Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δομνινα μου,ποσο ομορφα και μακρινα μου ακουγονται,ολα οσα μας περιγραφεις...τωρα αρχιζει το τρεξιμο,μανουλα ετοιμασου,αλλα κι απο τις πιο ομορφες στιγμες.Κοιτα να το απολαυσεις!!!

Μια,σου σε ευχαριστω πολυ,δυστυχως τα προβληματα που ειχα με τους γονεις μου,ηταν υγειας και δοξαζω το Θεο που ολα πηγαν καλα,γιατι δεν ξερω πως θα μπορουσαν να ειχαν εξελιχθε τα πραγματα....

Τωρα οσον αφορα τους νονους και τη σχεση της κορης μου,μαζι τους.Εμενα την κορη μου την βαφτισαν η κουνιαδα μου,με το συζυγο της.Δυστυχως δεν εχουν παιδακια,και της εχουν τρελη αδυναμια(αν και μεταξυ,ακομα κι αν ειχαν,πιστευω οτι το ιδιο θα ηταν).Η σχεση τους ειναι μοναδικη,και ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο,γιατι ξερω οτι το παιδι μου θα εχει παντα διπλα της ανθρωπους που τη νοιαζονται και την αγαπουν πραγματικα,και θα ειναι κοντα της οτι κι αν συμβει...Κι η ιδια τους αγαπαει πολυ και κανουν πολυ καλη παρεα.Εμενα την πηραν απο το μαθημα των γερμανικων την Παρασκευη το απογευμα και πηγαν σε μεγαλο εμπορικο και της ψωνισαν,ρουχα-παππουτσια-λαμπαδα-και διαφορα αξεσουαρ.Γενικοτερα,ειναι τετοια η σχεση που δεν περιμενουν τις γιορτες για να της κανουν διαφορα δωρακια.(να σημειωσω οτι οι ανθρωποι ειναι της μεσαιας ταξης)Γενικοτερα,βγαινουν,για φαγητο-σινεμα και τα σχετικα.

Ειναι πολυ δυσκολο για την κορη σου φανταζομαι,δεν εχει σημασια που τα κοριτσια μας μεγαλωνουν,ας μην ξεχναμε οτι ειναι παντα παιδια....αληθεια το εχεις συζητησει καθολου μαζι τους;Γενικοτερα εχουν σχεση με τη μικρη,τη βλεπουν συχνα;Ελπιζω ολα να πανε καλα,και το κοριτσακι σου,να ειναι χαμογελαστο!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και καλή Μ.Εβδομάδα να έχουμε!

Μανού, περαστικά στους γονεις σου! Μία και Νόρα, περαστικά σας!

΅

Εμείς είμαστε καλά. Αυριο γινόμαστε 11 μηνών. Κοντεύει να χρονίσει το όμορφο κοριτσάκι μου!

Σας φιλώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Κι εγώ στο θέμα της νονάς ήμουν πολύ πολύ τυχερή.. Νονά μου ήταν και είναι ακόμη η θεία μου (αδερφή του πατέρα μου) η οποία από μωρό μέχρι και τώρα μου είχε και έχει τρελλή αδυναμία και αγάπη.. Κι εγώ όμως το ίδιο παιδιά.. Καλύτερα κι από μάνα μου την είχα και την έχω.. Δυστυχώς εδώ και λίγα χρόνια υποφέρει από Αλτσχάιμερ με ότι αυτό συνεπάγεται.. Πλέον δεν θυμάται.. εμένα ευτυχώς με αναγνωρίζει ακόμη αλλά μου είναι τρομερά δύσκολο να τη βλέπω σε αυτή την κατάσταση.. και δυστυχώς ενώ λαχταρούσε τόσο πολύ να αποκτήσω παιδάκι για να το ταχταρίσει στα γόνατά της πλέον κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό αφού και να της πάω τον μικρό μετά από ένα λεπτό θα το έχει ξεχάσει..

Εγώ έχω 2 βαφτιστήρια τα οποία τα υπεραγαπώ.. Το ένα είναι 7 χρονών και είναι γιος της κουνιάδας μου.. Παιδιά τον ερωτεύτηκα από τον υπέρηχο ακόμη πριν γεννηθεί.. Μου έχει και του έχω τρελλή αδυναμία.. Φέτος επειδή πήγε στην α' τάξη του είπα ότι αν θέλει λαμπάδα θα πρέπει να μου γράψει σε γράμμα ποια θέλει.. από κει το πήγαινε από δω το έφερνε προσπαθούσε να το αποφύγει.. τελικά δεν τη γλύτωσε διότι είδε ότι δεν αστειεύομαι.. και φυσικά αφού μου το έγραψε το γράμμα του πήρα τη λαμπάδα που ήθελε.. Όλο χαρά με πήρε η κουνιάδα μου χθες το πρωί να με ευχαριστήσει και να μου πει ότι είναι τυχερός ο μικρός που έχει μια νονά που τον αγαπά τόσο πολύ και ότι ξύπνησε ο μικρός από τις 5 το πρωί για να παίξει με το παιχνίδι..

Έχω ακόμη ένα βαφτιστηράκι στην Ξάνθη ο οποίος είναι σχεδόν 4.. Και αυτόν τον αγαπώ πολύ και αυτόν τον ερωτεύτηκα με το που μου τον δώσανε στα χέρια 40 ημερών.. Λυπάμαι που δεν μπορώ να τον βλέπω συχνότερα και μου λείπει πολύ.. το δωράκι του όμως το έστειλα και σκοπεύω να πάω του Αγίου Πνεύματος αεροπορικώς να τους δω..

Πιστεύω ότι η σχέση του νονού με το βαφτιστήρι είναι ιερή και ότι πρέπει να το κάνεις όταν πραγματικά το αισθάνεσαι και αγαπάς το παιδί και τους γονείς του.. μόνο τότε..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Κορίτσια μου, τι κάνετε; Μιλάτε για νονούς βλέπω. Εγώ δεν έχω βαφτιστήρι, αν και πολύ θα το ήθελα. Τώρα βέβαια με την οικονομική κρίση που μας χτύπησε το βλέπω πολύ χλωμό να καταφέρω να γίνω νονά.

Κι εγώ είχα πολύ καλό νονό. Δεν είχαμε βέβαια ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις, μπορώ να πω πως τον ντρεπόμουν κιόλας, όταν ερχόταν να μας επισκεφτεί. Ωστόσο ήταν ένας άνθρωπος συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του ως νονού. Με την λαμπάδα και τα παπούτσια του το Πάσχα και με χρήματα όταν μεγάλωσα. Το τελευταίο δώρο μου το έκανε στον γάμο μου (σετ εσωρούχων παρακαλώ, ρόμπα,παντόφλες, πετσέτες και σετ πιάτων )

Εκανα μία βόλτα στην αγορά σήμερα και μου άρεσε ένα φόρεμα για την βάφτιση. 80 ευρώ κάνει και το σκέφτομαι. Αν βάλω κάτι από αυτά που έχω στην ντουλάπα, σκέφτομαι να πάρω παπούτσια καινούργια. Αν πάρω αυτό το φόρεμα θα κοιτάξω να δω με τι παπούτσια από όσα έχω συνδυάζεται για να μην ξοδευτώ και για παπούτσι. Είναι στενό, σε ωραία γραμμή σε ένα γλυκό ροζάκι......Θα δω........

Παρήγγειλα επιτέλους τις μπομπονιέρες. Εψαξα έψαξα και τελικά κατέληξα σε κάτι πολύ απλό. Ένα ρόζ κουτάκι με ένα μπρελόκ πάνω. Πφφφφ! Σε όποιον αρέσει........Δεν θα σκάσω κιόλας.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα καλές μου φίλες!!

Μεγάλο ευτύχημα το ότι έχετε τόσο καλή σχέση με τους νονούς/τις νονές των παιδιών σας. Κι εμείς είχαμε μακρόχρονη φιλική σχέση (εξ ου και η κουμπαριά), όμως δεν μπορώ να κάνω καμία απολύτως συζήτηση, γιατί δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί τους. Μακάρι να κάνω λάθος, όμως έχω μια "περίεργη" αίσθηση......

Όσο για τη γενναιοδωρία, πιστεύω ότι πηγάζει απευθείας μέσα από την ψυχή και τα αισθήματα και δεν συνδέεται απαραίτητα με ακριβά δώρα (μια καρτούλα με όμορφα λόγια και ευχές θα ήταν υπεραρκετή για μας).

Μανουτίτα μου, έχεις απόλυτο δίκιο, τα κορίτσια μας είναι ακόμη παιδιά και δεν πρέπει να πληγώνονται. Αν και είμαστε πολύ δύσκολα οικονομικά, θα φροντίσουμε να μην της λείψει το πασχαλινό δωράκι ούτε φέτος.

Χαίρομαι για την κορούλα σου και μακάρι να είναι πάντα χαρούμενη ανάμεσα σε ανθρώπους που την αγαπούν και να ζει ευτυχισμένες γιορτινές ημέρες που θα θυμάται με νοσταλγία όταν θα μεγαλώσει. Επίσης εύχομαι οι γονείς σου να είναι πάντα γεροί και δυνατοί (όσο μεγαλώνουμε, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε πόσο πολύτιμοι είναι)!

Δομνίνα μου, εκτός από μαμά, είσαι και μια θαυμάσια νονά. Τυχερά τα βαφτιστήρια σου που τα αγαπάς τόσο (και μάλιστα από τον υπέρηχο)! Είμαι σίγουρη ότι και τίποτα να μην τους αγόραζες, θα έφταναν λίγα γλυκά λόγια για να τα κάνουν ευτυχισμένα, γιατί τα παιδιά πρώτα και πάνω απ' όλα ζητούν αγάπη.

Λυπάμαι για τη νονά σου, όμως αρκεί το ότι την έχεις, πίστεψέ με. Κι εγώ είχα μια αξιολάτρευτη νονά, την έχασα όμως νωρίς και μου κόστισε πολύ.

Margi να περνάς τέλεια με το όμορφο κοριτσάκι σου!! Συμφωνώ για τις μπομπονιέρες. Το μπρελόκ είναι ένα ωραίο και χρηστικό "δωράκι" και το απλό ροζ κουτάκι εκατό φορές καλύτερο από μια κιτς "υπερπαραγωγή". Καλές ετοιμασίες!

Vasdeli πώς πάει ο παίδαρος;

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

Να μαι και γω καλημέρα απο μια πολύ συννεφιασμένο Αθήνα.

Ξέχασα ξανά τους κωδικούς μου και χτες δεν μπόρεσα να μπω. Μήπως καίγομαι στις τρεις φορές? ξέρετε κατι? έχω ήδη αλλάξει δυο φορές και αγχώθηκα!!!

Τεσπα.

Μανου περαστικά στους γονείς σου. Το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν καλο μου φαίνεται εγώ έτρεχα με τις κόρες εσυ με τους δικούς σου, ο αδελφός μου έπαθε ρήξη χιαστών και μινισκο σε ένα εντελώς ερασιτεχνικό μπάσκετ που πήγε. Τώρα εχει ξεκούραση φυσικοθεραπείες απο σήμερα και χαλαρά για να αποφύγουμε το χειρουργείο.

Μια έφριξαν με τους νονούς σας και Μανου ζήλεψα τους δικούς σας. Εγώ έχω ένα βαφτηστηρι είκοσι χρόνων που πια δίνω χαρτζηλικι. Πήγε και φαντάρος το πουλάκι μου και συγκινήθηκα. Το μικρό μας ειναι οκτώ χρόνων και πάντα συζητάμε για τα δώρα του κρυφά απο τη μάνα του γιατί φωνάζει. Ειναι διδυμάκι με αδελφούλα και μια μεγαλύτερη. Οπότε καταλαβαίνετε ότι τα δώρα ειναι επι τρία δεν βαρυγκομω έχω γίνει πολύ εφευφρετικη( μάλλον δεν γράφετε έτσι) και όλα καλα.

Τα υπόλοιπα μετα δεν έχω μπαταρία!!!!

Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση!

Νόρα, είσαι κι εσύ αξιοθαύμαστη νονά! Περαστικά στον αδελφό σου. Δεν ξέρω την ηλικία του, αλλά εγώ είχα από τα εφηβικά μου χρόνια πρόβλημα με μηνίσκο (έπαιζα βόλεϊ), το παραμέλησα, το ξέχασα, αλλά με "θυμήθηκε" αυτό πολλά χρόνια μετά. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί το χειρουργείο δεν είναι εύκολη υπόθεση, ιδίως για άτομα μικρής σχετικά ηλικίας.

Οι κόρες πώς πάνε;

Σήμερα θα είναι μια σχετικά χαλαρή (!) ημέρα για μας και θα την περάσουμε οικογενειακά. Εύχομαι καλό ταξίδι και καλή επιστροφή σε όσες κοπέλες φύγουν για επαρχία, καλή δύναμη σε όσες είναι στο κρεβάτι (δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα του 2001), καλές ετοιμασίες για τα βαφτίσια και το Πάσχα και καλή ξεκούραση σε όλες!!

Κοριτσάκια καλημέρα χτες δεν κατάφερα να ξαναμπώ.

Το πρωί πήγα με τα παιδια και κοινώνησαμε ειχε παρά μα παρά πολύ κόσμο.

Τώρα βράζω τ αυγά μου και το απόγευμα θα κάνουμε τα κουλουράκια μας. Για να πω την αλήθεια μου δεν ήθελα να κανω τιποτα δεν ειμαι και στα καλύτερα μου ο άντρας μου επέμενε.

Το κρύωμα μου καλα κρατεί και εύχομαι να μην κόλληςω τα παιδια.

Ξανά τώρα για τους νονούς μας ο νονός της μεγάλης μου ήταν πολύ τυπικός μέχρι που παντρεύτηκε πριν τρία χρονια απέκτησε και ένα κοριτσάκι και έχω την αίσθηση και γω ότι κατι χάλασε και εκνευριζομαι. Κάθε χρόνο και χειρότερα και δεν εχει να κανει με τα οικονομικά γιατί δεν έχουν προβλημα αλλα με την διάθεση τους. Με της μικρής δεν έχω προβλημα ειναι η κόρη της καλύτερης μου φίλης και μέχρι τώρα συνεννοούμαστε άψογα!!

Μανου οσον αφορά το fb η ιστορία μου ειναι τραγική. Έχω κανει στο παρελθόν τρεις φορές έγγραφη και ξέχασα του κωδικούς και τις τρεις φορές. Μη φανταστείς τιποτα κωδικούς της Ναςα κλασσικά ξέρεις ποιους. Πριν τρία η τέσσερα χρονια παρακάλεσα τον άντρα μου να με βοηθήσει του στείλανε τους κωδικούς αλλα δεν μου τους είπε ποτε και έτσι απλά δεν ξανά ασχολήθηκα. Εγώ γελάω Μονή μου με την ασχετοσύνη μου

Μαγδα που βρισκόσαστε με το φαγητό???

Εμείς μειώσαμε πάλι τις ποσότητες γιατί τα επάνω δόντια την ταλαιπωρούν απίστευτα είμαστε μ ένα ζελέ απο το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ και ντεπόν γιατί κάποια βραδυα κλαίει σπαρακτικά και τη λυπάμαι.

Μάρτζι τι κάνετε.

Δομνινα μου θα φύγετε?? να περάσετε υπέροχα.

Kαλησπέρα κορίτσια μου!

Μπαίνω, σας διαβάζω, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να γράψω. Τώρα κοιμάται η μικρή και βρήκα την ευκαιρία.

Νόρα μου, κι εμένα η δική μου ξυπνάει πολλεεεες φορές τα βράδια. Θέλει να θηλάζει και μου θυμίζει τις πρώτες μέρες μας, όταν ακόμη ήταν βρεφάκι. Πρέπει να βγάζει κι άλλα δοντάκια. Βλεπω τα ούλα της που είναι φουσκωμένα.........Μα θηλάζει και για πολλή ώρα. Αλήθεια, Νόρα, εσύ τη θηλάζεις ακόμη; Ολο λέω πως θα της ξεκινησω ξένο κι όλο το αναβάλλω, αλλά νομίζω πως είναι πλέον καιρός να αποθηλάσει.

Εγώ είμαι πολύ χάλια με το γνωστό πρόβλημα. Κορίτσια, έχει παραγίνει το κακό. Πλέον δεν βρίσκω ανακούφιση πουθενά. Κι η αλοιφή που με βοηθούσε έχει εξαντληθεί....Την παρήγγειλα ξανά, αλλά έκανε λάθος ο φαρμακοποιός κι αντι να παραγγειλει την αλοιφή με πρόπολη, παρήγγειλε με βάλσαμο. Είπα να την δοκιμάσω αλλά δεν μου κάνει ΤΙΠΟΤΑ! Να φανταστείτε δεν ξέρω τι να φοράω ακόμη και μες στο σπίτι. Αχ, γιατί να με βρει τέτοιο κακό; Όχι ότι δεν υπάρχουν και χειρότερα, προς Θεού, αλλά εγώ αυτές τις μέρες τα έχω δει όλα.........

Κι όλοι μου λένε να κάνω υπομονή και πως με την ομοιοπαθητική θα δω σίγουρα αποτελέσματα. Η φαρμακοποιός μου έλεγε πως τα δερματολογικά είναι πολύ δύσκολα και ειδικά αν είναι χρόνια κι έχουν μπει πάνω τους μεγάλες ποσότητες κορτιζόνης. Πως τώρα "καθαρίζει" ο οργανισμός και αφου εκανα τόσους μήνες υπομονή, να μην τα παρατήσω. Θα δω αποτέλεσμα και θα είναι θεαματικό. Ναι, αλλά πότε;;;

Όπως, καταλαβαίνετε, είμαι λίγο down.

Κατά τ' αλλά καλά είμαστε. Το κοριτσάκι μου είναι μία γλύκα. Μου δίνει μεγάλη ευτυχία.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μάρτζι μου για το προβλημα σου δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω. Μήπως να πλακώνοσουν σε πολυβιταμινες η καθαρή εχινακεια η βιταμίνη c για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου. Εγώ πήρα μια πολύ βιταμίνη σε σπρέι για τώρα που ειμαι χάλια. Κανονικά νομίζω θα έπρεπε μια μικρη βελτίωση να εχεις δει με την ομοιοπαθητικη.

Όσο για το θηλασμο θηλαζω ακόμη πρωί βράδυ και οπότε ξυπνήσει νύχτα. Ειναι σωτηρία τέτοιες ώρες ο θηλασμος. Έχω παρει όμως ένα μπουκάλι έτοιμο γαλα και το σκέφτομαι και γω συνέχεια να το κοψω. Στεναχωριέμαι βέβαια αλλα δεν θέλω μαζι με το γεγονός ότι θα παω για δουλειά να χέι και αυτο στο μυαλό της. Δεν θα τη ξυπνήσω και στις 6 βέβαια για να την ταΐζω γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα μένει ξύπνια μετα.

Ελπίζω όλες να περνάτε υπέροχα!!!

Χρονια πολλά Χριστός Ανέστη!!! Να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας.

Βασδελη μου με το καλο!!!!!

Εμείς περνάμε τόσο υσυχα που εχει καταντήσει και βαρετό θα έλεγα!!! Μου χέι λείψει η καλή παρέα και μια καλή έξοδος!!!! Αυτάααα!!!

Φιλιαααα!!!!!

Ελπίζω όλες να περνάτε υπέροχα!!!

Χρονια πολλά Χριστός Ανέστη!!! Να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας.

Βασδελη μου με το καλο!!!!!

Εμείς περνάμε τόσο υσυχα που εχει καταντήσει και βαρετό θα έλεγα!!! Μου χέι λείψει η καλή παρέα και μια καλή έξοδος!!!! Αυτάααα!!!

Φιλιαααα!!!!!

Ax! Μια από τα ίδια!!!!! Αν και σήμερα χόρτασα καλή παρέα μιας και ήρθε αρκετός κόσμος στο σπιτι.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!

Να χαιρόμαστε τα αγγελουδάκια μας.

Βασδέλη, με έναν πόνο (που λέμε στα μέρη μας). :P

Σας φιλώ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλές μου φίλες,

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά, με υγεία και χαρά, ψυχική γαλήνη και ελπίδα!!

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας (στην κοιλιά και στην αγκαλιά) και όλους όσους αγαπάμε!!

Κορίτσια, τι κάνετε; Γυρίσατε στα σπίτια σας; Ελπίζω να περάσατε καλά.

Εμείς καλά είμαστε. Βγάλαμε άλλα 2 δοντάκια από πάνω κι άλλα 2 κοντεύουν να βγουν από κάτω. Η μικρή μου τώρα κοιμάται και περιμένω να ξυπνήσει για να πάμε λίγο στην εκκλησία.

Ηθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το οικογενειακό επίδομα που δίνεται μέσω ΟΓΑ. Δόμνα και Μάγδα που γεννήσατε κι εσείς μέσα στο 2013 το πήρατε το επίδομα αυτό; Εγώ, μολονότι έκανα αίτηση, δεν έχω δει ούτε ένα ευρώ στο λογαριασμό μας. Σκέφτομαι μήπως δεν το δικαιούμαστε επειδή αφορά φορολογικές δηλώσεις του 2012 που δεν είχε γεννηθεί ακόμη η μικρή. Για πείτε μου αν το πήρατε εσείς, γιατί όλοι όσους ξέρω έχουν παιδιά μεγαλύτερα και φυσικά το έχουν πάρει................

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...