Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Βασδελη μου πως εισαιιιι??????

Ήθελα τόσο να ρθω να σε δώ αλλα δεν τα κατάφερα!!!!!

Τόσες μέρες δούλευα στον αυτόματο κορίτσια τώρα μαζεύω το μυαλό μου σιγά σιγά!!!!!

Μάλλον θα σταματήσω το θηλασμο σιγά σιγά γιατί μου είπανε ότι κάποιες φορές και το γαλα της μανουλες προκαλεί δυσκοιλιοτητα. Δεν με πειράζει γιατί πήγαμε πολύ καλα μέχρι εδώ.

Η μεγαλη μου όμως στο καπάκι αδιάθετησε και εχει πολύ αίμα το πουλάκι μου ζαλιζοταν το σβκ και για αυτο ξεκινήσαμε σίδηρο που αυτο με τη σειρά του φέρνει δυσκοιλιοτητα και δεν το θελουμε. Αλλα τρωει τα πάντα και δεν τη φοβάμαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετοιμάζομαι για το Πάσχα!!!!!

Ψώνισα για το βαφτίστηρακι μας που ειναι 8 χρόνων και πήρα και κατι γούστοζικο για της δυο αδελφουλες του. Ο νονός της μεγάλης μας ήρθε με τα δώρα του και κλασσικά σοκολατάκια για μένα. Τις άλλες χρονιές μου έφερνε σοκολατένιο αυγο ( η μπεμπα τρομάρα μου) !!!!

Θα είμαστε σπιτάκι μας αλλα δεν με πειράζει όπως έχω ξαναπεί καθόλου!!!! Θα κάνουμε πολλές πολλές βολτουλες σε μια υπέροχη άδεια Αθήνα!!!!!

Βασδελη μου θα είσαι μέσα???? θα ρθει ο άντρας σου??? απαντά μονολεκτικά αν δεν μπορεις δεν πειράζει. Με ξέρεις θα σε εξόντωσω στις ερωτήσεις!!!!!

Κοριτσάκια μου γράψτε μου πως θα περάσετε να χαρώ και να έχω κατι να διαβάζω για να απασχολω το μυαλουδάκι μου να επανέλθει.

Φιλία!!!!

Καλησπέρα κι από μένα!

Αμάν πια αυτός ο Απρίλιος και οι αρρώστιες που δεν λένε να τελειώσουν. Σιδερένια να είναι όλα τα ταλαιπωρημένα παιδάκια, αλλά και οι μανούλες!

Και η μικρή μου αρρώστησε με λίγο πυρετό και διάρροιες, όμως επανήλθε γρήγορα και την έστειλα σχολείο, γιατί δεν τη χωρούσε το σπίτι.

Επειδή κι εγώ σαν τη Νόρα βρέθηκα πολλές φορές στο κατώφλι του ψυχίατρου, θέλω να σας πω τα εξής;

Η παιδίατρός μας (εξαιρετική γιατρός, πανεπιστημιακός, με τεράστια εμπειρία σε δύσκολα περιστατικά) μου είπε να μη στεναχωριέμαι γιατί, ότι όσο πιο πολύ αρρωσταίνουν από μικρά, τόσο γρηγορότερα σχηματίζουν αντισώματα.

Εννοείται πως δεν πρέπει να εκτίθενται σκόπιμα, όμως δεν χρειάζεται πανικός με τις ιώσεις, γιατί, δυστυχώς, είναι ο μόνος τρόπος για να "χτίσουν" ένα πολύ γερό ανοσοποιητικό.

Πράγματι, ενώ η μικρή μου ήταν φοβερά φιλάσθενη, γύρω στα 7 της χρόνια σαν να έγινε ένα θαύμα: Ήταν από τα ελάχιστα παιδιά στην τάξη της που αρρώστησαν μόνο 1-2 φορές όλη τη χρονιά και το ξεπέρασαν πολύ γρήγορα. Έκτοτε αρρωσταίνει σπάνια και, το σημαντικότερο, περνάει τις ιώσεις "στο πόδι".

Δομνίνα μου, θα δεις πως η ταλαιπωρία είναι προσωρινή και, μάλιστα, αν μπορέσετε να φύγετε από την Αθήνα για το Πάσχα, ο καθαρός αέρας θα κάνει το Γερασιμάκο περδίκι!

Νόρα μου, έχουμε περάσει κι εμείς τα ίδια με σας (και μάλιστα σε συνδυασμό: 2 περιπτώσεις σε 1 παιδί - είπαμε, είμαστε κινητή ιατρική εγκυκλοπαίδεια). Θα δεις ότι όλα θα περάσουν γρήγορα με λίγο προσεγμένη διατροφή!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ-ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ-ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Η μεγαλη μου όμως στο καπάκι αδιάθετησε και εχει πολύ αίμα το πουλάκι μου ζαλιζοταν το σβκ και για αυτο ξεκινήσαμε σίδηρο που αυτο με τη σειρά του φέρνει δυσκοιλιοτητα και δεν το θελουμε. Αλλα τρωει τα πάντα και δεν τη φοβάμαι.

Συγκινήθηκα τώρα, γιατί θυμήθηκα τα δικά μας πριν 8 περίπου μήνες! Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου και η νέα της ζωή - σαν όμορφης μικρής γυναίκας πια - να είναι γεμάτη όμορφες στιγμές!!!!

Μια μου η μεγαλη εχει αδιάθετησει εδώ και ενάμιση χρόνο απλώς στη συγκεκριμένη περίπτωση ήρθε και αυτο και εμείς μια απο τα ίδια απο αρρώστιες. Βέβαια εγώ στα οκτώ της έκανα ομοιοπαθητικη για δυο χρονια και βρήκαμε την υγεία μας.

Αλήθεια όταν αδιάθετησε για πρώτη φορά συγκινήθηκα!!!

Διαφημίσεις

Μια μου η μεγαλη εχει αδιάθετησει εδώ και ενάμιση χρόνο απλώς στη συγκεκριμένη περίπτωση ήρθε και αυτο και εμείς μια απο τα ίδια απο αρρώστιες. Βέβαια εγώ στα οκτώ της έκανα ομοιοπαθητικη για δυο χρονια και βρήκαμε την υγεία μας.

Αλήθεια όταν αδιάθετησε για πρώτη φορά συγκινήθηκα!!!

Να μην το ξέρω για την ομοιοπαθητική! Όμως η παιδίατρος δεν μας την πρότεινε ποτέ, γι' αυτό και δεν το έψαξα.

Σχετικά με το θέμα του εντέρου, ρώτησες τους γιατρούς για τα προβιοτικά; Εμείς, που έχουμε πρόβλημα οικογενειακώς με την αντιβίωση, σωθήκαμε κυριολεκτικά (βέβαια είναι διαφορετική περίπτωση).

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ευτυχώς ο μικρούλης μου είναι πολύ καλύτερα από θέμα βήχα αλλά βγαίνουν τα πίσω δοντάκια μας στην κάτω γνάθο και έχει γκρίνια ο κακομοιράκος μου.. Με λίγο ντεπονάκι συνέρχεται πάντως..

Μία μου δεν με ενοχλούν οι ιώσεις ούτε με αγχώνουν.. παιδί είναι και θα αρρωστήσει αυτό δεν το αποφεύγουμε.. Απλά επειδή έχουμε ένα θεματάκι με την καρδούλα του το ζόρι μου είναι να μην κάνει πυρετό διότι αν κάνει πυρετό θα πρέπει να πάρει αμέσως αντιβίωση.. Μόλις γυρίσουμε από το χωριό θα πρέπει να κλείσω ραντεβού και με παιδοκαρδιολόγο στο Νοσοκομείο για να μας δει και έχουμε και τα εμβόλια..

Νόρα μου το γάλα σου σίγουρα δεν της προκαλεί δυσκολιότητα..αυτό είναι μύθος.. σίγουρα μέσα από τη διατροφή σου μπορείς να βοηθήσεις το μωρό σου να ενεργηθεί αλλά αφού έχει αρχίσει τις στερεές καλό είναι να τρώει πράγματα που θα τη βοηθήσουν..

Όσον αφορά τη μεγάλη σου ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.. Και σε μένα μου είχε παρουσιαστεί πριν 15 χρόνια ραγάδα και τα είχα δει όλα αλλά ευτυχώς ήταν κάτι που πέρασε αμέσως.. Μακάρι να γίνετε το συντομότερο καλά..

Εμείς θα φύγουμε ή Μ. Τετάρτη πρωί ή Μ. Πέμπτη για το χωριό.. Κάθε χρόνο πάμε και το περιμένουμε πως και τι.. Θα είναι και όλη η φύση ανθισμένη, είναι και το χωριό δίπλα στη θάλασσα.. ότι πρέπει για να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα!

Εγώ είμαι καλύτερα.. Μου έχει μείνει ένα βηχαλάκι αλλά ευτυχώς καταρροή και φτάρνισμα τέλος!

L2qIp2.png

Tο πώς ζήλεψα την περιγραφή του χωριού σου, Δόμνα! Πώς θα ήθελα να πήγαινα κι εγώ σ' ένα τέτοιο μέρος : ολάνθιστο και δίπλα η θάλασσα!!!! Αχ, υπάρχει κάτι καλύτερο;;;;; Να περάσετε τέλεια και να αναπνεύσετε θαλάσσια αύρα και για μας, που τόσο μας έλειψε η θάλασσα..........

Δεν σας είπα γεια σας. ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

Είμαι τόσο κουρασμένη που γράφω με το ζόρι. Κάνουμε γενική καθαριότητα στο σπίτι και τα έχω δει όλα. Κουράστηκα.......Απορώ με τη μάνα μου. Εχει κάνει τις τριπλάσιες δουλειές από εμένα και δεν κουράζεται, ρε κορίτσια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν της εμοιασα σε αυτό το θέμα. Είναι τόσο γρήγορη και καθαρίζει τόσο καλά........Ενώ εγώ και αργώ και δεν καθαρίζω όπως πρέπει. Τεσπα.........

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια που αρρώστησαν. Περαστικά και στην μικρή δεσποινίδα της Νόρας.

Μάγδα μου, αποφάσισα να πάρω για τα μικρά μπομπονιέρα- σαπουνόφουσκα, που έμαθα πως τα ξετρελαίνει, και για τους μεγάλους κανονική μπομπονιέρα με ένα μπρελόκ πεταλούδα για αναμνηστικό. Δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά κουράστηκα να ψάχνω. Το δικό μας θέμα ήταν ότι δεν θέλαμε η μπομπονιέρα να ξεπερνά τα 1,20. Όπως καταλαβαίνεις, γιατί θα το έχεις ψάξει, κάτω των 1,20 ήταν πολύ χάλια. Προσπαθούσα λοιπόν τόσο καιρό να βρω κάτι που και να μην ξεφεύγει οικονομικά αλλά να μην είναι και για πέταμα. Πιστεύω πως αυτή που βρήκα είναι καλή. Όχι τέλεια, αλλά αρκετά καλή. Εσύ τι βρήκες; Αλήθεια, πότε είναι η δική σου βάφτιση;

Το κοριτσάκι μου είναι πολύ καλό. Ησυχο, έξυπνο, ζωηρό. Τώρα μού κοιμάται, το κουνελάκι μου! Της τραγουδάω το "αχ! κουνελάκι" και το χαίρεται πάρα πολύ. Στο "ξύλο που θα το φας..." κουνάει το χεράκι πάνω κάτω, και στο "μην μου σουφρώνεις τη μυτούλα", σουφρώνει τη δική της κι έχει πολύ πλάκα! Της λέω "κόλα το!" και μου χτυπάει το χέρι. Κι αλλά πολλά που τα ξέρετε από τα δικά σας βλαστάρια!

Δόμνα μου, τι θέμα έχει ο Γερασιμάκος με την καρδούλα του; Δεν θυμάμαι να μας έχεις πει κάτι. Ο,τι και να είναι , εύχομαι να μην είναι σοβαρό!

Βασδέλη μου, πώς είσαι; Ελπίζω καλά!

Ουφ! πρέπει να συνεχίσω τις δουλειές!

Α, δεν σας είπα. Πήγα στον ομοιοπαθητικό και μου είπε πως τέτοιες εξάρσεις στα δερματολογικά τις περιμένουμε. Να κάνω υπομονή ένα μήνα ακόμη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες μου τις φίλες!

Vasdeli μπράβο!! Πάμε για το επόμενο "μαξιλαράκι" και ο παίδαρος βάζει τα δυνατά του για να τον θαυμάζουμε από τώρα! Φαντάζομαι χαρές όλη η οικογένεια!!

Δομνίνα μου, χαίρομαι που είστε καλύτερα. Δεν ήξερα πως ο Γερασιμάκος έχει κάποιο θέμα με την καρδούλα του, όμως είμαι σίγουρη πως ο παιδοκαρδιολόγος θα σε καθησυχάσει πλήρως. Με το καλό να πάτε στο πανέμορφο χωριό σας για το Πάσχα και να επιστρέψετε γεμάτοι υπέροχες εικόνες!!

Στις μανούλες που βαφτίζουν τα παιδάκια τους εύχομαι πάντα - και μόνο - τέτοιες έννοιες και προβληματισμούς να έχουν! Μην αγχώνεστε όμως τόσο για τις μπομπονιέρες, γιατί η εντύπωση που κάνουν είναι στιγμιαία και μετά το θέμα ξεχνιέται τελείως (ιδίως αν ακολουθήσει ωραία εκδήλωση ή η βάφτιση γίνει σε ένα πολύ γραφικό εκκλησάκι). Με το καλό οι ετοιμασίες!

Νόρα μου, πώς πάνε οι κόρες; Θα συμφωνήσω με τη Δομνίνα για το θηλασμό: Ποτέ το μητρικό γάλα δεν προκαλεί δυσκοιλιότητα, εκτός εάν η μητέρα τρώει συστηματικά τέτοιες τροφές. Αντίθετα, είναι ο καλύτερος και πιο ευχάριστος τρόπος να της αλλάξεις διατροφικές συνήθειες μέσω των τροφών που θα καταναλώνεις - δεν ξέρω και πολλά παιδιά που να λατρεύουν λ.χ. το τόσο υγιεινό σπανάκι ή το μπρόκολο και να τρελαίνονται από τη χαρά τους μόλις το δουν στο πιάτο. Αν τους το δώσεις όμως με το γάλα σου, θα το "φάνε" αδιαμαρτύρητα και σιγά-σιγά θα συνηθίσουν τη συγκεκριμένη γεύση.

Εμείς ψιλολαχταρήσαμε με την κόρη, γιατί νωρίς το πρωί που σηκώθηκε για να πάει σχολείο έπαθε σκοτοδίνη, σωριάστηκε στο πάτωμα και δεν μπορούσε να βρει την ισορροπία της. Εννοείται πως την κράτησα σπίτι, την έβαλα να κοιμηθεί και τώρα έχει συνέλθει κάπως. Προφανώς κόλλησε νέα ίωση, πιο βαριά αυτή τη φορά, με τρομερό συνάχι, πονοκέφαλο και λίγο πυρετό, η οποία "ήρθε κι έδεσε" με την κούραση της τελευταίας εβδομάδας και την ιδιοτροπία της στο θέμα του φαγητού. Μάλιστα είχαν κανονίσει με την παρέα της να πάνε στο allou για να ξεσαλώσουν και το ακύρωσε μόνη της (σοβαρά τα πράγματα)!

Όπως καταλαβαίνετε, από δουλειές ΤΙΠΟΤΑ, εκτός από τη συνήθη σχολαστική απολύμανση.

Εύχομαι καλό Σ/Κ με ωραίες βόλτες, στη Vasdeli πάντα καλές ειδήσεις, καλές πασχαλινές ετοιμασίες και ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ (αμάν πια) περαστικά κι αγύριστα!

Κοριτσάκια μου καλημέρα. Καλή μεγαλη εβδομάδα να έχουμε.

Χάθηκαμε όλες βλέπω το ΣΚ.

Πως ειναι όλα τα παιδάκια μας καλα???? Μια η κορη σου??

Εμείς δόξα το Θεο τα παιδια καλα. Εγώ απο χτες έχω ένα άσχημο κρύωμα έχω βουλωμένη μύτη πονάει ο λαιμός μου πολύ και τα κόκκαλα μου. Θα πλακωθω σήμερα σε χυμούς βιταμίνες κα ζεστά και θα δούμε!!!

Το ΣΚ ξεμπερδεψαμε με νονούς βαφτιστηρια δώρα όλα καλα κούραση όμως και το μωρο ξέφυγε λιγο και γκρίνιαζε.

Το Σάββατο πήγα και σινεμά με τη μεγαλη και είδαμε το Νώε λιγο μούφα μαυ φάνηκε αλλα βλέποταν. Τώρα θελουμε να δούμε την πεντάμορφη και το τέρας που εχει βγει σε γαλλική ταινια.

Μανουτιτα όλα καλα χάθηκες!!!

Καλημερα και καλη Μεγαλη Εβδομαδα να εχουμε.

Περαστικα σε ολα τα αδιαθετα παιδακια του τοπικ,και σε σενα Νορα μου(ειδες μαζι με τα παιδακια σε εβαλα,χιχιχχι).

Καλες ετοιμασιες για τα κοριτσια που ετοιμαζονται να βαφτισουν τα μωρακια τους.

Βασδελη μου,κρατα γερα και κανε υπομονη,μια χαρα μεγαλωνει ο μπεμπης σου.

Χαθηκα,γιατι ετρεχα με τους γονεις μου,με καποια προβληματα.Αγχος,στεναχωρια κι αγωνια,αλλα ευτυχως τελος καλο,ολα καλα....αλλα μεχρι να τελειωσουν ολα,περασα λιγο δυσκολα....

Απο σημερα καθεται και το κοριτσι μου,οποτε θα κανουμε τις βολτες μας,αλλα θα πρεπει να αρχισει σιγα-σιγα και λιγο το διαβασμα,γιατι απο 28 Μαη αρχιζουν οι εξετασεις.

Καλο Πασχα και καλη Ανασταση,κοριτσακια μου.Να περασετε πολυ ομορφα,αυτες τις Αγιες μερες με τους αγαπημενους σας ανθρωπους.Να χαιρεστε τις οικογενειες σας,σας ευχομαι τα καλυγερα,πολλα φιλια.

Αληθεια Νορα μου εσεις εχεις facebook,να βρεθουμε κι εκει αν ειναι....;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, χρόνια πολλά και καλή βδομάδα να έχουμε..

Ευτυχώς ο Γερασιμάκος μου είναι πολύ πολύ καλύτερα.. Μια παρακαταθήκη μας έχει μείνει από όλη αυτή την ιστορία σε μένα και τον σύζυγο - ένα βηχαλάκι αλλά το παιδάκι μου τουλάχιστον είναι καλά και αυτό είναι το σημαντικό για μένα..

Τώρα έχει πάρει φόρα και δεν στέκεται πουθενά.. Μπουσουλάει πιο γρήγορα και από ερπετό.. Περπατάει σαν πιγκουϊνάκι και ξεκαρδίζεται στα γέλια όλο ευτυχία.. Λιώνω όταν τον ακούω και τον βλέπω.. Έχει μάθει να κάνει στα ψέματα ότι βήχει και όταν του λέω να κάνουμε "μύτη-μύτη" φέρνει τη μυτούλα του στη δική μου και το κάνει κορίτσια..

Για Πάσχα θα πάμε στο χωριό, το πότε ακριβώς δεν ξέρω.. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν ο Δομνίνος καταφέρει να πάρει άδεια.. θα σας ενημερώσω πάντως σίγουρα..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση!

Νόρα περαστικά! Κι εγώ είμαι ομοιοπαθής (με κόλλησε η μικρή) και προσπαθώ να το παλέψω με βιταμίνες, έτσι ώστε να μπορέσω να τελειώσω τις δουλειές μου μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες. Περιμένω πώς και πώς να έρθει το Πάσχα για να "ξεκουραστώ" (λέμε τώρα)...

Δομνίνα, τώρα αρχίζουν οι καλύτερες στιγμές με το Γερασιμάκο και, σε λίγο που θ' αρχίσει να τρέχει, η προπόνηση της μαμάς για το Μαραθώνιο. Θυμάμαι με τόση νοσταλγία τη μπουμπούκα μου να τρέχει σαν κατσαρίδα σ' όλο το σπίτι, να κρύβεται και να κάνει νάζια!

Μανουτίτα, εύχομαι να μην ξαναϋπάρξουν προβλήματα με τους γονείς σου και κάθε καλό από δω και πέρα! Καλές βόλτες και μπράβο που έχεις προγραμματίσει το διάβασμα!

Κι εγώ προσπαθώ να στρώσω την κόρη λιγάκι στο διάβασμα ενόψει εξετάσεων (όταν νιώσει καλά, φυσικά), όμως είναι ανένδοτη στο δικαίωμα για απόλυτο καθισιό, τηλεόραση κλπ. Χθες, μάλιστα, κόλλησε έξω από το δωμάτιό της ένα μεγάλο χαρτί με ζωγραφισμένο το "κελί 33" και έβαλε στη διαπασών από το you tube το σχετικό τραγούδι, καθώς και διάφορα επαναστατικά τραγούδια όπως το "ένα το χελιδόνι". Ακόμα γελάμε.

Αλήθεια, Νόρα και Μανουτίτα, έκαναν οι νονοί/νονές δώρα στις μεγάλες κόρες; Έχω λόγο που ρωτώ, γιατί φοβάμαι πως οι δικοί μας δεν σκοπεύουν φέτος να της κάνουν δώρο και η μικρή μου είναι απαρηγόρητη, γιατί όλες οι φίλες και τα ξαδέλφια της δέχτηκαν ήδη την πολυπόθητη επίσκεψη και το δώρο σε χρήματα. Το κακό, μάλιστα, είναι ότι οι νονοί της είναι πάρα πολύ ευκατάστατοι και χωρίς παιδιά και δεν "παίζει" ούτε γι' αστείο το σενάριο της οικονομικής κρίσης....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...