Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα μετα απο μια ομορφη πρωτομαγια!!!

Αυριο θα δοκιμασω το δαμασκινο, αλλα τωρα μονο αποξηραμενα εχει, λογικα βραζω ενα και θα το β;ζω στην φρουτοκρεμα.

Εμεις βαφτιζουμε την αλλη Κυριακη. Ειδα κατι υπεροχες κορδελες για την μπεμπα στο ιντερνετ αλλα τα εξοδα αποστολης 6 ευρω θεωρω οτι ειναι πολλα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα και καλό μήνα να έχουμε!

Χθες είχε υπέροχη μέρα εδώ στην πρωτεύουσα και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε με το να πάμε οικογενειακώς στις κούνιες τον Γεράσιμο.. Κάναμε κούνια, τραμπάλα, τσουλήθρα, ταϊσαμε τα περιστεράκια και μετά αφήσαμε τον μικρό στη γιαγιά του και εμένα με έβγαλε ο σύζυγος έξω για φαγητό στα Goody's.. τρελή έξοδος, δεν το συζητώ.. Μετά γυρίσαμε, πήραμε το μωρό και πέσαμε για ύπνο οικογενειακώς.. Ο σύζυγος και ο Γεράσιμος κοιμήθηκαν 2 1/2 ώρες ξεροί.. εγώ με το ζόρι 45 λεπτά.. Το απόγευμα ήρθαν μερικοί γείτονες για καφέ και πέρασε η ώρα..

Προχθές το μωρό μου ήταν τόσο ματιασμένο που μέσα σε μια ώρα είχε πέσει 5 φορές.. και μάλιστα τη μια χτύπησε και αρκετά.. κάναμε το πρώτο μας σημάδι στο πηγουνάκι αλλά παρηγοριέμαι λέγοντας πως είναι σημάδι γοητείας και πως τα σημάδια εξιτάρουν τις γυναίκες.. έτσι για να ανεβάζω την αυτοπεποίθηση του Γεράσιμου!

Μάρτζι μου και Μάγδα μου με το καλό να βαφτιστούν τα αστεράκια σας και να πάρουν το ονοματάκι τους.. Εύχομαι ο καιρός να είναι θαυμάσιος και να απολαύσετε στο έπακρο αυτές τις στιγμές.. Εγώ το ομολογώ πως τη στιγμή που άκουσα το όνομα του πατέρα μου από τα χείλη του παππά συγκινήθηκα απίστευτα.. Βλέπετε τον έχω χάσει εδώ και 20 χρόνια και νομίζω πως από κει που είναι είναι κι αυτός πολύ συγκινημένος και χαρούμενος με τον εγγονό του..

Μία μου για καφεδάκι όποιο σαββατοκύριακο θελήσεις και μπορείς είμαι μέσα.. Βλέπεις καθημερινές πρέπει να γυρνάω τρέχοντας στο σπίτι γιατί κουράζεται η πεθερά μου τόσες ώρες με τον μικρό.. και θέλω κι εγώ να τον πετυχαίνω κάποιες ώρες ξύπνιο!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Mα έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατο χθες και τώρα βλέπω πως δεν το έστειλα............

Τέσπα....

Αυριο είναι η μεγάλη μέρα για την κορούλα μας! Θα βαφτιστεί χριστιανή και ανυπομονώ να τη δω στην κολυμπήθρα. Ο καιρός μας τα έχει χαλάσει πολύ. Εχει κρύο και αυριο εδώ θα έχει καταιγίδα. Κρίμα, γιατί είχα κανονίσει τόσα πράγματα, που θα γίνουν μεν αλλά δεν θα έχουν την ίδια χάρη μέσα σε ένα βροχερό και μουντό περιβάλλον........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Θα μου πείτε σημασία έχει η διάθεση αλλά όσο να' ναι θες και καλή διάθεση και καλό καιρό για να βγεις όμορφες φωτογραφίες και να χαρείς περισσότερο με το φως του ήλιου.

Να φανταστείτε ακόμη σκέφτομαι τι θα φορέσω στη μικρή. Και η νονά έχει κατααγχωθεί η γυναίκα γιατί έχει πάρει καλοκαιρινά ρουχαλάκια κι ένα μπολερό από πάνω.

Τέσπα. Όλα καλά θα είναι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλημερα μαρτζι μου,με το Καλο να βαφτισετε σημερα το κοριτσακι σας.Ολα θα πανε τελεια,γιατι τα εχεις επιμεληθει με αγαπη και τα χαμογελα σας κι η ευτυχια σας θα ζεστανουν την ατμοσφαιρα.Να απολαυσεις την καθε στιγμη,πολλα φιλια!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπερα!!

Δομνινα μου μια χαρά τα goodys! Η κοινωνική σου ζωή απο δώ και πέρα όταν παει παιδικό και σχολείο ο μικρός θα ειναι φουλ!!!!! Goodys παιδότοπος και τρέλα παιδικά πάρτι θα ξεχάσεις πως ειναι να βγαίνεις σαν ενήλικας!!! Χα χα χα!!! Με το καλο.

Εμάς σήμερα ο άντρας μου μας πήγε μώλλ είχαμε υποσχεθεί παγωτό στη μεγαλη γιατί πέρασε ο ΜΗΝΑΣ της αποχής απο γαλακτοκομικά. Πήραμε απο ένα Κούβα παγωτό στο χέρι παρακαλώ, χειρότερος απο τον δικο σου, κάναμε δυο γύρους και φύγαμε.

Βικάκι είδα το τικερακι σου έφτασε στις 31 εβδομάδες μπράβο βρε θηρίο όλα καλα!!!! Ισχύει για τις 24 που μας είχε γράψει η Δομνινα??????

Γεια σας κορίτσια!

Ναι,Νόρα μου! Μάλλον στις 24/05 εκτός απροόπτου!!

για να δουμε!

Σήμερα 53η μέρα μέσα,αντεχω ακόμη! Άλλες 3 βδομάδες θέλω...

Για πάμε γερά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μετά από 3 εξαντλητικές εβδομάδες αδιάκοπης δουλειάς, βγήκα στην επιφάνεια.

Vasdeli, γερά και δυνατά-όλο και πλησιάζει η μεγάλη ημέρα! Κάθε μητέρα είναι ηρωϊδα και κάθε παιδί το αξίζει! ΈΕΕΕ-ΕΡ-ΧΕ-ΤΑΙ!!!!!!

Margi, καλοφώτιστη η γλυκιά σου κορούλα! Εύχομαι να είναι υγιής, ευτυχισμένη και καλότυχη και να σας δίνει πάντα χαρές! Πώς την ονομάσατε; Είναι τόσο μεγάλη η λάμψη της ημέρας, που τίποτε δεν τη χαλάει, πόσο μάλλον ο καιρός......

Μάγδα, με το καλό και η δική σας βάφτιση. Την επόμενη Κυριακή θα γιορτάζεις κι εσύ μαζί με τη νεοφώτιστη, αφού είναι η γιορτή της μητέρας! Όσο για τις κορδέλες, περίμενε λίγο να δεις τα δώρα που θα της φέρουν. Κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές αλλαγές, οπότε μπορεί να βρεις ωραίες κορδέλες και να μην σου κοστίσουν καθόλου.

Δομνίνα μου, βλέπω πήρατε το πρώτο "βάπτισμα του πυρός" στον παιδότοπο. Όπως λέει και η Νόρα, από δω και πέρα θα ξεχάσετε πώς είναι να είσαι ενήλικας. Και πού να δεις μόλις μεγαλώσει λίγο και αποκτήσει παρέες: Εκτός από τα παλιά κλασικά bowling, allou fun park κλπ. θα γνωρίσετε και άλλα "εξωτικά" μέρη όπως λ.χ. το paintball (αγνοούσα την ύπαρξή του, μέχρι που πήγε χθες η κόρη μου και επέστρεψε πανευτυχής, κατάκοπη και....πολύχρωμη).

Καλή εβδομάδα σε όλες!!!!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Βασδέλη μου κρατα γερα, σε λιγο ερχετε ο 4 μπομπιρας:):):):)

Δομνινα μου ειμαι παιδι τον goodys αν και εχω χρονια να παω, τα λατρευα σαν παιδι.

Μια μου την κορδελα την θελω για να παω την μικρη στην βαπτιση ειδα μια σε μαγαζι εδω αλλα 15 ευρω..... πολλα μου φανηκαν αλλα μαλλον θα την παρω!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα..

Μάρτζι μου πλέον το κοριτσάκι σου είναι χριστιανή, ευλογημένη και προστατευμένη.. Τελικά Άννα - Μαρία την ονομάσατε; Σε πήρα σήμερα τηλεφωνάκι και στο σπίτι και στο κινητό να σου ευχηθώ ζωντανά αλλά δεν το απάντησες.. προφανώς τρέχετε για διάφορες αλλαγές.. θα σε ξαναπάρω και το βραδάκι.. Πες μας εντυπώσεις, όλα πήγαν καλά; λάμψατε κι εσείς και η μικρή σας; Έκλαψε καθόλου η πριγκήπισσά σας; Απ' ότι βλέπεις δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το θέμα..

Μάγδα μου με το καλό κι εσείς την ερχόμενη Κυριακή να παραλάβετε το ονοματάκι σας..

Νόρα μου τουλάχιστον έκανες window-therapy αντί για shopping-therapy! Η μικρή πως τα πάει με το καρότσι; Ο δικός μου από τότε που περπάτησε δεν το θέλει καθόλου.. Νομίζω πως θα τον βάλω για να τον πάω σπίτι και έτσι με το που τον παίρνω αγκαλιά για να τον βάλω μέσα αρχίζει και τσιρίζει..Μόλις όμως δει ότι βγαίνουμε από το σπίτι όλα καλά!

Βασδέλη μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.. Πάντα γερή κι ευτυχισμένη.. 20 μερούλες μείνανε ακριβώς.. Δεν μασάμε λέμε!

Μία μου χθες πήγαμε στα φιλαράκια μας το απόγευμα (δίδυμα αγοράκια 8 μήνες μεγαλύτερα)... πλάκα είχανε.. σε κάνα χρόνο θα παίζουν τέλεια.. Το paint-ball το λατρεύω κι εγώ.. Δεν έχω παίξει ποτέ αλλά πολύ θα το ήθελα.. Επόμενος στόχος είναι να τον πάμε στο allou fun park για μωρά!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Καλησπερα κ απο μένα με τις μεγάλες ώρες μπαίνω.

Μάρτζι μου να σας ζήσει η νεοφώτιστη και καλή χριστιανή!!!

Δομνινα εμείς με το καρότσι είμαστε κυρίες κάθεται δεμένη και δεν κουνιέται πέφτει και προς τα πίσω όταν κουράζεται βάζει και τα πόδια ψηλά στο μπροστινό μέρος άρχοντας το κορίτσι μου. Εμάς κλαίει όταν είμαστε έτοιμες να βγούμε και καθυστερώ για κλειδιά κινητό και τσάντα και κλασικά κλαίμε όταν επιστρέφουμε και κλείνει η πόρτα πίσω μας.

Να σε ρωτήσω βρε Δομνινα αν ξέρεις η εχεις ακούσει ποσο παίρνουν οι γυναίκες που κρατάνε μωρά για δέκα ώρες που τη θέλω εγώ. Όλοι μου λένε ότι ειναι πολλές οι ώρες και έχω πελαγώσει!!!!!

Μια μήπως ξέρεις και σύ κατι επι του θέματος.

Καλο ξημέρωμα.

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Νόρα μου νομίζω ότι 500 Ευρώ το μήνα είναι περίπου η ταρίφα για τις ώρες που θες τη γυναίκα.. Και είναι λογικό αν σκεφτείς ότι θα την απασχολείς 25 μέρες το μήνα επί 10 ώρες τη μέρα.. Με αυτό το ποσό βγαίνει 20 Ευρώ η μέρα, άρα 2 Ευρώ η ώρα.. Τώρα βέβαια με την κρίση που υπάρχει ίσως βρεις και με λιγότερα λεφτά.. Έχω μια φίλη που ενδιαφέρεται, είναι η δουλειά της και αυτό τον καιρό ψάχνει για δουλειά.. Τη συστήνω με κλειστά τα μάτια και μένει Χολαργό.. Αν θες να μου δώσεις το τηλέφωνό σου να της πω να σε πάρει να συνεννοηθείτε..

L2qIp2.png

Ο Γεράσιμος έχει πάρει μπρος και δεν σταματάει με τίποτε.. Χθες το βράδυ προσπαθούσα να τον κοιμίσω και ενώ κλείναν τα ματάκια του θυμήθηκε όλα όσα προσπαθούσαμε όλη μέρα να τον κάνουμε να πει.. πως κάνει το άλογο, πως κάνει ο σκύλος, μαμά, μπαμπά, μαμ.. πουφ! από μέσα μου είχα πεθάνει στο γέλιο απέξω μου όμως κρατούσα χαρακτήρα..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...