Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Basdeli, καλώς να τους δεχτείς! Το φασολάκι έκανε την εμφανισή του; Μπράβο το παιδάκι μας! Να δεις τι ποδοσφαιριστής θα γίνει αυτός!!!!

Θήλαζες αποκλειστικά ως τα τρία;;;;;;; Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;; Πώς το κατάφερες αυτό, ρε κοπέλα;

Δόμνα μου, το θήλαστρο θα το πάρω κοντά!

Τη μικρή δεν την παίρνω γιατί θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία για αυτήν! Είναι μακριά και εκτός αυτού πάμε σε γάμο φίλης! Δεν θα ήθελα να ταλαιπωρήσω τη μικρούλα μου με τόσες ώρες ταξίδι και επιπλέον το βράδυ θα έχει γλέντι, οπότε πώς να χειριστώ τη μικρή;

Το καλύτερο είναι να μείνει σπίτι με τους παππούδες της!

Το αγόρασα το frisolac! Θα την κανουμε πρόβα σήμερα! Θα την ταίσει ο άντρας μου με μπιμπερό!

Νερό δεν πίνει φυσικά ούτε από εκπαιδευτικό ποτηράκι ούτε από μπιμπερό ( αν θέλει πάντως το πιάνει - το έχω τσεκάρει ............ συνήθως όμως το μασουλάει χωρίς να πίνει). Πίνει με το κουταλάκι ή με το καλαμάκι (αποφεύγω να της δίνω βέβαια, αλλά κανά δυο φορές που δοκίμασα μια χαρά έπινε).

Αύριο θα της το δώσει η μάνα μου (αν βέβαια το δεχτεί σήμερα από τον πατέρα της). Κι είπαμε να της το δίνει την τελευταία εβδομάδα πριν φύγουμε κάθε βράδυ η μάνα μου και να μένει το βράδυ μαζί μας για να δούμε πώς θα αντιδρά όταν ξυπνά και δεν με βλέπει! Ε, μωρέ, μία νύχτα είναι θα περάσει!

Τον άντρα μου σκέφτομαι που τον ενοχλούν όλα! Μην πει τίποτα η μάνα μου, πω! πω! θα το περάσει από κόσκινο αυτός. Και γιατί είπε έτσι, και γιατί κράτησε έτσι την μικρή, και γιατί την κούνησε έτσι! Πώ! πω! Ρε κορίτσια, αυτός με τις χαζομάρες μου με αγχώνει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νερό δεν πίνει φυσικά ούτε από εκπαιδευτικό ποτηράκι ούτε από μπιμπερό ( αν θέλει πάντως το πιάνει - το έχω τσεκάρει ............ συνήθως όμως το μασουλάει χωρίς να πίνει). Πίνει με το κουταλάκι ή με το καλαμάκι (αποφεύγω να της δίνω βέβαια, αλλά κανά δυο φορές που δοκίμασα μια χαρά έπινε).

Margi μου νεράκι να της δίνεις.. μόνο καλό κάνει.. και στο εντεράκι της και στο δερματάκι της και σε όλα..

L2qIp2.png

Oύτε κι εγω ξέρω πως έγινε να θηλάσω μέχρι τα 3!!!!:P

Μου ερέσει που είχα και άγχος αν θα καταφέρω να θηλάσω.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσιααα Βριστεμεεε!!!!! Γύρισα απο τη γιατρό η μπεμπα πήρε 300 γρ. Και 2 πόντους. Δεν ανησυχεί. Μετα απο ταλαιπωρία αργούν λιγο να συν έρθουν τα παιδάκια αλλα παίρνουν αμέσως μου είπε.

Βασδελη μου πολύ λιγο ειναι αλλα η χαρά σου θα ειναι μεγαλη. Εμένα η μικρη πίνει νερό με το μπουκάλι προσπάθησα με ποτηράκι κ καλαμακι τιποτα.

Δομνινα πήρα κουταλάκι απο τζάμπο με καμπύλη αν ειναι το ίδιο με το δικο σου και δυο μέρες τώρα βλέπω διάφορα μονο στο μεσημεριανό που το τρωει λιγο καλύτερα. Σωτήριο.

Ειμαι χαρούμενη!!!!

Διαφημίσεις

Τον άντρα μου σκέφτομαι που τον ενοχλούν όλα! Μην πει τίποτα η μάνα μου, πω! πω! θα το περάσει από κόσκινο αυτός. Και γιατί είπε έτσι, και γιατί κράτησε έτσι την μικρή, και γιατί την κούνησε έτσι! Πώ! πω! Ρε κορίτσια, αυτός με τις χαζομάρες μου με αγχώνει!

Αυτό Μάρτζι μου το είχε κ ο δικός μου και του είχε πάρει χαμπάρι η κακομοίρα η μάνα μου και δεν ήξερε πως να φερθεί. Στην εγκυμοσύνη όμως και τώρα που έρχεται μια στο τόσο και με βοηθάει πολύ στο σπίτι και με το μωρο και ηρεμώ γιατί κανω και καμια δουλειά εξωτερική και κανά κομμωτήριο Μούγκα γιατί δεν τον πολύπαίρνει!!!!!!!!!!

Γεια σας κορίτσια!

Το μητρικό γάλα φυσικά και δεν θέλει βράσιμο ρε παιδιά...εντάξει, τα έχω ακούσει κι εγώ αυτά περί συνταγών με μητρικό γάλα αλλά.....εντάξει, υπερβολές! Θεωρώ ότι το μητρικό είναι για να το πίνει το παιδί!!!!! Δεν θα αρμεγόμαστε κιόλας για συνταγές! Έλεος!!!!

Μάρτζι, ξεκίνα νωρίς την εκπαίδευση της μικρής, ή μπιμπερο ή εκπαιδευτικό ποτηράκι που λέει και η Δομνίνα. Θα είσαι τυχερή αν δεχτεί ένα από τα δύο....εμένα ο μικρός μου που θήλασε αποκλειστικά ως τα τρία δεν δέχτηκε ΠΟΤΕ ούτε το ένα ούτε το άλλο....ούτε ξένο γάλα φυσικά, σκόνη ή φρέσκο.....θυμάμαι μερικές φορές που έπρεπε να πάω στη δουλειά περίμενε μέχρι να γυρίσω για να θηλάσει....ούτε να το φτύσει το μπιμπερό...και η Νόρα δίκαιο έχει, μην του δώσεις εσύ το μπιμπερό, βάλε την μητέρα σου....

Είμαι πλύ χαρούμενη σήμερα! Έρχονται μετά από 1 μήνα να με δουνε οι δικοί μου!!!!

Βασδελη μου τα λογια σου για μια ακομη φορα με ξεμπερδεψαν αρκετα!!! Νομιζω οτι γινομαστε υπερβολικές πολλες φορές(εγω δηλαδη). Νομιζω οτι το παιδι θα πρεπει να συνηθιζει και σε μια αλλη γευση εκτος την δικια μου για να μην δυσκολευτω στο μελλον, γιατι καποια στιγμη θα παω στην δουλεια!!! Τελικα θα αγορασω ενα γαλα (φρεζυλα ή φριζολακ) και θα το βαλω στο ρυζαλευρο για να μαθαινει!!!! Καθε αρχη και δυσκολη:rolleyes:

Μπα...Νόρα! Μόνο για Σαββατοκύριακό, δουλεύει ο σύζυγος....και το "καλό" είναι ότι δεν υπάρχει αντικαταστάτης του για να πάρει μια έδεια....πήξιμο...

Ο αντικαταστάτης έφυγε 2 μέρες πριν έρθω στην Αθήνα γιατί τελείωσε η σύμβασή του....:-( Τέλειος συγχρονισμός, ε;

Παιδιά σας είπα;

ΚΑταλαβαίνω πλέον καθημερινά τον φασολάκο!!!!:D

Καλως να τους δεχτεις και να περασετε πολύ όμορφα:):):) Μπραβο στον φασολακο που κλωτσαει την μαμα:P:p

Κορίτσιααα Βριστεμεεε!!!!! Γύρισα απο τη γιατρό η μπεμπα πήρε 300 γρ. Και 2 πόντους. Δεν ανησυχεί. Μετα απο ταλαιπωρία αργούν λιγο να συν έρθουν τα παιδάκια αλλα παίρνουν αμέσως μου είπε.

Βασδελη μου πολύ λιγο ειναι αλλα η χαρά σου θα ειναι μεγαλη. Εμένα η μικρη πίνει νερό με το μπουκάλι προσπάθησα με ποτηράκι κ καλαμακι τιποτα.

Δομνινα πήρα κουταλάκι απο τζάμπο με καμπύλη αν ειναι το ίδιο με το δικο σου και δυο μέρες τώρα βλέπω διάφορα μονο στο μεσημεριανό που το τρωει λιγο καλύτερα. Σωτήριο.

Ειμαι χαρούμενη!!!!

Ειδες Νορα τσαμπα ανησυχουσες, αλλα σε καταλαβαινω:):)

Μαρτζυ μου πως πηγε με το γαλα??? Η μπεμπα στην κλινικη επινε φριζολακ:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Margi μου νεράκι να της δίνεις.. μόνο καλό κάνει.. και στο εντεράκι της και στο δερματάκι της και σε όλα..

Δομνινα και εμενα μου ειπε ο γιατρος να της δινω, λες ειναι μικρη να αγορασω εκπαιδευτικο ποτηράκι??? Ποιο εχετε εσεις?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Kαλημέρα!

Δόμνα μου, της δίνω νερό συνέχεια! Όταν είπα πως αποφεύγω να της δίνω, εννοούσα πως αποφευγω να της δίνω νερό με το καλαμάκι γιατί κανει απότομες κινήσεις και φοβάμαι μην πληγώσει το στοματάκι της! Πάντως με το κουταλάκι το πίνει μια χαρά!

Είδες νόρα μου που αγχωνόσουν; Όλα καλά πήγαν!

Η μπέμπα μου είναι πλέον 9 μηνών!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλό σαββατοκύριακο από Πάτρα.. Ήρθαμε σήμερα να επισκεφτούμε την αδερφούλα μου και τον ανηψιό μου τους οποίους είχα να τους δω 3 ολόκληρους μήνες! Έγινε κι αυτός κοτζάμ παιδάκι κι ας έχουν μόλις 5 μήνες διαφορά με τον Γεράσιμο. Σ' αυτή την ηλικία ακόμα και ένας μήνας κάνει τη διαφορά!

Μαγδούλα νεράκι θα αρχίσετε να πίνετε μόλις μπείτε στις στερεές τροφές και ειδικότερα όταν ξεκινήσετε το φαγητό (κρέας και λαχανικά)! Δεν έχω κάποιο εκπαιδευτικό ποτηράκι συγκεκριμένο.. Από το Jumbo πήρα ένα που ακόμη και ανάποδα να το γυρίσει το μωρό δεν στάζει.. Νομίζω ότι η δικιά σου είναι μικρή ακόμη για να μπορέσει να το κρατήσει σωστά.. Ξεκίνα σιγά σιγά με το μπιμπερό και μόλις αρχίσει να κάθεται στον πωπό της και να πιάνει καλύτερα της ξεκινάς και την εκπαίδευση με το ποτηράκι!

Νόρα μου είδες που τζάμπα ανησυχούσες.. Μια χαρά βάρος πήρε το παιδί και ύψος.. Σιγά σιγά να δεις που θα πάρει μπρος.. που να δεις όταν αρχίσει να μπουσουλάει.. εκεί να δεις μάσες που θα ρίχνει!

Βρε βασδέλη τι άγχος είχες κι εσύ αν θα θηλάσεις.. αφού είχες θηλάσει άλλα δυο πριν τον Πέπε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Αχ Δομνινα ζηλεύω!!!!! Ελπίζω να σας κανει καλο καιρό κ να περάσετε υπέροχο. Όντως σ αυτές τις ηλικίες ακόμα κ ο ΜΗΝΑΣ εχει διάφορα στην ανάπτυξη του παιδιού. Καλα παλιά τρεις μήνες σχεδόν έκανα να δώ και εγώ την αδερφή μου και ας μεναμε Αθήνα και οι δυο, μια που αρρώσταιναν τα παιδιά που ήταν μικρότερα, μια εμείς άντε και οι υποχρεώσεις μας έδενε το γλυκό!!!!!

Καλημερα

Η μικρη εβγαλε σπυρακια παντου παντου παντου στο λαιμο στα μαγουλα στην κοιλιτσα στην πλατη στον ποπο και στα μπουτια, φαρμακοθηκα, ο γιατρος ειπε πως κοβουμε την φρουτοκρεμα περινενουμε 3 μερες και μετα παω να την δει. Δεν ειναι εδω να την δει τωρα. Αμα συνεχισει να βγαζει σπυρακια να την παω στο νοσοκομειο. Λετε να ειναι επικυνδυνι; αλεργεια παθαμε η στο μηλο η στο αχλαδι

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδα μου μονο Μήλο και αχλάδι της έδωσες??? έδωσες κατι άλλο?? άλλαξες κατι απο το σαπούνακι της μήπως έφαγες κατι εσυ?? μήπως πρεπει να τη δεις κάποιος τώρα που ειναι σε έξαρση το εξάνθημα της???

Καλημερα και καλη βδομαδα.

Βασδελη και δομνινα μου,ευχομαι να περασατε πολυ ομορφα με τις οικογενειες σας και να απολαυσατε την καθε στιγμη.

Νορα μου ειδες που τζαμπα ανησυχουσες για το μωρακι σου,μια χαρα μεγαλωνει και να δεις που θα παει κι ακομα καλυτερα.

Μαγδα μου,ελπιζω να μην ειναι κατι ανησυχιτικο,και να ειναι μια χαρα η μπεμπουλα.Αν δεις παντως να μη στρωνει,εγω θα ελεγα να μην περιμενεις τρεις μερες....

Εμεις κοριτσια τα ιδια,εχουμε ακομα τα διαγωνισματα του 2ου τριμηνου και δεν εχουμε πολυ χρονο.Εγω το Σαββατοβραδο βγηκα με την κουνιαδα μου,οι δυο μας,και πηγαμε να δουμε τη Νατασα Μποφιλιου,πολυ το ευχαριστηθηκα,ηταν απλα τελεια.Ειχα πολυ καιρο να βγω και βραδυ,τοσο αργα και το απολαυσα.Ο χαμπι μου,μαζι με το νονο της μικρης,βγηκαν παρεουλα κι αυτοι και τα περασαν μια χαρα.Οποτεολη η οικογενεια βγηκε το Σαββατο και περασε σουπερ!!!

Φιλακια!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...