Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Περαστικά σας.

Εμεις ξανασταματαμε τις στερεες τροφες γιατι σημερα που εδωσα 100 μλ κρεμουλα(η μικρη τρελαθηκε απο την χαρα της) το απογευμα αρχισε να γεμιζει σπυρια σαν καρουμπαλακια πηρα τηλ τον γιατρο μου εδωσε σταγωνες και να μην την ταισω τπτ μεχρι Δευτερα που θα την παω!!!! Μαλλον θα χρειαστω παιδοαλλεργιολογο στη Θεσ.νικη.

Προφανώς σου έδωσε τις soldesanil (κορτιζόνη).. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα για να πας το μωρό να το δει και δεν πας σήμερα;;;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς είμαστε καλά.. τρέχουμε μπουσουλώντας, εξερευνούμε τα πάντα και γελάμε συνέχεια.. Την Κυριακή είναι τα πρώτα μας γενέθλια και θα έρθουν τα πεθερικά μου, η κουνιάδα μου με τον άντρα της και τα παιδιά της καθώς και οι νονοί του.. Έχω ήδη στο μυαλό μου τι θα ετοιμάσω οπότε δεν αγχώνομαι καθόλου..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Δομνινα μου να δωσεις πολλα χαιρετισματα,φιλια και τις καλυτερες ευχες μου.Να κανει θετικες σκεψεις κι ολα θα πανε μια χαρα

Ποτε περασε κιολας ενας χρονος,και θα γιορτασετε τα πρωτα σας γενεθλια.Πολυ ξεχωριστη στιγμη!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Δομνινα δωστη της και απο μένα τις καλύτερες ευχές μου. Ελπίζω να ανέβηκε λιγο ο πλακουντας της και να έδωσε λιγο αίματακι και μένα ο γιατρός μου αυτο περίμενε να συμβεί σ όλη την εγκυμοσύνη μου.

Αν μείνει στο νοσοκομείο και δεν την πειράζει ρώτησε τη μήπως μπορέσω και πεταχτω να τη δώ!!!! Αν ειναι οκ στείλε μου κάποια στιγμή τα στοιχεία της. Αν πάλι θέλει την ησυχία της κανένα προβλημα να ναι αυτή καλα και το μωρο. Χαίρομαι που ειναι και το ηθικό της καλα η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Εμένα αυτο με βοήθησε σ όλη την εγκυμοσύνη μου.

Κορίτσια μου γεια σας!

Στο Αλεξάνδρα λοιπόν για παρακολούθηση! Είδα λίγο αίμα στο σκούπισμα την Τετάρτη και τα χαράματα της Πέμπτης και ο γιατρός θεώρησε σωστό να έρθω!

Είμαστε καλά, το αίμα όσο είναι λίγο και καφετί δεν μας ανησυχεί. Από ότι κατάλαβα αυτό είναι αναμενόμενο στον επιπωματικό,όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν και επιπωματικοί που δεν δίνουν αίμα,αλλά το αίμα είναι σύνηθες.

Δεν με νοιάζει να μείνω μέσα μέχρι να γεννήσω...αρκεί όλα να πάνε καλά!

Σας φιλώ όλες, παρέα θέλω! Η Δομνίνα ξέρει που θα με βρείτε!!! :)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Προφανώς σου έδωσε τις soldesanil (κορτιζόνη).. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα για να πας το μωρό να το δει και δεν πας σήμερα;;;

Nαι αυτες τις σταγονες εδωσε και θελει να μας δει την Τριτη σημερα που τον ξαναπηρα τηλ. τα σπυρακια εφυγαν μεχρι το βραδυ.

Εμείς είμαστε καλά.. τρέχουμε μπουσουλώντας, εξερευνούμε τα πάντα και γελάμε συνέχεια.. Την Κυριακή είναι τα πρώτα μας γενέθλια και θα έρθουν τα πεθερικά μου, η κουνιάδα μου με τον άντρα της και τα παιδιά της καθώς και οι νονοί του.. Έχω ήδη στο μυαλό μου τι θα ετοιμάσω οπότε δεν αγχώνομαι καθόλου..

Φιλάκια πολλά!

Ειμαι σιγουρη πως εχεις το μενου(εδω εγω και το σκεφτομαι), Αχ πως περναει ο καιρος, πως αλλαζουν τα πραγματα, καποια στιγμη ειχα απογοητευτει τοσο... και τωρα ειναι όλα τελεια:):)τα σημαντικα;) τα αλλα φτιαχνονται, Δοξα το Θεο!!!

Δομνινα μου να δωσεις πολλα χαιρετισματα,φιλια και τις καλυτερες ευχες μου.Να κανει θετικες σκεψεις κι ολα θα πανε μια χαρα

Ποτε περασε κιολας ενας χρονος,και θα γιορτασετε τα πρωτα σας γενεθλια.Πολυ ξεχωριστη στιγμη![/quote]

Πολυ ξεχωριστα:P:p:p

Κορίτσια μου γεια σας!

Στο Αλεξάνδρα λοιπόν για παρακολούθηση! Είδα λίγο αίμα στο σκούπισμα την Τετάρτη και τα χαράματα της Πέμπτης και ο γιατρός θεώρησε σωστό να έρθω!

Είμαστε καλά, το αίμα όσο είναι λίγο και καφετί δεν μας ανησυχεί. Από ότι κατάλαβα αυτό είναι αναμενόμενο στον επιπωματικό,όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν και επιπωματικοί που δεν δίνουν αίμα,αλλά το αίμα είναι σύνηθες.

Δεν με νοιάζει να μείνω μέσα μέχρι να γεννήσω...αρκεί όλα να πάνε καλά!

Σας φιλώ όλες, παρέα θέλω! Η Δομνίνα ξέρει που θα με βρείτε!!! :)

Περαστικα σου να ειναι και να αναιβει συντομα ο πλακουντας, καθισε ξαπλα και σε λιγους μηνες θα εχεις το αγορακι σου αγκαλια:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Βασδελη μου,να ακους το γιατρο σου κοριτσακι,και να κανεις υπομονη.Να δεις που ολα θα στρωσουν.Θα ειμαι κι εγω νοερα στην παρεα σας,το εχω πει κι αλλη φορα,αλλα θα ηταν πραγματικα φοβερο,να μπορουσαμε μια φορα να βρεθουμε ολες μαζι!!!!Να προσεχεις τον εαυτο σου.

Μαγδα μου,ποσο δικιο εχεις,καποτε εδω λεγαμε τον "πονο" μας,για την αποκτηση ενος μπεμπε,και τωρα σας διαβαζω να μιλατε για τα ζουζουνια σας και πολυ το χαιρομαι!!!!Μονο χαρες,να ειναι γερα τα παιδακια μας,κι ολα τα αλλα θα τα καταφερουμε.

Η αληθεια ειναι πως τα πρωτα γενεθλια του παιδιου μας,ειναι τοσο ξεχωριστα.Σαν ονειρο θυμαμαι τα γενεθλια της κορης μου,ειχαμε κανει και εμεις τα γενεθλια της στο σπιτι,με συγγενεις και φιλους,και μαλιστα ηταν και η μερα που περπατησε για πρωτη φορα!!!Τι ωραιες αναμνησεις!!!

Εγω μαγειρεψα,ετοιμασα και γλυκακια για τα κοριτσια μου,και τις περιμενω να τις φερει ο χαμπι απο το σχολειο,σε λιγο θα ειναι εδω.Η μικρη πηρε τους βαθμους της και τα πηγε πολυ καλα,εμεινε σταθερη.Ακριβως τον ιδιο μεσο ορο που ειχε και στο 1ο τριμηνο κι ειμαι πολυ χαρουμενη κι ευχαριστημενη,το ιδιο και το κοριτσακι μου.

Φιλια πολλα σε ολες,να εχετε ενα υπεροχο Σ/Κ!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Kοριτσάκια μου, γεια σας! Δεν πρόλαβα καθόλου να μπω χθες και μπαίνω τώρα και διαβάζω για αιματάκι της Βασδέλη και με πιάνει μια ανησυχία μεχρι να προχωρήσω τη σελίδα...........Βασδέλη μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Χαίρομαι που σε ακούω δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Μπράβο! Κι εγώ θα είμαι μαζί σου νοερά, να το ξέρεις. Θα βγει αυτός ένας μαχητής!

Η μικρούλα μου είναι καλά τώρα. Την πέρασε στο πόδι τη φαρυγγίτιδα. Από προχθές δεν ανέβασε καθόλου πυρετο. Σήμερα είχε και διάθεση.

Μάγδα μου, τι είναι και αυτό που πάθατε με τις τροφές! Μα πού να είναι τελικά αλλεργική η κοπέλα; Στο μήλο δεν παρουσίασε τίποτα, σωστά; Η βανίλια αποδεδειγμένα πια την πειράζει. Ρε συ, πατατούλα βάλατε ή ακόμη;

Δόμνα μου, αυριο θα ζήσετε μαγικές στιγμές! Κι εγώ περιμένω πώς και πως τα γενέθλιά της! Εννοείται πως από τωρα σκέφτομαι κάποια πράγματα....

Βέβαια, τώρα προέχει η προετοιμασία της βάφτισης! Πήγαμε σήμερα κι είδαμε μπομπονιέρες. Μας άρεσαν κάτι μικρές κεραμικές κουκλίτσες παλιάς εποχής. Είναι ένα αγοράκι που κρατάει μία παλιά φωτογραφική μηχανή κι ένα κοριτσάκι που κρατάει ένα παπάκι. Λέμε να τις παραγγείλουμε. Είναι μπομπονιέρες που ταιριάζουν και σε μικρούς και σε μεγάλους. Οπότε σκέφτομαι να έχω και γλειφιτζούρια (αυτά τα ωραία μαλακά) για τα λίγα παιδάκια που θα είναι στη βάφτιση. Αχ, πείτε ιδέες, γιατί όσο να΄ναι κάτι ωραίο θα προτείνει κάποια.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δομνινα μου να τα χίλιασετε!!! πολύχρονο το αγοράκι σου να το χαιροσαστε και να περάσετε πολύ όμορφα!!!

Μάρτζι μου την ωραιότερη εποχή την βαφτιζεις. Εγώ είχα πεταλούδες που τις περνούσες σε μπρέλοκ μετα για του μεγάλους και κουβαδάκια σε παστέλ χρώματα για τους μικρούς που εξαφανίστηκαν και παρηγγειλα πολλες έξτρα μετα γιατί θέλανε όλοι η μάνα μου η αδελφή μου αγαπημένες θείες και αγαπημένες πρώτες ξαδέλφες. Αν την έκανα τέτοια εποχή έχω κάποιες κλασσικές ιδέες αλλα αγαπημένες, φράουλα, πασχαλιτσα, πεταλούδες, ηλιοτρόπιο αυτο το λουλούδι που βγάζει τον ήλιοσπορο. Χρώμα βάλε πολύ.

Διαφημίσεις

Δομνίνα, να χαίρεστε το παιδάκι σας! Να τα χιλιάσει! Να είναι πάντα γερός, δυνατός κι ευτυχισμένος στη ζωή του. Να σας κερνά πάντα χαρές! ΄

Νόρα μου, η νονά αγόρασε ρούχα vintage ( παλιά εποχή). Αν και δεν το είχα ως θέμα στο μυαλό μου, μού άρεσε τελικά η ιδέα. Ετσι, σκέφτομαι να παραγγείλω τις μπομπονιέρες που σας είπα, να κάνω προσκλητήρια με τη sarah key, στόλισμα κολυμπήθρας (αν επιτρέψει ο παπάς) και κανά μπαλονάκι! Πρόσεξε κάτι : λέω "σκέφτομαι", δεν σημαίνει πως θα τα κάνω αφού δεν έχω πολλά να διαθέσω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δομνινα μου πολυχρονος ο μικρος σου πριγκηπας!Ευχομαι μια ζωη να σας χαριζει χαρες κι ευτυχισμενες στιγμες.Μα ειστε γεροι να τον μεγαλωσετε και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμει.Περιμενουμε να μαθουμε πως τα περασατε.Η Βασδελη πως παει;Καλο βραδυ σε ολες και καλη βδομαδα απο αυριο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα.

Μάρτζι υπέροχη ιδέα και εγώ ήθελα να την κανω αλλα η Μαριάννα ήταν πιο ζωηρουλα και πήγα προς την τινκερμπελ αλλα όπως λες επειδή τα οικονομικά ήταν περιορισμένα έπαιξα μονο με τα χρώματα της τινκερμπελ λαχανί κίτρινο πράσινο φούξια η Μονή τινκερμπελ που υπήρχε τελικα ήταν στο προσκλητήριο. Χα χα. Κοιτά σε δυο σάιτ " η τεχνη της Σοφίας " τέλειο και το άλλο νομίζω λεει " when Mina creates" κατι τέτοιο το όνομα ΜΙΝΑ παίζει σίγουρα.

Άντε με ξεσηκώσες πάλι!!!!! ένα μήνα μετα τη βαφτιση είχα πάθει τέτοια ψύχωση που ακόμα έψαχνα στα σάιτ για ιδέες. Ο άντρας μου με κορόιδευε συνέχεια το ίδιο και η μεγαλη μου.

Καλημέρα

Δομνινα να χαιρεσε τον Γερασιμο να ειναι γερος και ευτυχισμένος!!! Να εχετε υγεια οικογενειακη και ευτυχια πολύ πολύ πολύ:):):):)

Για το φαγητο δεν ξερω τι να πω μιας και μονο θηλαζουμε ακομη!!! Ειναι σχεδον 8 μηνων και κανω ακομη αποκλειστικο θηλασμο..... οπου και να το πω θα με κοροιδεψουν!!! Αντε να δουμε τι θα μας πει αυριο ο γιατρος!!! Σκεφτομαι να παρατησουμε τις κρεμουλες και να παμε στα λαχανικα μηπως ημασατε πιο τυχεροι.

Τωρα το μηλο που μπορει να τρωει θα του πω να το συνδιασουμε με αβοκαντο ή γλυκοπατατα(την βραζουμε?) ή κολοκυθι γλυκο!!!! Γιατι εκτος του αγελαδινου γαλατος μας πειραζει ή το αχλαδι ή η μπανανα ή το πορτοκαλι και δεν θελω να κανω αλλα πειραματα......

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...