Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Στην Πάτρα μας έκανε πολύ καλό καιρό και πραγματικά περάσαμε πολύ όμορφα.. Ευχαριστήθηκα την αδερφούλα μου, τον ανηψούλι μου, το μωρό μου πέρασε πολύ καλά και βγήκε λίγο στον καθαρό αέρα και στο πράσινο και γενικά ξεφύγαμε.. Μακάρι να μπορούσαμε να βλεπόμαστε συχνότερα αλλά και τα έξοδα είναι πολλά.. Ελπίζω να τα ξαναπούμε πριν το Πάσχα!

Μαγδούλα κι εγώ δε νομίζω ότι είναι αλλεργία στο μήλο και το αχλάδι.. Δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να έχει αλλεργία στα συγκεκριμένα φρούτα.. Μήπως της έπλυνες με διαφορετικό απορρυπαντικό τα ρουχαλάκια της; Αν δεις πάντως ότι συνεχίζει και φουντώνει μην περιμένεις να περάσουν 3 μέρες.. Πήγαινέ τη στο Νοσοκομείο για καλό και για κακό.. Ας ελπίσουμε πάντως πολύ σύντομα να είναι καλύτερα.. Μήπως φταίει το ρυζάλευρο;

Βασδέλη μου πως τα περάσατε; Τι ρωτάω; Είμαι σίγουρη πως δεν ήθελες να τους αφήσεις να φύγουν αλλά ούτε και τα παιδάκια σου θέλανε να γυρίσουν πίσω στο νησί... Μακάρι πολύ σύντομα να είστε πάλι όλοι μαζί + 1 μέλος επιπλέον!

Μάρτζι τι έγινε με το γάλα; Πως το πήρε η μικρή σου;

Μανουτίτα χαίρομαι πολύ που καταφέρατε να βγείτε όλη η οικογένεια και να περάσετε και καλά.. Εγώ με τον σύζυγο έχουμε από τον Οκτώβρη να πάμε οπουδήποτε μόνοι μας αλλά τη στιγμή που βάζω το μωρό μου για ύπνο δεν την αλλάζω με τίποτε και ούτε θέλω να τη μοιραστώ με κανέναν..

Το μωρό μου έγινε χθες 11 μηνών! Σε ένα μήνα χρονίζει και δεν το έχω καταλάβει ακόμη.. Νιώθω ευλογημένη!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι ουτε απορρυπαντικο αλλαξα και κρεμουλες απο τοτε που γεννηθηκε εχω της φρεζυντερμ σημερα κανονικα επρεπε να δωσω ρυζαλευρο αλλα δεν θα δωσω τελικα και απο φρουτα εφαγε μηλο-αχλαδι 4 μερες(οπου ειχε αρχισει να βγαζει σπυρακια) και το Σαβ-Κυρ εβαλα μπανανα αλλα ειχε βγαλει ειδη αρκετα σπυρακια!!! Θα δω πως θα παει και το απογευμα ή αυριο θα την παω σε αλλο παιδιατρο!!! Το καημενο ο ποπουδακος μας ειναι πολύ χαλια όλο σπυρακια και κοκκινος:(:(:( Και το κορμακι της εχει μικρα μικρα σπυρακια:(:( Και αυτο ειναι μες την καλή χαρα...

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εχω ακουσει για το αχλαδι, ελπιζω σημερα που δεν εφαγε να υποχωρουν γρηγορα τα σπυρακια

Πιο πιθανό μου φαίνεται να την πείραξε η μπανάνα.. Ότι κι αν είναι να γίνει γρήγορα καλά η μικρούλα σου κορίτσι μου!

L2qIp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Πέρασα ένα γεμάτο ΠΣΚ όλο αγκαλιές και φιλιά!!!! Αααααααχ! Τι ωραία που ήταν!

Μάγδα, μήπως είναι κανένα αιφνίδιο εξάνθημα; μήπως πέρασε καμιά ιωσούλα; μήπως δεν σχετίζεται με το φρούτο; πράγματι, λίγο δύσκολο το αχλάδι και το μήλο να κάνει αλλεργία...η μπανάνα ίσως....έφαγε τίποτα άλλο; Θέλω να παρατηρήσεις το δαχτυλίδι γύρω από το πωπάκι της....είναι κόκκινο;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις κοριτσια τα ιδια,εχουμε ακομα τα διαγωνισματα του 2ου τριμηνου και δεν εχουμε πολυ χρονο.Εγω το Σαββατοβραδο βγηκα με την κουνιαδα μου,οι δυο μας,και πηγαμε να δουμε τη Νατασα Μποφιλιου,πολυ το ευχαριστηθηκα,ηταν απλα τελεια.Ειχα πολυ καιρο να βγω και βραδυ,τοσο αργα και το απολαυσα.Ο χαμπι μου,μαζι με το νονο της μικρης,βγηκαν παρεουλα κι αυτοι και τα περασαν μια χαρα.Οποτεολη η οικογενεια βγηκε το Σαββατο και περασε σουπερ!!!

Φιλακια!:P

Εδώ ζηλευωωωωω πολύ!!!!! Πο πο ποσο μου χέι λείψει το έξω!!!!!! Για να μη λέω και ψέματα είχαμε βγει για τα γενέθλια φίλου στις 27/12 και ενώ είχαμε πει ότι θα καθησουμε λιγο περάσαμε τόσο ωραία και φύγαμε στις 2.30 το πρωί. Αλλα πιο πολύ μου χέι λείψει μια βραδυα με φίλες και κουβεντούλα!!!!!

Μπράβο βασδελη μου ο καιρός περνάει γρήγορα και θα ξαναρθουν τα παιδάκια σου.

Μαγδα ενημέρωνε μας για τη μικρη. Άνησυχω πραγματικά όπως όλες μας νομίζω!!!!!!!

Kαλησπέρα σας!

Μάγδα μου, πολύ στενοχωρέθηκα! Μπορεί και να είναι και αλλεργία στα συγκεκριμένα φρούτα, ποιος ξέρει; Τα σπυράκια τα έβγαλε πριν της δώσεις την μπανάνα, ε; Κρίμα το καημενούλι! Πήγαινέ την να την δει κάποιος άλλος παιδίατρος για να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο και βεβαίως να ανακουφιστεί και η μικρούλα! Περαστικά! Να μας ενημερώνεις,

Εγώ δεν της έδωσα ακόμη γαλατάκι! Εχουμε μέρες μπροστά μας και , κορίτσια , αν σας πω πως δεν μου κάνει η καρδιά να της σταματήσω το θηλασμό πριν τον ύπνο, θα το πιστέψετε; Τρώει το καμάρι μου και αποκοιμιέται στην στιγμή. Θα το ξεκινήσω το Σάββατο. Πιστεύω πως μία εβδομάδα αρκεί για την εξάσκηση!

Της πήρα στολή πριγκίπισσας! Αχ, τι πλάκα έχει! Της την φόρεσα να δω αν της κάνει και γκρίνιαζε! Μόλις είδε όμως την φάτσα της στον καθρέφτη, έκανε κάτι χαρές!!!!!

Κι εμείς πήγαμε βόλτα χθες. Πήγαμε σε μία καφετέρια και η μικρή ξετρέλανε πολύ κόσμο και με εξέπληξε καθώς εγώ πίστευα πως θα είναι πολύ σοβαρή με τους ξένους, ενώ αυτή μοιραζε χαμόγελα σε όλους!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Βάλτε κι εμας στο κλάμπ των αρρωστούληδων.. Πήγαμε σήμερα παιδίατρο διότι από χθες το καμάρι μου ήταν πολύ ανήσυχο, έτρεχε η μυτούλα του και δεν κοιμήθηκε καθόλου το βράδυ.. πεταγόταν συνέχεια κι έκλαιγε σαν βραχνοκόκκορας οπότε το υποψιάστηκα ότι πάμε για λαρυγγίτιδα.. Και τελικά ναι, έχουμε λαρυγγίτιδα - ευτυχώς όμως το προλάβαμε στην αρχή.. Πολλές πλύσεις με ορό, πολλά υγρά και πολύ βόλτα..

Είμαστε 10 ολόκληρα κιλά και 76 πόντους άντρες..

Τώρα το μικρούλι μου κοιμάται επιτέλους και νομίζω ότι θα κοιμάται για αρκετή ώρα μιας και του έδωσα ντεπόν για να ηρεμήσει επιτέλους..

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Δόμνα μου, πολλά περαστικά στον μικρούλη μας! Πάλι καλά που το πρόλαβες στην αρχή!

Μάγδα μου, τι κάνει η μικρή σου; Ελπίζω να είναι καλά!

Εμείς καλά είμαστε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνινα μου περαστικα στο αγορακι σου.Αχ αυτο το ενστικτο της μανας,αμεσως το καταλαβες εσυ....ευτυχως που το προλαβατε στην αρχη.Ολοκληρο παλικαρι ο γιοκας σου,μπραβο το πουλακι μου.

Μαγδα μου τι κανει η μικρη σου;Ελπιζω να ειναι καλυτερα.

Νορα μου η αληθεια ειναι οτι κι εμεις σπανια βγαινουμε μονοι μας,κι οταν το κανουμε ειναι τις ωρες που η μικρη ειναι απασχολημενη με τις δραστηριοτητες της.Που και που την αφηνουμε στην κουνιαδα μου,και μενουμε οι δυο μας,γιατι πιστευω οτι ειναι απαραιτητο για το ζευγαρι.Ασε που πια εχει κι η μικρη τις εξοδους τα Σαββατα,οποτε πρεπει να παιρνουμε σειρα:tongue:

Καλο βραδυ,κοριτσακια,τα λεμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Ευτυχώς το μικρούλι μου χθες κοιμήθηκε αρκετά καλύτερα και σήμερα είναι εμφανώς πιο καλά από χθες.. Σαν μαραμένο κοτόπουλο ήταν το κακομοιράκι και όταν έκλαιγε δεν το άντεχε η καρδιά μου.. αισθανόμουν ανίκανη που δεν μπορούσα να το βοηθήσω..

Μανουτίτα μου ευτυχώς από τη μητέρα μου έχω κρατήσει πολλά θετικά πράγματα και ένα από αυτά είναι να μην αφήνω ποτέ μια κατάσταση να εξελιχθεί.. είτε αφορά θέμα υγείας είτε οτιδήποτε άλλο.. ότι και αν είναι αν το προλάβεις στην αρχή μπορείς να το γιατρέψεις..

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνουν;

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.

Μαγδα τι κάνετε???????

Δομνινα περαστικά!!!! Πραγματικά αν το πρόλαβεις στην αρχή δεν ταλαιπωρούνται πολύ τα κακόμοιρουλια!!! Ολόκληρος άντρας έγινε το μικρούλι σου.

Μανουτιτα μου εμένα ο άντρας μου το βαριέται πολύ το έξω. Προτιμά να κρατά τη μπεμπα και να βγαίνω με τη μεγαλη για σινεμά, καφέ ψώνια και εγώ πιστεύω ότι ειναι απαραίτητο για το ζευγάρι αλλα ........

Κοριτσια συγνωμη που χαθηκα ,καλα ειμαστε εχουμε ακομη σπυρακια στο κορμακι μας αλλα υποχωρουν, δρν ξαναφαγαμε φρουτα μεχρι την παρασκευη που εχουμε παλι γιατρο. Ειχαμε αλλεργεια που φουντωσε πολυ, η μικρη ευτυχως δεν εδειχνε να ποναει, μονο το αυτακι φαγουριζε

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσια συγνωμη που χαθηκα ,καλα ειμαστε εχουμε ακομη σπυρακια στο κορμακι μας αλλα υποχωρουν, δρν ξαναφαγαμε φρουτα μεχρι την παρασκευη που εχουμε παλι γιατρο. Ειχαμε αλλεργεια που φουντωσε πολυ, η μικρη ευτυχως δεν εδειχνε να ποναει, μονο το αυτακι φαγουριζε

Άντε βρε Μάγδα μου και ανησυχήσαμε.. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό.. υπομονή τώρα μέχρι την Παρασκευή και μετά σιγά σιγά να βρείτε πιο φρούτο την πείραξε..

L2qIp2.png

Tελικά τα αρρωστούλικα μωράκια μας αναρρώνουν γρήγορα, ε;

Μαγδούλα μου, ήταν αλλεργία σε κάποιο φρούτο τελικά; Είδατε άλλον παιδίατρο;

Εμείς σήμερα φάγαμε για πρώτη φορά ψαρόσουπα! Της έβαλα μπακαλιαράκι, πατάτα, καρότο και σέλινο και έφαγε (κρατηθείτε.......) 55 κουταλιές (γύρω στα 200ml)! Της άρεσε πάρα πολύ.....

Nορα μου, ούτε εμείς πολυβγαίνουμε σαν ζευγάρι. Μάλλον, για να ακριβολογώ, δεν βγαίνουμε καθόλου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...