Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Βασδελη ψήνομαι για τον καφέ που είπες!!! Που μένεις??? μου ειναι λιγο δύσκολο το έξω βέβαια αλλα θα δούμε, θυμάμαι πέρυσι που ήμουν σπίτι αλλα και στη πρώτη εγκυμοσύνη που ήταν πιο δύσκολα ποσο ήθελα παρέα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασδελη ψήνομαι για τον καφέ που είπες!!! Που μένεις??? μου ειναι λιγο δύσκολο το έξω βέβαια αλλα θα δούμε, θυμάμαι πέρυσι που ήμουν σπίτι αλλα και στη πρώτη εγκυμοσύνη που ήταν πιο δύσκολα ποσο ήθελα παρέα.

Η Vasdeli μας δεν μπορεί να μετακινηθεί.. της το έχει απαγορεύσει ο γιατρός.. Μπορούμε όμως να πάμε εμείς μαζί με τα μωρά μας ένα πρωϊνό Σαββάτου να της κάνουμε παρέα αν θέλει..

L2qIp2.png

Γράφω γράφω και η μα..... Δεν μου παίρνει τιποτα εσυ πως το ελυσες?????

Μόλις τελειώσεις αυτό που γράφεις το επιλέγεις όλο και κάνεις δεξί κλικ.. και επιλέγεις αντιγραφή.. Μετά αν δεν σου το έχει πάρει το μήνυμα πατάς τον κέλσορα στο κενό μήνυμα και πατάς πάλι με δεξί κλικ επικόλληση και voila!

L2qIp2.png

Καλησπερα ομορφες...ουτε που θα το πιστευα βρε Νορα μου οτι το ονομα μου θα ειχε τοσο επιτυχια,χαχααχα.

Εγω απο προχθες δεν ειμαι πολυ καλα,ποναει λιγο ο λαιμος μου,αλλα κυριως ποναει πολυ η μεση μου.....μαλλον ζοριστηκα λιγο και πιαστηκα...

Εχω να κανω και κατι δουλιτσες μιας και θα εχει τις φιλες της η κορη μου την Παρασκευη.Εγω θα τους μαγειρεψω γιατι το ενα κοριτσακι νηστευει,θα κανω και κανενα γλυκακι.Αφου τελειωσουν με την εργασια τους,εχουν σκοπο να δουν καμια ταινια,μαλλον θα τους κανω και μερικες βαφλες,και κλεισαμε.

Ποσο μου αρεσει να σας βλεπω μα μιλατε για βαφτισια,προσκλητηρια και τα σχετικα,και κυριως που εχετε ασχοληθει προσωπικα και κανετε πραγματα μονες σας.Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι τελεια!!!!

Μακαρι να πατε βολτιτσα στη Βασδελη,να γνωριστειτε κι απο κοντα και να χαρει κι εκεινη με την παρεουλα.

Εμεις ειμαστε αρκετα κοριτσια απο Θεσ/νικη,απο αλλα τοπικ,και κανουμε πολυ καλη παρεα και χαιρομαι πολυ για αυτο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σας κορίτσια!

Η μικρή μου έχει τώρα 2 μέρες που ανεβάζει πυρτό τα απογέυματα. χθες είχε 38,5. Πήρα τη γιατρό, μου συνέστησε δτεπόν, της έδωσα και έπεσε. Σήμερα ως το απόγευμα ήταν στο 37,3 και μετά το απόγευμα πάλι 38. της ξανάδωσα ντεπόν. Αυριο θα πάρω την παιδίατρο μην χρειαστεί να την δει λίγο!

Νόρα, μου αρέσει και το Πανωραία, αλλά προτιμώ το Νόρα, για να είμαι ειλικρινής!

Εμένα με λένε Μαργαρίτα. Οι πολλοί δικοί μου με φωνάζουν Ρίτα. Στη δουλειά όλοι με φωνάζουν Μαργαρίτα!

Μάγδα κι εμένα η δική μου όταν έτρωγε ρυζάλευρο ( την έφτιαχνα με νερό) κοκκίνιζε γύρω από το στόμα. Της έδωσα ελάχιστες φορές και μετά τη έκοψα. Της έδινα λοιπόν τα απογέυματα φαγάκι από το μεσημεριανό. Αν ξεκίνησες πατατούλα, δώσε και το απόγευμα και απόφυγε το ρυζάλευρο.

Μου δώσατε ιδέες για την βάφτιση. Θα φτιάξω κι εγώ μόνη μου προσκλητήρια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μάγδα μου νομίζω πως αν είχε η μικρή αλλεργία στο γάλα θα φαινόταν εδώ και καιρό αφού τη θηλάζεις.. Μήπως την πείραξε το ρυζάλευρο; Κάνε της το ρυζάλευρο με νερό για να δεις καλύτερα..

Εχεις δικιο απο οτι φαινετε δεν εχουμε στο γαλα!!!

........ Ονειρεύομαι ένα λαχταριστο χαμπουργκερ. Δεν ειναι τυχαίο ότι φοράω ακόμα τα ρουχα της εγκυμοσύνης. Χα χα χα!!!

Είμαστε καλύτερα εγώ και το μωρο. Αν και εγώ συνεχίζω θεραπεία για μύκητες άτιμο πράγμα, αλλα απο την Κυριακή έχω τη μεγαλη κρυωμενη αλλα την έχω πλακώςει στα γιατροσόφια και παει καλύτερα.

αχ και εγω τρελαινομαι για χαμπουργκερ:):):) μιαμ μιαμ.....

Γεια σας κορίτσια!

Η μικρή μου έχει τώρα 2 μέρες που ανεβάζει πυρτό τα απογέυματα. χθες είχε 38,5. Πήρα τη γιατρό, μου συνέστησε δτεπόν, της έδωσα και έπεσε. Σήμερα ως το απόγευμα ήταν στο 37,3 και μετά το απόγευμα πάλι 38. της ξανάδωσα ντεπόν. Αυριο θα πάρω την παιδίατρο μην χρειαστεί να την δει λίγο!

Νόρα, μου αρέσει και το Πανωραία, αλλά προτιμώ το Νόρα, για να είμαι ειλικρινής!

Εμένα με λένε Μαργαρίτα. Οι πολλοί δικοί μου με φωνάζουν Ρίτα. Στη δουλειά όλοι με φωνάζουν Μαργαρίτα!

Μάγδα κι εμένα η δική μου όταν έτρωγε ρυζάλευρο ( την έφτιαχνα με νερό) κοκκίνιζε γύρω από το στόμα. Της έδωσα ελάχιστες φορές και μετά τη έκοψα. Της έδινα λοιπόν τα απογέυματα φαγάκι από το μεσημεριανό. Αν ξεκίνησες πατατούλα, δώσε και το απόγευμα και απόφυγε το ρυζάλευρο.

Μου δώσατε ιδέες για την βάφτιση. Θα φτιάξω κι εγώ μόνη μου προσκλητήρια!

Μαρτζυ μου περαστικα σας, πως ειναι σημερα η μικρη?

Εμεις τελικα μπορουμε και τρωμε ρυζαλευρο βανιλια,δεν ηθελα να της το δωσω με τπτ αλλα εφοσον το δεχτηκε ο οργανισμος και δεν εβγαλε σπυρακια θα συνεχισω αυτον το μηνα, εχει μεσα γαλα(και μπολικη ζαχαρη) και το φτιαχνω μονο με νερο και απο Δευτερα θα βαλουμε ξανα το αχλαδι στο μηλο!!! Μετα απο μια εβδομαδα θα ξεκινησουμε πατατουλα και καροτακι οπου θα πω του γιατρου να κοψουμε το ρυζαλευρο βανιλια γιωτης!!!!

Εχθες το βραδυ η μικρη γυρνουσε πλαια και προσπαθουσε να αγκαλιασει την κουβερτουλα της αλλα επειδη ηταν λεπτη επεφτε μπρουμητα και εκλαιγε μεχρι που εβαλα ενα αρκουδακι και στηριχτηκε σε αυτο!!!Σκεφτομαι να της αγορασω ενα πιο μεγαλο αρκουδακι για να μαθει να το παιρνει αγκαλια και να νανουριζετε!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Κι εγώ λατρεύω τα χάμπουργκερ και ειδικά το Cheeseburger.. είμαι λάτρης του τυριού και το τρώω ακατάπαυστα.. Επίσης λατρεύω την πίτσα μαργαρίτα και το σουβλάκι (πίτα γύρος χοιρινός απ' όλα χωρίς ντομάτα)! Είμαστε καλοπερασάκηδες..

Μάρτζι μου χαίρομαι που σου δώσαμε ιδέες και σε βοηθήσαμε με το θέμα της βάφτισης.. Μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο όποτε θες αν χρειαστείς το οτιδήποτε..

Μου κάνει εντύπωση που πυρετό σου κάνει μόνο το απόγευμα.. καλά θα κάνεις να την πας στο γιατρό.. η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη!

Μαγδούλα γιαουρτάκι ξεκινήσαμε στον 8ο.. αλλά οι παιδίατροι συστήνουν καθαρό γιαούρτι και όχι τα παιδικά.. Εμένα ευτυχώς τρώει και τα παιδικά και τα κανονικά.. κι έτσι του δίνω εναλλάξ για να μη βαριέται όλο τα ίδια και τα ίδια..

Την Κυριακή έχουμε τα πρώτα μας γενέθλια.. Θα έρθουν οι νονοί του, τα πεθερικά μου και η κουνιάδα μου με τον άντρα της και τα παιδιά της το μεσημέρι για φαγητό και για να σβήσουμε το πρώτο μας κεράκι! Από του χρόνου θα καλούμε και παιδάκια που θα καταλαβαίνει περισσότερο!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Μαγδα εμένα Γιαουρτακια μου έδωσε μόλις κλείσαμε τον έβδομο χτες για πρώτη φορά στο κανονικό γιαούρτι έβαλα 1/3 μπανάνας και δυο μοίρα τα και το τσάκισε αλλα δεν μπορώ να το κανω συχνά λόγω δυσκοιλιοτητας αποφεύγουμε την μπανάνα.

Δομνινα καλύτερα να γράψω τι δεν μου αρέσει. Γενικά όμως ειμαι λιγο γλυκατζου παραπανω. Στην εγκυμοσύνη δεν έτρωγα γλυκά αλλα μετα και τώρα τα τσακίζω.

Το ίδιο ειναι και η μεγαλη μου. Αν με ακούσει κανείς θα έλεγε ότι ειμαι συνέχεια εγγυος και έχω λιγουρες. Αν βάλω κατι στο μυαλό μου πρεπει να το φάω οπωσδήποτε τώρα μαζι με το χαμπουργκερ παίζει και μια βάφλα με δυο Μπαλλες παγωτό σιρόπι και όλα τα παρελκομένα.

Τι ωραία φτάσανε τα γενέθλια σας!!!!! Εχεις και κόσμο μπράβο όλα με το καλο!!!!

Tελικά έχει φαρυγγίτιδα! Θα παρακολουθούμε τον πυρετό είπε η παιδίατρος και θα έχουμε συχνή επικοινωνία. Ολη την μερα εχει δεκατα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Περαστικά σας.

Εμεις ξανασταματαμε τις στερεες τροφες γιατι σημερα που εδωσα 100 μλ κρεμουλα(η μικρη τρελαθηκε απο την χαρα της) το απογευμα αρχισε να γεμιζει σπυρια σαν καρουμπαλακια πηρα τηλ τον γιατρο μου εδωσε σταγωνες και να μην την ταισω τπτ μεχρι Δευτερα που θα την παω!!!! Μαλλον θα χρειαστω παιδοαλλεργιολογο στη Θεσ.νικη.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Ωχ τι πάθανε τα μωράκια μας!!

Ματρζι περαστικα!!! Κάθε εβδομάδα μου φαίνεται αρωσταινει και κάποιο.

Μαγδα σίγουρα τώρα πρεπει να το ψάξεις με αλεργιολογο. Υπομονή η κακόμοιρουλα κατι την πειράζει.

Διάβασα όμως ότι η βασδελη μας είδε λιγο αίμα ελπίζω πραγματικα να μην ειναι τιποτα. Δομνινα έχεις μιλήσει μαζι της?? ανησυχώ τι σκέφτομαι συνέχεια. Να πανε όλα καλα κοριτσάκι μου!!!!

Μαρτζι και μαγδα περαστικα στις μικρουλες σας,μακαρι να γινουν γρηγορα καλα.Δυστυχως εγω που ειμαι Θεσ/νικη δεν ξερω κανεναν παιδοαλλεργιολογο,μακαρι να μπορουσα να βοηθησω.Μονο παιδοδερματολογο ξερω....

Νορα μου που το ειδες για τη βασδελη;Μακαρι να μην ειναι τιποτα κι ολα να πανε καλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Η Βασδέλη μας είναι στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους μιας και είδε πάρα πολύ λίγο αίμα στο σκούπισμα και ο γιατρός της θεωρεί - και πολύ σωστά - ότι χρήζει παρακολούθησης.. Μίλησα τώρα μαζί της και το απόγευμα θα περάσω να τη δω.. Το ηθικό της ευτυχώς είναι ανεβασμένο και την άκουσα αποφασισμένη.. Ο μπέμπης κινητικός δίνει συνέχεια το παρόν.. Θα μπει κι αυτή κάποια στιγμή να μας ενημερώσει!

L2qIp2.png

Tελικά έχει φαρυγγίτιδα! Θα παρακολουθούμε τον πυρετό είπε η παιδίατρος και θα έχουμε συχνή επικοινωνία. Ολη την μερα εχει δεκατα.

Περαστικά σας και γρήγορα.. Οι ανοιξιάτικες ιώσεις ξαναχτυπούν!:twisted:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...