Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. Πως είστε σήμερα; Ελπίζω ανανεωμένες!!

Χθες γύρισα σπίτι, φάγαμε με τον άντρα μου (αυτός ψαρόσουπα κι εγώ ψωμί με τυρί και μαγιονέζα γιατί σιχαίνομαι τα ψάρια σε οποιαδήποτε μορφή) και μετά πήρα το μωρό και πήγαμε επίσκεψη στην γειτόνισσα κάτω από μένα που έχει ένα αγοράκι 12 χρονών και ένα αγοράκι 1 χρόνο ακριβώς μεγαλύτερο από το δικό μου.. ο δικός της τρελλάθηκε από τη χαρά του μόλις είδε τον Γεράσιμο και δεν ήξερε τι να πρωτοκάνει για να τον ευχαριστήσει.. Για τις ηλικίες τους παίξανε πολύ καλά και όταν πήγε η ώρα 21:15 ανεβήκαμε πάνω για ύπνο.. Το μωράκι μου ξύπνησε μια φορά για φαγητό στις 1:00 το πρωί και μετά στις 7! Τον άλλαξα, τον τάισα, έκανα μπάνιο, ετοίμασα το φαγητό του και έφυγα τρέχοντας για το γραφείο. Τώρα θα πεταχτώ στην Τράπεζα να πληρώσω τη δόση της εφορίας και θα ξαναγυρίσω στο γραφείο.. Χθες πήρα και αντηλιακό για το μωρό.. το φαρμακείο εδώ κοντά είχε προσφορά όλα τα αντιηλιακά 25% και έτσι έδωσα για 2 αντιηλιακά 19 Ευρώ από 24 που είχε.. Έχουμε ξεκινήσει τις βόλτες και χθες ψιλοκοκκίνησε μου είπε η πεθερά μου!

Έβαλα στο πλυντήριο τα ριχτάρια του καναπέ (κίτρινο χρώμα) μαζί με ένα ζευγάρι σεντόνια και χρωμοπαγίδα διότι ήξερα ότι ένα ριχτάρι βγάζει χρώμα.. Τελικά τα σεντόνια μου απέκτησαν μια ελαφριά κίτρινη απόχρωση!Δεν στενοχωρήθηκα είναι η αλήθεια πολύ διότι μέσα μου το ψιλοήξερα ότι υπήρχε αυτή η περίπτωση απλά αναρωτιέμαι αν δεν είχα βάλει χρωμοπαγίδα.. τι χρώμα θα είχαν αυτή τη στιγμή;

Για σήμερα τρώμε μακαρόνια με τυρί!

Νόρα μου μη στενοχωριέσαι για το ύψος και το βάρος.. Θα πάρει μπροστά.. Το δυσάρεστο είναι ότι μάλλον έχει πάρει από κακό μάτι την παιδίατρο.. Ελπίζω να μη σου κάνει πυρετό!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευτυχώς αυτή τη φορά το εμβόλιο δεν την πείραξε καθόλου.

Εμείς πήγαμε mall και πήραμε δυο καπέλα. Της πηγαίνανε τόσο πολύ που φωνάζα σαν τη χαζή Μονή μου. Αντηλιακό καλα που το ανέφερες Δομνινα δεν το είχα σκεφτεί και ειναι βασικό και για όλους μας θα κοιτάξω και γω για καμια προσφορά γιατί παίρνω δυο τρία για αρχή μονο. Ευτυχώς και η μεγαλη μου βάζει Μονή της είτε στο σχολείο είτε στην απασχόληση του δήμου και στην κατασκήνωση οπωσδήποτε.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Βασδέλη μου ο μπόμπιρας θέλει το αμέριστο ενδιαφέρον και την απεριόριστη προσοχή σου.. Γι' αυτό στα κάνει αυτά!

Μαγδούλα πως τα πάτε εσείς; με τα σπιθουράκια τι έγινε;

L2qIp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε;

Βασδελη μου να κατσεις εκει,φρονιμα.Κουραγιο κι υπομονη να περασει ο καιρος,και να κρατησεις τον μπεμπουλη σου.Να ξερεις οτι σε σκεφτομαι κοριτσακι.

Μαρτζι και μαγδα τι κανουν τα κορτισακια σας;

Εγω εδω σπιτι,εχω αρχισει λιγο να ψαχνομαι για τις πασχαλινες κατασκευες μου.Εχω παλι τη μικρη με τις συμμαθητριες της,μιας και δεν τελειωσαν την περασμενη βδομαδα με την εργασια τους,οποτε ειμαστε παρεουλα.

Κατα τ'αλλα καλα,εχει φτιαξει κι ο καιρος και μαζι με τον ηλιο ανεβαινει κι η διαθεση μας!!!!

Καλο Σ/Κ,να περασετε ομορφα.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ευτυχως τωρα πηγα για πιπι και δεν ειδα τιποτα.....

Οπααα φιλεναδαα μέχρι εκεί μη μας πεις τιποτα άλλο!!!!!!!!! Χα χα χα!!!!!

Έλαβα ν ανεβαινουμε λιγο και το ταβάνι μια χαρά ειναι γιατί να μη το κοιτάς κ αυτο το κακόμοιρο εεεεε!!!!!!

Φιλιά

Καλησπερα, τι κανει το τσαπλωμενο μας κοριτσι; αληθεια δεν μας λες το κολπο για αγορακι;

Λοιπον εμεις πειραμε τις εξετασεις και ολα βγηκαν καλα, δεν εδειξε καποια αλλεργεια αλλα επειδη ειχαμε δυο κρουσματα με εξανθηματα ο γιατρος επιμενει πως φταιει το γαλα. Σημερα θα δοκιμασουμε μια κρεμα για παιδια με αλλεργια που εχει μεσα χαρουπαλευρο και ρυζαλευρο. Την αλλη εβδομαδα θα παμε σε παιδογαστρεντερολογο να μας ξεπερδεψει. Το μονο ανησυχητικο ηταν ο σιδηρος μας που ηταν χαμηλος 21

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα, τι κανει το τσαπλωμενο μας κοριτσι; αληθεια δεν μας λες το κολπο για αγορακι;

Λοιπον εμεις πειραμε τις εξετασεις και ολα βγηκαν καλα, δεν εδειξε καποια αλλεργεια αλλα επειδη ειχαμε δυο κρουσματα με εξανθηματα ο γιατρος επιμενει πως φταιει το γαλα. Σημερα θα δοκιμασουμε μια κρεμα για παιδια με αλλεργια που εχει μεσα χαρουπαλευρο και ρυζαλευρο. Την αλλη εβδομαδα θα παμε σε παιδογαστρεντερολογο να μας ξεπερδεψει. Το μονο ανησυχητικο ηταν ο σιδηρος μας που ηταν χαμηλος 21

Το γάλα δεν φταίει σίγουρα.. Αν έφταιγε το γάλα τόσο καιρό που έτρωγες και έπινες γαλακτοκομικά προϊόντα θα σου είχε παρουσιάσει σίγουρα πρόβλημα.. Εγώ είμαι πεπεισμένη ότι έφταιγε το αχλάδι.. Ο σίδηρος είναι λογικό να είναι χαμηλός διότι δεν έχει φάει καθόλου κρέας.. Μόλις ξεκινήσετε το μοσχάρι θα πάρει μπροστά και ο σίδηρος!

L2qIp2.png

Kαλησπέρα κορίτσια.

Χάθηκα λίγο αλλά δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω. Η μπέμπα έχει γίνει πολύ απαιτητική. Θέλει συνέχεια να ασχολούμαστε μαζί της. Δεν κάθεται λεπτό μόνη της. Αρχίσαμε και τις βόλτες τώρα που έχει καλές μέρες και έχει ξελογιαστεί με το έξω. Αντηλιακό θέλω κι εγώ να πάρω. Και καπέλο επίσης..........

Βασδέλη, μην κουνηθείς καθόλου. Ξάπλα και προσευχή. Τίποτα άλλο....

Μάγδα μου, κι εγώ πιστεύω πως δεν φταίει το γάλα. Αλήθεια, τώρα τι της δίνεις; Μηλαράκι και μπανάνα το πρωί; Γρήγορα βάλε τροφές και να δεις πως θα ανέβει ο σίδηρος.

Δόμνα μου, τελικά εκείνες οι μπομπονιέρες δεν υπάρχουν. Εχουν εξαντληθεί και απογοητεύτηκα γιατί μετά από αυτές όλες οι υπόλοιπες μου φαίνονται χάλια. Είχα ξετρελαθεί μαζί τους. Στη φώτο δεν φαίνονται και τόσο καλές, αλλά στην πραγματικότητα τα παιδάκια είχαν τόσο γλυκές φατσούλες........Τεσπα. Θα δω τώρα τι μπομπονιέρες θα πάρω.

Ο μικρός απλά τέλειος! Μεγάλωσε πολύ.

Σας φιλώ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα!!! Μπορει να μην τρωμε πολλα αλλα βγαλαμε ενα δοντακι:):):)

Τωρα τρωμε 1 μηλαρακι το πρωι και την κρεμουλα την υποαλλεργικη το απογευμα, ευτυχως της αρεσει και την τρωει όλη:):) Τα κακακια μας δεν εχουν πια βλένες και το χρωμα δεν ειναι τοσο πρασινο:):) Εχουν φυγει και οι κοκκινιλες μονο μια κατω απο το πιγουνι εμεινε!! Την Πεμπτη εχουμε ραντεβου με παιδογαστρεντερολόγο για να δουμε τι θα μας πει:):):) Για την ωρα δεν τρωω γαλακτοκομικα όπως με ειπε ο γιατρος(αχ τι δυσκολο μου ερχετε γιατι θελω γλυκα.... τα στερηθηκα στην εγκυμοσυνη και τωρα νιωθω οτι τα ξαναστερούμε!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδα δεν πειράζει σκέψου ότι το όφελος ειναι διπλό και για το μωρο και για τη σιλουέτα σου!!

Φαντάσου ότι εγώ στη βαφτιση που η μπεμπα ήταν 5 μηνών και θηλαζα φουλ, οπότε δεν μπορούσα να κανω δίαιτα, μου είχανε μείνει τρία κιλά ε και ένα πρηξιματακι το είχα ακόμη, μια συγγενής του άντρα μου μου είπε ότι τρόμαξε να με γνωρίσει απο το ποσο παχιά ήμουν και ότι έπρεπε να κανω κατι γιατί ειχα παραμορφώθει στο πρόσωπο. Χα χα χα!!!!! Όλα αυτά βέβαια λιγο πριν το μυστήριο μιλάμε για μεγαλη διακριτικότητα!!!!

Το φόρεμα δε που φόραγα το είχα εδώ και πέντε χρονια κουμπώσε λιγο δύσκολα στο στήθος αλλα όλα καλα.

Μάγδα μου, σιγά σιγά πιστεύω πως η μικρή θα μπει σε μία σειρά και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Βγήκε ένα δοντάκι; Μπράβο. Εμείς έχουμε σύνολο 6 ωραιότατα δόντια που δαγκώνουν απίστευτα.

Σήμερα κάναμε μια βόλτα στην πόλη. Ηπιαμε καφέ σε έναν παιδότοπο. καθίσαμε έξω μιας που ο καιρός ήταν πολύ καλός.

Καναμε απόπειρα να φάμε ανάλεστα. Της έλιωσα κεφτέ, πατάτα, καρότο με πηρούνι. εφαγε καμία 10ριά κουταλιές και μετά συνεχίσαμε με αλεσμένο.

Νόρα, τι να πω τώρα για αυτήν που σου έκανε τέτοιο "κοπλιμέντο" λίγο πριν τη βάφτιση! Τελικά υπάρχουν πολύ αδιάκριτοι άνθρωποι. Πώς τσαντίζομαι με κάτι τέτοια! Εμένα με ενοχλεί να προσπαθούν να μου επιβάλουν να κάνω κάτι. Να σας φέρω ένα παράδειγμα. Είπα σε μία φίλη μου πως μπορεί στη βάφτιση να μην αγοράσω κάτι καινούργιο και να φορέσω κάτι από αυτά που ήδη έχω και τα έχω κλείσει στην ντουλάπα κι εκείνη με έκραξε λέγοντας πως είναι ανοησία να κάνω κάτι τέτοιο και πως θα γίνω ρεζίλι. Με έκανε να αισθανθώ άσχημα και με έβαλε και σε σκέψεις. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα πω στον άλλο τι θα κάνει. Τέσπα......

Να σας ρωτήσω. Αποστειρώνετε ακόμη πιπίλες κτλ; Εγώ ναι και σκέφτομαι να σταματήσω.....................

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...