Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 5

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα με ..... χάλια διάθεση!

Τα απαίσια όνειρα που βλέπω συνεχίζονται.... :( Έτσι και σήμερα...

Δομνίνα με γειες! Καλά πλυσίματα!

Μάρτζι, είδες η κεραλοιφή; :)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα.

Δομνινα με γεια!!!

Η μικρη τα βραδυα κοιμάται καλα αλλα σήμερα το πρωί κατα τις 9.30 που τη βάζω και κοιμάται δεν κοιμήθηκε πάνω απο μισή ώρα γιατί είχε βήχα το ίδιο έπαθε και το μεσημέρι. Ο βήχας ειναι πιο συχνός σήμερα λιγο πιο βαθύς αλλα μυξα δεν ακούω ούτε ειναι μπουκωμένη, μου φάνηκε όμως ότι μυρίζει λιγο το στοματακι της σαν απο μύξες. Τι λέω τώρα!!!! μυξοκουβεντες!!!!οπότε την έχω πλακώςει στους όρους και αν δώ κατι μέχρι αύριο την παω παιδίατρο γιατί έρχεται και τριήμερο.

Βασδελη μου πάρε τα πάνω σου έρχονται οι δικοί σου και με το καλο και η Β επιπέδου. Εμείς στη Β είχαμε παρει και τη μεγαλη μαζι και είδαμε πολύ καθαρά το μωρο. Έβαλα τα κλάματα κορίτσια αλλα πιο πολύ σοκαρίστηκα γιατί έβλεπα τη μούρη της μεγάλης μου ξανά και όντως το ποσο μοιάζουν ειναι απίστευτο!!!!!

Όσο για τα οικονομικά που λέτε όσο ειμαι σπίτι είμαστε καλα. Μόλις παω για δουλειά θα τα δούμε όλα!!! Γυναίκα, βενζίνες και στο έξω χαλάς ακόμα και ένα κουτάκι τσίχλες κανει τη διαφορα.

Αλήθεια Μάρτζι εσένα ποιος θα σου την κρατήσει?

Τριήμερο και εμείς εδώ αν είμαστε καλα και εχει και καλο καιρό έχω κανονίσει βολτιτσες. Αν όχι πάλι δεν με χαλάει σπίτι χαλαρά!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια κι από μένα..

Καλό το καινούργιο πλυντήριο δε λέω αλλά με τρομερά μεγάλους κύκλους πλύσης.. Τι εννοώ.. ένα απλό πρόγραμμα στους 60 βαθμούς για τα βαμβακερά 2.30 ώρες! Έλεος.. το καλό είναι ότι τουλάχιστον έχει χωρητικότητα 7kg και έτσι είναι σαν να βάζω 2 πλυντήρια..

Αύριο θα μου φέρει ο αδερφός μου τις ανηψούλες μου που έχω να τις δω καιρό, θα παρκάρω τον μικρό μου στην κουνιάδα μου και θα πάρω και το βαφτιστήρι μου και θα πάμε παιδότοπο.. Μου έχουν λείψει απίστευτα οι μικρές και χαίρομαι τόπο πολύ που θα τις δω..

Νόρα κι εμείς εδώ το τριήμερο.. Προς το παρόν δεν έχουμε κανονίσει κάτι το συγκλονιστικό..

Βασδέλη μου έχουν έρθει τα παιδάκια σου και είμαι σίγουρη ότι όλα σου τα όνειρα είναι μέσα στο μέλι τώρα!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλησπέρα.

Δομνινα με γεια!!!

Η μικρη τα βραδυα κοιμάται καλα αλλα σήμερα το πρωί κατα τις 9.30 που τη βάζω και κοιμάται δεν κοιμήθηκε πάνω απο μισή ώρα γιατί είχε βήχα το ίδιο έπαθε και το μεσημέρι. Ο βήχας ειναι πιο συχνός σήμερα λιγο πιο βαθύς αλλα μυξα δεν ακούω ούτε ειναι μπουκωμένη, μου φάνηκε όμως ότι μυρίζει λιγο το στοματακι της σαν απο μύξες. Τι λέω τώρα!!!! μυξοκουβεντες!!!!οπότε την έχω πλακώςει στους όρους και αν δώ κατι μέχρι αύριο την παω παιδίατρο γιατί έρχεται και τριήμερο.

Βασδελη μου πάρε τα πάνω σου έρχονται οι δικοί σου και με το καλο και η Β επιπέδου. Εμείς στη Β είχαμε παρει και τη μεγαλη μαζι και είδαμε πολύ καθαρά το μωρο. Έβαλα τα κλάματα κορίτσια αλλα πιο πολύ σοκαρίστηκα γιατί έβλεπα τη μούρη της μεγάλης μου ξανά και όντως το ποσο μοιάζουν ειναι απίστευτο!!!!!

Περαστικά σας Νόρα μου!

Για την Β' επιπέδου, ναι, θα πάρουμε κι εμείς την μεγάλη μας(πρωτότοκη)!!!! Το θέλει τόσο πολύ!:D:D:D

Βασδέλη μου έχουν έρθει τα παιδάκια σου και είμαι σίγουρη ότι όλα σου τα όνειρα είναι μέσα στο μέλι τώρα!

:D:D:D:D:D:D:D:D

Έτσι είναι, πετάω από χθες!!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Βασδελη μου ευχομαι καλά να περνας και με το καλό η Β επιπέδου:)

Νορα - δομνινα πως παει ο βηχας τον παιδιων? περασε?

Νορα για την ουρολήμωξη θα σου πω εγκυημένο γιατρικο...... σε ενα ποτήρι νερό στηψε ενα λεμόνι και βαλε 1 κοφτο κουταλακι σοδα (εγω βαζω μισο) ανακατεψε και πιες (εαν δεν μπορεις βαλε λίγη ζαχαρη). Ενα ποτηρι καθε μερα για 3 -4 μερες μετα το μεσημερινο και ειμαι οκ!!!!!

Εκλεισα εκκλησια-φωτογραφο και εστιατοριο για λίγα ατομα. Και αποφασισα να κανω μπομπονιερα - προσκλητηριο μαζι γιατι ειναι ακριβα!!!! Το προσκλητηριο σκεφτομαι να το φτιαξω μονη μου, εχω 2 σχεδια στο μυαλο να δω τι θα καταφερω:-):smile:

Μαρτζυ μου πως παει η φαγουρα??? Ευχομαι να εισαι καλύτερα!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!!

Βασδελη μου ευχομαι καλά να περνας και με το καλό η Β επιπέδου:)

Νορα - δομνινα πως παει ο βηχας τον παιδιων? περασε?

Νορα για την ουρολήμωξη θα σου πω εγκυημένο γιατρικο...... σε ενα ποτήρι νερό στηψε ενα λεμόνι και βαλε 1 κοφτο κουταλακι σοδα (εγω βαζω μισο) ανακατεψε και πιες (εαν δεν μπορεις βαλε λίγη ζαχαρη). Ενα ποτηρι καθε μερα για 3 -4 μερες μετα το μεσημερινο και ειμαι οκ!!!!!

Εκλεισα εκκλησια-φωτογραφο και εστιατοριο για λίγα ατομα. Και αποφασισα να κανω μπομπονιερα - προσκλητηριο μαζι γιατι ειναι ακριβα!!!! Το προσκλητηριο σκεφτομαι να το φτιαξω μονη μου, εχω 2 σχεδια στο μυαλο να δω τι θα καταφερω:-):smile:

Μαρτζυ μου πως παει η φαγουρα??? Ευχομαι να εισαι καλύτερα!!

το προσκλητηριο στο γαμο μου το κανα ο ιδιος ριξε μια ματια να παρεις ιδεες αν ζωγραφίζεις απλα κανε το σκιτσο και μετα βγαλε μερικα αντιγραφα σε καλο χαρτι αν ειναι λιγα τα ατομα :P

το χω εδώ

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1.html

Μαγδα έπινα ήδη λεμόνι κι τις πρώτες μέρες για να κανω το περιβάλλον της κύστης εχθρικό θα δοκιμάσω και τη συμβουλή σου.

Η μπεμπα ειναι με ίωση πήγα γιατρό την Παρασκευή εχει κόκκινο λαιμό. Χτες είχε βήχα μυξα σαλια και κάποια στιγμή δεν μπορούσε να παρει ανάσα τη λυπήθηκε η ψυχή μου και γενικά χτες και σήμερα πνίγεται απο το βήχα και ο ύπνος μας δεν ειναι καλός. Χτες κάναμε βάρδιες με τον άντρα μου, 2-3 εγώ και 4-5 ο μπαμπάς μας ήπιε και μπολικες φορές γαλατακι για να παρηγορήθει.

Μαγδουλα ποτέ με το καλο η βαφτιση??? πως ειναι η μικρη με την αλλεργία??? ξανά φάγατε φρούτα. Καλή Σαρακοστή να έχουμε κορίτσια.

Βασδελη περιμένουμε νεαααα???????

Αμάν βρε Νόρα μου!

Περαστικά σας, πουλί μου!

Εγώ δόξα τω Θεώ έχω υπέροχα νέα από την Β' επιπέδου! Όλα καλά, ο μπεμπούλης γύρω στα 480 γρ! είναι τέλειος όπως μας είπε και ο γιατρός!!!

Είχαμε και την πρωτότοκή μας και ήταν πολύ πολύ συγκινητικά!

Ο ρημαδιασμένος πλακούντας δεν μας έκανε ούτε τώρα την χάρη....θα πορευτούμε έτσι....επιπωματικός αισχίστου είδους!!!!:rolleyes:

qwlrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή Σαρακοστή να έχουμε..

Χάθηκα το τριήμερο διότι τα κέφια ήταν πολύ πεσμένα και γενικά οικογενειακώς ήμασταν μέσα στα νεύρα με αποκορύφωση τη χθεσινή μέρα που σχεδόν δεν μιλιόμασταν με τον σύζυγο..

Από την προηγούμενη Πέμπτη είχε κάτι δέκατα και γενικά ήταν αδιάθετος με αποτέλεσμα να είναι πιο γκρινιάρης και από τον Γκρινιάρη (το νάνο).. γκρινιάρικο στρουμφάκι τον λέω εγώ και πιο σωστό παρατσούκλι δεν υπάρχει.. Αποτέλεσμα; και τις τρεις μέρες να μην ασχοληθεί καθόλου με τον μικρό με την αιτιολογία ότι έχει γρίπη και θα τον κολλήσει.. Βάλτε και την ακαταστασία που προκαλεί σε όλο το σπίτι, προσθέστε και το γεγονός ότι είπε στα πεθερικά μου να έρθουν να κάνουμε Καθαρή Δευτέρα όλοι μαζί ε, πολύ ήθελα η γυναίκα για να γίνω έξαλλη; Την Κυριακή το μεσημέρι πήρα το παιδί και πήγαμε στην παιδική χαρά 3 ολόκληρες ώρες το μεσημέρι για να κοιμηθεί και μετά όταν γυρίσαμε είχε το θράσος να μου πει ότι θέλει να δει ποδόσφαιρο... Τέλος πάντων..

Ο μικρούλης μου είναι καλύτερα από ποτέ.. μέσα στο νάζι και την τσαχπινιά.. όλο χαμογελάει κορίτσια και λιώνω.. είμαι αφόρητα ερωτευμένη μαζί του και το δηλώνω..

Χθες το βράδυ δεν καλοκοιμόταν.. ξύπναγε κάθε μια ώρα.. ώσπου η μάνα δεν άντεξα και κατά τις δυο το πρωί τον πήρα στο κρεβάτι.. αυτό ήταν.. ξεράθηκε το κακόμοιρο μέχρι το πρωί.. ξύπνησε στις 6 για γάλα και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 7.30.. Τον έβλεπα που κοιμόταν και τον χάζευα!

Μαγδούλα εγώ τις προσκλήσεις και στο γάμο μου αλλά και στη βάφτιση του μικρού τις έκανα μόνη μου... Βρήκα ωραία σχεδιάκια στο ίντερνετ, έγραψα το κείμενο μόνη μου και τις τύπωσα σε ωραίο χαρτί αλληλογραφίας.. Βγήκαν τέλειες και εννοείται πρωτότυπες!

Νόρα μου περαστικά σας.. Είναι πολύ δύσκολο να ακούς το παιδί σου να δυσκολεύεται να ανασάνει και να μην κοιμάται.. ελπίζω κάθε μέρα που περνάει να είστε και καλύτερα..

Βασδέλη μου τέλειος ο μικρός.. είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά! Τώρα πότε θα ξανάρθουν οι δικοί σου; Το Πάσχα;

Μάρτζι που χάθηκες;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Νομίζω ότι η Μάρτζι πρεπει να είχε το γάμο της φίλης της που θα έλειπε ΣΚ περιμένουμε νεα κατι μου λεει ότι πέρασε ωραία!!!!

Η μικρη απο το πρωί βγαίνουν κατι μύξες σήμερα έσπασε το μπούκωμα κοιμήθηκε λιγο καλύτερα σήμερα. Πολλές μέρες την εχει κρατήσει για ίωση ειναι απο τη Πέμπτη έτσι και δεν βλέπω καλυτέρευση ελπίζω τώρα που τρέχει η μύτη της να τελειώνουμε.

Βασδελη μου μπράβο για το μικρό. Πολύ πρεπει να το χάρηκε η μεγαλη σου!!!! Όσο μπορεις πιο ξάπλα για τον παλιό πλακούντα.

Δομνινα και εμείς είμασταν κάπως το σκδ με το σύζυγο εκτός απο ένα βράδυ που βοήθησε με τη μικρη, έπλυνε και μια φορά το νεροχύτη αλλα μετα για αυτές τις δουλειές το έλεγε και το ξαναλέγε και το ξαναέλεγε έτσι για να μη ξεχνιόμαστε. Εντωμεταξύ έχω ψωνίσει κατι αντίπεριστερικα για το μπαλκόνι γιατί με τα παλιοπουλα μας εχει φάει η βρώμα και πρεπει να τα βάλουμε δεν το βλέπω. Με είχε φάει με τη γκρίνια να τα ψωνισω γιατί λεει ήταν δουλειά δικιά μου αφού με ενοχλούν τόσο τα περιστέρια ε τώρα θα κάνουμε κανά μήνα να μπούνε. Θέλω να το τακτοποιήσω γιατί αν ανοίξει ο καιρός και βγαίνουμε στο μπαλκόνι με το μωρο θέλω να ναι καθαρό.

Καλησπέρα κι από μας..

Εγώ να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια τις καθημερινές δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτε στο σπίτι εκτός από το μαγείρεμα, το μάζεμα του νεροχύτη, το στρώσιμο των κρεβατιών, το αέρισμα των δωματίων και γενικά την τακτοποίηση όσων πραγμάτων γυρνάνε από δω και από κει "εκτός θέσης"..

Βλέπετε ο μικρός ξυπνάει πολύ νωρίς.. Κάθε μέρα σχεδόν το αργότερο στις 7.30 έχει ξυπνήσει.. Σήμερα ξύπνησε από τις 6.. Οπότε δεν μου πάει η καρδιά αυτές τις ώρες που έχω μαζί του μέχρι να φύγω για δουλειά (στις 9) να τις αφιερώνω οπουδήποτε αλλού εκτός από αυτόν.

Έτσι σκούπισμα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα τα αφήνω για το σβκ εκτός πια και αν δω ότι κοντεύουν να φυτρώσουν τα ψίχουλα στο πάτωμα.. Ευτυχώς που έρχεται μια κοπέλα κάθε 15 μέρες και μου κάνει γενική το σπίτι και μετά λάμπει!

Το Σάββατο είχα τις ανηψιές μου και το βαφτιστήρι μου και τους πήγα σε παιδότοπο. Εκεί με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι είχε ειδικό μέρος για παιδάκια από 1 - 3 χρονών.. και κοπέλα για να τα προσέχει.. Οπότε αν κάποια στιγμή δεν έχω τι να τον κάνω και δω ότι έχει μπουχτίσει από την κλεισούρα στο σπίτι λέω να επιχειρήσω να τον πάω.. Να ανοίξει μόνο λιγάκι ο καιρός διότι ο παιδότοπος είναι εκκολαπτήριο μικροβίων και δε λέει να πάω γυρεύοντας..

Μαγδούλα μου βάλε μπανάνα πρώτα και μετά αβοκάντο...

Νόρα μου ελπίζω η μικρή σου να είναι ήδη πολύ καλύτερα!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Είμαστε καλύτερα της εχει μείνει ένα ρουθούνιςμα λίγη μυξα και λίγος βήχας αλλα κοιμάται καλα πια το βράδυ. Για να πω την αλήθεια όμως ξεπαραδιαστηκαμε στους όρους, λέμε να παραγγειλουμε απο ιντερνέτ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ που τους βρήκαμε φθηνότερους.

Εγώ πήγα γυναικολόγο και τώρα έχω μύκητες φοβήθηκα μήπως ύποτροπιασα για την ουρολοιμωξη, θα κανω τη θεραπεία και ελπίζω να ειναι το τελευταίο γιατί γενικά πριν την εγκυμοσύνη είχα ευαισθησία χαμηλά.

Έχουμε καλέσει κατι φίλους για φαγητό την Κυριακή που έχουν ένα κοριτσάκι στην ηλικια της μεγάλης νομίζω ότι ο καιρός θα ειναι κάπως οπότε ευκαιρία για κουβεντούλα και καλή παρέα.

Καλε δώστε παρών και οι υπόλοιπες που χαθηκατε εεεεε??????

Φιλάκια.

Α Δομνινα και εγώ που ειμαι σπίτι μη νομίζεις ότι προλαβαίνω και πολλά και εγώ την κοπέλα περιμένω κάθε δεκαπέντε για να βάλει την απόλυτη τάξη και να χαρούμε για Κανα δυο μέρες καθαρό σπίτι γιατί μετα ξανά γίνεται της τρελλης.

Καλημέρα κορίτσια. Είμαστε καλύτερα της εχει μείνει ένα ρουθούνιςμα λίγη μυξα και λίγος βήχας αλλα κοιμάται καλα πια το βράδυ. Για να πω την αλήθεια όμως ξεπαραδιαστηκαμε στους όρους, λέμε να παραγγειλουμε απο ιντερνέτ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ που τους βρήκαμε φθηνότερους.

Εγώ πήγα γυναικολόγο και τώρα έχω μύκητες φοβήθηκα μήπως ύποτροπιασα για την ουρολοιμωξη, θα κανω τη θεραπεία και ελπίζω να ειναι το τελευταίο γιατί γενικά πριν την εγκυμοσύνη είχα ευαισθησία χαμηλά.

Έχουμε καλέσει κατι φίλους για φαγητό την Κυριακή που έχουν ένα κοριτσάκι στην ηλικια της μεγάλης νομίζω ότι ο καιρός θα ειναι κάπως οπότε ευκαιρία για κουβεντούλα και καλή παρέα.

Καλε δώστε παρών και οι υπόλοιπες που χαθηκατε εεεεε??????

Φιλάκια.

Α Δομνινα και εγώ που ειμαι σπίτι μη νομίζεις ότι προλαβαίνω και πολλά και εγώ την κοπέλα περιμένω κάθε δεκαπέντε για να βάλει την απόλυτη τάξη και να χαρούμε για Κανα δυο μέρες καθαρό σπίτι γιατί μετα ξανά γίνεται της τρελλης.

Κοριτσάκι για να σταματήσετε να ξεραπαδιαζόσαστε στους ορούς να πάρεις ορό 500 ml από το φαρμακείο και μια σύριγγα 2.5cc και να της βάζεις στο ρουθούνι όσο και όποτε θες.. Σωτήρια λύση..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...