Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Εμείς σήμερα φάγαμε για πρώτη φορά ψαρόσουπα! Της έβαλα μπακαλιαράκι, πατάτα, καρότο και σέλινο και έφαγε (κρατηθείτε.......) 55 κουταλιές (γύρω στα 200ml)! Της άρεσε πάρα πολύ.....

Βρε Μάρτζι πως τα πετάς έτσι!!!!! Εμείς έχουμε κανει μια σχετική πρόοδο τρωει πολύ καλα σε ένα γεύμα το οποίο τις πιο πολλές φορές ειναι το μεσημεριανό και χαίρομαι, το μισό σ ένα απο τ αλλα δυο και σε κάποιο μονο τρεις κουταλιές!!!! Το πιο θα ειναι το γεύμα το αποφασίζει Μονή της εγώ κάνω απίστευτος συνδυασμούς και δεν την εξιτάρει τιποτα. Απέτυχα σαν σεφ!!!!!!!

Nορα μου, ούτε εμείς πολυβγαίνουμε σαν ζευγάρι. Μάλλον, για να ακριβολογώ, δεν βγαίνουμε καθόλου.

Ήθελα να ξερά μυαλό δεν έχουν... Οι άντρες μας. Εμένα και φίλοι να τον πάρουν βρίσκει δικαιολογία και δεν παει. Οκ δουλεύει πολλές ώρες αλλα και η υπομονή εχει τα όρια της!!!!

Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας σε κατι ή τη συμβουλή σας ή αν έχετε ακούσει κατι παρόμοιο. Απο το Σ/ Κ ειμαι με ουρολοιμωξη και αντιβίωση συμβατή με το θηλασμο αφού συμβουλεύτηκα παιδίατρο γυναικολόγο και ουρολογο. Το μικρόβιο που βγήκε λεγετε Πρωτέας και μου είπε οι ουρολογος ότι εχει σχέση με πέτρες στα νεφρά ή άμμο και δεν ταιριάζει λεει με την ηλικία μου και παρατηρείται σε ανθρώπους που δεν πίνουν υγρά. Μου σύστησε υπέρηχο νεφρών κ κύστης και ελπίζω να μείνουμε εκεί γιατί τα υπόλοιπα που μου είπε δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι.τεταρτη μέρα αντιβιωσης και τα συμπτώματα δεν έχουν υποχωρήσει ειμαι καλύτερα αλλα όχι τελείως. Τα λάθη μου ήταν ότι τώρα που ειμαι σπίτι πίνω λιγο νερο το οποίο όμως φτάνει το ένα λίτρο, αλλα παλιά έπινα γύρω στα δυόμιση λίτρα και όταν μου ερχόταν για τουαλέτα το καθυστερούσα γιατί είτε τάιζα την Μαριαννα είτε την άλλαζα. Άνηςυχω γιατί έχω ακόμα συμπτώματα και διάβασμα στο Ίντερνετ ότι αυτο το μικρόβιο ειναι ανθεκτικό και μεταλλάσσεται!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαγδα κάπου διάβασα για το αχλάδι ότι τελικά κανει κάποιες αλλεργίες.

Αυτο που ανέφερε ο ουρολογος για την ηλικία αφορά την μικρη μικρη ηλικία μου δεν πιστεύω να πήγε άλλο ο νους σας.

Καλησπερα ομορφες!

Μαγδα μου ευτυχως που δεν ηταν τελικα κατι σοβαρο,κι εχει αρχισει να αναρρωνει η μικρη σου.Θα πρεπει να βρειτε ομως,φανταζομαι τι ηταν αυτο που προκαλεσε την αλλεργια.

Δομνινα μου τι καλα που και ο δικος σου μικρουλης καλυτερευει,αυτα ειναι ευχαριστα νεα.

Νορα μου καταρχην περαστικα σου.Το συγκεκριμενο μικροβιο δεν το γνωριζω,αυτο που ξερω ομως καλα,ειναι οτι το πολυ νερο βοηθαει.Εγω θυμαμαι την τελευταια φορα που ειχα κατι παρομοιο,με μικροβιο που δεν εφευγε ευκολα,εφτασε μερα που ηπια και γυρω στα 3 λιτρα νερο,ειχα ανοιχτη επικοινωνια με το wc.Επισης εχω παρατηρησει οτι αν τυχει να θελω να παω το βραδυ την ωρα του υπνου και δε σηκωθω,γιατι μετα δε με ξαναπιανει ευκολα ο υπνος,την αλλη μερα εχω αμεσως ενοχληση,ελαφρια και αρχιζω τα νερα.Οποτε οταν σου ερχεται κοριτσακι,μην το αφηνεις....ασε οτι κανεις και τρεχα....

Τωρα οσον αφορα τον προσωπικο χρονο που πρεπει να εχει το ζευγαρι μεσα στο γαμο,δεν εννοω απαραιτητα να βγουμε εξω.Μη νομιζετε οτι το κανουμε κι εμεις συχνα.Αλλα και μονο που μενουμε σπιτι οι δυο μας,με ενα ποτακι στο χαλαρο και χωρις να εχουμε την εννοια οτι υπαρχει και το παιδι καπου εκει τριγυρω,ειναι σημαντικο.Οποτε μη μου αγχωνεστε,δεν ειναι απαραιτητη η εξοδος,αρκει να βρειτε λιγο χρονο να περασετε μονοι,χωρις τα παιδια.

Λοιπον καλο βραδυ,φιλακια!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Νόρα, περαστικά σου! Ούτε κι εγώ ξέρω τι μικρόβιο είναι αυτό, αλλά, όπως λέει η μανου, κοίτα να πίνεις πολλά υγρά!

Πιο παλιά είχα κι εγώ θέμα με πέτρα στο νεφρό. Ένα βράδυ έφτασα στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τους πόνους! Είχα κάνει κολικό νεφρού.΄Εκεί μου είπαν ότι έχω πέτρα και μου συνέστησαν να πίνω πολλά υγρά και να περπατάω πολύ για να πέσει! Ε, η παλιόπετρα δεν έπεφτε με τίποτα και συνέχεια είχα κολικούς! Εκανα λιθοτριψία και ηρεμησα. Τότε μου είχε πει ο ουρολόγος εκεί να πίνω συνεχεια νερό ( ένα ποτήρι ανά μία ώρα!) Για αρκετό καιρό το έκανα, τώρα το άφησα και πάλι κατάντησα στο να πίνω πάλι λίγο νερό.

Και μια φορά που ήμουν φοιτήτρια κι είχα πάθει ουρολόιμωξη, θυμάμαι που μου είπε ο ουρολόγος να μην κρατάω καθόλου τα ούρα μου. Στην ένστασή μου πως, αν είμαι κάπου που η τουαλέτα είναι βρόμικη, δεν θα πάω με τίποτα, μου απάντησε πως είναι προτιμότερο να πάω να κάνω πιπί μου σε βρώμικη τουαλέτα ( αφού βέβαια κρατήσω τις κατάλληλες αποστάσεις- εννοείται) παρά να το κρατάω!

Κι εγώ όταν θηλάζω και θέλω να πάω τουαλέτα, λέω αμάν να τελειώσει! Τα βράδια, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σηκωθώ τουλάχιστον 3 φορές για τουαλέτα! Τώρα πλέον ακόμη κι αν κλαίει η μικρή, την αφήνω στην κούνια της, πάω τουαλέτα και μετά την αναλαμβάνω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Κι εγώ, κοριτσάκια μου, χάλια είμαι με το πρόβλημα που με ταλανίζει! Είναι στιγμές που απλά μου έρχεται να ουρλιάξω! Χθες έβαλα τα κλαματα, τόσο πολύ με πονούσε. Εν τω μεταξύ, έχω πάρει πρόπολη και βάζω τοπικά. Τσουρουφλίζομαι λέμε, γιατί τα σημεία που είναι προβληματικά έχουν κάνει και μικρές σχισμές. Αφήστε, χάλια είμαι. Και με τον άντρα μου σε απόσταση. Πού να βρω διάθεση για οτιδήποτε;;;;Αχ, ελπίζω να έχω σύντομα κάποια βελτίωση με την ομοιοπαθητική, γιατί δεν ξέρω μετά τι θα κάνω. Η μάλλον ξέρω. Θα σταματήσω μαχαίρι το θηλασμό και θα πασαλειφτώ με τόνους κορτιζόνης για να μπορέσω- έστω για λέγες μέρες- να ξαναβρώ την ηρεμία μου!

Η φαρμακοποιός μού είπε πως μετά το μήνα θα δω αποτέλεσμα, η δε παιδίατρος με συμβούλεψε να μην τα παρατήσω πριν το 6μηνο!

Μωρέ θα προσπαθήσω όσο μπορώ. Μακάρι να συνέλθω κάποια στιγμη΄.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Νόρα μου, εμένα η μικρή μου τα τρώει και τα 3 γεύματά της. Το μόνο που δεν τρώει με καθόλου ευχαρίστηση είναι ο τραχανάς! Εκεί θα φάει με το ζόρι 10 κουταλιές. (και πολλές βάζω).

Της δίνεις κανένα παιγχιδάκι να παίζει για να ξεχνιέται λίγο την ώρα του φαγητού; Εμένα αυτό μου το είπε η φίλη μου στην αρχή που η μικρή μου έτρωγε πολύ λίγο και πραγματικά βοηθήθηκα πολύ! Μόλις σταματάει να τ΄ρωει, της δίνω πχ μια χαρτοπετ΄σετα! Ξεχνιέται αυτή και τρώει καμία 10ρια κουταλίτσες Μετά της δίνω ένα κουτάλι. Άλλες 10 κουταλιές κοκ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα εμένα Μάρτζι η μικρη δεν ξεγελιεται με τιποτα ότι και να της δώσω κρατά τη μπουκιά στο στόμα μπορει να πλύνω το νεροχύτη να την πλύνω να καθαρίζω το καρέκλακι κ αυτή να χέι ακόμα τη μπουκιά στο στόμα. Αν της κανει η μεγαλη κανά κόλπο μπορει να ξεγελαστεί αλλα δε θέλω να κρατάω το παιδάκι είκοσι λεπτά για να τρωει το σκατο. Απο τη μια γελάω με το ποσο ισχυρό γνωμών ειναι και απο την άλλη νευριάζω. Εχει και άποψη η μαϊμού!!!!!!

Πίνω γύρω στα τρία λίτρα νερο. Αν δώ υποτροπές και περίεργα και εγώ θα παω ομοιοπαθητικη γιατί αλλιώς με αντίβιωσεις δεν εχει σωτηρία. Το χω ξαναδεί το έργο!!!!!!!

Το μεγάλο γέλιο εχει ότι στους ουρολογους ειμαι πάντα εγώ και κανά δυο τρεις γέροι που με κοιτάζουν περίεργα!!! Το θυμάμαι και γελάω Μονή μου. Αχ Παναγία μου τι περνάμε και εμείς οι γυναίκες ειναι φοβερό !!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ο μικρούλης μου είναι κάπως καλύτερα σήμερα.. Χθες το βράδυ του έδωσα ντεπόν πριν κοιμηθεί και τον πλάκωσα στους φυσιολογικούς ορούς καθώς και στο διάλυμμα που μας έδωσε η παιδίατρος.. Ο κακομοιρούλης μου κοιμήθηκε σερί μέχρι τις 2 όπου ξύπνησε για να φάει και μετά προσπαθώντας να κοιμηθεί τον έπιασε βήχας που δεν σταματούσε με τίποτε.. Έτσι αναγκαστικά του έκανα πάλι ορό όμως έτσι ξαγρύπνησε και μετά για να κοιμηθεί μπουσουλούσε στο χαλί 2 ολόκληρες ώρες! Κατά τις 4.30 τον πήρε και πάλι ο ύπνος όπου και κοιμήθηκε μέχρι τις 7.30! Ευελπιστώ ότι σήμερα θα είναι αρκετά καλύτερα..

Νόρα μου ουρολοίμωξη από Πρωτέα έχω πάθει εγώ.. Το μοναδικό σύμπτωμα που μου έκανε τότε και κατάλαβα ότι έχω ουρολοίμωξη ήταν αιματουρία για μια και μοναδική φορά. Η νονά της αδερφής μου που είναι νεφρολόγος μου είχε πει ότι ο Πρωτέας είναι νοσοκομειακό μικρόβιο και πολύ δύσκολα το κολλάς κάπου αλλού..

Υπήρχε ένα διάστημα πριν από αρκετά χρόνια που πάθαινα ουρολοίμωξη πολύ συχνά.. σχεδόν κάθε δυο μήνες.. αφού είχα φτάσει στο σημείο να επισκεφτώ ουρολόγο και να συζητήσουμε για κυστεουρογραφία... ευτυχώς όμως έγινα καλά και τη γλύτωσα.. Εγώ τις πάθαινα τελικά από τις πολλές κολπίτιδες.. Μόλις καταπολέμησα την αιτία που πάθαινα κολπίτιδα ξαφνικά σταμάτησαν και οι ουρολοιμώξεις να με επισκέπτονται..

Όσο για το νερό.. Δεν πίνω σχεδόν καθόλου.. Ειδικά το χειμώνα πίνω 2 ποτήρια νερό ανά δυο μέρες.. Το καλοκαίρι λιγάκι παραπάνω.. αλλά τα νεφρά μου λειτουργούν μια χαρά.. όσον αφορά την τουαλέτα.. στάνταρ θα σηκωθώ μια φορά το βράδυ για τσίσα.. Σου εύχομαι γρήγορα περαστικά..

Μάρτζι μου κι εμείς θα ξεκινήσουμε ψαράκι πολύ σύντομα.. Να γίνει καλά το μαναράκι μου από τη λαρυγγίτιδα και θα ξεκινήσουμε κι εμείς.. Ανυπομονώ να δω την αντίδρασή του..

Όσο για το πρόβλημά σου.. ούτε που θέλω να προσπαθήσω να μπω στη θέση σου.. είναι σίγουρα πολύ ενοχλητικό όλο αυτό.. Κάνε υπομονή και ας ελπίσουμε ότι θα περάσει το συντομότερο.. Αλλά αν δεν πάψεις να αγχώνεσαι και να στενοχωριέσαι προκοπή δεν θα δεις..

Ούτε κι εμείς βγαίνουμε πολύ συχνά έξω.. Αν βγούμε θα βγούμε για φαγητό ή σε σπίτια φίλων, ειδικά τώρα με το παιδί.. Σινεμά έχουμε τουλάχιστον 2 χρόνια να πάμε και για ποτό από τον Οκτώβρη που βγήκαμε ένα βράδυ και γυρίσαμε κατά τις 12 γιατί είμασταν πολύ κουρασμένοι.. αλλά και ο δικός μου ο άντρας είναι σπιτόγατος.. προτιμά να κάθεται σπίτι παρά να πηγαίνει οπουδήποτε.. πολλές φορές με το ζόρι τον σέρνω!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλή Τσικνοπέμπτη κορίτσια. Βγήκα μια βόλτα με τη μπεμπα και παντού ψηνουν και γλεντάνε. Σε κρεοπωλεία σπίτια πλατείες χαμός γίνετε. Εμείς πήραμε ενάμιση κιλό παιδάκια θα τα δοκιμάσω στο φούρνο καμία Πιτούλα και μπυριτσα χωρίς αλκοόλ και μια χαρά!!!!! Έκανα και την υπέρβαση μου, θα με κραξει ο άντρας μου, αλλα δεν πειράζει, πήρα ένα ταψί ΚΑΤΑΪΦΙ ΣΛΡΟΥΠΠΠ!!!! Όσο φάμε.

Καλα να περάσετε ότι και αν κάνετε!!!!!!!

Διαφημίσεις

Η νονά της αδερφής μου που είναι νεφρολόγος μου είχε πει ότι ο Πρωτέας είναι νοσοκομειακό μικρόβιο και πολύ δύσκολα το κολλάς κάπου αλλού..

Καλα μονο το λαχείο δεν μου κάθεται!!!!!

Dόμνα μου, ταλαιπωρηθήκατε πολύ εχθές! Κρίμα το καημένο το παιδάκι. Πόσο θα υπέφερε κι αυτό! Αυτή η λαρυγγίτιδα είναι πολύ άσχημο πράγμα τελικά!

Γιατί καλέ πίνεις τόσο λίγο νερό; Κι εγώ που νόμιζα πως μόνο εγώ πίνω λίγο νεράκι!

Βγήκαμε σήμερα με την πριγκίπισσά μας! Στην κυριολεξία πριγκίπισσα, αφού έτσι ήταν ντυμένη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Koρίτσια μου, πού είστε;

Ελπίζω να είσαστε καλά κι εσείς και τα μικρά σας!

Εμείς καλά. Μόλις φάγαμε το γιαουρτάκι μας με την μπανανίτσα μας μέσα! Εννοείται ότι το έφαγε όλο. Μάλιστα λίγη μπανάνα την έλιωσα με το πηρούνι και της την έδωσα! Ξετρελάθηκε! Επίσης μπουσουλάμε πλέον, σηκωνόμαστε άνετα μέσα στην κούνια και αρχισαμε να λέμε "μαμ!"

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα σε όλες. Ελπίζω να περάσετε καλα το Σ/Κ σας. Η μεγαλη χτες είχε χορό και όλο το απόγευμα φτιάχναμε τα μαλλιά ψάχναμε τις ντουλάπες και κάναμε συνδυασμούς και τέλος βάφτηκαμε ελαφρά και στις εννιά έφυγε. Πέρασε υπέροχα και όλο το πρωί με ζαλίσει!!! Εγώ σήμερα ξεπατωθηκα καθάρισα το ψυγείο και έφτιαξα ότι κόντευε να χαλάσει και μετα συνέχισα με τα ντουλάπια της κουζίνας που αναστεναξανε, δυο σακούλες σκουπιδιών πέταξα. Ήθελα πολύ καιρό να το κανω αυτο. Η μπεμπα βγήκε μονο μια βόλτα σήμερα με τον μπαμπα της.

Μαγδα πως ειναι η μικρη σου????

Βασδελη ζεις?????

Δομνινα ο Αντρουλης σου συνηρθε???

Σήμερα έβαλα μισό άβοκαντο στη φρούτο κρέμα και έφαγε πολύ καλα η μικρη!! Εγώ το σιχαίνομαι αυτο το φρούτο αλλα θα το δοκιμάσω και αύριο το άλλο μισό στη φρούτο κρέμα. Κάπου διάβασα ότι μπαίνει και στο φαί.

Αυτά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...