Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μαρτζυ μου εχει οικονομικα μπαλόνια στα e-tzampo με σχημα καρδουλες που δενουν σε στικακι και μπορεις να γραψεις το ονομα της μικρης πανω και να κρεμασεις απο κατω κορδελίτσες με καραμελίτσες!!!

Επισης να αγορασεις αυτο που κανουν φουσκες να κολησεις ροζ χαρτι με το ονομα της μικρης. Οταν βρω χρονο θα βαλω φωτο

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και εγώ και ο Γεράσιμος για τις ευχές σας και τα καλά σας λόγια.. Είναι βγαλμένες και σταλμένες με αγάπη και γι' αυτό σίγουρα θα πιάσουν τόπο!

Χθες περάσαμε πολύ όμορφα.. Είχαμε κόσμο στο σπίτι, ο μικρός μου ήταν από αγκαλιά σε αγκαλιά και το κέντρο του σύμπαντος.. ατρόμητος όμως.. Ξαφνικά 15 άτομα αρχίσαν να τραγουδάνε το Να ζήσεις Γερασιμούλη ... και στο τέλος χειροκροτήσαμε δυνατά και αυτός ούτε καν τρεμόπαιξε το βλέφαρο.. το απολάμβανε το ζουζουνάκι μου.. Και στο τέλος για το καλό έβαλε και το χεράκι του μέσα στην τούρτα! Μοναδικά συναισθήματα..

Μετά το πάρτυ και αφού σχεδόν είχα μαζέψει όλη την ακαταστασία άρχισα να νιώθω σφάχτες στο στομάχι που συνεχίστηκαν μέχρι το βράδυ και ανέβασα και πυρετό.. Ευτυχώς σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα αλλά αισθάνομαι σαν να με δέρνανε όλο το βράδυ.. Τόσο πολύ αισθάνομαι το σώμα μου καταπονημένο και κουρασμένο!

Την Παρασκευή το απόγευμα πήγα στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και είδα τη Βασδέλη μας.. Είναι μια χαρά, με ηθικό ακμαιότατο και πίστη.. Ο μπεμπάκος της είναι πολύ καλά και η γλυκιά μανούλα μας με το χαμόγελο στα χείλη.. Όποιο κοριτσάκι θέλει λεπτομέρειες για το που είναι η Βασδέλη μας ας μου στείλει μήνυμα..

Μάρτζι μου πολύ όμορφο το θέμα της βάφτισής σας .. Και η νονά πολύ ρομαντική ψυχή φαντάζομαι για να διαλέξει τέτοια ρούχα.. Μια συμβουλή θα σου δώσω.. Να κάνεις αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι και μέχρι εκεί που σε παίρνει.. και μη σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος..

L2qIp2.png

Δομνινα έστειλα μνμ νομίζω δλδ και γι αυτο σου γράφω και εδώ θέλω τα στοιχεία της όμορφουλας!!

Καλε είχες φάει τιποτα η ήσουν στο πόδι δυο μέρες για το γεγονός. Χαίρομαι που πήγαν όλα καλα. Έχω αρχίσει και εγώ και σκέφτομαι τα δικά μας πρώτα ο Θεος να είμαστε καλα

Γεια σας κορίτσια!

Μάγδα μου, δεν λες καλά που θηλάζεις το μωράκι! Φαντάζεσαι να μην τη θήλαζες και να σου έβγαζε αλλεργία και στο γάλα. Πάντως συμφωνώ πως καλά θα κάνετε να περάσετε σε πατάτα, καρότο. Μην ξεχνάς πως πολλοί γιατροί ξεκινάνε με αυτά κι όχι με τα φρούτα. Εγώ είμαι πεπεισμένη πως με τις τροφούλες θα πάτε καλύτερα!

Δόμνα, γκαντεμιά να αρρωστήσεις, αλλά μιας που περάσατε όμορφα, χαλάλι.

Μπράβο που επισκέφτηκες την εγκυούλα μας και της έδωσες δύναμη και κουράγιο! Ξέρω πως είναι δυνατό κορίτσι, αλλά και η παρέα και η ενθάρρυνση είναι σημαντικά ακόμη και σε έναν δυνατό άνθρωπο!

Βασδέλη, τα φιλιά μου σε σένα και στο μπέμπη!

Εμείς είμαστε καλά. Βρήκα φωτογράφο με 450 ευρώ (100 παρακάτω από όσο υπολόγιζα). Μαζί με τα άλμπουμ μας κάνει δώρο και έναν καμβά με όποια φωτογραφία από την βάφτιση θέλουμε. Α, μας έδειξε κι ένα φοβερό ευχολόγιο με κόστος 50 ευρώ, το οποίο είναι άλμπουμ φωτογραφιών με την μπέμπα σε όλες τις φάσεις (από νεογέννητο ως τώρα), ψηφιακό και σε κάθε σελίδα θα υπάρχει ειδικός χώρος για να γράφουν οι καλεσμένοι. Προτίθεται μάλιστα να έρθει κάποια Κυριακή στο σπίτι να μας τραβήξει φωτογραφίες για να τις ενσωματώσει. Μου άρεσε πολύ η ιδέα και σκεφτόμενη πως αφού δεν έχω καν εκτυπώσει τις φώτο της μικρής κι εννοείται πως δεν της έχω πάρει άλμπουμ ακόμη, πως είναι πολύ καλή ευκαιρία να έχει τις καλύτερες φώτο της, συνοδευμένες από ευχές παππούδων, θείων κτλ. Δεν ξέρω ακόμη αν το φτιάξω αλλά ψήνομαι..........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μαρτζυ μου πολύ ωραιο ακουγετε:):):)

Μαρτζυ μου ευτυχως που θηλαζω αλλα σε 2 μηνες παω δουλεια και η μικρη δεν ξερει να πινει απο μπιμπερο ασε που δεν κανει να πιει αγελαδινο γαλα.

Καναμε εξετασεις και περιμενω αποτελεσματα την Παρασκευη να δω εαν την εννοχλει η πρωτεινη του αγελαδινου ή η λακτοζη:confused: τι θα κανω? να αγορασω θηλαστρο να αρχισω απο τωρα τις αντλησεις?

Για αρχη ξεκιναμε μηλο που δεν την εννοχλει, θελω να βαλω μπανανα και μετα αβοκαντο αυτα θα ειναι τα φρουτα μας μεχρι το καλοκαιρι μακαρι να δεχτει το αβοκαντο και την μπανανα, το απογευμα θελει να μου δωσει μια ειδικη κρεμα για αλλεργειες με χαρουπαλευρο και ρυζαλευρο(εγω θα ηθελα τον αλλο μηνα να δοκιμασω και βρωμη για να αναλλασω γευσεις) και το μεσημερι πατατα-καροτο και μετα κοτοπουλο ή κατσικακι!!!! Ολα αυτα θα πρεπει να μπαινουν με διαφορα 5 ημερων το καθε ενα!!!

Βασδελη πως εισαι???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Νορα πολύ ωραια τα σαιτ, την Μινα την ειχα δει και εγω ... τελεια πραγματακια, αλλα μονο για ιδεες γιατι φανταζομαι το κοστος!!! Εγω θα κανω αυτα που εδειξα πιο πανω με θεμα την τινκερμπελ αλλα σε μοβ-ροζ αποχρωση και δεν θα εχει τπτ απο τινκερμπελ εκτος απο την μπομπονιερα-προσκλητηριο:):):):) και μπορει το γλυκακι:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!!

Μαρτζυ μου πολύ ωραιο ακουγετε:):):)

Μαρτζυ μου ευτυχως που θηλαζω αλλα σε 2 μηνες παω δουλεια και η μικρη δεν ξερει να πινει απο μπιμπερο ασε που δεν κανει να πιει αγελαδινο γαλα.

Καναμε εξετασεις και περιμενω αποτελεσματα την Παρασκευη να δω εαν την εννοχλει η πρωτεινη του αγελαδινου ή η λακτοζη:confused: τι θα κανω? να αγορασω θηλαστρο να αρχισω απο τωρα τις αντλησεις?

Για αρχη ξεκιναμε μηλο που δεν την εννοχλει, θελω να βαλω μπανανα και μετα αβοκαντο αυτα θα ειναι τα φρουτα μας μεχρι το καλοκαιρι μακαρι να δεχτει το αβοκαντο και την μπανανα, το απογευμα θελει να μου δωσει μια ειδικη κρεμα για αλλεργειες με χαρουπαλευρο και ρυζαλευρο(εγω θα ηθελα τον αλλο μηνα να δοκιμασω και βρωμη για να αναλλασω γευσεις) και το μεσημερι πατατα-καροτο και μετα κοτοπουλο ή κατσικακι!!!! Ολα αυτα θα πρεπει να μπαινουν με διαφορα 5 ημερων το καθε ενα!!!

Βασδελη πως εισαι???

Καλημέρα κοριτσάκι.. Εγώ δεν καταλαβαίνω που είδατε ότι έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα.. Σου έβγαλε αίμα στα κακά της; Απ' ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα δοκιμάσατε ρυζάλευρο με γάλα δικό σου και της παρουσιάστηκε αλλεργία που υποθέσαμε ότι φταίει το ρυζάλευρο και αλλεργία στο αχλάδι..

Όσον αφορά τις αντλήσεις δεν θα χρειαστεί καθόλου να κάνεις.. Εγώ άφησα τον δικό μου 7.5 μηνών και μέχρι τότε είχαμε εισάγει 3 γεύματα στη διατροφή του (το πρωί φρούτα, το μεσημέρι φαγητό και το απόγευμα γιαουρτάκι ή κρεμούλα).. οπότε τον θήλαζα πρωί με το που ξύπναγε και πριν φύγω για δουλειά, το βράδυ πριν κοιμηθεί και κατά τη διάρκεια της νύχτας όσες φορές το ζητούσε.. Το πήρε πολύ καλά και δεν χρειάστηκε καμία φορά στο ενδιάμεσο να πιει γάλα.. έπινε νεράκι.. Το στήθος μου προσαρμόστηκε άψογα και ακόμη και σήμερα που ο μικρός είναι 1 εξακολουθώ να κάνω το ίδιο..

Η βρώμη δεν έχει κάποια ιδιαίτερη γεύση για να τη βάλεις.. θα πρέπει να την ανακατεύεις με το γιαούρτι ή με τη φρουτόκρεμα για να την ενισχύσεις.. εγώ προσωπικά της παίρνω γιαουρτάκι με δημητριακά. Ρώτησα την παιδίατρο αν μπορώ να του δίνω quacker αλλά μου είπε όχι ακόμη..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δεν δωσαμε τελικα ρυζαλευρο με δικο μου γαλα οπως ηθελα εγω αλλα ρυζαλευρο βανιλια γιωτης που εχει μεσα γαλα αγελαδινο και μετα απο 2 ωρες εβγαλε σπυρια παντου!!! Τωρα καναμε εξετασεις αιματος για να δουμε εαν ειναι στο αγελαδινο (καζεινη) ή στην λακτοζη!!!! Για το ρυζι δεν εξετασαμε.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Δεν δωσαμε τελικα ρυζαλευρο με δικο μου γαλα οπως ηθελα εγω αλλα ρυζαλευρο βανιλια γιωτης που εχει μεσα γαλα αγελαδινο και μετα απο 2 ωρες εβγαλε σπυρια παντου!!! Τωρα καναμε εξετασεις αιματος για να δουμε εαν ειναι στο αγελαδινο (καζεινη) ή στην λακτοζη!!!! Για το ρυζι δεν εξετασαμε.

Δεν νομίζω να έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα διότι θα σου είχε παρουσιάσει οπωσδήποτε μέχρι τώρα κάποιο δείγμα αφού εσύ τρως κανονικά όλα τα γαλακτοκομικά.. εκτός και αν τα είχες κόψει όλα..

L2qIp2.png

Δεν τα ειχα κοψει παρα μονο στην αρχη λογω κολλικων, μετα τον 3 μηνα τα ξαναεβαλα στην διατροφη μου αλλα δεν πινω πολύ γαλα οποτε θυμηθω, πιο πολύ γιαουρτι τρωω και αυτο προβειο!!!! Και ενα αλλο γιαουρτακι με μυρτιλο τοταλ. Δεν ειχα παρατηρησει σπυρακια αλλα κατα καιρους ειχαμε βλενες στα κακακια μας και 3 φορες πολύ πολύ μικρη βλενιτσα ροζ!!!! Τωρα απο τα κρυφα ενα σωρο!!! Εχω ταραξει τα γλυκα και τις σοκολατες!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!!!

Όλα καλα?????

Προχθές είχαμε εμβόλιο.ολα καλα πήραμε λιγο βάρος και μισό πόντο ( θα σκάσω η μάνα ) έκλαιγε απο τη στιγμή που ξάπλωσε να την εξετάσει η γιατρός μέχρι που τελείωσε και το εμβόλιο. Στο τσίμπημα έκλαψε λιγότερο. Ξεκινάμε και εμείς ψαράκι και ολοκληρώθηκε το μενού.

Χτες πήγα και είδα και τη βασδελη μας όλα καλα!!!

Άντε μαγδα μου να φάτε καροτακι και πατάτουλα ν αλλάξει λιγο η γεύση της μικρούλας.

Τα σάιτ για τις βάφτισεις ειναι καταπληκτικά και εννοείται ότι ειναι μονο για ιδέες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...