Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου, Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!

Εξαφανίστηκα τόσες μέρες διότι λείπαμε στο χωριό από Μ. Πέμπτη και γυρίσαμε Δευτέρα του Πάσχα.. εκεί φυσικά δεν είχα ίντερνετ αλλά και να είχα δεν είχα καθόλου χρόνο μιας και ο μικρός που έχει περπατήσει εδώ και 20 μέρες περίπου στην κυριολεξία λύσσαξε και ήμουν συνεχώς από πίσω του.. Τι μπουσούλημα, τι περπάτημα, τι πότισμα στον κήπο με τον πατέρα του, τι κυνηγητό στις γάτες και στους σκύλους.. πέρασε τέλεια το μικρούλι μου και κοκκίνησαν τα μαγουλάκια του.. Περάσαμε πολύ ήσυχα οι τρεις μας και πραγματικά ξεφύγαμε λιγάκι από το διαμέρισμα.. Τώρα το καλοκαίρι πάλι..

Μάρτζι μου εγώ το οικογενειακό επίδομα από τον ΟΓΑ δεν το δικαιούμαι λόγω εισοδήματος.. Αυτό που δικαιούμαι και που το πήρα είναι το οικογενειακό επίδομα που δίνει ο ΟΑΕΔ και ήταν 74 Ευρώ για το 2013! Εντάξει, συμπλήρωσα και κάτι ακόμη και πλήρωσα την ασφάλεια του αυτοκινήτου!

Εγώ τον θηλάζω ακόμη τον Γεράσιμο πρωί - βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά είναι κάποιες μέρες που ξυπνάει αργά και δεν είμαι σπίτι και έτσι αναγκαστικά του δίνω ή Noulac ή Neslac κατάλληλο για την ηλικία του.. Εγώ δεν θέλω να αποθηλάσει ακόμη.. Στο στήθος κοιμάται πανεύκολα και παρηγορείται αμέσως.. Για ποιο λόγο να του χαλάσω την ηρεμία και τη συνήθεια;

Εύχομαι πολύ σύντομα να βρεις ανακούφιση και λύση στο πρόβλημά σου.. Είμαι σίγουρη ότι είναι τρομερά εκνευριστικό να μη μπορείς να δεις γιατρειά..

Νόρα μου ελπίζω να είστε πολύ καλύτερα όλοι οικογενειακώς..

Πήγα χθες στη Βασδέλη μας και είναι μια χαρά η κοριτσάρα μας και ο μπέμπαρος.. Πρώτα ο Θεός 24 Μαίου μπαίνει για καισαρική! Έχετε πολλά φιλιά και την αγάπη της!

Μία μου ελπίζω κι εσύ να τα πέρασες όμορφα!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα.

Ετοιμαζομουν να μπω και να βάλω απουσίες αλλα βλέπω όλα καλα.

Τι ευχάριστα νεα η βασδελη μας να που πέρασε καιρός.

Εμάς το προγραμμα μας εχει γίνει αλαλούμ άλλες ώρες τρώμε δεν κοιμόμαστε δεν τρωει ο χαμός. Ελπίζω να στρώσουμε σιγά σιγά. Ειναι πολύ βασικό να ξανάμπούμε σε προγραμμα για τη διατροφή του μωρού γιατί θα κοψω το σιρόπι κι που της δίνω για τα κακά και πρεπει να δώ τι τη βοηθάει. Η μεγαλη εχει λυσαξει για γαλα που ακόμη δεν κανει να πιει γιατί ο ΜΗΝΑΣ που απέχουμε απο τα γαλακτοκομικά τελειώνει την άλλη εβδομάδα. Να φανταστείτε ότι πριν το γαλα κάποια πρωινά έπινε δυο γουλιες και το πέταγε. Η θεία δική. Χα χα!!!

Εμένα μου εχει μείνει λιγο η μύτη μου ακόμη φυσάω φυσάω και βγάζει συνέχεια τι κρυωμα και αυτο τρόμαξα να συνερθω.

Η Μαρριανα μας έκανε κατι βήματακια και στέκεστε Μονή κανει όμως τον ταρζαν και ελπίζω να μας βγει σε καλο.

Μάρτζι Μαγδα τι ετοιμάζετε για τις βαφτίσεις σας ποτε ειναι με το καλο????

Domna μου, τα περάσατε τέλεια, ε; Μπράβο σας. Πολύ χαίρομαι. Αυτές οι μικρές εξορμήσεις κάνουν πολύ καλό και στα παιδάκια αλλά και στο ζευγάρι κι, αφού μας λες ότι ήσασταν οι 3 σας, φαντάζομαι πόσο θα ανανεωθήκατε κι εσείς οι ίδιοι.

Δεν γνωρίζω για το επίδομα του οαέδ ούτε και το έχω ψάξει. Θα πάρω να ρωτήσω αν δικαιούμαστε κάτι κι εμείς. Μα, πραγματικά, με έχει πιάσει το παράπονο : δεν δικαιούμαστε ποτέ τίποτα. Λες κι είμαστε πλούσιοι........Κι αυτό το επίδομα από τον ΟΓΑ δεν έχω καταλάβει γιατί δεν το καταθέτουν. Υποθέτω λόγω του ότι το 12 δεν υπήρχε τέκνο. Νορα, Μάγδα περίμένω να μου πείτε αν εσείς το πήρατε, για να ξέρω.

Μπράβο στη Βασδέλη. Αντε΄, ένας μήνας έμεινε ακόμη. Να πάνε όλα καλα.

4 Μαιου η δική μας βάφτιση. Εμειναν κάποιες μικρολεπτομέρειες να κανονίσω. Αγόρασα τελικά το φόρεμα. Τώρα θα ψάξω για παπούτσι.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα.

Τα παιδια κοιμούνται ακόμη. Είχαμε μια δύσκολη νύχτα γιατί η μικρη μέχρι τις 4.30 ήταν ξύπνια με κατι δεκάλεπτα ύπνου απο τις έντεκα. Της έδωσα τελικα ντεπόν και την τάιζα συνέχεια μέχρι που το πήρε απόφαση. Ελπίζω ότι ήταν τα δόντια γιατί δεν έκλαιγε συνέχεια έπαιζε δεν μπορώ νακα ταλαβω πως ξαγρυπνησε έτσι!!!!

Μάρτζι μου κοντεύει η βαφτιση σας με το καλο!!!!!!

Εγώ πήρα το επίδομα του ΟΑΕΔ με βάση κάποιο νομό που μας δίνετε μέσω της δουλειάς λόγω ασφαλιστικών εταιρειών νομίζω. Αλλα και στη μεγαλη το είχα παρει πριν χρονια αφού είχα καταθέσει κάποια χαρτια στο ΟΑΕΔ, που μου είχε δώσει το ΙΚΑ, λογικά νομίζω ότι κατιι θα έπρεπε να δικαιούσε δεν έχετε κάποια υπηρεσία που να ασχολείτε με τα μισθολογικά σας για να σε κατευθύνουν. Μήπως τότε που γεννησες πηρες κατι και δεν το πρόσεξες δεν ψάχνεις και τα χαρτια σου????

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Τώρα που γυρίσαμε στο κλεινόν άστυ επανέρχομαι κι εγώ με καθημερινή παρουσία..

Μάρτζι μου νομίζω ότι δεν δικαιούσαι το επίδομα του ΟΑΕΔ διότι δεν δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα.. Μπορείς να μπεις στο site του ΟΑΕΔ να διαβάσεις αναλυτικά τις προϋποθέσεις!

Νόρα μου εμένα ο μικρός μου (να μην τον ματιάσω) τελευταία μου κοιμάται πολύ καλά.. Βέβαια έχει τραβηχτεί λίγο πιο αργά η ώρα του ύπνου το βράδυ διότι όλη μέρα λυσσάει και κοιμάται αρκετά και το μεσημέρι και έτσι ξεκινάμε τη διαδικασία ύπνου κατά τις 9.30 για να κοιμηθεί τελικά στις 10.30 αλλά τουλάχιστον μου ξυπνάει μόνο μια φορά (ή και καμία) κατά τη διάρκεια της νύχτας για αγκαλίτσα ή φαγητό και ξανακοιμάται σχεδόν αμέσως..

Τελικά πότε γυρνάς δουλειά;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αν κοιμόταν η δικιά μου 10.30 θα ειμουν ευτυχισμένη. Η διαδικασία και εμάς ξεκινά στις 9.30 φαγητό Αλλαγμα και μπορει να κοιμηθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων 11.30 αυτο το είχαμε πάντα και ιδίως τώρα που ξεμυαλιζεται με το σήκωμα αστά να πανε. Πετάει το αρκουδάκι σκυλάκι και πιπιλά τα αγαπημένα της και μετα σειρά έχουν κουβέρτα μαξιλάρι το γυριστο με τη μουσική πάνω απο την κούνια το έβγαλα οι μέλισσες εμειναν χωρίς φτερά και τις τελευταίες τις γλυτωσα λιγο πριν το στραγγαλισμό!!! Τις περισσότερες φορές βέβαια κοιμάται μέχρι της εφτάμίση που την ξυπνάω για φαί. Η μεγαλη δέκα μισή κοιμάται οπωσδήποτε.

Γυρνάω για δουλειά τελικα 4 ιουλιου και τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα στο εργασιακό περιβάλλον. Ελπίζω να γίνει σύντομα.

Το χω παρει βαριά όμως το να την αφήσω απο τη μια το θέλω και απο την άλλη σφίγγεται η καρδιά μου γιατί την έχω λιγο καλομαθημενη.

Εγώ τον μικρό μου τον βάζω πάντα κοιμισμένο στην κούνια του.. Βλέπεις τον θηλάζω για βράδυ και έτσι αποκοιμιέται στην αγκαλιά μου.. Μέσα στην κούνια του δεν έχει τίποτε.. ούτε μαξιλάρι, ούτε αρκουδάκια, ούτε άλλα ζωάκια ακριβώς για να μην ξεμυαλίζεται.. Βέβαια δεν τον ζορίζω να κοιμηθεί με το ζόρι.. αν καμιά φορά δεν έχει όρεξη να κοιμηθεί τον παίρνω στο σαλόνι και τον βάζω στο πάρκο όπου λυσσάει εκεί.. όταν αρχίσει να γκρινιάζει, τον παίρνω αγκαλίτσα, τον θηλάζω πάλι και τον βάζω για ύπνο..

Ξέρω ότι δεν θες να την αφήσεις.. ούτε εγώ ήθελα.. αλλά πίστεψέ με θα σου κάνει πολύ καλό να βγεις από το σπίτι και αυτές οι ώρες χωρίς το μωρό είναι πραγματικά σωτήριες για την ψυχική σου ισορροπία.. Αλήθεια, τελικά ποιος θα την κρατάει;

L2qIp2.png

Μια βιαστική καλησπέρα σε όλες μου τις φίλες!!!

Είμαι πολύ κουρασμένη και δεν μπορώ να γράψω, μπήκα όμως για να σας διαβάσω και να "ξεφύγω" λιγάκι. Με ξεκουράζει τόσο η παρέα σας!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Γεια σας!

ΤΟ έψαξα λίγο το θέμα του επιδόματος από ΟΑΕΔ και τελικά ισχύει αυτό που λέει η Δόμνα : δεν το δικαιούμαι γιατί δεν είμαι στον ιδιωτικό τομέα.

Εμείς ξεκινάμε τη διαδικασία του ύπνου γύρω στις 9.30. Την πλένω τοπικά, την αλλάζω και την θηλάζω. Τις περισσότερες φορές αποκοιμιέται στην αγκαλιά μου. Άλλες πάλι δεν κοιμάται αμέσως και κάνουμε βόλτες στο σπίτι με μένα να της τραγουδάω κι αυτή να ακούει μέχρι να αποκοιμηθεί.

Το θέμα είναι πως στις 3 ξυπνάει. Ε, από εκεί και πέρα είναι ικανή να σηκώνεται κάθε τρεις και λίγο. Δεν θέλει πιπίλα, δεν θέλει αγκαλιά, θέλει μόνο φαγάκι. Τα έχω παίξει λίγο αλλά τι να την κάνω μωρέ;

Εγώ γυρίζω στις 1 Ιούνη και πολύ το σκέφτομαι από τώρα. Αν ήταν κοντά δεν θα ενοιάζε. Ισα ισα. Αυτό που λέει η Δόμνα για την ψυχική ηρεμία είναι πολύ σωστό . Αλλά τόσο μακριά που είμαι πολύ στενοχωριέμαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Νομίζω ότι αρχίσαν οι ζέστες.. Εδώ στην πρωτεύουσα είμαστε με κοντομάνικο.. Μάλιστα χθες το βράδυ άφησα και ελάχιστα ανοιχτά τα παράθυρα στα υπνοδωμάτια..

Γλυκιά μου Μάρτζι.. Ένας μήνας είναι που θα πρέπει να αποχωριστείς τη μικρούλα σου για τόσες ώρες.. θα περάσει.. και μετά το καλοκαίρι θα το περάσετε παρεούλα.. Αν θες κανόνισε το διάστημα που θα είμαι στο χωριό να έρθετε με τη μικρή να κάτσουμε παρεούλα και να κάνετε και τα μπάνια σας.. Ο Βόλος έχει σύνδεση με τα Γιάννενα νομίζω.. Θέλω πολύ να σε ξαναδώ και να δούμε και τη φιλεναδίτσα μας από κοντά!

Κι εμένα ξυπνάει στάνταρ γύρω στις 3 το βράδυ.. Θηλάζει λίγο και ξανακοιμάται.. Ευτυχώς τώρα που περπατάει κουράζεται πολύ και πέφτει ξερός το βράδυ για ύπνο.. Χθες μάλιστα είχε έρθει ο ξαδερφούλης του στο σπίτι το μεσημέρι διότι η πεθερά μου έπρεπε να πάει σε μια κηδεία και τον κράτησε η κουνιάδα μου και ξεσηκώθηκε τόσο πολύ που κοιμήθηκε το μεσημέρι μόνο 20 λεπτά.. Το απόγευμα από τις 6 μέχρι τις 8.30 ήταν κάτω στον πεζόδρομο και έκοβε βόλτες! Δεν κρατιέται με τίποτε μέσα στο σπίτι!

Μία μου γιατί είσαι κουρασμένη καλή μου;;;

Κι εμένα έχει συσσωρευθεί η κούραση και το βράδυ με πεθαίνει η πλάτη μου από τους πόνους.. Αφού χθες το βράδυ ξάπλωσα και δεν είχα κουράγιο ούτε να πάω να δω τι κάνει ο μικρός..

Παρασκευή και σήμερα.. Γιούπι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Εμένα κορίτσια δεν αποκοιμήθηκε ποτε στο στήθος με το θηλασμο!!! Τώρα δε μετα το δεκάλεπτο θηλαςμου το βράδυ ενώ ειναι κουρασμένη και τρίβει συνέχεια τα ματιά της ξεσηκώνεται και δεν μαζεύει το νου της για ύπνο αν πετύχει κιόλας τον πατέρα της η την αδερφή της εκεί γίνετε γλέντι τρικούβερτο!!!

Όντως έβαλε ζέστη και σκέφτομαι τις αλλαγές στις ντουλάπες και με πιάνει τρόμος ειναι το χειρότερο μου. Αν και τα καλοκαιρινά τακτοποιούνται πολύ ευκολότερα απο τα χειμωνιάτικα αλλα τα χάλια...

Καλησπερα.

Και εμενα η μικρη δεν κοιματε στο στηθος την παιρνει αγκαλια ο αντρας μου να ρευτει και μετα την βαζουμε στο κρεβατακι της να κοιμηθει μεχρι της 10 εχει κοιμηθει αλλα το βραδυ με εχει τεντωσει εχει μια εβδομαδα που ξυπναει ολη την ωρα, δεν ξερω δοντια ειναι;;; στον υπνο της γκρινιαζει κατι την εννοχλει.

Σκεφτομαι να την θηλαζω μονο μια φορα το βραδυ και ας κλαιει, για να μαθει να νανουριζετε.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα σε όλες μου τις φιλενάδες!!

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν πολύ κουραστική λόγω δουλειάς. Δομνίνα μου, τα είδα όλα από το άγχος και την ένταση.

Το μόνο καλό ήταν ότι συνέχισα τα μαθήματα πιλάτες σε γυμναστήριο (έμαθα από καλή μου φίλη ότι εκεί έχει πάει και η δασκάλα μου) και μάλιστα με το 1/3 των χρημάτων που πλήρωνα πριν και με πολύ μεγαλύτερη ευελιξία σε θέματα ωραρίου (4 φορές την εβδομάδα ομαδικό και δυνατότητα χρήσης οργάνων ακόμη και το Σάββατο). Κορίτσια, δεν έχω πάρει φάρμακα για τους πόνους εδώ και 15 ημέρες και είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί επιτέλους πέταξα το ειδικό κουτάκι με τα χάπια της ημέρας (κάθε φορά που το άνοιγα αισθανόμουν 100 χρονών)!

Το Σ/Κ σχεδιάζαμε μια μικρή απόδραση πριν το άνοιγμα των σχολείων (και τις εξετάσεις που έρχονται...μπρρρρρ......), όμως μας τα χάλασε ο καιρός.

Εύχομαι να έρθει επιτέλους η άνοιξη!!

Καλή εβδομάδα!!!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

γεια σας κι από εμένα.

Εχετε τόσες ζέστες στην πρωτεύουσα; Μπράβο βρε! Εμείς εδώ μουχλιάσαμε από την βροχή. Εχει και κρύο.....Να φανταστείτε προχθές παραγγείλαμε μισό τόνο ξύλα μιας και μας τελείωσαν. Συνολικά κάψαμε 8 τόνους ξύλα όλο το χειμώνα. Είστε πολύ τυχεροί στην Αθήνα με το θέμα του καιρού...........Εμείς εδώ ξεπαγιάζουμε. Ας ελπίσουμε την Κυριακή που έχω την βάφτιση να κρατήσει λίγο ο καιρός και να μην μας τα χαλάσει.

Δόμνα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση. Εχει ανταπόκριση με Βόλο. Μπορεί και να το κανονίσουμε. Κι εγώ θα ήθελα να σε ξαναδώ και βεβαίως να γνωρίσω το παιδάκι σου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μία, έχεις δει βελτίωση δηλαδή με το πιλάτες; Αχ, μετανιώνω που τόσο καιρό δεν ασχολήθηκα. Κι όχι τίποτα άλλο, το γυμναστήριο είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου. Το χειμώνα που θα είμαι στα κατσάβραχα θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν θα έχω καμία από τις ανέσεις που έχουμε εδώ.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...