Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Μπράβο βασδελη!!!!!

Καλώς τη Μια. Ιδιαίτερη περίπτωση και σύ απ ότι βλέπω.

Ναι το πιστεύω ότι ο δάσκαλος παίζει μεγάλο ρολο. Σε ποια περιοχή μένεις και που πας για πιλατες???

Δεν ξέρω αν σας το έγραψα εγώ θα κανω ένα μάθημα δοκιμαστικό την Τρίτη.

Το σκέφτομαι πλέον σοβαρά. Εγώ Μάρτζι μου έχω κόψει τα πάντα έχω να ψωνίςω ρουχα απο αρχές εγκυμοσύνης. Απο καλλυντικά τ απαραίτητα και μόλις τελειώνει η συσκευασία την κόβω και με το ψαλίδι και δεν αφήνω τιποτα λέμε!!!

Μάρτζι πόσο καιρό κανείς τώρα την ομοιοπαθητικη?? Ειναι και αυτή ακριβή Και τα φάρμακα βρε παιδί μου έλεος!!! Πραγματικά αν υποφέρεις τόσο δεν ξέρω και γω τι να σου πω!!

Μένω Ζωγράφου και πηγαίνω για πιλάτες στη σχολή μπαλέτου της κορούλας μου (είναι σχεδόν 13 ετών - να δω πότε θα καταφέρω να φτιάξω το τικεράκι μου).

Οι δασκάλες είναι πολύ καλές και έμπειρες και τα μαθήματα γίνονται καθημερινά σε τμήματα περίπου 10 ατόμων.

Βέβαια, το κόστος είναι σημαντικό για την οικογένεια, γιατί, εκτός από εμένα κάνει και η μικρή μπαλέτο 3 φορές την εβδομάδα, όμως δεν είχα άλλη επιλογή, καθώς η ομοιοπαθητική δεν βοηθά ιδιαίτερα στην περίπτωσή μου και από τους πόνους είχα φτάσει σε σημείο να "γλυκοκοιτάζω" τα μπαστούνια των παππούδων που κάθονταν στα παγκάκια.

Εξάλλου, είναι το μοναδικό σχεδόν έξοδο που επιτρέπω στον εαυτό μου. Κάνω επίσης μεγάλη οικονομία, ψωνίζω κυρίως από τη ντουλάπα μου ή από φθηνά ιντερνετικά μαγαζιά και κόβω κι εγώ τα καπάκια από τα σωληνάρια των καλλυντικών (διαπίστωσα, μάλιστα, ότι παλιά πετούσαμε αρκετά μεγάλες ποσότητες προϊόντων μαζί με τα μπουκάλια).

Πάντως, το πιλάτες, όταν γίνεται σωστά, δίνει μεγάλη ευεξία και βελτιώνει την ψυχολογία. Απλά θέλει επιμονή, υπομονή και συνέπεια!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμπληρωσα 26 βδ και ειμαι χαρουμενη!!!! :)

Έχοντας περάσει κι εγώ απίστευτη αγωνία μέχρι να φέρω στον κόσμο το μοναδικό μου παιδάκι (7 μήνες στο κρεβάτι, μεγάλες αιμορραγίες μέχρι και τον 8ο μήνα, utrogestan με τη σέσουλα, ενέσεις κορτιζόνης, συνεχείς εξετάσεις, doppler κλπ.), σου εύχομαι με όλη μου την ψυχή καλή δύναμη, ήρεμες και ανέφελες τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι τον τοκετό κι ένα υπέροχο ολόγερο μωράκι!!

Μία, καλώς όρισες. Να χαίρεσαι την κορούλα σου! Σε ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σου περί πιλάτες. Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο θέμα. Απλά με πονάει πού και που η μέση. Αλλά έχω ακούσει πως το πιλάτες είναι φοβερή άσκηση και θα ήθελα να ξεκινήσω, αλλά πού χρήμα........

Νόρα μου, συμπληρώνω 2 μήνες ομοιοπαθητικής. Στο τέλος του πρώτου μήνα, αν θυμάσαι, σας είχα πει πως είχα δει βελτίωση. Με το που μπήκαμε στο 2ο μήνα και μου άλλαξε τα χάπια, εκεί τα είδα όλα. Κάθε λεπτό έχω ενοχλήσεις. Θα τον δω την άλλη εβδομάδα και να δούμε τι θα μου πει...........Πληρώνω 30 ευρώ την επίσκεψη και 20 περίπου τα φάρμακα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μία, καλώς όρισες. Να χαίρεσαι την κορούλα σου! Σε ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σου περί πιλάτες. Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο θέμα. Απλά με πονάει πού και που η μέση. Αλλά έχω ακούσει πως το πιλάτες είναι φοβερή άσκηση και θα ήθελα να ξεκινήσω, αλλά πού χρήμα.........

Σ' ευχαριστώ! Να χαίρεσαι κι εσύ τη μικρή σου νεραϊδούλα (η δική μου μεγάλωσε, αλλά στα μάτια μου είναι ακόμη νινάκι)!

Δοκίμασε μήπως έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πιλάτες δωρεάν ή με συμβολική τιμή στο δήμο που μένεις ή σε συλλογικούς φορείς της περιοχής σου (η μια από τις δασκάλες μας, από όσο ξέρω, έχει κάνει σχετική συμφωνία με το δήμο, ενώ ο συνεταιρισμός μας πρόκειται να προσφέρει στα μέλη του μαθήματα γιόγκα).

Επίσης, μπορείς να ψάξεις για εκπτωτικά κουπόνια στο ίντερνετ. Τον Ιανουάριο, για παράδειγμα, είχα δει κουπόνια έκπτωσης 50-60% για συνδρομή σε γυμναστήριο-studio πιλάτες στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όμως μου έπεφτε σχετικά μακριά.

Καλημερα και καλη βδομαδα.

Βασδελη μου,συνεχισε ετσι με χαμογελο κι υπομονη κι ολα θα πανε καλα.

Μια καλως ορισες στην παρεα,να χαιρεσαι το κοριτσι σου.

Δομνινα μου,πολυχρονη κι απο εδω.Να εισαι καλα κοριτσακι μου,να σε χαιρονται ολοι οι αγαπημενοι σου κι εσυ να χαιρεσαι το αγορακι σου που σου εχει χαρισει την απολυτη ευτυχια.Σου ευχομαι ολοψυχα παντα χαρα,υγεια κι ευτυχια και να πραγματοποιηθουν ολες οι ευχες και τα ονειρα σου!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε!

Γλυκιά μου Νόρα καθόλου δεν κρύβω τα χρόνια μου μιας και σήμερα κλείνω τα 40 μου χρόνια!!! Ασχέτως αν εγώ αισθάνομαι μόλις 20 αφού ο ερχομός του γιού μου με ανανέωσε 100%:-D

Μανουτίτα μου γλυκιά.. Σ' ευχαριστώ θερμά για τις ευχές και εδώ και στο φατσοβιβλίο.. Εύχομαι κι εσύ να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την πανέμορφη και πολυτάλαντη κόρη σου..

Μία μου καλώς μας ήρθες κι εσύ.. Χαίρομαι που "εισέβαλλες" στην παρεούλα μας και πραγματικά οι πληροφορίες που μας έδωσες για το πιλάτες είναι πολύτιμες.. Δυστυχώς εγώ δεν έχω καθόλου χρόνο μιας και τις καθημερινές που εργάζομαι φεύγω το πρωί από τις 9 στο σπίτι και γυρνάω το νωρίτερο στις 7 και από τον Ιούνιο στις 8. Δυστυχώς το έχω ψάξει και κοντά μου δεν έχω κάποιο γυμναστήριο με πιλάτες.. Εκτός αυτού τα σαββατοκύριακα θα πρέπει να δωροδοκώ τον άντρα μου να κάθεται με το παιδί έστω και μια ώρα.. Για να καταλάβεις αυτό το Σάββατο είχα κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο για κούρεμα ύστερα από 3 μήνες!:mad: Μια ώρα έλειψα και μέσα σε αυτή την ώρα με πήρε 3 τηλέφωνα για να με ρωτήσει κάτι σχετικά με το παιδί:twisted: Με την πρώτη ευκαιρία παίρνει το παιδί και το πάει στη μάνα του γιατί βαριέται να ασχοληθεί ο ίδιος και μου τη δίνει αυτό:twisted::twisted::twisted:

Μάρτζι και Νόρα ... ούτε εγώ έχω ψωνίσει κάτι για τον εαυτό μου τελευταία. Τα τελευταία ψώνια που έκανα ήταν μια μέρα μετά τη Β' επιπέδου που πήρα 3 μπλούζες εγκυμοσύνης. Τώρα όλα τα λεφτά μας τα τρώει ο Γεράσιμος :rolleyes::tongue: και η Εφορία:cry::evil::cry::evil:

Μάγδα μου τι να σου πω.. Υπομονή και κουράγιο. Δύσκολο το θέμα με τις αλλεργίες.. ελπίζω πραγματικά να βρείτε πολύ σύντομα τι φταίει για να σταματήσει να ταλαιπωρείται το μωράκι σου.. Ένα θα σου πω.. όταν πήγαμε κι εμείς στο Νοσοκομείο το καλοκαίρι μου πήραν το μωρό για να του βάλουν πεταλούδα και το άκουγα να σπαράζει από μέσα και μαζί του έκλαιγα κι εγώ.. Ξέρω ότι αυτό δεν σε παρηγορεί αλλά είναι μια πραγματικότητα.. κουράγιο μάνα:cool:

Βασδέλη μου δεν τα κατάφερα να έρθω να σε δω αυτό το σαββατοκύριακο.. Σε σκέφτομαι πολύ όμως.. πλησιάζεις στο στόχο και πολύ χαίρομαι γι' αυτό..

Μάρτζι από πεσίματα και από χτυπήματα άλλο τίποτε.. Κι εμένα πήγε και στριμώχτηκε σε μια γωνία και απέκτησε σημάδι στο μέτωπο αλλά τα σημάδια έχουν πέραση στις γυναίκες και παρηγοριόμαστε με αυτό!:oops:

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Γεια σας κι από μένα καλές μου φιλενάδες!

Manoutita ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Να χαίρεσαι κι εσύ την κοπελάρα σου (η δική μου θα κλείσει τα 13 τον Ιούνιο). Ζόρι το Γυμνάσιο έ;

Δομνίνα μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ για τα 40 καράτια! Να σε χαίρονται οι άντρες της ζωής σου, να είστε γεροί κι ευτυχισμένοι και να γιορτάζετε πάντα μαζί αυτήν την ξεχωριστή ημέρα!

Εύχομαι και στη Μάγδα να είναι όλα περαστικά με της αλλεργίες της μπεμπούλας!

Δομνινα μου να τα εκατοστησεις να χαίρεσαι την οικογένεια σου γερή και δυνατή.

Και εμείς έχουμε γίνει πολύ επικίνδυνες όρθια και όλα τα παιχνίδια τα σηκώνει ψηλά και μετα πέφτουν στη κεφαλα της. Εμάς εκκρεμεί ένα μικρό μικρό χειρουργείο για τη μπεμπα αφού χρονίσει και το σκέφτομαι τι να σας πω τα ξέρετε.

Έχω αρχίσει και βλέπω και εφιάλτες για την επιστροφή στη δουλειά. Σήμερα είδα τον δεύτερο μέσα σε μια εβδομάδα. Τόσο καλα!!!!

Αυτο που έκανα τις προηγούμενες δυο εβδομάδες έπαιρνα το καρότσι και έκανα βόλτα σε κατι τεράστιες ανηφόρες που έχουμε εδώ για γυμναστική τσακιστήκα με πονέσε η μέση μου φριχτά μέχρι και τα γόνατα με ενοχλησανε. Το μονο περπάτημα που με βοηθάει γιατί το έκανα παλιά ειναι στο γήπεδο!! Άκουγα μουσικουλα έκανα τους γύρους μου είχα παρει και ένα στρώματακι και έκανα και δέκα λεπτά κοιλιακούς. Θέλει όμως και αυτο το χρόνο του μια ώριτσα στάνταρ. Τώρα που ανοίγει ο καιρός θα το προσπαθήσω.

Γεια σας κι από μένα καλές μου φιλενάδες!

Manoutita ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Να χαίρεσαι κι εσύ την κοπελάρα σου (η δική μου θα κλείσει τα 13 τον Ιούνιο). Ζόρι το Γυμνάσιο

Όπ μια πόσο Ιουνίου?? τα 13 θα κλείσει και μένα μεγαλη μου στις 18 οι κόρες μου έχουν δώδεκα χρονια διαφορα. Το ζόρι του γυμνασίου με τη δικιά μου νομίζω ότι το περνάω μονο εγώ και όχι αυτή!!! Χα χα χα. Όταν φωνάζει ο άντρας μου για τα μαθήματα μονο εγώ συμμορφώνομαι!!!

Νορα μου γιατι ετσι με τους εφιαλτες βρε κοπελα μου,τι ειναι αυτο που τοσο σε τρομαζει που θα γυρισεις στη δουλεια;Προσπαθησε να ηρεμησεις λιγο και να μην το σκεφτεσαι...

Μια που,οσον αφορα εμας,να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα ιδιαιτερο ζορι στο γυμνασιο.Το μονο ισως που ζοριζει λιγο εμενα,ειναι το γεγονος οτι μαθηματικα-φυσικη-βιολογια,τα κανει η κορη μου στα γερμανικα,οποτε και δεν μπορω να τη βοηθησω ουσιαστικα,αν χρειαστει κατι.Νομιζω οτι περσι που εκανε ολη την προετοιμασια για να μπει στη σχολη,ημασταν περισσοτερο πιεσμενοι.Η ιδια το εχει παρει πολυ καλα,και πηγαινει μια χαρα,και οσον αφορα τα μαθηματα,αλλα και τη λεγομενη φαση της "προεφηβειας".Δοξα το Θεο,δεν εχω παραπονο,γιατι γενικοτερα ακουω πολλα "τρελα" απο αλλες μαμαδες.

Ας απολαυσει η κορη σου κι εσυ μαζι της,τη φετινη ταξη και την αποφοιτηση της,γιατι νομιζω οτι ειναι απο τις πιο ομορφες περιοδους στη ζωη ενος παιδιου.Κλεινει ενας κυκλος κι ανοιγεται μπροστα τους ενας αλλος κοσμος.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Έχοντας περάσει κι εγώ απίστευτη αγωνία μέχρι να φέρω στον κόσμο το μοναδικό μου παιδάκι (7 μήνες στο κρεβάτι, μεγάλες αιμορραγίες μέχρι και τον 8ο μήνα, utrogestan με τη σέσουλα, ενέσεις κορτιζόνης, συνεχείς εξετάσεις, doppler κλπ.), σου εύχομαι με όλη μου την ψυχή καλή δύναμη, ήρεμες και ανέφελες τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι τον τοκετό κι ένα υπέροχο ολόγερο μωράκι!!

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!

Στο σημερινό υπερηχογράφημα όλα καλά!

930 γρ έφτασε ο μικρός μου!

Συνεχίζουμε δυνατα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Όπ μια πόσο Ιουνίου?? τα 13 θα κλείσει και μένα μεγαλη μου στις 18 οι κόρες μου έχουν δώδεκα χρονια διαφορα. Το ζόρι του γυμνασίου με τη δικιά μου νομίζω ότι το περνάω μονο εγώ και όχι αυτή!!! Χα χα χα. Όταν φωνάζει ο άντρας μου για τα μαθήματα μονο εγώ συμμορφώνομαι!!!

Εμείς έχουμε γενέθλια στις 19 Ιουνίου (φοβερό)!!!! Δυστυχώς δεν έχει αδελφάκι, αλλά λατρεύει τα μωρά. Αν υπήρχε ένα τόσο μικρό μωρό (τυχερούλα!) στην οικογένεια, θα το είχε σαν ζωντανό παιχνιδάκι.

Είναι πολύ κοινωνικό παιδί και πέρασε δύσκολα τα πρώτα χρόνια. Εν τω μεταξύ, από το σπίτι έχουν "περάσει" 2 ψάρια, 2 καναρίνια, 1 γατάκι (έφυγε λόγω αλλεργίας), διάφορα μικρά ... σαλιγκαράκια και 1 χάμστερ, ενώ αυτή τη στιγμή ο ζωολογικός μας κήπος περιλαμβάνει 1 καναρίνι και 4 ινδικά χοιρίδια (όλα κορίτσια - τα μόνα αγόρια της "οικογένειας Χωραφά" είναι ο μπαμπάς και το καναρίνι).

Όσο για τα μαθήματα, μια από τα ίδια ισχύει και σ' εμάς. Είναι, βλέπεις, η ηλικία του ξεμυαλίσματος, της παρέας και των συγκροτημάτων, οπότε καταλαβαίνεις.....

Ο δε "χαζομπαμπάς" της δεν στεναχωριέται για το διάβασμα, αλλά γιατί (επιτέλους) εγκατέλειψε τη Barbie!

Νορα μου γιατι ετσι με τους εφιαλτες βρε κοπελα μου,τι ειναι αυτο που τοσο σε τρομαζει που θα γυρισεις στη δουλεια;Προσπαθησε να ηρεμησεις λιγο και να μην το σκεφτεσαι...

Μανουτιτα μου πρώτο και κυριότερο δουλεύω με παρά πολύ κακούς και μοχθηρους ανθρώπους άντρες γυναίκες. Δεύτερο μέσα στον Απρίλιο πρεπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και για το καλο της εταιρείας πρεπει να πουληθεί. Μετα απ αυτο καταλαβαίνεις αλλαγή ωραρίου νεα πόστα ίσως και νέος τόπος εργασίας. Εκεί που ειμαι τώρα μονο με το αυτοκίνητο εφευγα εφτά παραδεκα το πρωί και τέσσερις και τέταρτο ειμουνα σπίτι. Εννιά ώρες στο δρόμο και πρεπει να βρω και γυναίκα για το μωρο που να μην εχει υποχρεώσεις γιατί μπορει να λείπω και παραπάνω και το οικονομικό για τόσες ώρες δεν ξέρω ποσο ειναι. Σε κανά δυο μήνες πρεπει να το δώ κ αυτο. Φαντάσου γυρνάω στη δουλειά αρχές ιουλιου.

Αν όμως αλλάξουν όλα σίγουρα πρεπει να παρουσιαστω στο νέο εργοδότη και να δηλώσω παρόν νωρίτερα.

Βέβαια Αχάριστη δεν ειμαι και τόσο που μεγάλωσα το μωρο μου και δίπλα στη μεγαλη μου που ειμουν τόσο καιρό δόξα το Θεο!!!

Βασδελη σούπερ ο μικρός. Όλα έτσι καλα μέχρι τέλους!!!!

Λοιπόν Μαγδα και Μάρτζι όπως λεει και η Μια μεγαλη ιστορία η BARBIE.

Η BARBIE γοργόνα, νεράιδα, μπαλαρίνα πυροςβεςτης και δεν ξέρω και γω τη άλλο Παναγία μου δεν αντέχω και θα το ξανάπεράσω!!!!! Χα χα χα!!!!

Αλλα εμένα να σας πω μου άρεσε τρέλλααααα όμως η ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ!!!! Ακόμα τραγουδάω το τραγούδι της και είχα παρει και όλα τα dvd κάπου τα χω καταχώνιασει. Λέτε να τα βγάλω απο τώρα!!!!!!!!!!

Μια που,οσον αφορα εμας,να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα ιδιαιτερο ζορι στο γυμνασιο.Το μονο ισως που ζοριζει λιγο εμενα,ειναι το γεγονος οτι μαθηματικα-φυσικη-βιολογια,τα κανει η κορη μου στα γερμανικα,οποτε και δεν μπορω να τη βοηθησω ουσιαστικα,αν χρειαστει κατι.Νομιζω οτι περσι που εκανε ολη την προετοιμασια για να μπει στη σχολη,ημασταν περισσοτερο πιεσμενοι.Η ιδια το εχει παρει πολυ καλα,και πηγαινει μια χαρα,και οσον αφορα τα μαθηματα,αλλα και τη λεγομενη φαση της "προεφηβειας".Δοξα το Θεο,δεν εχω παραπονο,γιατι γενικοτερα ακουω πολλα "τρελα" απο αλλες μαμαδες.

Ας απολαυσει η κορη σου κι εσυ μαζι της,τη φετινη ταξη και την αποφοιτηση της,γιατι νομιζω οτι ειναι απο τις πιο ομορφες περιοδους στη ζωη ενος παιδιου.Κλεινει ενας κυκλος κι ανοιγεται μπροστα τους ενας αλλος κοσμος.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Μακάρι μάλιστα να διατηρήσουν την παιδικότητά τους όσο πιο πολύ μπορούν.

Σε ποια σχολή μπήκε με εξετάσεις η κόρη σου;

Τώρα μου θύμισες το περυσινό καλοκαίρι, όταν αιφνιδιαστικά αναγκάστηκε και η δική μου να δώσει εξετάσεις στο σχολείο της 3 μήνες πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς, την επομένη των γενεθλίων της και χωρίς τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας (κυρίως ψυχολογικής). Ευτυχώς, το διαχειριστήκαμε όλοι με μεγάλη ψυχραιμία και όλα πήγαν καλά.

Απλώς αυτά τα σχολεία (πρότυπα) έχουν τεράστιες απαιτήσεις από τα παιδιά - ιδίως για τα "πρωτάκια" είναι ένα βουνό.

Πάντως το γυμνάσιο είναι όντως ένας καινούριος θαυμαστός κόσμος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...