Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Νορα τα οργανα μηπως επιβαρυνουν την μεση, γιογκα ρωτησες? Εδω επαρχια για ενα μηνα γιογκα πιλατες κοστιζει 30 ευρω αλλα η μικρη δεν με αφηνει καθολου χρονο.

Κριμα για το γαλα η πεθερα μου οταν εχει ληξει το γαλα (την προηγουμενη μερα) το βραζει και εαν δεν κοψει το κανει ρυζογαλο ή κρεμουλα.

Τα όργανα ειναι ειδικά του πιλατες, γιογκα μου είπανε μετα απο κάποια μαθήματα πιλατες θα μπορώ να κανω. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αλλα θέλω πολύ να το δοκιμασω. Καλα απο χρόνο μη νομίζεις θα τα στριμωξω κάπως. Ο σύζυγος μου είπε ναι αν το θέλω. Αλλα ξέρω ότι θα πέσει πολύ μαλώμα στο μέλλον, το ξέρω και σας το υπογράφω.

Το γαλα μιας μέρας και γω το κανω ρυζόγαλο αλλα αυτο εδώ τώρα αστο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγνωμη που δεν σας σχολιαζω αλλα σας διαβαζω...

Είμαι απο κινητό και κάνω δεκα ώρες να γραψω...

πολλά φιλιά σε όλες!!!

Μήπως αγαπητή μου θέλεις να σχολιάσεις το ΜΙΚΡΑΙΝΩ που έγραψα παραπάνω???? χα χα χα

Μπράβο βασδελη μου όλα καλα. Εγώ αν θυμάμαι καλα είχα κανει τέσσερις ενέσεις κορτιζονης κοντά κοντα. Όπως σου είχα πει κουκουρουκου τις έκανα σχεδόν μια βδομάδα αργότερα απ ότι μου είχε πει ο γιατρός!!!!!!

Καλημερα εμεις πηγαμε στον ειδικο γιατρο και μου εκοψε τα γαλακτοκομικα θα βαλουμε πατατα καροτο σελινο και κολοκυθακι με λαδι για μεσημεριανο και σε ενα μηνα κοτοπουλο. Για τις απογευματινες κρεμες με βρωμη που ηθελα ουτε λογος με την χαζη απαντηση οτι δεν ξερει τι εχουν μεσα.

Και θα δινω στο παιδι την humana με μηλο - την alergy care - και την sinlac που ξερουμε τι εχουν μεσα ενα σορο χαζα....και ζαχαρη.

Οσο για τα φρουτα συνεχιζω μηλο και μετα αχλαδι γιατι το αβοκαντο δεν ξερουμε τι αλλεργειες προκαλει. Οτι να ναι εγω το αχλαδι υποπτευομαι.....

Τελος Μαιου θα νοσηλευτουμε για να κανουμε προκληση αλλεργειας και μετα θα μου γραψει γαλα.

Κοριτσάκι μου γλυκό συγνώμη κιόλας αλλά ο γιατρός σου είπε χαζομάρες.. Καταρχήν ποιος ο λόγος να κόψεις τα γαλακτοκομικά.. το παιδί σου παρουσίασε την αλλεργία όταν ξεκινήσατε τα φρούτα.. Αν είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά θα την είχε παρουσιάσει πολύ νωρίτερα..

Δεν υπάρχει λόγος να νοσηλευτεί το μωρό τόσο μικρό για να του κάνει πρόκληση αλλεργίας. Σε τόσο μικρά μωρά τα αποτελέσματα βγαίνουν τα περισσότερα - αν όχι όλα - ψευδώς θετικά..

Για να δεις αν είναι το αχλάδι δώσε της μια μέρα 4 κουταλιές αχλάδι.. Αν είναι όντως εκεί το πρόβλημα θα δείξει αμέσως..:twisted:

L2qIp2.png

Χτες πήγα σε ένα κέντρο εδώ κοντά που κάνουν πιλατες σε όργανα και στρώμα εμένα λόγω μέσης και αυχενικού μου πρότειναν όργανα. Τα λεφτά ειναι κάμποσα, κάνουν κατι πακέτα προσφοράς. Αλλα δεν αντέχω πια μέση, πλάτη χέρια δεν τα αισθάνομαι πρεπει να κανω κατι για τον εαυτό μου.

ΜΙΚΡΑΙΝΩ και τα πράγματα χειροτερεύουν!!!

Κι εγώ όταν πήγα στον ορθοπεδικό και του έδειξα τις ακτινογραφίες που έβγαλα με εμφανή θέμα από σκολίωση και κύφωση μου είπε πιλάτες.. Ούτε εγώ αισθάνομαι τη μέση, τα χέρια και την πλάτη μου αλλά αφενός δεν μπορώ να δίνω 60 Ευρώ το μήνα και αφετέρου δεν έχω χρόνο.. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι φυσικοθεραπείες αραιά και που..

Νόρα κι εγώ μικραίνω και δεν ξέρω τι να πρωτομαζέψω!:rolleyes:

L2qIp2.png

κορίτσια μου γεια σας!

Σας είπα τα νέα μου;

Έκανα υπερηχογράφημα χθες και ο μπεμπουλης είναι μια χαρά! Έφτασε 870 γρ και πάει πολύ καλά!

Μου κάνανε και τις ενέσεις κορτιζόνης για την ωρίμανση των πνευμόνων!

Οι επόμενες δυο σε ένα μήνα πρώτα ο Θεός!!!

Όλα τέλεια δηλαδή! Και αύριο μπαίνεις και σε διψήφιο αριθμό ημερών.. Συγχαρητήρια κοριτσάκι!:)

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι ο μικρός έχει ξεκινήσει και κάνει βηματάκια μόνος του.. Είναι τόσο συγκινητικό να βλέπεις ένα τόσο δα ανθρωπάκι που πέρισυ τέτοιο καιρό ήταν βρεφάκι τώρα να κινείται μόνο του στο χώρο.. Τον αγαπώ τρελλά, σας το έχω πει;

L2qIp2.png

Kαλησπέρα!!!! Εμεις δοκιμασαμε πατατα καροτο κολοκυθακι και λιγο σελινο-ελαιολαδο δοκιμαζουμε και αυριο και βλέπουμε εαν την πειραζει!!!

Αληθεια την πατατα που την ελλιωσα στο μπλεντερ δεν εγινε ωραια, πως τα αλεθετε εσεις???

Δομνινα ειναι ο δευτερος γιατρος και μαλιστα καθηγητης στο ΑΠΘ και γιατρος στο Ιπποκρατειο σε θεματα με αλλεργιες που μου το λεει, αυτος ειπε θα κανουμε την προκληση οταν η μικρη θα ειναι 10 μηνων να δουμε εαν το ξεπερασε. Αχλαδι θα δοκιμασω σε 2 βδομαδες και μπανανα, δεν ειναι επικυνδυνες αλλεργιες απο τα φρουτα και θα δοκιμασω σπιτι μου. Αλλα για το γαλα και το μοσχαρι θα το δοκιμασουμε ειπε στο νοσοκομειο. Στο σαιτ του μητρικου θηλασμου εγραφε πως εαν το παιδι εχει αλλεργεια στο γαλα αλλα δεν τον πειραζει μεσα απο το θηλασμο να μην σταματησει η μητερα τα γαλακτοκομικα, αλλα δεν ξερω μηπως μου τα σταματησε λογω της προκλησεις που θα κανουμε. Ελπιζω να μην ειναι βλακας ο γιατρος γιατι απο τωρα σκεφτομαι πως θα του βαλουν ορο και σφιγγομαι.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Kαλησπέρα!!!! Εμεις δοκιμασαμε πατατα καροτο κολοκυθακι και λιγο σελινο-ελαιολαδο δοκιμαζουμε και αυριο και βλέπουμε εαν την πειραζει!!!

Αληθεια την πατατα που την ελλιωσα στο μπλεντερ δεν εγινε ωραια

Μήπως να έβαζες λιγο ζουμακι παραπάνω!!!!! Λεμόνι σου είπε ο γιατρός???

Το αχλάδι γιατί θα το αργήσεις τόσο??

Εμείς σήμερα πήγαμε και βγάλαμε ταυτότητα στη μεγαλη. Αισθάνθηκα περίεργα!!!

Κι εγώ όταν πήγα στον ορθοπεδικό και του έδειξα τις ακτινογραφίες που έβγαλα με εμφανή θέμα από σκολίωση και κύφωση μου είπε πιλάτες.. Ούτε εγώ αισθάνομαι τη μέση, τα χέρια και την πλάτη μου αλλά αφενός δεν μπορώ να δίνω 60 Ευρώ το μήνα και αφετέρου δεν έχω χρόνο.. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι φυσικοθεραπείες αραιά και που..

Νόρα κι εγώ μικραίνω και δεν ξέρω τι να πρωτομαζέψω!:rolleyes:

Βρε Δομνινα λες και διαβάζω για μένα. Οι φυσικοθεραπείες με βοηθάνε πολύ αλλα και αυτές κοστίζουν και θέλουν και την ώρα τους. Έχω φίλη φυσικοθεραπευτρια και μου κανει και καλύτερη τιμή, αλλα τι να πρώτο κανω τρομάρα μου, μέση αυχένα πλάτη χέρια αστά.

Για να σε ρωτήσω καλε?? επειδή έχω μνήμη ελέφαντα και δε θυμάμαι περάσανε τα γενέθλια σου???? το κρύβεις????? χι χι χι

Μάγδα μου, ελπίζω να δεχτεί τουλάχιστον το φαγάκι!

Την πατάτα θα την αλέθεις με λίγο παραπάνω ζουμάκι. Θα ανοίγεις το μπλέντερ και αν βλέπεις πως είναι σαν τσίχλα η πατάτα, θα ρίχνεις λίγο ζουμάκι και θα το ξαναχτυπάς....

Τώρα για το θέμα της αλλεργίας εγώ δεν έχω κάτι να πω γιατί δεν γνωρίζω. Κάνε ό,τι σου πει ο γιατρός, αν τον εμπιστεύεσαι. Αν όχι, τότε δες κι άλλο γιατρο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά.....

Βασδέλη μου, όλα καλά πάνε. Χαίρομαι πολύ, κοπέλα μου. Δεν πειράζει που δεν σχολιάζεις.

Κι εγώ θέλω να γυμναστώ. Πιλάτες θέλω να κάνω. Εδώ κοστίζει 30 ευρώ/μηνα αλλά αν σας πω πως δεν περισσεύουν θα το πιστέψετε; Φλερτάρω όμως με την ιδέα και ίσως να κόψω από κάπου άλλου. Λέτε να κόψω από τον ομοιοπαθητικό; Αφού δεν βλέπω καμία βελτίωση, βρε κορίτσια. Αχ, πόσο σενοχωριέμαι με αυτό το θέμα. Να ήξερα πως αν έβαζα κορτιζόνη, θα ηρεμούσα για κανά 3μηνο, δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου. Θα έβαζα αμέσως και θα ξέχναγα την ομοιοπαθητική. Αλλά η κορτιζόνη με πιάνει το πολύ για 10 μέρες και μετά πρέπει να ξαναβάλω.΄

Τεσπα.

Η μικρή καλά είναι! Είναι ένα θηριάκι. Δεν της ξεφεύγει τίποτα. Είναι πολύ παρατηρητική. Θυμάται τα πάντα. Σήμερα έπεσε κι έβγαλε αιματάκι στα χείλια της. Ο μπαμπάς της μόνο που δεν έπαθε εγκεφαλικό, Εσπευσε να απομακρύνει τα βιβλία της (κατι παραμυθάκια) γιατί πάτησε σε αυτά και γλίστρισε η μικρή...........Εγώ την πήρα αγκαλίτσα, της έπλυνα το προσωπάκι, αυτή έβαλε τα γέλια και γρήγορα το ξέχασε. Το πουλάκι μου...........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα!

Έπεσα τυχαία στο θέμα σας και μπήκα στη συντροφιά σας γιατί θέλω να μεταφέρω τη δική μου εμπειρία από το πιλάτες.

Θεωρούμαι ιδιαίτερα "επιβαρυμένη" περίπτωση λόγω όχι μόνο ηλικίας (κι εγώ ... μικραίνω συνέχεια), αλλά και πολλαπλών κακώσεων σε όλο μου το σώμα (ατυχήματα, χειρουργεία και όχι μόνο), δηλ. μιλάμε για τελείως scrap.

Έκανα εξετάσεις για κάθε είδους πάθηση, είχα μεγάλη δυσκολία στην κίνηση, υπέφερα από τρομερούς πόνους σε αυχένα-ώμους-πλάτη-μέση-ισχία-γόνατα και μέχρι πρότινος δεν μπορούσα να κάνω βήμα χωρίς ισχυρή φαρμακευτική αγωγή.

Ο ορθοπεδικός που με παρακολουθεί εδώ και καιρό μου σύστησε το πιλάτες και - μην έχοντας άλλη εναλλακτική - το δοκίμασα, με πολλούς δισταγμούς λόγω της κατάστασής μου.

Αν και κάνω μόνο 4 μήνες (2 φορές την εβδομάδα), ήδη βλέπω αξιοσημείωτη βελτίωση, κινούμαι απείρως καλύτερα, έχω σχεδόν σταματήσει τα φάρμακα και, αν λειτουργήσει και ο μεταβολισμός μου όπως ελπίζω, τότε πια θα μιλάμε για πραγματικό "θαύμα"!

Κατά τη γνώμη μου, το σημαντικότερο στο πιλάτες είναι όχι το στούντιο ή τα μηχανήματα (που αυξάνουν το κόστος του μαθήματος), αλλά ο "δάσκαλος"/η "δασκάλα". Πρέπει να έχει γνώσεις και μεγάλη εμπειρία, έτσι ώστε να μπορεί να επιλέξει τις κατάλληλες ασκήσεις για κάθε περίπτωση εξατομικευμένα, χωρίς τον κίνδυνο να επιδεινωθούν καταστάσεις ή να προκληθούν τραυματισμοί. Επιπλέον, πρέπει να είναι σε θέση να συντονίζει το τμήμα, έτσι ώστε όλοι να κάνουν μαζί τις ασκήσεις τους, χωρίς κενά και διαμαρτυρίες.

Πέρα από το κλασικό πιλάτες, υπάρχει ένας συνδυασμός ασκήσεων γιόγκα-πιλάτες. Τα μαθήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας παρουσιάζουν λίγο μεγαλύτερη δυσκολία.

Εγώ πηγαίνω σε μικτά τμήματα, δηλ. κάνω πιλάτες μαζί με πολύ προχωρημένες, αρχάριες και περιπτώσεις σαν τη δική μου, όμως η μεγάλη διαφορά επιπέδων δεν επηρεάζει καθόλου την ομάδα. Δεν χρησιμοποιούμε όργανα, αλλά μόνο στρώμα, μπάλες (όχι τις μεγάλες) και 2 είδη λάστιχου.

Ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο post και πιστεύω να βοήθησα χωρίς να σας κουράσω!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλημέρα!!!!

Μπράβο βασδελη!!!!!

Καλώς τη Μια. Ιδιαίτερη περίπτωση και σύ απ ότι βλέπω.

Ναι το πιστεύω ότι ο δάσκαλος παίζει μεγάλο ρολο. Σε ποια περιοχή μένεις και που πας για πιλατες???

Δεν ξέρω αν σας το έγραψα εγώ θα κανω ένα μάθημα δοκιμαστικό την Τρίτη.

Το σκέφτομαι πλέον σοβαρά. Εγώ Μάρτζι μου έχω κόψει τα πάντα έχω να ψωνίςω ρουχα απο αρχές εγκυμοσύνης. Απο καλλυντικά τ απαραίτητα και μόλις τελειώνει η συσκευασία την κόβω και με το ψαλίδι και δεν αφήνω τιποτα λέμε!!!

Μάρτζι πόσο καιρό κανείς τώρα την ομοιοπαθητικη?? Ειναι και αυτή ακριβή Και τα φάρμακα βρε παιδί μου έλεος!!! Πραγματικά αν υποφέρεις τόσο δεν ξέρω και γω τι να σου πω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...