Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια και χρονια πολλά!!!

όλα καλά εδώ!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!!

συγνώμη που δε γραφω πολλά και δεν σχολιάζω αλλα από το κινητό είναι μανίκι...

ο μπεμπινος καλά, το καφετί πού και πού εμφανίζεται αλλα δεν ανησυχούμε....

φιλιά σε όλες!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα

Νορα ουτε η δικια μου ειναι δυσκοιλια αλλα οταν ζοριζετε εχει πολλα νευρα και την λυπαμαι.

Βασδελη μου τι κανετε;

Η μικρη 3 μερες εφαγε ανετα 150 γρ κρεμουλα αλλα εχθες και προχθες μετα τα 100-120 μου κανει εμετο τι να φταει;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Δόμνα, δεν εχετε βάλει ακόμη όσπρια; Εμείς τρώμε καιρό τώρα φακόρυζο και τρελαίνεται. Σας είχα γράψει τη συνταγή. Επίσης κάτι καινούργιο που δοκιμάσαμε και πέτυχε ήταν τραχανάς με κοτόπουλο, καρότο και κρεμμύδι, αλλά και τραχανάς με μοσχάρι. Χαίρομαι που το τρώει γιατί ο τραχανάς είναι πολύ θρεπτικός.

Φιλιά και καλά να περάσετε!

Καλημέρα κοριτσάκια.. Τι μου κάνετε;

Εμείς είμαστε πολύ καλά.. Χθες περάσαμε πολύ όμορφα.. Πήγαμε τελικά για φαγητό στην πεθερά μου, γυρίσαμε σπίτι, ο μικρός ξεράθηκε στον ύπνο για 2 ώρες και το απόγευμα πήγαμε στα φιλαράκια μας να παίξουμε.. Η πρώτη συνάντηση εστέφθη από επιτυχία και είμαι σίγουρη ότι μεγαλώνοντας θα κάνουμε πολύ καλή παρέα..

Μάρτζι μου όχι, ακόμη δεν του έχω βάλει όσπρια.. Η παιδίατρός μου θεωρεί ότι καλό είναι μετά το χρόνο και μάλιστα μόνο φακές.. Οπότε σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε.. Όσον αφορά τον τραχανά ο δικός μου δεν τον τρώει με ευχαρίστηση οπότε δεν του το δίνω..

Λέω σιγά σιγά να αρχίσω να του δίνω πατημένα τα φαγητά.. Για να δούμε..

L2qIp2.png

Καλημερα

Νορα ουτε η δικια μου ειναι δυσκοιλια αλλα οταν ζοριζετε εχει πολλα νευρα και την λυπαμαι.

Βασδελη μου τι κανετε;

Η μικρη 3 μερες εφαγε ανετα 150 γρ κρεμουλα αλλα εχθες και προχθες μετα τα 100-120 μου κανει εμετο τι να φταει;

Καλημέρα κοριτσάκι..

Μήπως την έφαγε λαίμαργα; Κι εγώ το έχω παρατηρήσει στον δικό μου πως αν φάει κάτι λαίμαργα έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μου κάνει εμετούλι..:mad:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Εμείς δυσκολευόμαστε ακόμη. Χτες το βράδυ έκανε λίγα κακά ζορικα και είχαν αίμα. Είμασταν μαζι με το σύζυγο και μας φάνηκε ότι είδαμε μια πληγουλα στο ποπουδακι. Το ίδιο μου είπε και η γιατρός γιατί μου λεει με τέτοιο ζόρι που τράβηξε ειναι αναμενόμενο. Τη παρακολουθώ και βλέπουμε!!!! Σήμερα με το άβοκαντο έβαλα σχεδόν ολόκληρο ακτινίδιο και η κακομοίρα αναγουλιαςε κάμποσες φορές.

Μαγδα εμένα οπότε της κανω κρεμουλα εμπορίου μου ρεύεται συχνά και κάποιες φορές κανει και γουλιες όπως μου έκανε μωρούδελι. Δεν ξέρω μήπως τους αρέσει και την τρώνε όντως λαιμαργα η τους πέφτει βαριά. Εσυ είπες όμως ότι δίνεις υπό αλλεργικές ανα δεν κανω λάθος.

Προτιμάω να τραβάω εγώ τα ζόρια παρά που βασανίζονται τα παιδια. Ειμαι πολύ στεναχωρημένη.

Nαι ειναι λαιμαργη, δηλαδη να την ταιζω αργα?

Ναι Μάγδα μου.. να της δίνεις τη μια κουταλιά, να περιμένεις λίγη ώρα να καταπιεί καλά και μετά να της δίνεις την επόμενη.. Και από τη στιγμή που τελειώσει το φαγητό της για λίγη ώρα να μη της δώσεις νεράκι και να μη τη ζορίζεις στην κοιλίτσα και στο στομαχάκι (τύπου γαργαλητό)..:D

L2qIp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Εμείς δυσκολευόμαστε ακόμη. Χτες το βράδυ έκανε λίγα κακά ζορικα και είχαν αίμα. Είμασταν μαζι με το σύζυγο και μας φάνηκε ότι είδαμε μια πληγουλα στο ποπουδακι. Το ίδιο μου είπε και η γιατρός γιατί μου λεει με τέτοιο ζόρι που τράβηξε ειναι αναμενόμενο. Τη παρακολουθώ και βλέπουμε!!!! Σήμερα με το άβοκαντο έβαλα σχεδόν ολόκληρο ακτινίδιο και η κακομοίρα αναγουλιαςε κάμποσες φορές.

Ραγάδα στο πωπουδάκι έκανε η κορούλα σου από το ζόρι και το σφίξιμο.. Τι τραβάνε κι αυτά τα κακόμοιρα..

L2qIp2.png

Nora μου περαστικα στην μικρουλα!!! Αχ τι τραβαει και αυτη, παντως δοκιμασε την βρωμη εμενα στην εγκυμοσυνη με βοηθησε πολύ, μπορεις να την κανεις κρεμούλα ή να την βαλεις στο γιαουρτακι της ή στο φαγητο, υπάρχει και σκονη στα βιολογικά της holle

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Nορα μου, συμφωνώ μαζί σου. Καλύτερα να ταλαιπωρούμαστε εμείς παρα τα αθώα αυτά πλασματακια! Η καημενούλα η μικρή σου. Πολλά φιλάκια να της δώσεις και να είναι περαστικά εύχομαι!

Μάγδα μου, εγώ δοκίμασα να φάω βρώμη και μου ήρθε να κάνω εμετό. Δεν μου άρεσε καθόλου και δεν έδωσα στην μικρή. Για αυτήν την πήρα, αλλά επειδή δεν μου καθόταν καλά να την βάλω στο γιαούρτι έτσι χωρίς να την βράσω, είπα να την φάμε εμείς και να της δώσουμε αργότερα. Ε, την λιάνισε ο άντρας μου. Εγώ έφαγα λίγη, την αηδίασα κι από τότε δεν ξαναμπήκε στο σπίτι..................

Οι ενοχλήσεις συνεχίζονται. Τα έχω δει όλα.......Μέχρι πότε;;;;;

Ας μην παραπονιέμαι όμως. Είπαμε: ας έχουμε καλά τα παιδάκια μας. Εμείς κάπως καταφέρνουμε να διαχειριζόμαστε τον πόνο μας.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλημερα εμεις πηγαμε στον ειδικο γιατρο και μου εκοψε τα γαλακτοκομικα θα βαλουμε πατατα καροτο σελινο και κολοκυθακι με λαδι για μεσημεριανο και σε ενα μηνα κοτοπουλο. Για τις απογευματινες κρεμες με βρωμη που ηθελα ουτε λογος με την χαζη απαντηση οτι δεν ξερει τι εχουν μεσα.

Και θα δινω στο παιδι την humana με μηλο - την alergy care - και την sinlac που ξερουμε τι εχουν μεσα ενα σορο χαζα....και ζαχαρη.

Οσο για τα φρουτα συνεχιζω μηλο και μετα αχλαδι γιατι το αβοκαντο δεν ξερουμε τι αλλεργειες προκαλει. Οτι να ναι εγω το αχλαδι υποπτευομαι.....

Τελος Μαιου θα νοσηλευτουμε για να κανουμε προκληση αλλεργειας και μετα θα μου γραψει γαλα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!!!

Μπράβο μαγδα μου με το καλο!!!! Το αχλάδι ποτε θα το ξανά δώσεις???

Εγώ έχω κατι νεύρα πρωί πρωί με τον άντρα μου πήγε το προηγούμενο Σάββατο σούπερ και πήρε ένα σωρό γαλα φρέσκο και σήμερα άνοιξα ένα μπουκάλι που έληξε στις 26 και άλλο ένα κλειστό που έληξε κ αυτο 26. Δεν θέλω να πετάω τρόφιμα το θεωρώ αμαρτία τόσος κόσμος πεινάει.

Στα δικά μας τώρα χτες η μικρη μου έκανε πέντε φορές κατι κουτςουλιες για κακά

Αλλα ήταν μαλακά. Κακά κανονικά δεν της περνάει απ το μυαλό να σφιχτει και να κανει. Το μεγάλο γέλιο ειναι όταν της βάζω το λαδακι με κοιτάει με ένα ύφος " Όπ τι ετοιμάζεσαι να κανείς???" σήμερα θα τη πλάκωσε σε μασάζ στη κοιλιά.

Χτες πήγα σε ένα κέντρο εδώ κοντά που κάνουν πιλατες σε όργανα και στρώμα εμένα λόγω μέσης και αυχενικού μου πρότειναν όργανα. Τα λεφτά ειναι κάμποσα, κάνουν κατι πακέτα προσφοράς. Αλλα δεν αντέχω πια μέση, πλάτη χέρια δεν τα αισθάνομαι πρεπει να κανω κατι για τον εαυτό μου.

ΜΙΚΡΑΙΝΩ και τα πράγματα χειροτερεύουν!!!

Νορα τα οργανα μηπως επιβαρυνουν την μεση, γιογκα ρωτησες? Εδω επαρχια για ενα μηνα γιογκα πιλατες κοστιζει 30 ευρω αλλα η μικρη δεν με αφηνει καθολου χρονο.

Κριμα για το γαλα η πεθερα μου οταν εχει ληξει το γαλα (την προηγουμενη μερα) το βραζει και εαν δεν κοψει το κανει ρυζογαλο ή κρεμουλα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κορίτσια μου γεια σας!

Σας είπα τα νέα μου;

Έκανα υπερηχογράφημα χθες και ο μπεμπουλης είναι μια χαρά! Έφτασε 870 γρ και πάει πολύ καλά!

Μου κάνανε και τις ενέσεις κορτιζόνης για την ωρίμανση των πνευμόνων!

Οι επόμενες δυο σε ένα μήνα πρώτα ο Θεός!!!

qwlrp3.png

Συγνωμη που δεν σας σχολιαζω αλλα σας διαβαζω...

Είμαι απο κινητό και κάνω δεκα ώρες να γραψω...

πολλά φιλιά σε όλες!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...