Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω για τα καλα σου λογια ελενιτσα μου. Κι αν ξεγελαω τον καθρεπτη,που με βλεπει μικροτερη,τη φυση κανεις δεν τη ξεγελα. Δωσε πολλα χαιρετισματα στον ανδρα σου. Βγαινω γιατι εχω δουλεια φιλια,τα λεμε

ένα μήλο την ημέρα...

Hello! Αυριο θα πάωστο νοσοκομείο να με δει ο γιατρός και να εξετάσουμε αν έχω πολύποδα. Μακάρι να μην έχω...Οπότε συνεχίζω την απεργία αύριο, αν και δεν είχα σκοπό να απεργήσω λόγω δεινών οικονομικών. Θα μπορούσα να πάρω άδεια αλλά δεν μου πάει ο κόσμος να απεργεί κι εγώ να ζητήσω άδεια. Ετσι θα απεργήσω κι εγώ. Το Καλοκαίρι, περίπου τον Ιουλιο, θα έρθω κι εγώ Αθήνα, Μηλίτσα. Εχουμε κανονίσει με την αδελφή μου να πάμε στη Μυτιλήνη στον Αγιο Ραφαήλ. Πολύ θα ήθελα να γνωριστούμε από κοντά. Οταν έρθει αυτή η στιγμή θα το κανονίσουμε, οκ;; Ο άντρας μου είπε ότι θα την κάνει την εξέταση τη Δευτέρα....Δεν τον πίεσα καθόλου.

Καλη επιτυχια μαργκι μου! Αχ,θα ανυπομονω ναρθειις! Ελενιτσα,δεν πινει ο ανδρας μου. Και δε θα σαφησουν να περασεις αλκοολ. Ασε,τοχω δοκιμασει. Με αφησαν τελικα αλλα ειναι μεγαλη ιστορια. Βρε μην αγχωνεσαι τι θα μου φερεις. Η αγαπη σου μου φτανει κ μου περισσευει.

Μαγδουλινι,ευχαριστω για τη συμβουλη. Βγαινω λογω δουλειας. Θα ξαναμπω αργα.

ένα μήλο την ημέρα...

Η ηλικία δεν παιζει ρολο μια γνωστη μου 38 χρονων με την πρωτη (οντως με την πρωτη) περσι που αποφασισε οτι θελει τα καταφερε. Απλα μερικες φορες πιστευω οταν θελουμε κατι παρα πολύ πρεπει να κανουμε τα παντα για να το καταφερουμε!! Εμενα ο γιατρος μου μιλησε για παρακολουθησει κυκλου και κλομιφαιν ειμαι λιγο αρνητική αλλα αν οι εξετασεις μου δειξουν οτι πρεπει θα το κάνω! Αν και πιστευω οτι το αγχος ευθυνετε για όλα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου,ποσο σε καταλαβαινω....αλλα τι να κανουμε??...καθε μηνα τα ιδια,παλι στην προσπαθεια εχοντας ελπιδες...ακομη και συμπτωματα που στην δικη περιπτωση μονο κατα φαντασια ηταν...καθυστερησεις λογω αγχους και οι ελπιδες να χανονται σε ενα αρνητικο τεστ και σε μια μηδενικη χοριακη!!Σε καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσαι κι εγω κρατουσα θερμοδιαγραμμα και εκανα τεστ ωορρηξιας αλλα τωρα εχω μια αρνηση για τα παντα...προσπαθουμε μεχρι να ερθει το πολυποθυτο οταν εκεινο το αποφασισει κι οχι οταν θα το επιδιωξουμε εμεις κατω απο συνθηκες αγχους!!Κουραγιο και θετικη σκεψη σε ολες μας που προσπαθουμε!!!

Αργυρώ, δεν έχουμε ξαναμιλήσει...έχεις δίκαιο σε ό.τι λες...

Εχουμε κανονίσει με την αδελφή μου να πάμε στη Μυτιλήνη στον Αγιο Ραφαήλ. .

Όταν θα έρθεις θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω...

Ελένη, κάντο το άτιμο το τεστ....αν απογοητευτείς και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσάκια, τώρα διαβασα όλα τα μηνύματα. Ηταν πολλά!!! Μηλίτσα, είμαι σίγουρη ότι άν χαλαρώσεις λίγο, θα μείνεις έγκυος. Είσαι πολύ πιεσμένη με τη δουλειά. Εγώ πέρισυ είχα πολύ τρέξιμο: σχολείο, ιδιαίτερα και φοβερό άγχος πότε θα τα προλάφω όλα. Μόλις τελείωσαν τα μαθήματα και χαλάρωσα έμεινα έγκυος. Τώρα η κατάληξη είναι άλλη ιστορία....Αυτό που θέλω να πω είναι πως και το άγχος που κουβαλάμε γενικά κι όχι μόνο το άγχος αν θα μέινουμε έγκυες, μπορεί να μπλοκάρει τον οργανισμό...

Καλά ε, όταν έρθω Αθήνα να κανονίσουμε όλες μαζί να τα πούμε. Φιλιά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

KALIMERA KORITSIA,,,KAI PALI PRWINI PRWINI EIMAI,,,,THA KATEBW STIN AGORA NA PARW TEST,,,,,KAI SIMERA AFANTI I KYRIA PERIODOS,,,BRE KORITSIA MIPWS FTAINEI TO AGXOS TIS EKSETASTIKIS???MARGI MOUUUU MAKARI NA SAS GKASTRWSA TO EYXOMAIIII ME OLI TIN DYNAMI TIS PSIXIS MOU,,,,ALLA RE SY MARGI FOBAMAI...EINAI O MONOS MINAS POU EXA PEISEI TON EAYTO MOU NA MIN PSAXNW GIA SYMPTWMATA KAI FOBAMAI POLY,,,,,TIN APOGOITEYSI,,,,EKTOS AYTOU EIPA NA PERIMENW MEXRI SIMERA MIPWS KAI O KYKLOS MOU TO GYRISE PALI STIS 28 MERES...TOUS TELEYTAIOUS 3 MINES KATHE 26 MOU ERXOTAN....

Διαφημίσεις

I ANNETE EINAI EGKYOS KORITSIAAAAA,,,MAGDOULINIIIII NATI KAI I DEYTERI EGKYMOSINI POU EIPES.,,,APO DW KAI PERA NA PAIRNOUME KAI EMEIS SEIRA,,,,,,MARGI MOU XARIKA POLU POU O ANTRAS SOU APOFASISE NA KANEI TO SPERMATOGRAFIMA.....EYXOMAI APO DW KAI PERA NA PAROUN OLA TON DROMO TOUS,,,,MILITSA TO AGXOS EINAI O XEIROTEROS EXTHROS KAI TO KSEREIS SE THEMA EGKYMOSINIS,,,,XALARWSEE...SOU EIPA KANE ENA DWRO STON EAYTO SOU KAI ELA EDW NA KSESKASEIS ALLA ESY EKEI TO DIKO SOU,,,,ALLA SOU ERXOMAI EGW,,,,,SE OTI APOFASISEIS KAI PALI SOU LEW THA EIMAI DIPLA SOU,,,MAKARI OPOIA EKSETASEI KAI NA KANEIS EKEINI TIN PERIODO NA EIMAI STIN ATHINA KAI THA EIMAI DIPLA SOU,,,,EAN XREIASTEI KAI ATOMO STO NOSOKOMEIO NA SE KOITAKSEI THA SE KOITAKSW EGW,,,SOU DINW TON LOGO MOU,,,SOU ORKIZOMAI,,,,POLLA FILIA KORITSIA

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;εγω πολυ τρεξιμο σχολειο και σπιτι και χιλιες δυο δουλειες!!!ειναι οντως και αυτο το αγχος που λογικα παιζει ρολο!

αχ μακαρι ελενη να εχουμε νεα ευχαριστα και απο εσενα

annete μπραβο!με το καλο

να παιρνουμε σειρα ολες μας!!!

τα λεμε και μετα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...