Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μία, έχεις δει βελτίωση δηλαδή με το πιλάτες; Αχ, μετανιώνω που τόσο καιρό δεν ασχολήθηκα. Κι όχι τίποτα άλλο, το γυμναστήριο είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου. Το χειμώνα που θα είμαι στα κατσάβραχα θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν θα έχω καμία από τις ανέσεις που έχουμε εδώ.......

Έχω δει θεαματική και γρήγορη (τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα) βελτίωση.

Κάνω πιλάτες εδώ και 8 μήνες (1,5 χρόνο με μια αναγκαστική διακοπή) επί 2 φορές την εβδομάδα και, παρά τα κιλά που έχω φορτωθεί λόγω της κατάστασής μου, ανταποκρίνομαι πολύ καλά στο πρόγραμμα και τις ασκήσεις και ελπίζω να κινηθεί πάλι ο μεταβολισμός μου και να τα χάσω, δεδομένου ότι προσέχω πολύ τη διατροφή μου. Αρκεί να σου πω ότι στο τμήμα μου υπάρχουν όλες οι ηλικίες (ακόμη και 70 ετών) και όλοι οι σωματότυποι (αδύνατες, εύσωμες, υπέρβαρες κλπ.).

Πιστεύω πως αν ξεκινήσεις (ακόμη και τώρα) και μάθεις τις ασκήσεις με καλό/ή δάσκαλο/α, θα μπορείς να τις κάνεις και μόνη σου. Ακόμη, μπορείς να βρεις ασκήσεις στο internet, απλώς πρέπει να τις δοκιμάσεις με ειδικό, προκειμένου να δεις ποιες είναι κατάλληλες για την περίπτωσή σου.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και έναν ανοιξιάτικο καιρό για τη βάφτιση (ούτως ή άλλως, όμως, η ημέρα αυτή θα λάμπει από το φως του μυστηρίου)!!!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας γλυκές μου φιλενάδες..

Χάθηκα γιατί περάσαμε ένα πολύ όμορφο σαββατοκύριακο κυνηγώντας το τερατάκι μου.. αλλά πολύ το ευχαριστήθηκα.. κάθε μέρα κάνει κάτι διαφορετικό και με τα νάζια του και το χαμόγελό του μας έχει τρελάνει στην κυριολεξία.. Κάθε μέρα που περνάει νιώθω όλο και μεγαλύτερη ευτυχία και δεν χορταίνω να τον φιλάω, να τον έχω αγκαλίτσα και να τον χαϊδεύω..

Κάθε απόγευμα που γυρνάω με περιμένει πίσω από την πόρτα, με πιάνει από το χέρι και μου δείχνει με τον τρόπο του ότι θέλει να κατέβουμε κάτω στον πεζόδρομο με τα άλλα παιδάκια.. Οπότε τι να κάνω κι εγώ.. αναγκαστικά κατεβαίνω και κόβουμε χιλιόμετρα στον πεζόδρομο!

Μάρτζι μου μη μου στενοχωριέσαι.. Άκουσα ότι το σβκ θα έχει πολύ καλό καιρό.. Και ναι, εμείς στην Αθήνα είμαστε πολύ τυχεροί.. φέτος δεν έκανε σχεδόν καθόλου κρύο.. Εσείς στη Βόρεια Ελλάδα πραγματικά υποφέρετε..

Μία μου σε παρακαλώ πες μου τι περιοχή είσαι και σε ποιο γυμναστήριο πας πιλάτες; Πολύ με ενδιαφέρει και πραγματικά θα ήθελα να κάνω κι εγώ.. μου έχει πει ορθοπεδικός ότι είναι η μοναδική άθληση που θα με βοηθήσει..

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου καλησπερα δεν ειμαι και πολύ καλα και θα σας μαυρίσω και σας αλλα αισθάνομαι τεράστιο πόνο.

Αφορά το περιστατικό αν ακούσατε στις ειδησεις που έγινε στο ελληνικό. Ήμουν στην περιοχή χτες γιατί εκεί ειναι το πατρικό μου δεν το είδα το άκουσα και γω στις ειδήσεις το απόγευμα αλλα γύρω στις τρεισσιμιση που βγήκαμε βόλτα στην περιοχή πέρναγανε τ ασθενοφόρα και η αστυνομία με τις σειρήνες στο τέρμα. Όσο θυμάμαι τη φασαρία ανατριχίαζω. Στο συγκεκριμενo λούνα πάρκ έχουν παει τα δυο μου ανιψιά άπειρες φορές.

Στο βωμό του εύκολου χρήματος και της αρπαχτής πεθαίνουν αθώες ψυχουλες.

Δεν κοιμήθηκα καθόλου καλα όλο το βράδυ.

Συγνώμη που σας μαύρισα αλλα το έχω στο μυαλό μου συνέχεια.

Εμείς είμαστε καλα!!! Το μονο που θέλω να ρωτήσω η μπεμπα εχει δυο δόντια κάτω και βγήκε μισό ένα επάνω τα τρίζει συνέχεια και φοβάμαι μην πάθουν τιποτα τα δόντια της έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία????

Καλή εβδομάδα να εχουμε

Μία μου σε παρακαλώ πες μου τι περιοχή είσαι και σε ποιο γυμναστήριο πας πιλάτες; Πολύ με ενδιαφέρει και πραγματικά θα ήθελα να κάνω κι εγώ.. μου έχει πει ορθοπεδικός ότι είναι η μοναδική άθληση που θα με βοηθήσει..

Δομνίνα μου, πηγαίνω στο δημοτικό γυμναστήριο Ζωγράφου κάθε Τρίτη και Πέμπτη 8.15-9.15 μ.μ. (υπάρχουν και πρωινά τμήματα, αλλά δεν ξέρω τις ώρες-αν σε ενδιαφέρει και έχεις ελαστικό ωράριο εργασίας, να ρωτήσω). Εάν μένεις ή εργάζεσαι σε κοντινή περιοχή, στο συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κι εμένα ο ορθοπεδικός μου πρότεινε το πιλάτες. Φαντάσου δε ότι το προτείνουν και οι γυναικολόγοι για ομαλή (σωματική και ψυχική) αποκατάσταση μετά από καισαρική ή άλλες επεμβάσεις.

Από τώρα και στο εξής, μάλιστα, που θα σε τρέχει για τα καλά ο μικρός σούπερμαν, πρέπει να έχεις φυσική κατάσταση, όχι αστεία!

Αλήθεια, ποιο είναι το χωριό σου; Έχω συγγενείς στο Βόλο, ενώ σε χωριό του Πηλίου, καθώς και σε κάποια παραλιακά θέρετρα της Μαγνησίας, πέρασα αξέχαστα παιδικά χρόνια....

Νόρα, άκουσα για το περιστατικό στις ειδήσεις και πραγματικά με πήραν τα κλάματα! Συνέχεια το σκέφτομαι. Το καημένο παιδάκι, την αδελφούλα του κι αυτούς τους έρμους τους γονείς. Να τους κλείσουν μέσα τους αθεόφοβους που δεν τηρούσαν τις απαραίτητες προφυλάξεις..................

Για τα δοντάκια δεν ξέρω να σου πω.

Εδώ βρέχει όλη μέρα...............

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπερα δεν ειμαι και πολύ καλα και θα σας μαυρίσω και σας αλλα αισθάνομαι τεράστιο πόνο.

Αφορά το περιστατικό αν ακούσατε στις ειδησεις που έγινε στο ελληνικό. Ήμουν στην περιοχή χτες γιατί εκεί ειναι το πατρικό μου δεν το είδα το άκουσα και γω στις ειδήσεις το απόγευμα αλλα γύρω στις τρεισσιμιση που βγήκαμε βόλτα στην περιοχή πέρναγανε τ ασθενοφόρα και η αστυνομία με τις σειρήνες στο τέρμα. Όσο θυμάμαι τη φασαρία ανατριχίαζω. Στο συγκεκριμενo λούνα πάρκ έχουν παει τα δυο μου ανιψιά άπειρες φορές.

Στο βωμό του εύκολου χρήματος και της αρπαχτής πεθαίνουν αθώες ψυχουλες.

Δεν κοιμήθηκα καθόλου καλα όλο το βράδυ.

Συγνώμη που σας μαύρισα αλλα το έχω στο μυαλό μου συνέχεια.

Εμείς είμαστε καλα!!! Το μονο που θέλω να ρωτήσω η μπεμπα εχει δυο δόντια κάτω και βγήκε μισό ένα επάνω τα τρίζει συνέχεια και φοβάμαι μην πάθουν τιποτα τα δόντια της έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία????

Καλή εβδομάδα να εχουμε

Αχ, κι εγώ σοκαρίστηκα τόσο πολύ το πρωϊ που το έμαθα!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι με τις σφαίρες μέσα στο νερό ήταν από τα αγαπημένα της κόρης μου (τώρα πια ψήλωσε και, ευτυχώς, δεν τη βάζουν μέσα), όμως είχα και έχω πάντα τις αντιρρήσεις μου. Κάθε φορά που έβλεπα να κλείνουν το παιδί μου ερμητικά μέσα σε μια πλαστική σφαίρα, με τον αέρα να μην ανανεώνεται έστω και για 10 λεπτά και μετά να βγαίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και με κομμένη την ανάσα, είχα μεγάλη αγωνία (άσε που τα παιδιά έμπαιναν το ένα πίσω από το άλλο και η σφαίρα δεν καθαριζόταν καθόλου, ήταν γεμάτη υδρατμούς και ιδρώτα και μύριζε απαίσια). Αν μπορούσατε μάλιστα να δείτε πόσο γρήγορα και απρόσεκτα οι "υπεύθυνοι" τραβούσαν τις σφαίρες έξω από το νερό, έβγαζαν σαν τσουβάλια τα παραζαλισμένα παιδιά και έσπρωχναν μέσα τα καινούρια.....

Ίσως να χαρακτηριστώ υπερβολική και υπερπροστατευτική, όμως θεωρώ αυτό το παιχνίδι όχι μόνο επικίνδυνο, αλλά και απολύτως ανθυγιεινό και κάθε φορά προσπαθούσα να την αποτρέπω γιατί είχα κακό προαίσθημα, με αποτέλεσμα να "τα ακούω" από το χαζομπαμπά μας, που πολύ θα ήθελε να μπορούσε κι εκείνος να μπει μέσα στη σφαίρα.

Ο Θεός που θα καλοδεχτεί την αθώα ψυχούλα, εύχομαι να θεραπεύσει τη μικρή του αδελφούλα και να δώσει κουράγιο στους γονείς....

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Όντως είναι τραγικό αυτό που συνέβη στο λούνα παρκ.. Το συγκεκριμένο λούνα παρκ δεν το γνωρίζω όμως.. και ποιος που βρίσκεται στην ηλικία μας δεν θυμάται το αξέχαστο Ροντέο στο Φάληρο; Εκεί κι αν έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.. Ήταν ο θείος μου δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Π. Φαλήρου και μας έβαζε μέσα σχεδόν τζάμπα..

Πάντα μέσα μου έχω ένα φόβο για το αν είναι καλά συντηρημένα όλα τα παιχνίδια αλλά παρ' όλα αυτά πάντα έμπαινα.. και τον μικρό θα τον έβαζα.. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχε πέρισυ και ένας παιδότοπος στο Βόλο και τα μικρά κάναν ουρές για να μπούνε μέσα..

Ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχούλα του και ας τιμωρηθούν επιτέλους οι υπεύθυνοι.. Με τέτοια κοσμοχαλασιά χθες σαφώς και δεν έπρεπε να λειτουργεί το λούνα παρκ..

Μία μου οι βραδινές ώρες θα ήταν τέλειες αλλά δυστυχώς δουλεύω στο Κολωνάκι και μένω Κάτω Πατήσια.. οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν με βολεύει καθόλου σαν περιοχή.. Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον..

Το χωριό μου είναι τα Κάτω Λεχώνια Πηλίου, το αμέσως επόμενο χωριό από την Αγριά.. Εννοείται ότι καλό θα ήταν να πιούμε έναν καφέ ένα απόγευμα στην Αθήνα και μετά στο Βόλο όποτε σε φέρει ο δρόμος σου να σε δούμε κι εκεί.. Θα χαρώ πολύ.. Είναι μαγικό μέρος στην κυριολεξία ..

Νόρα μου κι ο δικός μου πρώτα έβγαλε τα κάτω και μετά έβγαλε τα πάνω δοντάκια.. Όταν έβγαλε τα πάνω δοντάκια για κάποιο διάστημα τα έτριζε κι αυτός το βράδυ συνήθως.. προφανώς του έκανε εντύπωση ο θόρυβος αλλά ομολογώ ότι ήταν όντως εκνευριστικός.. Όπως μόνος του το ξεκίνησε έτσι και μόνος του το σταμάτησε.. Πρόβλημα δημιουργείται στα δόντια όταν συνεχίζεται η ίδια ιστορία πολύ καιρό.. Εκεί βέβαια υπάρχει λύση.. Φοράνε στο παιδί ένα ειδικό μασελάκι που αφήνει επίτηδες κενό μεταξύ των γνάθων για να μην ακουμπάνε τα πάνω με τα κάτω δόντια.. Αλλά μιλάμε από ηλικίες 4 ετών και πάνω.. Θέλω να πιστεύω ότι θα το ξεχάσει και η μικρή σου με τον καιρό..

L2qIp2.png

Πω! πω! ρε κορίτσια, δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το παιδάκι και τους τραγικούς γονείς. Εξοργίζομαι με την ανευθυνότητα κάποιων ανθρώπων που στο βωμό του χρήματος δεν λογαριάζουν τίποτε..........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ο καιρός εδώ συνεχίζει να είναι βροχερός. Δεν το βλέπω να φτιάχνει.......

Πήγαμε στην παιδίατρο σήμερα. Κοντά στα 9 κιλά ή μικρή και 74,5 πόντους. Καλή είναι. Ηταν πολύ ήσυχη και συνεργάσιμη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημερα τραγικο αυτο που συναιβει, τους γονεις σκεφτομαι και στεναχωριεμαι....στα καλα καθουμενα να παθουν τετοιο κακο.

Vasdeli τι κανεις;

Μαρτζυ μακαρι να φτιαξει ο καιρος για την βαπτιση.

Μια ποτε δεν σκεφτηκα την περιγραφη σου για τις μπαλες αλλα εχεις δικιο,

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπερα σας.

Μαγδα αν δεν σας πειράξει το δαμάσκηνο βάζε το κάθε μέρα στη φρούτο κρέμα και αύξησε το νεράκι που πίνει. Η δικιά σας βαφτιση ποτε ειναι με το καλο????

Μάρτζι μου με το καλο!!! θα χεις τρέξιμο τρελλο φαντάζομαι.

Βασδελη μου όλα καλα???

Φανηηηηη χάθηκες!!!!!

Ξέχασα να σας πω ότι πηγαίνω στα μαθήματα πιλατες και ακόμα και μέσα στις γιορτές δεν έχασα μάθημα. Δεν έχω καταλάβει κατι ακόμη αλλα ανυπομονώ για το κάθε μάθημα και παω πολύ ευχάριστα κάθε φορά.

Λέω το Σ/κ χαλαρά να ξεκινήσω ντουλάπες με τα πιο βαριά πρώτα και μετα τα υπόλοιπα. Βέβαια το μονο καλο ειναι ότι όλο και κατι πετιέται η δίνετε και μένει χώρος. Μου φαίνεται ότι πολλά ρουχα της μεγαλη δεν θα της κάνουν γιατί άλλαξε πολύ απο πέρυσι έδεσε το σώμα της πιο πολύ και πια ψωνίσουμε γυναικεία το small η το medium και βέβαια φοράει και πολλά δικά μου!

Καλή Πρωτομαγιά για αύριο να περάσετε όλες καλαα!!!!!

Καλημέρα και Καλή Πρωτομαγιά!

Εύχομαι αυτός ο μήνας να φέρει μόνο ευχάριστα γεγονότα (γέννες, βαφτίσεις κλπ.) στην παρέα μας και σε όλο τον κόσμο και, επιτέλους, να χαρούμε ανοιξιάτικες ημέρες!

Νόρα, με το πιλάτες δεν θα δεις άμεσα αποτελέσματα (τουλάχιστον όσον αφορά τη γρήγορη απώλεια κιλών ή τη "γράμμωση"), εκτός αν έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα, οπότε η βελτίωση από άποψη φυσικής κατάστασης είναι θεαματική. Η καλή ψυχολογία, σε συνδυασμό με τη γενικότερη ευεξία που νιώθεις, είναι μόνο το πρώτο βήμα και σιγά-σιγά θα "χτίσεις" ένα αρμονικό, σφιχτό σώμα. Δεν είναι τυχαίο το ότι το συστήνουν όλοι οι γιατροί και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές (και μάλιστα διαχρονικά) σε όλες τις ηλικίες. Αν μάλιστα πηγαίνεις και με παρέα, ακόμη καλύτερα!

Όσο για τα χειμωνιάτικα, ευτυχώς αξιοποίησα τις γιορτές και τα μάζεψα, όμως τα ασιδέρωτά μου είναι βουνόοοοοοο!!!!

Μία μου οι βραδινές ώρες θα ήταν τέλειες αλλά δυστυχώς δουλεύω στο Κολωνάκι και μένω Κάτω Πατήσια.. οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν με βολεύει καθόλου σαν περιοχή.. Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον..

Το χωριό μου είναι τα Κάτω Λεχώνια Πηλίου, το αμέσως επόμενο χωριό από την Αγριά.. Εννοείται ότι καλό θα ήταν να πιούμε έναν καφέ ένα απόγευμα στην Αθήνα και μετά στο Βόλο όποτε σε φέρει ο δρόμος σου να σε δούμε κι εκεί.. Θα χαρώ πολύ.. Είναι μαγικό μέρος στην κυριολεξία ..

Δομνίνα μου, τι μου θύμισες τώρα..... η Αγριά είναι το θέρετρο που παραθερίζαμε επί τουλάχιστον 4 χρόνια και μου έχει αφήσει υπέροχες αναμνήσεις από τα πρώτα εφηβικά μου χρόνια! Στο Βόλο (και ιδίως σε ένα χωριό του Πηλίου) πηγαίναμε συνέχεια κι εκεί πέρασα όλα τα αξέχαστα καλοκαίρια των παιδικών μου χρόνων. Όπως σου είπα, έχω διπλή καταγωγή (και από τον παππού και από τη γιαγιά μου της πατρικής "γραμμής").

Θα ήταν μεγάλη η χαρά μου να συναντηθούμε, γιατί έχω τόσα να σου πω για το Βόλο, το Πήλιο και πολυαγαπημένα συγγενικά μου πρόσωπα που ίσως γνωρίζεις και δεν βρίσκονται πια στη ζωή (ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει)!

Όσο για το πιλάτες, μακάρι να βρεις γυμναστήριο στο Κολωνάκι και να πηγαίνεις πριν ή μετά τη δουλειά (εκτός αν ο μικρός Γεράσιμος ή/και ο σύζυγος σε διεκδικούν όλες τις άλλες ώρες).

Περιμένω πρόσκληση!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...