Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!!!

Να ευχηθω αν και αργοπορημένα στην Δομνινα μας, να ειναι πολύχρονη και ευτυχισμενη, ευχομαι οτι επιθυμει!!!!!

Μαρτζυ μου σιγουρα ειναι δυσκολες οι μεταθεσεις, ελπιζω να γινει οτι καλυτερο για εσενα!!!!

Βασδελη μου φιλια στο 4ο μπεμπη:):):):)

Ρωτησα το γιατρο και μου ειπε της φυτικες, θα περασω μια φυτικη καστανοξανθη και μετα θα κανω ανταυγιες αλλιως δεν ανοιγουν:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα είμαι χάλια.. το γλυκό μου αφεντικούλι είναι κρυωμένο εδώ και πολύ καιρό και βήχει σαν οικοδόμος ... όμως δεν θεωρεί απαραίτητο να βάζει το χέρι μπροστά όταν βήχει ή να γυρνάει από την άλλη μεριά.. προτιμάει να βήχει πάνω μου.. ενώ τον έχω επανειλημμένως παρακαλέσει να μην το κάνει, όχι μόνο για μένα αλλά για το μωρό μου περισσότερο! Αυτός τίποτε.. Με αποτέλεσμα από χθες το βράδυ να ξεκινήσει το φτάρνισμα, η καταρροή και οι κρυάδες.. Τέλος πάντων.. το θέμα είναι ότι είμαι στη δουλειά γιατί δεν με παίρνει να λείψω και αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχω ανάψει το air-condition στη ζέστη!

Ευχαριστώ και τα υπόλοιπα κοριτσάκια για τις ευχούλες! Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Μάρτζι μου όσον αφορά τα παπουτσάκια.. Κι εγώ τον Γεράσιμο τον έχω ξυπόλητο με κάλτσες ως επί το πλείστον μέσα στο σπίτι.. Όταν βγαίνουμε στο μπαλκόνι του φοράω παπουτσάκια αγκαλιάς αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να τα αντικαταστήσω με τα ανατομικά παπουτσάκια που είχε η γειτόνισσα την ευγενή καλοσύνη να μας δώσει (μιας και ο γιος της είναι ακριβώς 1 χρόνο μεγαλύτερος από τον Γεράσιμο).. Πρέπει ο αστράγαλός του να είναι σωστά βαλμένος και σταθερός για να αποφύγετε ατυχήματα όπως πεσίματα, μπουρδουκλώματα, θλάσεις, διαστρέμματα..

Μάγδα μου εγώ και στην εγκυμοσύνη αλλά και μετά τον πρώτο καιρό που θήλαζα έβαφα τα μαλλιά μου με την ειδική βαφή ΙΝΟΑ που την χρησιμοποιεί ο κομμωτής μου.. Ήμουν πολύ ευχαριστημένη αλλά δεν μπορούσα κάθε μήνα να δίνω 40 Ευρώ και έτσι εδώ και λίγο καιρό που ο μικρός έχει μεγαλώσει τα βάφω με κανονική βαφή..

Νόρα θυμάμαι πάρα πολύ καλά τη Μάγια τη μέλισσα.. ήταν η αγαπημένη μου εκπομπή.. Για μένα εκείνα ήταν παιδικά χρόνια κατάλληλα για παιδιά.. όχι τα σημερινά που είναι όλα μπροστά σε ένα χαζοκούτι και με ένα i-pad στο χέρι ή tablet..

Μάρτζι μου κι εγώ το θεωρώ προτιμότερο να πηγαινοέρχεσαι ένα μήνα με τη συνάδελφο παρά να νοικιάσεις σπίτι για ένα μήνα.. Βέβαια θα μου πεις ότι αν τελικά δεν πάρεις την μετάθεση - απόσπαση θα αναγκαστείς να το κάνεις ούτως ή άλλως.. Με τη μικρή αποφάσισες τι θα κάνεις τελικά; Θα την πάρεις μαζί σου;

Βασδέλη μου σε σκέφτομαι κάθε μέρα!

Φιλιά πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??

Εμείς έχουμε κάποιες δυσκολίες με τη μεγαλη θα σας ενημερωσω γιατί δεν μου έρχεται να το κουβεντιάςω καθόλου τώρα.

Χτες το μάθημα πιλατες μου άρεσε πολύ και το μέρος που πήγα και το πήρα απόφαση θα το κανω. Θα σας πω έν καιρώ τ αποτελέσματα. Ανέβηκα και στη ζυγαριά και νομίζω ότι θα ξανά ανεβώ μετα το Πάσχα ξανά. Δραμαααα!!!

Μια ευχαριστούμε για τις συμβουλές πες μας και άλλες. Αν είχα κάποιον να μου λεει όταν μεγάλωνε η μεγαλη μου θα είχα κανει πολλά πράγματα διαφορετικά.

Μάρτζι μου μήπως κατεβαίνεις προς τα κάτω για δουλειά???? Σορρυ που σε ρωτάω έντονα απλώς σε ενημερώνω ότι δίπλα στη Φιλιππιάδα ειναι το χωριό της μανουλας μου και στο οποίο μεγάλωσα και έχω περάσει υπέροχα καλοκαίρια που τα παιδάκια μας δεν θα περάσουν ποτε.

Δομνινα μου περαστικά!!!!

Γεια σας!

Δόμνα, περαστικά! Τι να πω τώρα για το αφεντικό;;; Απαράδεκτος!

Για τα παπουτσάκια ρώτησα και τη γιατρό μας και μου είπε να της πάρω ορθοπεδικά- ανατομικά αρχές καλοκαιριού που θα αρχίσει να περπατάει μόνη της!

Για τον Ιούνη που θα γυρίσω στη δουλειά, ακόμη κι αν χρειαστεί να νοικιάσω, δεν σκοπεύω να την πάρω μαζί μου την μικρή. Θα την αφήσω με τον μπαμπά της και με παππούδες και θα την βλέπω τα Σαβ/κα. Μόνο που το σκέφτομαι ραγίζει η καρδιά μου, αλλά και τι να κάνω; Ο άντρας μου βρήκε μια προσωρινή δουλειά, του είπαν πως θα τον χρειαστούν μέχρι τέλη Αυγούστου, οπότε δεν θα έρθει. Η μάνα μου δεν ακολουθεί με τίποτα........Πού θα πάει.....ένας μήνας είναι, θα περάσει.

Αχ, βρε κορίτσια, σήμερα που έκανα μπανάκι τη μικρή μού κατάπιε πόσο νερό την ώρα που της ξέπλενα το κεφαλάκι. Αγχώθηκα λίγο για τη σαπουνάδα που θα κατάπιε σίγουρα. Τι κάνετε έσεις στο μπανάκι; Εγώ τη βάζω καθιστή, την σαπουνίζω κι όταν έρχεται η ώρα του ξεπλύματος, ανοίγει το στόμα της, το σκατό, και δεν την προλαβαίνω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Νόρα, με το πιλάτες θα τα χάσεις τα κιλά και θα κάνεις σωματάρα. Κάπου διάβασα πως τα αποτελέσματα του πιλάτες στο σώμα είναι εμφανή στο ίδιο το άτομο μέσα σε ένα μήνα. Μέσα σε 3 μήνες τα αποτελέσματα είναι εμφανή και στους υπολοίπους!

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό αυτό που συμβαίνει με την κόρη σου και σύντομα να βρεθεί λύση!

Καληνύχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μια βιαστική καλημέρα σε όλες!!!

Νόρα μου, ως μαμά εφήβου κι εγώ πιστεύω κι εύχομαι οι δυσκολίες της κόρης σου να είναι κάτι περαστικό! Χαίρομαι που σου άρεσε το πιλάτες.

Δομνίνα μου περαστικά και, πίστεψέ με, είσαι πολύ ευγενής. Όταν την είχα μωρό, επειδή ήταν πολύ ευαίσθητη, τσακωνόμουν με γνωστούς και αγνώστους όταν έβηχαν ή φταρνίζονταν πάνω μου!

Margi μου μην ανησυχείς αν καταπιεί λίγο σαπουνάκι στο μπάνιο, δεν πειράζει. Που να δεις αργότερα που θα μπουσουλάει ή θα περπατάει και θα βάζει στο στόμα της ό,τι βρίσκει στο πάτωμα (μα πώς τα ανακαλύπτουν βρε παιδί μου)!

Στη Vasdeli αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Χθες έφυγα από τη δουλειά στο μαύρο χάλι.. Πήγα τρέχοντας σπίτι, έκανα ένα ζεστό μπάνιο και αφού τακτοποίησα τον Γεράσιμο έπεσα νωρίς για ύπνο.. 22:30 κι εγώ κοιμόμουν.. Το βράδυ ξύπνησε δυο φορές όπου τον τάισα και μετά ξαναξύπνησε αλλά ήμουν κομμάτια και ξύπνησα τον σύζυγο για να τον αναλάβει.. Ευτυχώς τον κοίμησε σχετικά γρήγορα κι έτσι κοιμήθηκα κι εγώ μέχρι τις 8 το πρωί.. Ο δε Γεράσιμος ξύπνησε στις 8:45 παρακαλώ!

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα αλλά στη δουλειά γίνεται πανικός και γι' αυτό σας γράφω εν συντομία..

Μάρτζι μου θα είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείς την πριγκήπισσά σου για έναν ολόκληρο μήνα αλλά πάλι καλά που ο άντρας σου βρήκε έστω κι αυτή την προσωρινή δουλειά.. να πάρετε μια ανάσα βρε γαμώτο..

Και μην αγχώνεσαι για το νερό με το σαπούνι που καταπίνει.. είναι ειδικά μελετημένα και δεν ενοχλούν καθόλου το μωρό.. έχει δίκιο η Μία.. που να δεις μετά που θα βάζει τα πάντα (τα πάντα όμως) στο στόμα..

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Καλο υπόλοιπο Κυριακής. Μπαίνω βιαστικά να πω ένα γεια.

Περνάμε δύσκολη εβδομάδα η μπεμπα βγάζει τα πάνω δόντια και ειναι μες στη γκρίνια. Σηκώνετε όρθια και χοροπηδάει στην κούνια και προσπαθεί να πιάσει τις μέλισσες που εχει το κρεμαστο πάνω απ την κούνια. Το αποτέλεσμα ειναι ότι δεν κοιμάται καθόλου συν τα δόντια μ εχει λιανισει. Εχει γρατςουνια στη μύτη στο μάγουλο μια Κοκκινιλα στο μέτωπο. Αφήνει τΑ χέρια και κανει ελεύθερη πτωςη. Εσείς έχετε βάλει και κατι ακόμα εκτός απ την πάντα στη κούνια???? Απ την υγρασία μ εχει τσακιςει και η μέση μου.

Μου χάλασε και ο θερμοσίφωνας την Τετάρτη τρέχανε νερά πλημμύρισε το πατάρι έσταζε το ταβάνι και στο σαλόνι έχω κατεβάσει και απλώσει όλο το πατάρι.

Είμαστε σαν τους γυφτους έχω αφήσει το παράθυρο του μπάνιου και τα πόρτακια απ το πατάρι ανοιχτά για να στεγνώσει.

Αυτά!!!

Geia σας κι από εμένα!

Δόμνα μου, ελπίζω να είστε καλύτερα!

Νόρα, μια από τα ίδια και η δική μου. Πρέπει να βγάζει κι αλλα δόντια ( έχει ήδη 4 πάνω και 2 κάτω), γιατί ό,τι βρει το δαγκώνει. Σήμερα έφαγε μια μπαλίτσα αφρολέξ που έχει. Εκανε μια ωραιότατη δαγκωνιά, έκοψε ένα μικρό κομμάτι και μάλλον ( τι μάλλον, σίγουρα) το κατάπιε. Εμένα με έχει καταδαγκώσει στο πηγούνι. Πιάνεται από παντού και θέλει να σηκώνεται.

Είμαι στο ψάξιμο για μπομπονιέρες και δεν μου αρέσει τίποτα...........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Πριν από λίγο τελείωσα τα σφουγγαρίσματα, τα μαζέματα (κουρτίνας και μοκέτας) και το σκούπισμα όλων σχεδόν των αντικειμένων πάνω στο γραφείο της κόρης μου, γιατί το πρωϊ φύγαμε βιαστικά χωρίς να κλείσουμε το παράθυρό της, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το δωμάτιο και να περάσουμε μεγάλη λαχτάρα, ιδίως για τα βιβλία και τα τετράδιά της (τα ελέγχουν από καιρού εις καιρόν οι καθηγητές) και, φυσικά, το i pad.

Ευτυχώς, τα διέσωσε η παροιμιώδης ακαταστασία της, γιατί τα είχε παρατήσει παντού μέσα στο σπίτι εκτός από το γραφείο!

Από την Παρασκευή το απόγευμα τρέχω τη μικρή μου δημοσιοσχεσίτισσα-καλλιτέχνιδα-performer σε πρόβες-reunion (!!!) περυσινής τάξης-πρόβα τζενεράλε-mall για βόλτες και bowling με την παρέα της (φύγαμε στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου-duracell τα θηριάκια, ενώ εμείς σερνόμασταν)!

Σήμερα το πρωϊ έλαβε μέρος με τη χορωδία του σχολείου της σε μια εκπληκτική παράσταση με τίτλο S(cool) Life που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής με τη συμμετοχή πολλών σχολείων της Αττικής και της Αθήνας.

Θαύμασα και συγκινήθηκα με τη δημιουργικότητα, το ταλέντο, αλλά και τη μεγάλη ωριμότητα των παιδιών που μεγαλώνουν μέσα στην κρίση και, μαζί με τα εφηβικά σκιρτήματα, προσπαθούν να εκφράσουν τα όνειρα και τους προβληματισμούς τους, βιώνοντας τη γκρίζα καθημερινότητα και τις πρώτες αγωνίες για το μέλλον....

Νora και Margi υπομονή, μπόρα είναι και θα περάσει! Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει στα φαρμακεία μια ειδική κρεμούλα για να ανακουφίζει τα ούλα. Εμείς είχαμε κάτι κρίκους στο ψυγείο και, όποτε γκρίνιαζε, της τους δίναμε για να δαγκώνει. Αύριο που θα πάμε για φθορίωση θα ρωτήσω την παιδοοδοντίατρο και θα γράψω σχετικά.

Κι εμείς δεν πάμε πίσω από ταλαιπωρίες με τα δόντια (πάνω που τελειώσαμε με την αλλαγή των νεογιλών και τους υπόλοιπους γομφίους), γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να βάλουμε σιδεράκια (επώδυνα και πανάκριβα) σε μια τόσο δύσκολη εποχή.

Πάντως, στην τάξη της τα 2/3 των παιδιών φοράνε σιδεράκια!

Εύχομαι καλή δύναμη, κορίτσια, να βγουν γρήγορα τα δοντάκια και περαστικά στις άρρωστες!

Να έχουμε μια καλή εβδομάδα!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε!

Εγώ χάθηκα όλο το σβκ διότι το λατρεμένο μου αφεντικούλι την προηγούμενη βδομάδα με κόλλησε μια βρωμογρίππη κι εγώ με τη σειρά μου κόλλησα τον Γερασιμάκο μου, ο οποίος όλο το σβκ ήταν μέσα στη μύξα, το βήχα, το παράπονο και το κλάμμα.. Έτσι μου έρχεται πραγματικά να το βρίσω το αφεντικό μου.. Δεν μπορώ να βλέπω το μωρό μου να κλαίει και μάλιστα όταν υποφέρει χωρίς να καμία πραγματικά σοβαρή αιτία..

Τώρα κάνουμε βηματάκια και τον πιάνω από το χεράκι και γυρνάμε σε όλο το σπίτι.. Ξέρουμε πως κάνει το λιοντάρι και το κάνει τρομερά παραστατικά..

Βγάζουμε κι εμείς δοντάκια (έχουμε κι εμείς 4 πάνω και 2 κάτω) διότι βάζουμε όλο το χέρι μέσα στο στόμα, δαγκώνουμε τα πάντα, ακόμη και τα ρούχα της μαμάς και που και που βάζουμε και καμιά τσιρίδα.. Πάντως δεν τον αφήνω να υποφέρει.. που και που του δίνω λίγο ντεπόν και συνέρχεται το παιδάκι μου..

Εμένα πάλι πέφτει στον πωπό του και έτσι έχουμε αποφύγει τις άσχημες πτώσεις και τα χτυπήματα.. πάντως δεν φοβάται τίποτε και κανένα..

Είμαι χαζομαμά πως να το κάνουμε..

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Καλησπερα.Μαρτζυ βρηκες μπομπονιετες;

Δομνινα περαστικα σας, πως ειστε;

Τα μεγαλα κοριτσια πως ειναι; τα μαθηματα;

Νορα πως πανε τα δοντια;

Εχθες της πονουσαν τα δοντια και κλαψουριζε στον υπνο της. Σημερα λεω να δωσω λιγο ντεπον για να κοιμηθουμε.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσάκια συγνώμη που χάθηκα αλλά έχω τον μικρό με λαρυγγοτραχειοβρογχίτιδα και είμαστε με κορτιζόνη.. ένα θα σας πω.. χθες ήταν τόσο εξαντλημένος από την αϋπνία (προχθές δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου από το βήχα) που με το που γυρίσαμε σπίτι από τη γιατρό κοιμήθηκε 5 με 8 το απόγευμα.. Και το βράδυ στις 10 έπεσε και πάλι ξερός ο κακόμοιρος.. Ευτυχώς δεν μου έκανε καθόλου πυρετό!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Κορίτσια χάθηκα και γω και επανέρχομαι δριμύτερη!!!

Αμάν βρε Δομνινα κρίμα ο γερασιμακος μας. Περαστικά και αγύριστα. Εσυ πως είσαι????

Εμάς μαγδα μου επάνω το ένα δοντακι της εχει κανει σαν πληγουλα πήρα ένα ζελεδακι απο το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ και προχτές το βράδυ της έδωσα λιγο ντεπόνακι να ηρεμήσει και να κοιμηθεί.

Το σαλόνι μου ειναι ακόμα βομβαρδισμένο γιατί περιμένω τον υδραυλικό να κάνουμε μια πατέντα για τον θερμοσίφωνα.

Σήμερα έτρεχα σε παιδοδιατροφολογο για την μπεμπα για τη δυσκοιλιοτητα γιατί περνούμε ένα σιροπακι εδώ και δεκαπέντε μέρες και θα το συνεχίσουμε άλλες δεκαπέντε αλλα πρεπει να ενισχύσουμε και το διατροφολόγιο. Απο την περασμένη Πέμπτη κανει κάθε δεύτερη μέρα καλα κακά της ενώ πριν μου έκανε κατι κουτσουλιες για δέκα μέρες περίπου και φοβήθηκα. Βέβαια όλο αυτο το διάστημα στο τηλεφωνο συνέχεια με την παιδίατρο και την πήγα και σε παιδογαςτρεντερολογο ειδικό για μωρά.

Όσον αφορά τη μεγαλη μου κάνουμε και εκεί δίαιτα και απέχουμε πλήρως απο τα γαλακτοκομικά για ένα μήνα γιατί αυτο που δεν σας έγραψα ειναι ότι είδαμε για τρεις μέρες πολύ αίμα στα κακά της και εκεί τα είδα όλα απο το φόβο μου. Πάμε πολύ καλύτερα εχει ραγαδα γιατί την πήγα σε παιδογαστρεντορολογο διαφορετικό απο της μπεμπας.

Ο μόνος γιατρός που εχει μείνει ειναι ένας καλός ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Θέλω χάπια επειγοοοοντως!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...