Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, cant_wait είπε:

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!

Στο σημερινό υπερηχογράφημα όλα καλά!

930 γρ έφτασε ο μικρός μου!

Συνεχίζουμε δυνατα!

Παίδαρος!!!

Πόσο χαίρομαι! Να δεις πως θα νιώθεις όταν θα φτάνεις στα "μαξιλαράκια" αρχικά του 1,5 και μετά των 2 κιλών!!!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν Μαγδα και Μάρτζι όπως λεει και η Μια μεγαλη ιστορία η BARBIE.

Η BARBIE γοργόνα, νεράιδα, μπαλαρίνα πυροςβεςτης και δεν ξέρω και γω τη άλλο Παναγία μου δεν αντέχω και θα το ξανάπεράσω!!!!! Χα χα χα!!!!

Αλλα εμένα να σας πω μου άρεσε τρέλλααααα όμως η ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ!!!! Ακόμα τραγουδάω το τραγούδι της και είχα παρει και όλα τα dvd κάπου τα χω καταχώνιασει. Λέτε να τα βγάλω απο τώρα!!!!!!!!!!

Εμείς (μοναχοπαίδι γαρ και πολύ πριν την οικονομική κρίση) είχαμε μετατραπεί σε παράρτημα του Τζάμπο. Εκτός από ΟΛΕΣ τις εκδοχές της Barbie, είχαμε τις φιλενάδες της, το αμόρε της, το σπίτι της, το κάστρο της, τα σκυλιά της, τα γατιά της, τα μωρά της και δεν συμμαζεύεται.

Έ, ρε γλέντια και πεταμένα λεφτά (η μικρή μου κομμώτρια-χειρούργος τις κατάντησε φαλακρά και ακρωτηριασμένα ζόμπι)!!!!!

Καλημερα,ολη μερα στην παρεα.

Νορα μου ετσι οπως μας τα περιγραφεις τα εργασιακα,λογικο ειναι να εχεις εφιαλτες βρε κοριτσι μου.Σε καταλαβαινω απολυτα,δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να πηγαινεις σε ενα εργασιακο περιβαλλον που σου κανουν δυσκολη τη ζωη οι ανθρωποι.Το εχω περασει και το ξερω.Ελπιζω τα πραγματα να ειναι οσο γινεται πιο ευκολα για σενα.

Μια μου,η κορη μου μπηκε στη γερμανικη σχολη και περσι περασε 5 φορες τη διαδικασια της εξεταστικης για να τα καταφερει,οποτε φετος η πρωτη της φαινεται "παιχνιδακι".

Οσο για τις Barbie,ανοιξατα πονεμενη ιστορια,δε νομιζω να υπαρχει σπιτι με κοριτσια που δεν εχει παρα πολλες απο τις συγκεκριμενες.........παει ομως αυτη η εποχη και περασε....τωρα εχουμε αφισες και ποστερ στο δωματιο.Η δικια μου απο περσι ειχε κολλησει με οτιδηποτε θεματικο σε σχεση με το Λονδινο,και φυσικα με τους One Direction....

Basdeli μια χαρα ο μπεμπης,συνεχισε ετσι με χαμογελο,και το ιδιο δυνατος και χαμογελαστος θα ειναι κι ο μικρουλης σου.

Να εχετε μια ομορφη μερα!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κι από μένα!!

Manoutita μου, μπράβο στην κόρη σου που απέκτησε κουλτούρα εξετάσεων από τόσο μικρή! Εύχομαι καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες!

Η δική μου "έπεσε στα βαθιά", αφού αναγκάστηκε να δώσει για πρώτη φορά εξετάσεις και μάλιστα τύπου πανελλαδικών. Έχουμε επιλέξει κι εμείς τα γερμανικά σαν δεύτερη ξένη γλώσσα (καμία σχέση με τη DS βέβαια), αλλά δεν είναι και από τα παιδιά που ανέχονται οποιασδήποτε μορφής πειθαρχία. Έτσι, προσπαθώ να τη ρίχνω στο φιλότιμο.

Επίσης, είναι κι αυτή φανατική Directioner, μαζί με όλη της την παρέα (με πληροφόρησε, μάλιστα, ότι έχουν βγει και σε κούκλες). Δεν έχει προτίμηση σε συγκεκριμένη χώρα, όμως λατρεύει τις μεγάλες πόλεις, την πολυκοσμία και τα malls όπως κι εγώ, προς μεγάλη απογοήτευση του μπαμπά της, που είναι άνθρωπος της φύσης και της εξοχής.

Φεύγω τώρα για δουλειά και θα τα ξαναπούμε το απόγευμα.

Να περάσετε όλες μια υπέροχη ημέρα μαζί με τα παιδάκια σας!

Καλημέρα κοριτσάκια και καλό μήνα.. Σιγά σιγά έρχεται το καλοκαιράκι προς το μέρος μας.. Συγχωρήστε με για την τόσο πρώιμη αναφορά στο καλοκαίρι αλλά λατρεύω τη θάλασσα και έτσι ονειρεύομαι από τώρα βουτιές σε γαλάζια νερά παρέα με τον Γεράσιμο!

Το θέμα με την εργασία πονεμένο.. Κι εγώ είμαι 15 χρόνια στο γραφείο που εργάζομαι και χθες αποχώρησε μια συνάδελφος ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια κι αυτή.. Τέλος εποχής και αρχή μιας άλλης αλλά το κλίμα είναι λίγο περίεργο.. Η αποχώρηση της συγκεκριμένης συναδέλφου μάλλον θα επιφέρει τριγμούς στο γραφείο και να δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε.. πάντως αν μη τι άλλο το να δουλεύεις με ανθρώπους που δεν εκτιμάς και "σιχαίνεσαι" είναι ότι χειρότερο μιας και στη δουλειά περνάμε στάνταρ το 1/3 της ημέρας.. Τουλάχιστον κάνω κάτι που αγαπώ και χαίρω της εκτίμησης των αφεντικών.. Και πληρώνουν και στην ώρα τους..

Για το μωρό ευτυχώς εγώ έχω την πεθερά μου και το κρατάει.. Βέβαια της πληρώνω το νοίκι του σπιτιού αλλά μπροστά στα 500 Ευρώ που θα ήθελε μια γυναίκα κάνω πως δεν καταλαβαίνω.. κι εγώ λείπω από το σπίτι συνολικά 10 ώρες διότι θέλω μια ώρα το πρωί και μια ώρα το βράδυ για να πάω στη δουλειά και να επιστρέψω!

Εγώ σαν κορίτσι είχα προλάβει τη Bibi Bo.. βέβαια ποτέ δεν με ενθουσίαζαν ιδιαίτερα οι κούκλες.. προτιμούσα να παίζω με Play mobile μιας και είχα 2 αδέρφια μικρότερα και κάναμε τη συμμορία.. Η αδερφή μου ήρθε πολύ αργότερα στην παρέα μας.. Εγώ ήμουν ήδη 12 όταν γεννήθηκε και ναι, Μία μου την είχα όντως σαν κούκλα!

Το σχολείο και δη το Γυμνάσιο και το Λύκειο αφήνουν τραυματικές εμπειρίες στα παιδιά.. Ακόμη αρκετές φορές έχω εφιάλτες ότι δεν έχω περάσει τις εξετάσεις και ότι δεν έχω καταφέρει να πάρω απολυτήριο ασχέτως αν έχουν περάσει 23 ολόκληρα χρόνια από τη χρονιά που τελείωσα το Λύκειο.. Είστε πολύ τυχερές που τα παιδάκια σας λατρεύουν το διάβασμα και είναι επιμελείς διότι πραγματικά έχω την αγωνία του τι θα έχω να αντιμετωπίσω όταν ο Γεράσιμος πάει σχολείο.. Και καλά, θέλω να πιστεύω ότι μέχρι την Ε Δημοτικού θα μπορώ να τον βοηθήσω, μετά όμως;;;

Όσον αφορά τους One Direction.. ούτε καν τους έχω ακουστά.. Μάλλον έχω μείνει πολύ πίσω!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και καλο μήνα!!!

Καλοκαιράκι Δομνινα μου και μένα μου μυρίσε!!!!! Ειναι η αγαπημένη μου εποχή!!!!

Μου δώσες πάσα για πολλά πραγματα. Bibi Bo είπες και εγώ θυμήθηκα τον αγαπημένο μου Sport billi με το βαλιτσάκι του παρακαλώ και την γλυκιά Μαγιά η μέλισσα που είχα τις κούκλες τους και έπαιζα ατέλειωτες ώρες.

Κάλεεε τα θυμάσται η μιλάω Μονή μου λόγω του νεαρού της ηλικίας μου!!!!!

Εγώ στο γυμνάσιο απο θεμα γνωριμιών ήμουν ευτυχισμένη γιατί κανένας δεν ήξερε κανέναν και κάναμε φιλίες και παρέες απο την αρχή. Γιατί στην έκτη δημοτικού είχα μόλις έρθει απο το χωριό μου και ήμουν στην τάξη με την " αγαπημένη μου " πρώτη ξαδέρφη που μίλησε σε όλους και δεν με κάνανε παρέα και απο πάνω με κοροιδευανε για τον τροπο που μιλούσα δλδ χωριάτικα. Ήμουνα Μονή μου μια ολόκληρη χρονια. Πραγματικά ειναι αλήθεια ότι τα παιδια ειναι πολύ σκληρά κάποιες στιγμές.

Βέβαια και γω για πολλά χρονια είχα εφιάλτες ότι χρωστούσα μαθήματα στη σχολή και ότι έπρεπε να ξανά παρακολουθήσω και να τα ξανά δώσω το χειρότερο μου!!!

Καλησπερα, να καλωσορισω την Μια και να ρωτησω στα γρηγορα τα μαλλια σας τα βαφετε; τα εχω κανει μια φορα με φυτικη αλλα δεν επιασε, θελω να κανω βαφη κανονικη αλλα με το θηλασμο επιτρεπετε;

Οσο για εφιαλτες στο σχολειο εγω ειχα εναν πολυ χαζο....οτι ξεχνουσα να βαλω παντελονι....πω πω χαλια!!!! Για παιδικα εβλεπα τους φλιν στοουνς και καντυ

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλέ, πόσα γράψατε;;;;

Λοιπόν, ξεκινάω με την αγαπητή Δόμνα. Είχες γενέθλια, βρε θηρίο χθες; Σου εύχομαι να τα εκατοστίσεις και να είσαι πάντα γεμάτη χαρά και αγάπη.

Κι εγώ σαν τη Νόρα είμαι! Αρχίζω να αγχώνομαι για τη δουλειά. Εγώ βέβαια δεν ξέρ ωτι συναδελφους θα συναντήσω, μιας που δεν γνωρίζω κανέναν εκεί, αλλά η σκέψη ότι ίσως χρειαστεί να νοικιάσω για ένα μήνα ( γυρνάω Ιούνη) με τρομάζει. Εμαθα για κάποια συνάδελφο που πηγαινοέρχεται καθημερινά (2 ώρες μακριά είναι το σχολείο) και λέω, αν βολέψει, να πηγαινοέρχομαι μαζί της. Ζόρικο θα είναι να φέύγω 5.30 και να γυρίζω 4.30 αλλά τι να κάνω; Ενας μήνας είναι θα περάσει. ΑΠό το Σεπτέμβρη και μετά, αν δεν πάρω μετάθεση ή απόσπαση, βλέπουμε.......

Δόμνα, στο Γεράσιμο που κάνει βηματάκια τι παπουτσάκια έχεις αγοράσει; Πήρες πλέον κανονικά; Εγώ σκέφτομαι αν πρέπει να πάρω κανονικά πλέον παπουτσάκια στην μικρή, μιας κι έχει ξεκινήσει να σηκώνεται.....Σκεφτόμουν για αγκαλιάς μέχρι να περπατήσει μόνη της, αλλά μάλλον δεν είναι σωστό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπερα, να καλωσορισω την Μια και να ρωτησω στα γρηγορα τα μαλλια σας τα βαφετε; τα εχω κανει μια φορα με φυτικη αλλα δεν επιασε, θελω να κανω βαφη κανονικη αλλα με το θηλασμο επιτρεπετε;

Είμαι σούπερ αλλεργικό άτομο και με μεγάλη ευαισθησία σχεδόν σε όλα τα χημικά συστατικά, γι' αυτό και θα σου πρότεινα (με ΠΟΛΥ μεγάλη επιφύλαξη, όμως) τη Herbatint, φυτική βαφή με μόνιμα αποτελέσματα. Είναι η μόνη βαφή που δέχεται το δέρμα μου και, αφού σαράντισα, τη χρησιμοποίησα μετά από έγκριση γιατρού και παιδιάτρου χωρίς πρόβλημα (θήλασα όμως μόνο για 4,5 μήνες).

Επειδή, όμως, κάθε περίπτωση είναι μοναδική, μπορείς να βρεις τα συστατικά της στο ίντερνετ και να ρωτήσεις σχετικά το γιατρό σου και τον παιδίατρο, οι οποίοι είναι και οι μόνοι κατάλληλοι για να σου δώσουν ασφαλείς απαντήσεις.

Οι περισσότερες εταιρείες (Κορρές κ.α.) έχουν επίσης βγάλει σειρές με μόνιμες φυτικές βαφές, που υπάρχουν σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα, φαρμακεία, το Carelab, το Χόντο κλπ.

Μόλις πάρεις το ΟΚ από τους "καθ' ύλην αρμόδιους" ξαναρώτησε, γιατί οι αποχρώσεις θέλουν λίγη προσοχή (ακόμη θυμάμαι εκείνο το πρώτο μου συγκλονιστικό κομοδινί).

Εγώ Μαγδα μου έχω ήδη βάψει τα μαλλιά μου αρκετές φορές με του Κορρέ. Καταπληκτική για φυτική και έχω και άσπρα και νομίζω ότι και όταν σταματήσω το θηλασμο θα τη συνεχισω.

Μάρτζι μου έχω μπερδευτεί λιγο!!! Μένεις Γιάννενα και τον Ιούνη θα πας που για δουλειά??? από Σεπτέμβρη περιμένεις απόσπαση για που λιγο πιο κοντά η Γιάννενα.

Μαγδα εσυ που μένεις?? Θεσσαλονίκη η δεν έχω καταλάβει!! Είσαι και εσυ καθηγήτρια??

Διαφημίσεις

Δόμνα, στο Γεράσιμο που κάνει βηματάκια τι παπουτσάκια έχεις αγοράσει; Πήρες πλέον κανονικά; Εγώ σκέφτομαι αν πρέπει να πάρω κανονικά πλέον παπουτσάκια στην μικρή, μιας κι έχει ξεκινήσει να σηκώνεται.....Σκεφτόμουν για αγκαλιάς μέχρι να περπατήσει μόνη της, αλλά μάλλον δεν είναι σωστό!

Αα και μένα με ενδιαφέρει αυτο αν ξέρει καμια να μας πει.

Όπως είπε και η Μια εγώ ρώτησα την παιδίατρο και μου σύστησε οποιαδήποτε φυτική απο το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.

Να 'μαι πάλι κι εγώ, μετά από μια εξοντωτική ημέρα (ξέχασα το πρωϊ να ευχηθώ ΚΑΛΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΑ)!

Και μια και έχουμε Πρωταπριλιά, θα σας πω τι πλάκες έκαναν σήμερα τα τριβολόπαιδα της τάξης της κόρης μου όχι στους συμμαθητές, αλλά στους καθηγητές τους (τέτοιο αλληλέγγυο ομαδικό πνεύμα σπανίζει).

Στο σχολείο της δεν προβλέπεται σταθερή αίθουσα για κάθε τάξη μαθητών. Έτσι, οι διαθέσιμες αίθουσες κατανέμονται ανά μάθημα/καθηγητή, με συνέπεια τα παιδιά, ανάλογα με το ημερήσιο πρόγραμμα, να μετακινούνται συνεχώς από τον ένα όροφο στον άλλο και από τη μια αίθουσα στην άλλη. Για να μην ξεμεσιάζονται με την τσάντα στην πλάτη ολημερίς, καθένα έχει το ατομικό του ντουλαπάκι.

Τι έκαναν λοιπόν: Έφτιαξαν ένα τεράστιο χαρτονένιο σκοτεινό "πίνακα" με διαβολάκια, το 666 κι άλλα τέτοια, τον κρέμασαν σε περίοπτη θέση στην αίθουσα των Θρησκευτικών, που είναι γεμάτη εικόνες, σταυρούς κλπ. και, μόλις μπήκε ο καθηγητής τους, άρχισαν να λένε όλα μαζί ταυτόχρονα το Πιστεύω (ούτε πρόβες να είχαν κάνει)! Πρόκειται δε για έναν εξαιρετικά ήρεμο και καλοπροαίρετο άνθρωπο, οπότε ελπίζω να το αντιμετώπισε με χιούμορ και χωρίς υπογλώσσιο....

Στη συνέχεια, όλο το τμήμα των Γαλλικών πήγε στην αίθουσα των Γερμανικών και όλο το τμήμα των Γερμανικών, αντίστοιχα, στην αίθουσα των Γαλλικών. Ευτυχώς οι καθηγήτριες, μετά το αρχικό ξάφνιασμά τους όταν είδαν μπροστά τους διαφορετικά παιδιά, το διασκέδασαν πολύ και πέρασαν όλη την ώρα με αστεία και διηγήσεις για πρωταπριλιάτικες φάρσες!

Αυτά πρόλαβε να μου διηγηθεί η μικρή με ένα παμπόνηρο ύφος "όλα τα λεφτά".

Και του χρόνου!!

Για τη Margi και τη Nora:

Η παιδίατρός μας είχε απαγορεύσει όλα τα είδη παπουτσιών το διάστημα κατά το οποίο η κόρη μου είχε αρχίσει να σηκώνεται και να κάνει τα πρώτα της βηματάκια, γιατί το παιδί πρέπει να μάθει να ελέγχει μόνο του το σώμα του και να ισορροπεί σωστά στα πέλματά του.

Μάλιστα, επειδή ήταν άνοιξη προς καλοκαίρι, μας είχε συστήσει να την έχουμε τελείως ξυπόλυτη μέσα στο σπίτι και να την ενθαρρύνουμε με γέλια, φιλάκια κλπ. όταν έπεφτε και χτυπούσε, για να το βλέπει σαν παιχνίδι και να μην φοβάται.

Όταν σταθεροποιήθηκε κάπως το βάδισμά της, την εξέτασε και τότε έδωσε το "πράσινο φως" για τα πρώτα ανατομικά παπουτσάκια (ήταν τόσο μικρούτσικα και γλυκά, που τα έχω φυλάξει).

Συγγνώμη που "παρεμβαίνω" συνέχεια, κορίτσια, δεν θέλω να κάνω το "φωτεινό παντογνώστη", απλά η περιπτωσιολογία μας οικογενειακώς μοιάζει με τα βιβλία της Mayo Clinic.....

Mia μου, πολύ σε ευχαριστούμε για τις συμβουλές που μας δίνεις!

Νόρα, μένω Γιάννενα και ο τόπος διορισμού μου είναι σε διπλανό νομό (σχεδόν 2 ώρες με το αμάξι). Τον Ιούνη θα παρουσιαστώ εκεί και θα είμαι εκεί για όλο το μήνα. Από το Σεπτέμβρη και μετά λογικά πάλι εκεί θα είμαι εκτός κι αν συμβούν τα εξής:

α) πάρω μετάθεση ή απόσπαση για το νομό μου

β) μείνω πάλι έγκυος!

Για το πρώτο δεν έχω ελπίδες. Για το δεύτερο πάλι θέλω πολύ αλλά οι επαφές είναι ανύπαρκτες με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εκεί κάτω και, για να πω την αλήθεια, σκέφτομαι πώς θα το διαχειριστώ αν μείνω έγκυος που λογικά δεν θα μπορώ να παίρνω ούτε χάπια ομοιοπαθητικής ( όχι ότι μου κάνουν τίποτα μέχρι στιγμής.......) Μακάρι να γίνει αυτό που είπε ο ομοιοπαθητικός και να θεραπευτώ στο τρίμηνο πάνω. Αντε ας πάρει και 4μηνο, 5μηνο το πολύ. Αρκει να γινω καλά..........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλή και όμορφη μέρα!

Margi μου, εύχομαι να λυθούν τα προβλήματά σου με τον καλύτερο τρόπο.

Ειλικρινά, όσον αφορά το εργασιακό, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλες οι μητέρες πρέπει να ταλαιπωρούμαστε από τη σχεδόν "εχθρική" αντιμετώπιση στον τομέα της απασχόλησης (χωρίς να ξεχνάμε και την πλήρη έλλειψη κοινωνικής μέριμνας).

Οι μεταθέσεις θα έπρεπε να γίνονται αυτοδικαίως σε περιπτώσεις σαν τη δική σου, για να μένει ενωμένη η οικογένεια και να μπορεί να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. Αλλά τι λέω τώρα, όνειρα βλέπω.......

Θα τα πούμε το απόγευμα πάλι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...