Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!!

Η Vasdeli μας ειναι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε Ελλενιτσα και στα δικά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι ορμονικές μου ειναι καλές μόνο τα αντισωματα θυρωιδη ηταν αυξημενα το βραδυ παω ενδοκρινολόγο!!!!! Και λίγο η προγεστερόνη αλλα ειπε ο γιατρος οτι δεν την δινουμε σημασία!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα. Το βραδυ δε μπηκα τελικα γιατι νυσταζα. Σημερα το πρωι ειδα πως ειχα πμ απ το αννετακι. Τοχε γραψει χθες. Της απαντησα κ της ευχηθηκα ναναι εγκυος. Μετα μπηκα κ ειδα πως ειναι εγκυος και παλαβωσα! Ειμαι πολυ χαρουμενη! Μπηκα στο καφε που μπαινουμε και ξεχασα να βγω,εκατσα μια ωρα. Ρεκορ για μενα. Μετα πανικοβλητη ετρεχα να τελειωσω τις δουλειες. Τωρα ειμαι μαγαζι και μολις μιλησα με την ελενιτσα στο τηλεφωνο. Αυτα τα νεα μου,ερχομαι σε σας τωρα μονο υπομονη γιατι μια εξυπηρετω,μια με πετα η συνδεση.

ένα μήλο την ημέρα...

μαγδα μουουου τι ειπες? Αχ θα τρελλαθω σημερα! Η βασδελη εγκυοοος??? Βρε τι γινεται? Μπραβοοο,ολο χαρες ναχουμε επιτελους. Πως τομαθες? Α,με πηρε το αννετακι θα μπω σε λιγο παλι μαγδουλα μου.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

τωρα το κλεισαμε. Μαγδουλα,καλε με εκανες να γελαω χθες με το πμ,παλαβο. Σαγαπω πολυ πολυ. Ματς μουτς. Ελενιτσα,βρε τι λες,θαρθεις εσυ για λιγες μερες και θα σε στριμωξω? Ελα και σουχω αλλα σχεδια. Χε χε. Ευχαριστω πολυ,παντως. Νgeο μου, υπομονη,το καλοκαιρι πλησιαζει. Μαργκι μου,η ρουτινα μου εχει γρηγορους απαιτητικους ρυθμους αλλα εχω συνηθισει. Οταν το μυαλο μου ειχαι χωρις σκοτουρες ειμαι ο πιο χαλαρος ανθρωπος που εχεις γνωρισει. Τωρα εχω βαλει στοχο... τα λουλουδακια μου,και τιποτα αλλο. Μετα αμα μουρθουν θα βαλω στοχο τον ανδρα μου,χε χε. Α,κ τα λουλουδακια! Ετσι χαλαρωνω εγω.

ένα μήλο την ημέρα...

Μπράβο στα κοριτσια που είναι έγκυες! Την annete δεν την ξέρω, αλλά δεν πειράζει. Της εύχομαι τα καλύτερα. Vasdeli ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη. Ελενίτσα μου, αν μας πεις κι εσύ ευχάριστα, θα είναι η καλύτερη μέρα στο forum!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

A, δεν έχω πολύποδα. Ο γιατρός είπε να γίνει σπερμοδιάγραμμα και να κάνω και μια υστεροσκόπηση για να σιγουρευτούμε ότι δεν έχω τίποτα.

Μάγδα μου, πάντα καλά νέα να παίρνουμε από τους γιατρούς μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ναι Margi μου παντα καλά νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα εμεις οι 2 πλουσιους του εχουμε κάνει!!! ΧΙΧΙ

Εγω παω και ενδοκρινολογο και τα παραταω με αυτούς!!!!! τους βαρεθηκα!

Και εγω σας αγαπαω γιατι με εχετε στιρηξει πιο πολυ και απο δικους μου ανθρωπους!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

ξεχασα να σας πω. Η εριλινα ανοιξε θεμα για συγχαρητηρια επειδη γεννησε. Ειναι καινουργιο κοριτσακι,γιαυτο δεν την ξερει καμμια και δεν εχει ευχες. Ομως τις χρειαζεται,οπως και καθε λεχωνα. Ειδα της ευχηθηκε κι η μανουτιτα. Τι λετε,παμε να της το γεμισουμε ευχες?

ένα μήλο την ημέρα...

βασδελη μου γλυκεια,ευχομαι μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη και να κρατησεις ενα γερο μωρακι που τοσο αξιζεις! Μαργκι μου,πολυ χαρηκα με τα νεα σου. Αντε,λες να κανουμε μαζι την υστεροσκοπηση βρε? Μακαρι νασαι εγκυουλα και να μη χρειαστει.

ένα μήλο την ημέρα...

ξεχασα να σας πω. Η εριλινα ανοιξε θεμα για συγχαρητηρια επειδη γεννησε. Ειναι καινουργιο κοριτσακι,γιαυτο δεν την ξερει καμμια και δεν εχει ευχες. Ομως τις χρειαζεται,οπως και καθε λεχωνα. Ειδα της ευχηθηκε κι η μανουτιτα. Τι λετε,παμε να της το γεμισουμε ευχες?

βαλε το link πλιιιιιζζζζζζ

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...