη φορά θα γράψω για τις σχολές μπαλέτου, τις παραστάσεις και, ιδίως, για τη νοοτροπία νεόπλουτου κάποιων γονέων σε καιρό κρίσης.

Έχω την αίσθηση ότι ο χρόνος τρέχει με ταχύτητες φωτός!

Θα ξαναμπώ με την πρώτη ευκαιρία.

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να καμαρώνετε τα αγαπημένα σας παιδάκια!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Γεια σας κορίτσια!

Χάθηκα λίγο γιατι δεν έχω καθόλου μα καθόλου χρόνο. Ολη μέρα τρέχω με τη μικρή και με τις δουλειές του σπιτιού που είναι ατελείωτες!

Τώρα βλέπω γιουροβίζιον κι έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα με τα τόσο άθλια τραγούδια.

Μία, να μας πεις για το μπαλέτο και τη νοοτροπία κάποιων γονιών.

Δόμνα, έφτιαξε ο καιρός. Μην φανταστείς κάτι φοβερό , απλά δεν χρειάζεται να ανάβουμε όλη μέρα τη σόμπα. Το απόγευμα όμως την ανάβουμε. Βαρέθηκα......Θέλω να βγει ήλιος, να βάλω κοντομάνικο, να φτιάξει η διάθεσή μας!

Αυριο θα πάμε να κοινωνήσουμε.

Πήρα το dvd από τη βάφτιση. Καλό είναι.........Να βλέπατε σε πόσες στιγμές της βάφτισης είμαι βουρκωμένη από τη συγκίνηση!

Μάγδα, με το καλό και η δική σας την Κυριακή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπερα κοριτσάκια!!!!

Μια μου ελπίζω όλα καλα! Έχω ακούσει για σχολές μπαλέτου και έχουμε περάσει και μεις 6 χρονια έκανε η μεγαλη μου. Ακόμα μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο με τα δίδακτρα τις πολύωρες πρόβες και τα άπειρα λεφτά για στολές στο τέλος για την παράσταση που εμάς η τελευταια σχολή που είμασταν για τέσσερα χρονια έκανε κάθε χρόνο παράσταση. Δε λέω όμως κορμί λαμπάδα η μεγαλη μου και το στήσιμο της απίστευτο αλλα κάπου πρεπει να υπάρχει και ένα φρένο.

Μανου εσείς κάνατε μπαλέτο?????

Μαγδα μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου.

Μάρτζι μου πλησιάζουν τα γενέθλια μας εγώ την Τρίτη παραγγέλνω τούρτα και θα παω στο γνωστό πολυκατάστημα για στολισμό!!!!!

Δομνινα μου σκεφτομουν τη φίλη σου και ναι η Πευκη εχει μεγάλο προβλημα με τη συγκοινωνία αν αυτο ειναι το θεμα το χω ζήσει και γι αυτο πηρα και αυτοκίνητο γιατί δεν πήγαινε άλλο.

Καλή εβδομάδα να χουμε!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Περάσαμε κι εμείς ένα γεμάτο σαββατοκύριακο.. Πήγαμε κι εμείς στην παιδίατρο το Σάββατο για να κάνουμε δυο εμβόλια.. Με το που την είδε ο μικρός μουλάρωσε και δεν έμπαινε στο ιατρείο με τίποτε.. Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου.. στο τέλος μπήκε και έκλεισε την πόρτα πίσω του:tongue: Τον βρήκε σε εξαιρετική κατάσταση.. Πήρε μισό κιλό και 2 πόντους και φτάσαμε αισίως τους 78 πόντους και τα 10.5 κιλά! Αντράκι σωστό έγινε.. Μας έβαλε και όσπρια στη διατροφή μας και μόλις της είπα ότι ξεκίνησε να σηκώνει το πόδι για να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια έπαθε πλάκα.. Μου ξαναείπε ότι θα γίνει πολύ ζωηρός και πολύ τζόρας μιας και για να την "εκδικηθεί" για τα εμβόλια που του έκανε έπαιρνε ότι έβρισκε, την κοίταγε στα μάτια και τα πέταγε κάτω:lol: Μετά γυρίσαμε σπίτι και κοιμήθηκε το πρώτο σερί 9ωρο το μωρό μου! Το καλύτερο δώρο για τη μανούλα του..

Νόρα μου δεν σε πήρε ακόμη η φίλη μου τηλέφωνο;; Αν δεν σε πήρε σου ζητώ συγνώμη εγώ για λογαριασμό της.. Θα την πάρω να δω τι έχει γίνει..

Έκανα κι εγώ μπαλέτο όταν ήμουν μικρή και ειλικρινά μου άρεσε πολύ.. Νομίζω ότι εκεί οφείλεται το γεγονός ότι ακόμη και στα δεύτερα - άντα μου το κορμί μου είναι αρμονικό.. (θέλω να πιστεύω)...:D

Βέβαια τότε ήταν άλλες εποχές και τα λεφτά τελείως διαφορετικά.. πάντως πιστεύω κι εγώ ότι το μπαλέτο βοηθάει πολύ τα κορίτσια στο να έχουν σωστή στάση σώματος και προσδίδει και χάρη.. Βέβαια αν οι τιμές έχουν εκτοξευτεί σίγουρα δεν θα κάνω το παιδί μου Μαργκό Φοντέην!

Μάρτζι μου κι εμένα με τρέχει ο μικρός όλη μέρα όταν είμαι σπίτι οπότε εγώ έχω αφήσει το σπίτι στο έλεος του Θεού.. Ευτυχώς προσπαθώ να το κρατάω μαζεμένο σε γενικές γραμμές και έρχεται και μια κοπέλα κάθε 15 μέρες - να είναι καλά!

Μία μου λυπάμαι που σε διαβάζω αγχωμένη, στενοχωρημένη, προβληματισμένη και στο τρέξιμο.. Ότι είναι να γίνει ας είναι για καλό και ας γίνει με το μικρότερο δυνατό ψυχικό και σωματικό κόστος..

Προχθές είχε το βαφτιστηράκι μου γενέθλια .. Έγινε 7 .. Και για δώρο γενεθλίων τον πήρα χθες και πήγαμε σινεμά σε τρισδιάστατο και στο Allou Fun Park.. Γύρισε σπίτι εκστασιασμένος και εγώ περισσότερο που το χάρηκε τόσο πολύ!

Νόρα μου να περάσετε υπέροχα στα γενέθλιά σας.. Θα κάνετε πάρτυ;

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και χρονια πολλά στις μανουλες που ξέχασα να σας πω χτες.

Δομνινα με πήρε χτες η κοπέλα τα είπαμε μην σε αναστατώνω.

Να σε ρωτήσω βρε Δομνινα αν ξέρεις γιατί έχω μπλέξει και αρχίζω και εκνευριζομαι πήγα στο ΙΚΑ η ότι ειναι πια τεςπα τη ληξιαρχική πράξη βαφτισης και γράψανε στο οικογενειακό βιβλιάριο το όνομα του παιδιού πριν τρεις μήνες έγινε αυτο οι συνταγές απο την παιδίατρο τη γράφουν αβαπτιστη ακόμα. Παω στο ΙΚΑ ξανά και μου λένε το όνομα το περνά η παιδίατρος η παιδίατρος μου δεν ειναι συμβεβλημένη με το ΙΚΑ μονο εξετάσεις φάρμακα και εμβόλια μπορει να γράφει όπως οι περισσότεροι, η οποία μου λεει το όνομα το περνά το ΚΕΠ πήγα σήμερα και με διωξανε γιατί δεν το κάνουν αυτοί. Ποιος το κανει οεοοοοοοο!!!!!!!!!!!

Εσυ τι έκανες . Σταμάτησα τρεις γονείς στο δρόμο να ρωτήσω η τρελή ο ένας μπαμπάς ήταν στρατιωτικός δημόσιο δεν ήξερε, η άλλη μαμα ήταν Γαλλίδα μικρό το μωρο αβαπτιστο του είχε κανει ονοματοδοσία προφανώς για διαβατήριο και η Τρίτη ήταν νταντά του μωρού και δεν ήξερε. Την ατυχία μου μέσα!!!!!!!!!!!

Ναι θα κάνουμε πάρτυ με τους γονείς μου τα αδέρφια μου τους νονούς της και του νονούς της μεγάλης Που ειναι δυόμιση το κοριτσάκι τους.

Μαζευόμαστε γύρω στα είκοσι άτομα ελαφρύς μπουφές και τούρτα το σχέδιο είπε θα το,διαλέξει η αδερφή της.

Νόρα μου πραγματικά για αυτό που με ρωτάς δεν έχω ιδέα.. Κι εμένα στο βιβλιάριο του ΙΚΑ ακόμη αβάπτιστος φαίνεται.. απλά γιατί δεν έχω βρει χρόνο να πάω στο ΙΚΑ για να το συμπληρώσουν.. Μου φαίνεται ότι θα το συμπληρώσω εγώ μόνη μου.. Υπάρχει ένα ζήτημα όμως με τα ληξιαρχεία. Αν γέννησες στο ΙΑΣΩ πρώτα έπρεπε να πας με το χαρτί που σου δίνει στη βάφτιση ο παπάς στο Ληξιαρχείο Αμαρουσίου (γιατί εκεί ανήκει το ΙΑΣΩ) για να δηλώσεις τη βάφτιση και μετά με τη ληξιαρχική πράξη βάφτισης που σου δίνουν από κει πας στο Δήμο που έχετε την οικογενειακή σας μερίδα και δηλώνεις το όνομα και τη βάφτιση του παιδιού... Εμένα η δική μου παιδίατρος είναι και στο ΙΚΑ αλλά επειδή γράφει η ίδια τις συνταγές και παίρνει και η ίδια τα φάρμακα δεν το έχω προσέξει αν τον γράφει με το όνομά του.. Λογικά όμως θα εμφανίζεται το όνομά του.. Μήπως εσένα φαίνεται αβάπτιστη διότι δεν έχεις ακολουθήσει τη διαδικασία που σου γράφω παραπάνω;

Να περάσετε τέλεια στο πάρτυ σας.. Είμαι σίγουρη ότι το θέμα της τούρτας θα είναι απλά καταπληκτικό μιας και θα το διαλέξει η μεγάλη αδερφή!

L2qIp2.png

Στο ληξιαρχείο πήγαμε γιατί πήραμε ληξιαρχικές πράξεις βάπτισης. Θα παω στο δήμο να δώ αν το έχουμε δήλωση για να πάρω οικογενειακή μερίδα η κάποιο άλλο χαρτί που φαίνεστε το όνομα. Κανε μου τη χάρη αν το θυμηθεις ρωτά την επόμενη φορά την παιδίατρο σου. Μήπως πρεπει να βρω παιδίατρο του ΙΚΑ να μου περάσει το όνομα.

Ο στρατιωτικός μπαμπάς μου είπε ότι μέχρι τα δυο μπορει να φαίνεστε αβαπτιστο το παιδί μετα εχει προβλημα τι προβλημα δεν ξέρω. Ο δε άντρας μου που τον πήρα τηλ. Επειδή εκνευριζετε με τις διαδικασίες του δημοσίου μου είπε το κορυφαίο ας παει πανεπιστήμιο και βλέπουμε. Τα νεύρα μου

Καλημέρα και συγγνωμη που "εισβαλλω" ετσι στην παρεα σας.

Ειδα τυχαια το θεμα της Νορας με το ονομα κι επειδη εκανα τη διαδικασια προσφατα ειπα να γραψω τη δικη μου εμπειρια.

Λοιπον στο βιβλιαριο υγειας του ασφαλιστικου ταμειου το ονομα το γραφει υπαλληλος του ασφαλιστικου ταμειου αφου εχουμε παει ληξιαρχικη πραξη βαφτισης και το περναει και στο συστημα ηλεκτρονικα. Για να βγαινει ομως στις συνταγες του ΠΕΔΥ πας σε ΚΕΠ με τη ληξιαρχικη πραξη βαφτισης και το χαρτι που σου ειχαν δωσει οταν ειχες βγαλει ΑΜΚΑ στο παιδι και περνανε στον ΑΜΚΑ το ονομα. Δηλαδη το ονομα στις συνταγες συνδεεται με τον ΑΜΚΑ κι οχι με το ασφαλιστικο ταμειο. Εκανα αυτες τις διαδικασιες πριν 15 ημερες οπότε ειναι τσεκαρισμενο. Στο βιβλιαριο υγειας του παιδιου που μας ειχαν δωσει απο το μαιευτηριο γραφει το ονομα ο παιδιατρος-δεν ειναι τιποτα αυτο.

Καλημερα σας ξανα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...