Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ξύπνησα στις 8 διάβασα ως τις 9.30 και μετά με ξαναπήρε ο ύπνος ως τις 11.30!:rolleyes:

Δομνίνα μου, κάθε προγραμματισμός τώρα μου φαντάζει εξωπραγματικός! Μακάρι να μην γεννήσω πρόωρα και να μην χρειαστεί να μείνει στη μονάδα ο μπόμπιρας για να φύγουμε νωρίς για το νησί....

Όσο για τα βραφικά, σε ευχαριστώ πολύ αλλά ειλικρινά δεν θέλω να τους αναστατώσω τους ανθρώπους...κάποια άλλη λύση θα βρω...Η αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν έχω καθόλου καλοκαιρινά αυτής της ηλικίας μιας και τα άλλα παιδιά μου έχουν γεννηθεί φθινόπωρο-Χειμώνα-Άνοιξη. Αυτός ο μπεμπούλης, πρώτα ο Θεός θα είναι το καλοκαίρι μου! Και όλοι μαζί θα είναι οι 4 εποχές μου!!!!!:D:D:D:D:D:D

Φιλιά σε όλες!

Καλέ τι αναστάτωση; Δε νομίζω να έχουν πρόβλημα.. Σκέψου το πάντως και λίγο πριν φτάσει εκείνη η ώρα το συζητάμε πάλι..

Όσον αφορά τις 4 εποχές..θυμάσαι στο σήριαλ του Παπακαλιάτη "4"? Στην αρχή του έργου υπήρχε ένας υπέροχος πίνακας με το ίδιο δέντρο στις 4 εποχές.. Νομίζω ότι πρέπει να βρεις έναν παρόμοιο να βάλετε στο σαλόνι του σπιτιού σας.. Τόσο συμβολικό!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όσον αφορά τον άντρα μου.. απορώ κι εγώ ώρες ώρες.. 8 χρόνια μένει στο σπίτι και ακόμη με ρωτάει όταν είναι να βρει το οτιδήποτε.. και εννοείται πως κι εγώ του δίνω σαφείς οδηγίες για το που βρίσκεται τι!

Όλοι οι σύζυγοι λίγο πολύ είναι έτσι....:tongue:

Ο δικός μου τώρα που έχει μείνει μόνος του όλα τα καταφέρνει αλλά τα ρούχα και οι ντουλάπες είναι ο εφιάλτης του...μην τα θέμε και όλα δικά μας....:D:D:D:D

Καλέ τι αναστάτωση; Δε νομίζω να έχουν πρόβλημα.. Σκέψου το πάντως και λίγο πριν φτάσει εκείνη η ώρα το συζητάμε πάλι..

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα οκ!(εννοείται θα τα επιστρέψω) Και επειδή με έχει πιάσει ήδη το σύνδρομο της φωλιάς( λόγω και του ενδεχόμενου της προωρότητας) να ξέρεις ετοιμάζω ήδη κάποια πραγματάκια....οπότε όταν και όποτε σε βολέψει ρώτησέ τους....και έλα να πιούμε καφέ τελος πάντων! και όποια άλλη θέλει ευπρόσδεκτη,ε!!!:D

Όσον αφορά τις 4 εποχές..θυμάσαι στο σήριαλ του Παπακαλιάτη "4"? Στην αρχή του έργου υπήρχε ένας υπέροχος πίνακας με το ίδιο δέντρο στις 4 εποχές.. Νομίζω ότι πρέπει να βρεις έναν παρόμοιο να βάλετε στο σαλόνι του σπιτιού σας.. Τόσο συμβολικό!

Το θυμάμαι, πώς δεν το θυμάμαι...και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου!!!!:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdeli μου θα τους ρωτήσω μέσα στο Σβκ και θα σου απαντήσω! Θέλω πολύ να έρθω να πιούμε καφέ και να γνωρίσεις και τον Γεράσιμο.. απλά δεν έχει βολέψει μέχρις στιγμής.. Είναι σίγουρα όμως στο πρόγραμμα!

L2qIp2.png

Καλησπερα.Εμενα παντως η κορη μου,μεχρι τωρα δεν ειχε ποτε κανενα προβλημα απο εμβολια,δεν θυμαμαι να ειχε ποτε το παραμικρο.Ολα ηταν μια χαρα,ουτε τη διαθεση της εχανε ουτε τιποτα...

Οσον αφορα την ηλικια για το εμβολιο του τραχηλου,με οσους μιλησα τουλαχιστον εγω,παιδιατρους,γυναικολογους και τα σχετικα,μου ειπαν μολις κλεισει τα 13 ειναι ΟΚ.

Και θελω να πιστευω οτι το δικο μου κοριτσι ειναι "διαφορετικης παιδειας",ετσι τουλαχιστον μου εχει αποδειξει μεχρι τωρα,και το γεγονος οτι εμβολιαστηκε δε σημαινει κατι "αλλο".....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Και θελω να πιστευω οτι το δικο μου κοριτσι ειναι "διαφορετικης παιδειας",ετσι τουλαχιστον μου εχει αποδειξει μεχρι τωρα,και το γεγονος οτι εμβολιαστηκε δε σημαινει κατι "αλλο".....

Επειδή εγώ έγραψα τη φράση μέσα στα εισαγωγικά θέλω να πω εδώ οτι κάθε γονιός κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για το παιδί του, Φανή μου!

Εμπιστεύομαι απόλυτα και τον σύζυγο μου και τον γυναικολόγο μου.

Όπως κι εσύ εμπιστεύεσαι τον δικό σου και καλά κάνεις! Και γιαυτό επέλεξες να κάνεις το εμβόλιο στην κόρη σου!

Βλέπω όμως στα λόγια σου κάτι.... ότι μάλλον κατάλαβες άλλα από αυτό που ήθελα να εννοήσω. Δεν ήθελα να υπονοήσω κάτι. Ούτε πρεσβεύω ότι όποια κορίτσια κάνουν το εμβόλιο είναι κάπως.... Απλά για να το θέσω πιο κατανοητά ο γυναικολόγος μου μας είπε ότι συστήνει το εμβόλιο να γίνεται μόνο στα κορίτσια που ξεκινούν νωρίς τις σεξουαλικές τους σχέσεις(14-15-16-17 χρόνων).Είναι καθαρά ζήτημα επιλογών.:D

Δηλαδή δεν είμαστε της άποψης φορτώνω για καλό και καλό, να σου το πω διαφορετικά!!!! :)

Ο καθένας φυσικά έχει δικαίωμα επιλογής!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Basdeli μου το φανταζομαι οτι δεν ηθελες να υπονοησεις κατι...απλα ετσι οπως το διαβασα μου χτυπησε "καπως",για αυτο κι ενιωσα οτι επρεπε να παρω θεση και να μιλησω για το δικο μου τουλαχιστον παιδι.

Και εννοειται οτι η καθε μια απο μας εχει την αποψη της και το δικαιωμα να την εκφερει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Kαλησπέρα σας!!!!

Βασδέλη μου, ξέχασα να σου πω πόσο χάρηκα με τα νέα της β επιπέδου. Ευχομαι κι εγώ ο μικρούλης σου να γεννηθεί στην 36η εβδομάδα και να μην χρειαστεί θερμοκοιτίδα. Δεν έχω καταλάβει όμως κάτι. Εσύ τώρα πού μένεις; Ξέρω πως είσαι στην Αθήνα, αλλά δεν θυμάμαι πού βρίσκεσαι ακριβώς.

Δόμνα, κι εγώ δεν μπορώ την ακαταστασία και κάνω κι εγώ κάθε βραδύ αυτά που κάνεις εσυ. Μονο που εγώ πλένω όσα πιάτα υπάρχουν μιας και δεν έχω πλυντήριο πιάτων. Εσύ Δόμνα εκτός από στήθος δίνεις και ξένο, σωστα; Να, έλεγα μήπως να της ξεκινούσα 1 μπουκάλι ξένο κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, για να μαθαίνει σιγά σιγά.

Μάγδα, το κοριτσάκι σου τώρα τι τρώει; Μόνο μηλαράκι κι αχλάδι; Αλλα τρόφιμα (πχ πατάτα) δώσατε ή ακόμη;

Θέλω να αρχίσω να ετοιμάζομαι για την βάφτιση σιγά σιγά. Λέμε για Μάη. Πότε ακριβώς δεν ξέρω. Σκέφτομαι τα έξοδα και με πιάνει κάτι......Θέλω φωτογράφο οπωσδήποτε. Μου ζητάνε 550 μαζί με βίντεο. Μετά είναι το τραπέζι. Ακόμη σκέφτομαι ποιους θα έχω. Καλά. γονείς, αδέλφια, κουμπάροι σίγουρα. Αλλά εγώ ήθελα και κάτι θείους και ξαδέλφια μου. Ετσι όμως μαζευόμαστε πολλοί και δεν βγαίνω.........Προσκλητήρια σκέφτομαι να μην κάνω. Να καλέσω τηλεφωνικώς........Δώρο κουμπάρου ακόμη δεν ξέρω. Εσείς πόσα περίπου διαθέσατε για το δώρο κουμπάρου; Μια φίλη μου στον δικό τους διέθεσαν 400 ευρώ και μου φάνηκαν πάρα πολλά!!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα.

Ωχ τη πάτησα σαν τη Μάρτζι έγραψα χτες ολόκληρο κατέβα το και δεν μου το πηρε. Άντε τώρα να θυμηθώ όσα είχα γράψει Ουφ.

Λοιπόν Δομνινα παρεξήγηση έχω πλυντήριο πιάτων το μισό όχι τα μεγάλα. Αλλα κατσαρόλες τηγανιά τα πράγματα του μωρού μπλεντερ πιατακια φλυτζανια που λερωνουμε συνέχεια τα πλένω στο χέρι και βάζω και κάθε μέρα πλυντήριο.

Στη συζήτηση που είχαν τα κορίτσια προσωπικά ελπίζω ν αργήσει αρκετά η ώρα του σοβαρού για να ειναι όλα τα παιδάκια πιο ώριμα απ όλες τις απόψεις. Όχι επειδή ειμαι πουριτανη η οπισθοδρομικη αλλα επειδή η μάνα μου καλή χρυσή αλλα επι του συγκεκριμένου θέματος δεν είχαμε συζητήσει ποτε και για να πω την αλήθεια μου εμένα κάηκε η γούνα μου λιγο και απο φίλες που ξέρω υπηρχαν άσχημα περιστατικά. Τώρα για το σύζυγο μου πολύ φοβάμαι ότι κάποια εγκεφαλικά θα του ρθουν αλλα ας μάθει κ αυτός να συμβαδίζει με την εποχή του.

Τι ωραία ο όνομα το ΦΑΝΗ μανουτιτα μου απ ότι κατάλαβαβα αυτο ειναι το όνομα σου. Κορίτσια τα δικά σας ποια ειναι αν μου επιτρέπετε να ρωτήσω????

Το δικο μου ειναι το νορα απο το Πανωραία. Γέλασε κανείς?????

Αυτά για τώρα βιάζομαι και θα επανέλθω.

Καλημερα!!!

Το ονομα μου ειναι αυτο που φαινετε:):):) Πρωτοτυπο:)

Ωραιο το Φανη αλλα και το Πανωραια:):)

Καλημέρα!!!

Εχθες πηγαμε παιδιατρο και μου ειπε να βαλουμε το απογευμα ρυζαλευρο βανιλια για να δουμε εαν εχει αλλεργεια στο γαλα, κατω απο αλλες συνθηκες δεν θα εδινα ρυζαλευρο βανιλια αλλα για δοκιμη εδωσα εχθες μια κουταλια, η μικρη αμεσως εβγαλε κοκκινηλες γυρο απο το στομα αλλα φυγανε μετα απο 1 ωρα!!! Εγω λεω πως εχει μια μικρη ευαισθησια, ο αντρας μου λεει πως μπορει να ηταν τυχαιο και να δοκιμασουμε παλι σημερα με 3 κουταλιες και μετα να παρουμε τηλ τον γιατρο!!!!

Μαρτζυ μου προσκλητηρια θα φτιαξω μονη μου στον εκτυπωτη!!! Αγορασα χαρτι ροζ σαν χαρτονι διασταση Α7, εγραψα το ποιηματακι μας και πηρα μια εικονα της τινκερμπελ και την τοποθετησα στην γωνια ωραιο εγινε!!!! Αλλα δεν το τελειωσα ακομη!!! Θα κανω προσκλητηριο μπομπονιερα!!!! θα ειναι μια καρδουλα μαξιλαρακι σε παστελ αποχρωσεις που θα κρεμωνται τα κουφετακια και το προσκλητηριο με κορδελες:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εγω το εμβολιο του τραχηλου το εκανα στα 25 με το που ειχε βγει!!! Τοτε που το συζυτησα με το γιατρο κατεληξα στο συμπερασμα οτι αυτο το εμβολιο πρεπει να γινετε πριν αρχησουν την σεξουαλικη ζωη τα κοριτσια, στην γενια μου αυτο συναιβενε στα 16-17, στην γενια του μικρου μου αδερφου πολλα κοριτσια στα 13, γι ' αυτο δεν ξερεις ποτε κανεις ποτε ενα κοριστι θα κανει αυτο το βημα. Δεν σημαινει κατι αυτο γιατι απλα μπορει να τυχει ασχετα με τα ηθη καποιας κοπελα!!! Το θεμα ειναι να γινει το εμβολιο πριν απο επαφη για να προστατευτη το κοριτσι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εσύ Δόμνα εκτός από στήθος δίνεις και ξένο, σωστα; Να, έλεγα μήπως να της ξεκινούσα 1 μπουκάλι ξένο κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, για να μαθαίνει σιγά σιγά.

Κοριτσάκι μου γλυκό του δίνω ξένο αλλά πολύ σπάνια..Μια φορά τη βδομάδα και αν.. και του δίνω εβαπορέ το Noulac ή το Neslac

Θέλω να αρχίσω να ετοιμάζομαι για την βάφτιση σιγά σιγά. Λέμε για Μάη. Πότε ακριβώς δεν ξέρω. Σκέφτομαι τα έξοδα και με πιάνει κάτι......Θέλω φωτογράφο οπωσδήποτε. Μου ζητάνε 550 μαζί με βίντεο. Μετά είναι το τραπέζι. Ακόμη σκέφτομαι ποιους θα έχω. Καλά. γονείς, αδέλφια, κουμπάροι σίγουρα. Αλλά εγώ ήθελα και κάτι θείους και ξαδέλφια μου. Ετσι όμως μαζευόμαστε πολλοί και δεν βγαίνω.........Προσκλητήρια σκέφτομαι να μην κάνω. Να καλέσω τηλεφωνικώς........Δώρο κουμπάρου ακόμη δεν ξέρω. Εσείς πόσα περίπου διαθέσατε για το δώρο κουμπάρου; Μια φίλη μου στον δικό τους διέθεσαν 400 ευρώ και μου φάνηκαν πάρα πολλά!!!!!!

Να σου πω εγώ τι έκανα στη δική μας βάφτιση.. Το προσκλητήριο το έφτιαξα μόνη μου.. Έγραψα μόνη μου το κείμενο και ως εικόνα έβαλα μια πολύ όμορφη φωτογραφία του μπέμπη στην κορυφή.. Το φόντο της πρόσκλησης το έφτιαξε ο σύζυγος στο ίντερνετ και τις προσκλήσεις τις στείλαμε ηλεκτρονικά εκτός από 2-3 περιπτώσεις που τις τυπώσαμε σε απλό έγχρωμο εκτυπωτή και τις δώσαμε χέρι χέρι.. Μπομπονιέρες έκανα σε συνδυασμό με το γλυκάκι που δίνουν μετά τη βάφτιση. Μια πολύ καλή μου φίλη ασχολείται με αυτά και μου έκανε cup cake με θέμα αυτοκινητάκι τα οποία συσκεύασε σε κουτάκια και απέξω κολλήσαμε τα κουφέτα.. Φωτογραφίες τραβήξανε οι φίλοι μας.. Βίντεο το θεωρώ περιττό μιας και δεν πρόκειται ποτέ να κάτσουμε να το δούμε.. Όσον αφορά το δώρο της κουμπάρας.. Της πήραμε ένα πολύ όμορφο και trendy ρολόι αξίας 60 Ευρώ (είναι 18 χρονών και αυτό ήθελε! 400 Ευρώ είναι πάρα πολλά για δώρο κουμπάρου κατά την ταπεινή μου άποψη.. Όσον αφορά το τραπέζι.. Κάναμε αλλά μόνο για τους πολύ πολύ στενούς συγγενείς α' βαθμού και τους κουμπάρους σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί με αυλή και μας πήγε 17 Ευρώ το άτομο με τα ποτά συμπεριλαμβανόμενα.. και τα έβαλα στην πιστωτική κάρτα.. Ελπίζω να σε βοήθησα!

L2qIp2.png

Καλημέρα.

Ωχ τη πάτησα σαν τη Μάρτζι έγραψα χτες ολόκληρο κατέβα το και δεν μου το πηρε. Άντε τώρα να θυμηθώ όσα είχα γράψει Ουφ.

Λοιπόν Δομνινα παρεξήγηση έχω πλυντήριο πιάτων το μισό όχι τα μεγάλα. Αλλα κατσαρόλες τηγανιά τα πράγματα του μωρού μπλεντερ πιατακια φλυτζανια που λερωνουμε συνέχεια τα πλένω στο χέρι και βάζω και κάθε μέρα πλυντήριο.

Στη συζήτηση που είχαν τα κορίτσια προσωπικά ελπίζω ν αργήσει αρκετά η ώρα του σοβαρού για να ειναι όλα τα παιδάκια πιο ώριμα απ όλες τις απόψεις. Όχι επειδή ειμαι πουριτανη η οπισθοδρομικη αλλα επειδή η μάνα μου καλή χρυσή αλλα επι του συγκεκριμένου θέματος δεν είχαμε συζητήσει ποτε και για να πω την αλήθεια μου εμένα κάηκε η γούνα μου λιγο και απο φίλες που ξέρω υπηρχαν άσχημα περιστατικά. Τώρα για το σύζυγο μου πολύ φοβάμαι ότι κάποια εγκεφαλικά θα του ρθουν αλλα ας μάθει κ αυτός να συμβαδίζει με την εποχή του.

Τι ωραία ο όνομα το ΦΑΝΗ μανουτιτα μου απ ότι κατάλαβαβα αυτο ειναι το όνομα σου. Κορίτσια τα δικά σας ποια ειναι αν μου επιτρέπετε να ρωτήσω????

Το δικο μου ειναι το νορα απο το Πανωραία. Γέλασε κανείς?????

Αυτά για τώρα βιάζομαι και θα επανέλθω.

Το δικό μου όνομα είναι και μένα αυτό που φαίνεται.. Δομνίνα.. όλοι όμως με φωνάζουν Μίνα.. Το Πανωραία το έδωσε και μια φίλη μου στην κόρη της (της πεθεράς της λόγω του ότι έχει πεθάνει) σε συνδυασμό με το Ιωάννα του πεθερού της.. Όταν ήρθε η ώρα έψαχνε να βρει ένα όνομα που να ταιριάζει και τα δυο για να φωνάζει τη μικρή.. Και εγώ επειδή έχω ταλέντο στους συνδυασμούς ονομάτων της είπα το "Ριάνα".. Και καθιερώθηκε.. Έτσι έχουμε κι εμείς τη δική μας Ελληνίδα Ριάνα..

Όσον αφορά το θέμα "σεξουαλική διαπαιδαγώγηση".. Όταν έμεινε η μητέρα μου έγκυος στην αδερφή μου εγώ ήμουν 11 χρονών.. Μέχρι τότε δεν μας είχε μιλήσει καθόλου για το θέμα αλλά μας έδωσε να διαβάσουμε μια πολύ ολοκληρωμένη και επεξηγηματική σειρά βιβλίων που απευθυνόταν ακριβώς στην ηλικία μας και έτσι μάθαμε τα πάντα.. Βέβαια στην πράξη τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά..

L2qIp2.png

Εχθες πηγαμε παιδιατρο και μου ειπε να βαλουμε το απογευμα ρυζαλευρο βανιλια για να δουμε εαν εχει αλλεργεια στο γαλα, κατω απο αλλες συνθηκες δεν θα εδινα ρυζαλευρο βανιλια αλλα για δοκιμη εδωσα εχθες μια κουταλια, η μικρη αμεσως εβγαλε κοκκινηλες γυρο απο το στομα αλλα φυγανε μετα απο 1 ωρα!!! Εγω λεω πως εχει μια μικρη ευαισθησια, ο αντρας μου λεει πως μπορει να ηταν τυχαιο και να δοκιμασουμε παλι σημερα με 3 κουταλιες και μετα να παρουμε τηλ τον γιατρο!!!!

Μάγδα μου νομίζω πως αν είχε η μικρή αλλεργία στο γάλα θα φαινόταν εδώ και καιρό αφού τη θηλάζεις.. Μήπως την πείραξε το ρυζάλευρο; Κάνε της το ρυζάλευρο με νερό για να δεις καλύτερα..

L2qIp2.png

Kαλησπέρα σας!!!!

Γράφω γράφω και η μα..... Δεν μου παίρνει τιποτα εσυ πως το ελυσες?????

Λοιπόν εγώ τύπωσα λίγα προσκλητηρια σε φίλους μοίρασα τα είκοσι τα υπόλοιπα ήταν το προσκλητήριο σε email και μου νήματα στο κινητό. 550 μας πήρε ο φωτογράφος βίντεο φωτο φιλική τιμή έχω ακούσει για 800. Φόρεμα φόρεσα ένα που είχα και το χα φορέσει μονο δυο φορές. Ένα άλλο που υπολόγιζα δεν μου έκλεισε ποτε στο στήθος και ούτε πρόκειται νομίζω. Χα χα χα!!!!πηρα μονο μια εσαρπα 40 ευρουλακια παρακαλώ και ψώνισα στη μεγαλη και στο μωρο τα φόρεματα τους. Τραπεζι πρώτοι συγγενείς οι κουμπάροι και φίλοι τους 32 άτομα. Δώρο κουμπαράς 300 εγώ έλεγα μέχρι 250 ο σύζυγος αποφάσισε.

Εμεις την Παρασκευη παιρνουμε βαθμους 2ου τριμηνου,για να δουμε...εντωμεταξυ η μικρη θα ερθει με τις 2 κολλητες συμμαθητριες της,μετα το σχολασμα στο σπιτι για να κανουν μια εργασια.Οποτε θα ετοιμασω φαγητο και γλυκο

Φανή μου!!!!! Ποσο μου αρέσει!! Εμείς πήραμε βαθμούς τη Δευτέρα πήγαμε πολύ καλα. Ένα θεματάκι έχουμε με τα μαθηματικά έμεινε στάσιμη και μας ζήτησε ο καθηγητής να πάμε την άλλη εβδομάδα να το συζητήσουμε. Άνυσηχω λιγο γιατί πάντα είχαμε θεμα με τα μαθηματικά και στην Τετάρτη την είχα ψάξει για δυσαριθμια έτσι νομίζω ότι λεγετε το αντίθετο της δυσλεξίας εχει να κανει μέ την αριθμητική ίσως χρειαστεί βοήθεια το παιδάκι θα δούμε. Την Παρασκευή εχει καλέσει τις δυο κολλητές της για παρέα και θα παραγγειλουμε junk food ευκαιρία, έχω συνεννοηθεί με τις μαμάδες τους. Εγώ ειμαι χειρότερη απο τα παιδια. Ονειρεύομαι ένα λαχταριστο χαμπουργκερ. Δεν ειναι τυχαίο ότι φοράω ακόμα τα ρουχα της εγκυμοσύνης. Χα χα χα!!!

Είμαστε καλύτερα εγώ και το μωρο. Αν και εγώ συνεχίζω θεραπεία για μύκητες άτιμο πράγμα, αλλα απο την Κυριακή έχω τη μεγαλη κρυωμενη αλλα την έχω πλακώςει στα γιατροσόφια και παει καλύτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...