Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια καλή εβδομάδα.

Μάρτζι μη μασάς. Εγώ το φόρεμα το είχα βάλει δυο φορές στα πέντε χρονια. Έχω ρουχα στη ντουλάπα μου απο τις καλές εποχές αφόρετα. Κάποια στιγμή είχα αδυνατιςει πολύ και έχω φορέματα με τις ετικέτες που πια βέβαια δεν μου κάνουν και τα κρατάω για την κόρη μου μη σας πω για τις κόρες μου. Έχω φίλη που βάφτισε πέρυσι το γιο της και δεν του στόλισε τιποτα και πήγε και πήρε φόρεμα με 300 ευρώ παρακαλώ. Πλήρωσε το φόρεμα λεει σε δόσεις. Εγώ με τα λεφτά που θα έδινα για το φόρεμα στόλισα και το ευχαριστηθήκαμε. Ασε που δεν βρίσκεις και τιποτα της προκοπής πια όλα τσιτια ειναι.

Εγώ βράζω τις πιπίλες της γιατί τις πέφτουν συχνά κάτω. Τις ξεπλένω βέβαια και πολλές φορές μέσα στη μέρα.

Βασδελη μας όλα καλα??? γράψε μας κατι βρε μη μας κρατάς σε αγωνία!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα εγω τις πλενω με καυτο νερο και αμα πεσουν καπου εκτως σπιτιου τις βραζω. Σιγουρα θα τις βρασω μια φορα στις 3 μερες. Οσο για το φορεμα εγω σκεφτομαι να παρω κατι οικονομικο γιατι δεν εχω κατι που να με κανει και να ταιριαζει, συνηθως ντυνομαι πιο σπορ. Αμα ειχα κατι που να μου ταιριαζε θα το εβαζα χωρις να το σκεφτομαι.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε..

Καταρχήν να σας πω ότι πήγα χθες το απόγευμα στη Βασδέλη μας και το κοριτσάκι μας είναι μια χαρά.. Η κοιλίτσα μεγαλώνει και ο μπεμπίνος δίνει κλωτσιές συνέχεια.. Για καθαρά προληπτικούς λόγους θα παραμείνει στο Νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι την 28η εβδομάδα δηλαδή γύρω στις 6 με 10 Απριλίου. Το ηθικό της είναι ακμαιότατο και το χαμόγελό της υπέρλαμπρο! Έχετε πολλά φιλιά και χαιρετίσματα!

L2qIp2.png

Μάγδα μου, σιγά σιγά πιστεύω πως η μικρή θα μπει σε μία σειρά και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Βγήκε ένα δοντάκι; Μπράβο. Εμείς έχουμε σύνολο 6 ωραιότατα δόντια που δαγκώνουν απίστευτα.

Σήμερα κάναμε μια βόλτα στην πόλη. Ηπιαμε καφέ σε έναν παιδότοπο. καθίσαμε έξω μιας που ο καιρός ήταν πολύ καλός.

Καναμε απόπειρα να φάμε ανάλεστα. Της έλιωσα κεφτέ, πατάτα, καρότο με πηρούνι. εφαγε καμία 10ριά κουταλιές και μετά συνεχίσαμε με αλεσμένο.

Νόρα, τι να πω τώρα για αυτήν που σου έκανε τέτοιο "κοπλιμέντο" λίγο πριν τη βάφτιση! Τελικά υπάρχουν πολύ αδιάκριτοι άνθρωποι. Πώς τσαντίζομαι με κάτι τέτοια! Εμένα με ενοχλεί να προσπαθούν να μου επιβάλουν να κάνω κάτι. Να σας φέρω ένα παράδειγμα. Είπα σε μία φίλη μου πως μπορεί στη βάφτιση να μην αγοράσω κάτι καινούργιο και να φορέσω κάτι από αυτά που ήδη έχω και τα έχω κλείσει στην ντουλάπα κι εκείνη με έκραξε λέγοντας πως είναι ανοησία να κάνω κάτι τέτοιο και πως θα γίνω ρεζίλι. Με έκανε να αισθανθώ άσχημα και με έβαλε και σε σκέψεις. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα πω στον άλλο τι θα κάνει. Τέσπα......

Να σας ρωτήσω. Αποστειρώνετε ακόμη πιπίλες κτλ; Εγώ ναι και σκέφτομαι να σταματήσω.....................

Μάρτζι, κοριτσάρα μου γλυκιά..

Οι εποχές τώρα δεν είναι για έξοδα και όποιος εν γνώση του σε ωθεί προς περιττά έξοδα το κάνει μόνο και μόνο για να σε κάνει να αισθανθείς άσχημα και πραγματικά δεν αξίζει.. Εννοείται πως δεν θα γίνεις ρεζίλι αν βάλεις κάτι το οποίο ήδη έχεις στη ντουλάπα σου και το οποίο δεν το έχεις φορέσει σχεδόν καθόλου.. Ποιος θα το ξέρει και ποιος θα το γνωρίσει.. Και στην τελική δεν ξέρουν σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκεσαι και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κρίνουν..

Εγώ στη βάφτιση του μικρού φόρεσα ένα ωραιότατο μαύρο παντελόνι και μια πολύ ωραία ριχτή σμαραγδί μπλούζα την οποία έχω φορέσει ελάχιστα.. Μια χαρά ντυμένη ήμουν.. Και ο άντρας μου φόρεσε μαύρο παντελόνι με σακάκι μπεζ και ένα ωραιότατο πουκάμισο και μια χαρά κούκλος ήταν.. Κλείσε τα αυτιά σου στους καλοθελητές και κάνε αυτό που θες εσύ..

Όσον αφορά την αποστείρωση.. Εμείς την κόψαμε από τον 5ο μήνα.. Όσον αφορά την πιπίλα.. εμένα δεν τη θέλει καθόλου αλλά αν καμιά φορά την πάρει και την πετάξει απλά την ξεπλένω με νερό!

L2qIp2.png

Καλησπέρα!!! Μπορει να μην τρωμε πολλα αλλα βγαλαμε ενα δοντακι:):):)

Τωρα τρωμε 1 μηλαρακι το πρωι και την κρεμουλα την υποαλλεργικη το απογευμα, ευτυχως της αρεσει και την τρωει όλη:):) Τα κακακια μας δεν εχουν πια βλένες και το χρωμα δεν ειναι τοσο πρασινο:):) Εχουν φυγει και οι κοκκινιλες μονο μια κατω απο το πιγουνι εμεινε!! Την Πεμπτη εχουμε ραντεβου με παιδογαστρεντερολόγο για να δουμε τι θα μας πει:):):) Για την ωρα δεν τρωω γαλακτοκομικα όπως με ειπε ο γιατρος(αχ τι δυσκολο μου ερχετε γιατι θελω γλυκα.... τα στερηθηκα στην εγκυμοσυνη και τωρα νιωθω οτι τα ξαναστερούμε!!!!

Μπράβο στη μανούλα που θυσιάζεται για το παιδάκι της και μπράβο στο κοριτσάκι μας που ανταποκρίνεται τόσο καλά..

Κι ο δικός μου γύρω στον 5ο μήνα μου άρχισε τις πράσινες κενώσεις αλλά εμάς ήταν από την ενδοφλέβια κορτιζόνη που φάγαμε για μια βδομάδα.. μετά ευτυχώς μπήκαν οι στερεές και επανήλθε το χρώμα.. Πάντως για μια βδομάδα που είχα κάνει κι εγώ αποχή από τα γαλακτοκομικά τα είχα δει όλα ακριβώς επειδή λατρεύω το τυρί.. Ένιωθα τρομερή στέρηση πάντως..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Τι μου κάνετε; Μάγδα, πώς τα πάει η μικρή;

Πολύ σωστό το βρίσκω να μείνει στο νοσοκομείο λίγο ακόμη η Βασδέλη. Θα περάσει ο καιρός γρήγορα.

Αχ, κορίτσια μου, υποφέρω τις τελευταίες μέρες! Εχω αδιαθετήσει και τα δερματολογικά εκεί κάτω έχουν παρουσιάσει τέτοια έξαρση που όση κεραλοιφή και να βάλω δεν βλέπω καμία μα καμία ανακούφιση. Είμαι να πεθάνω.......Τέτοιες ενοχλήσεις! Μα, δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Είναι τόσο ψυχοφθόρο. Μού φαίνεται πως θα κόψω την ομοιοπαθητική και θα το γυρίσω στην κορτιζόνη, μπας και ηρεμήσω. Τώρα πλέον έχω φτάσει να λέω " να ηρεμήσω για λίγες ώρες τουλάχιστον". Φοβερή έξαρση. Σίγουρα η περίοδος επηρεάζει το πρόβλημα. Και μέρες πριν αδιαθετήσω άρχισα να έχω ενοχλήσεις, αλλά τώρα που έχω και περίοδο έχει παραγίνει το κακό.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Θέμα φόρεμα: έχω τόσα φορέματα στην ντουλάπα, που πραγματικά, αν γινόταν να τα φοράω καθημερινά, θα ήμουν πάντα καλοντυμένη και θα φορούσα συνέχεια διαφορετικά. Είχα αγοράσει για τους αρραβώνες μου, για γάμο ξαδέλφων, για γάμο αδελφής κτλ κι έχω μαζέψει εξαιρετικά κομμάτια. Μόνο που έτυχε να τα φορέσω σε γάμους κι έτσι με έχουν δει με αυτά οι συγγενείς μου.

Θέλω να πάρω κάτι καινούργιο αλλά από την άλλη δεν θέλω να είναι κάτι βαρύ για να το κλείσω κι αυτό στην ντουλάπα. Ούτε και ακριβό γιατί δεν μου περισσεύει μία. Εχω ένα φόρεμα που δεν το έχω φορέσει ποτέ, μα δεν ξέρω αν πολυταιριάζει στην περίσταση. Θα κάνω μία βόλτα στα μαγαζιά και θα αποφασίσω.

Για στολισμό σκέφτομαι μόνο μερικά μπαλόνια δεξιά και αριστερά της εισόδου. Δεν θέλω να ξοδέψω πάρα πολλά για το κομμάτι αυτό , αν και μου αρέσουν πολύ οι στολισμοί..........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα και χρονια πολλα.Αν εχετε εορταζοντες να τους χαιρεστε.

Μαρτζι μου,το τραβας κι εσυ βρε κοπελα μου,Κουραγιο κι υπομονη,εγω παντως θα σου ελεγα να το παλεψεις με την ομοιοπαθητικη,νς μη φορτωνεις τον οργανισμο σου κορτιζονη.Τωρα βεβαια μονο εσυ ξερεις

Οσο για το θεμα των ρουχων σου στη βαφτιση,μην αφηνεις κανενα κακοπροαιρετο να σου χαλαει τη διαθεση

Μονο εσυ ξερεις το θελεις

Εξαλλου εκεινη τη μερα θα εισαι τοσο χαρουμενη κι ευτυχισμενη,που θα λαμπεις οτι κι αν φορας!

Νορα με το καλο να βγαλετε ολα τα δοντακια σας,και να ειναι γερα.

Χαιρομαι που ολα πανε καλα για τη Βασδελη,να κανει λιγο υπομονη,μεχρι να της δωσουν το ΟΚ οι γιατροι,για να παει σπιτακι της.

Μαγδα πως παει η μικρη σου;

Δομνινα μου,φιλια στον πριγκηπα σου!

Να περασετε ομορφα σημερα.Εμεις θα βγουμε για φαγητο και το απογευμα θα παμε στο Μεγαρο,γιατι η μικρη εχει μια εκδηλωση με το σχολειο.Φιλια σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα και χρονια πολλά μεγαλη γιορτή σήμερα.

Γιορτάζει η μανούλα μου και θα πάμε για φαγητό θα είμαστε εκεί όλο το απόγευμα.

Η μεγαλη μου πήγε με τον πατέρα της για παρέλαση. Τη χτένισα ντύθηκε βάλαμε και λιγο λιπ γκλος και ήταν μια κούκλα.

Εμείς δεν πήγαμε γιατί το μωρο κοιμάται και επειδή θα είμαστε έξω θα χαλάσει το προγραμμα μας και τη θέλω ξεκουράστη.

Εγώ έχω ένα φοβερό πονοκέφαλο γιατί περιμένω να αδιαθέτησω και δεν βλέπω μπροστα μου θα πάρω ένα παυσίπονο για ν αντέξω.

Καλημέρα κι από μας και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν..

Εμείς θα πάμε στην πεθερά μου για φαγητό σήμερα.. Δεν πολυθέλω διότι μένουν σε μια γκαρσονιέρα και θα μαζευτούμε 9 άτομα εκεί.. αλλά τι να κάνω.. δεν θέλω να χαλάσω το χατήρι του άντρα μου.. Ο μικρός μου κοιμάται τώρα από τις 9.45 περίπου και περιμένω να ξυπνήσει, να του δώσω το φρούτο και να τον πάω καμιά βολτίτσα στις κούνιες.. Το απόγευμα θα πάμε σε μια φίλη μου που έχει διδυμάκια 9 μήνες μεγαλύτερα από τον δικό μου για να παίξουν.. Είναι τα φιλαράκια μας από "κοιλιάς".. Πρώτη φορά θα συναντηθούν και θέλω να δω αντιδράσεις!

Μάρτζι μου η περίοδος λογικό να επιβαρύνει το πρόβλημα.. Κουράγιο.. Όσον αφορά το θέμα φόρεμα.. Να κάνεις όπως αισθάνεσαι εσύ καλά..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Το μωρο ειναι εξαντλημένο γιατί χτες είχαμε ένα δύσκολο απόγευμα με μια φοβερή κρίση δυσκοιλιοτητας. Είχε το κακόμοιρο να κανει τρεις μέρες κακά της και προσπαθούσε όλη τη μέρα. Της έκανα ένα κλυςματακι κι για να τη βοηθήσω και δεν τη βοήθησε καθόλου. Προσπαθούσε προσπαθούσε και τελικα ούρλιαζε και πόνουσε φοβήθηκα και πήρα τη παιδίατρο που μου είπε να της κανω ένα μπανακι να ηρεμήσει και μαςαζ στην κοιλιά. Την βοήθησε και ξαλαφρωσε!! Το αποτέλεσμα μιλούσα ένα εικοσαλεπτο το βράδυ με τη γιατρό και αποφασίσαμε να δώσω για λίγες μέρες ένα σιροπακι φαρμακευτικό να στρώσει και να λάβω δραστικά μέτρα στη διατροφή της. Βγάζω τελείως το ρύζι απο τις σούπες και το καρότο βάζω ακτινίδια εναλλάξ με δαμάσκηνο και βάζω σε όλα τα φαγητά βρωμη κολοκυθιά και μπρόκολο. Το κακόμοιρο είχε φάει δυο μέρες ζωμό ψάρι σε σούπα με πατάτα και ρύζι και λιγο καρότο και τα είδε όλα.

Η διάθεση μου ειναι σκατα!!!!

Το μωρο ειναι εξαντλημένο γιατί χτες είχαμε ένα δύσκολο απόγευμα με μια φοβερή κρίση δυσκοιλιοτητας. Είχε το κακόμοιρο να κανει τρεις μέρες κακά της και προσπαθούσε όλη τη μέρα. Της έκανα ένα κλυςματακι κι για να τη βοηθήσω και δεν τη βοήθησε καθόλου. Προσπαθούσε προσπαθούσε και τελικα ούρλιαζε και πόνουσε φοβήθηκα και πήρα τη παιδίατρο που μου είπε να της κανω ένα μπανακι να ηρεμήσει και μαςαζ στην κοιλιά. Την βοήθησε και ξαλαφρωσε!! Το αποτέλεσμα μιλούσα ένα εικοσαλεπτο το βράδυ με τη γιατρό και αποφασίσαμε να δώσω για λίγες μέρες ένα σιροπακι φαρμακευτικό να στρώσει και να λάβω δραστικά μέτρα στη διατροφή της. Βγάζω τελείως το ρύζι απο τις σούπες και το καρότο βάζω ακτινίδια εναλλάξ με δαμάσκηνο και βάζω σε όλα τα φαγητά βρωμη κολοκυθιά και μπρόκολο. Το κακόμοιρο είχε φάει δυο μέρες ζωμό ψάρι σε σούπα με πατάτα και ρύζι και λιγο καρότο και τα είδε όλα.

Η διάθεση μου ειναι σκατα!!!!

Εμένα ευτυχώς ο δικός μου δεν ήταν ποτέ δυσκοίλιος.. Ήταν όμως η ανηψιά μου η μικρή και πραγματικά υπέφερε το παιδάκι οπότε σε καταλαβαίνω.. Την ανηψιά μου την βοηθούσαν πολύ οι φακές και τα όσπρια γενικότερα αλλά ακόμα εμείς δεν τα έχουμε προσθέσει στη διατροφή μας.. Αλήθεια, λαδάκι ωμό της βάζεις στο φαγητό;

L2qIp2.png

Μωρε Δομνινα μου τα πάντα κανω. Μου είπε η γιατρός με το δάκτυλο μου να της βάζω λαδακι στο πούπουδακι και θα το κανω και χτες το έκανα με όλα τ αλλα!!!

Φοβήθηκα παρά πολύ και πονέσε η ψυχή μου με το κλάμα της. Ειμουνα και Μονή στο σπίτι τι να πω ασε!!!

Kαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες. Μεγάλη γιορτή η σημερινή. Νόρα, να χαίρεσαι τη μανούλα σου.

Ούτε εμένα η μικρή είναι δυσκοίλια. Φαντάζομαι την απόγνωσή σου. Να αποφευγεις και την μπανάνα και να δίνεις περισσότερο αχλάδι το πρωί στην φρουτόκρεμα.

Δόμνα, δεν εχετε βάλει ακόμη όσπρια; Εμείς τρώμε καιρό τώρα φακόρυζο και τρελαίνεται. Σας είχα γράψει τη συνταγή. Επίσης κάτι καινούργιο που δοκιμάσαμε και πέτυχε ήταν τραχανάς με κοτόπουλο, καρότο και κρεμμύδι, αλλά και τραχανάς με μοσχάρι. Χαίρομαι που το τρώει γιατί ο τραχανάς είναι πολύ θρεπτικός.

Εμείς σήμερα δεν θα πάμε πουθενά. Δεν έχει πολύ καλό καιρό και δεν θέλω να πάμε να κλείστούμε σε καφετέριες. Εχουν τόσο κόσμο και κυκλοφορούν τόσες ιώσεις που δεν θέλω να το διακινδυνεύσουμε.

Φιλιά και καλά να περάσετε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...