Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ωχ Δομνινα μου περαστικά κ αγύριστα και εγώ θυμώνω με το γαμπρό μου γιατί και αυτός δεν προσέχει καθόλου και εχει και προβλήματακια ας μην μιλήσω δε για τον πατέρα μου.

Αυτές τις τιμές για παιδικό έχω ακούσει εδώ γύρω Πευκη Μαρούσι τρέλα λεφτά. Δεν ξέρω πραγματικά που νομίζουν ότι απευθύνονται, τα νεύρα μου

Ξανά τώρα για τη γλυκοπατατα έχω το μαυρισμένο το καθαρίζω και το πετάω έτσι??? εμείς τις βρίσκουμε σ ένα οπωροπωλείο γιατί η λαϊκή μας δεν εχει. Ασε δε που της έπαιρνα πριν απο άλλο και ήταν εισαγωγής και πλήρωνα τρεις πατάτες πέντε ευρώ. Τις έτρωγε η σκατουλα όμως κ τις έπαιρνα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχουμε λίγες μέρες που δεν κοιμόμαστε καθόλου καλά !

Εμείς πάλι τις τελευταίες μέρες κοιμόμαστε μια χαρά.. Επειδή όλη μέρα σηκώνεται πάνω κάτω στο πάρκο συνέχεια, επειδή μπουσουλάει συνέχεια, επειδή δεν κάθεται καθόλου κουράζεται πολύ και πέφτει ξερός για ύπνο.. βέβαια ξυπνάει τουλάχιστον μια φορά για φαγητό το βράδυ αλλά μετά ξανακοιμάται αμέσως.. Ευτυχώς εμάς τα δοντάκια μας δεν μας ενόχλησαν καθόλου:shock:

L2qIp2.png

Ωχ Δομνινα μου περαστικά κ αγύριστα και εγώ θυμώνω με το γαμπρό μου γιατί και αυτός δεν προσέχει καθόλου και εχει και προβλήματακια ας μην μιλήσω δε για τον πατέρα μου.

Αυτές τις τιμές για παιδικό έχω ακούσει εδώ γύρω Πευκη Μαρούσι τρέλα λεφτά. Δεν ξέρω πραγματικά που νομίζουν ότι απευθύνονται, τα νεύρα μου

Ξανά τώρα για τη γλυκοπατατα έχω το μαυρισμένο το καθαρίζω και το πετάω έτσι??? εμείς τις βρίσκουμε σ ένα οπωροπωλείο γιατί η λαϊκή μας δεν εχει. Ασε δε που της έπαιρνα πριν απο άλλο και ήταν εισαγωγής και πλήρωνα τρεις πατάτες πέντε ευρώ. Τις έτρωγε η σκατουλα όμως κ τις έπαιρνα.

Σ' ευχαριστώ πολύ Νόρα μου για τις ευχές σου.. Οι γλυκοπατάτες που παίρνω εγώ είναι τεράστιες.. Τις πουλάνε 3 Ευρώ τη μία αλλά η μία μου φτάνει για 10 γεύματα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Η δική μας παιδίατρος δεν μου πρότεινε ποτέ το ρυζάλευρο.. Μου είπε να ξεκινήσουμε πρώτα με φρούτο (μήλο, μετά αχλάδι, μετά μπανάνα και μετά ότι θέλω).. όταν την είχα ρωτήσει για άλλου είδους κρέμες μου είχε πει επί λέξη "Δεν έχουν καμία διατροφική αξία"... και μετά προχωρήσαμε κατευθείαν στο φαγητάκι.. Εγώ από μόνη μου του δίνω φαρίν λακτέ γιατί μου αρέσει και μένα:D

Μίλησα μόνο για το ρυζάλευρο εγώ, όχι για κάθε άλλου είδους κρέμα...Για το ρυζάλευρο χωρίς καμιά γεύση.... προετοιμάζει το ευαίσθητο εντεράκι του μωρού να δεχτεί πιο ιδιαίτερες γεύσεις....

Όλες τις υπόλοιπες κρέμες δεν τις σύστηνε η παιδίατρός μας εδώ και κυρίως την μπισκοτόκρεμα....Δεν έδωσα ποτέ...

Φαρίν λακτέ είχα πάρει ένα κουτί και το έφαγα εγώ....:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μάρτζι 9/01/14 που είχαμε παει παιδίατρο ήταν 7.100 και 65,5 πόντους και είμασταν 7,5 μηνών τώρα θα παω την Παρασκευή να τη ζυγίσω μονο και αν δεν εχει πάρει θα πράξουμε. Άντε να χέι πάρει και 300 γρ. Που πολύ θα το ήθελα απλώς μάλλον θα της ζητήσω να κάνουμε κ καμια εξεταση.

Καλημέρα!!

Νορα μια χαρα μου φαινετε η μικρη και εμενα 400 γραμ. πηρε και ο γιατρος ηταν πολύ ευχαριστημένος

Βασδελη πως το εκανες εσυ το ρυζαλευρο??? Ειχε μεσα γαλά σκονη και εβαζες μονο νερακι??? Εμενα ειναι σκετο και το κανεις ή με νερο και φρουτακι ή με γαλατακι(ξενο δεν την εχω δωσει ακομη)

Οσο για την φρουτοκρεμμα δεν ειχαμε μεγαλη επιτυχια, πιο πολύ φοβηθηκαμε και ξυνιζομασταν:rolleyes::rolleyes: Το πολύ 2-3 κουταλιτσες να εφαγε και μετα γαλατακι!!!

Αντε να δουμε σημερα....στοχος μου η 6 κουταλιτσες!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάρτζι 9/01/14 που είχαμε παει παιδίατρο ήταν 7.100 και 65,5 πόντους και είμασταν 7,5 μηνών τώρα θα παω την Παρασκευή να τη ζυγίσω μονο και αν δεν εχει πάρει θα πράξουμε. Άντε να χέι πάρει και 300 γρ. Που πολύ θα το ήθελα απλώς μάλλον θα της ζητήσω να κάνουμε κ καμια εξεταση.
Bρε Νόρα μου, μια χαρά είναι το κοριτσάκι! Εμένα ήταν την ίδια περίοδο που λες 7800, αλλά μην ξεχνάς πως η δική μου γεννήθηκε και 3200! Η δική σου, αν θυμάμαι καλά γεννήθηκε νωρίς, έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν, μια χαρά είναι τα κιλάκια της! Και μην περιμένεις να παίρνει πολύ κάθε μήνα. Εμένα το ανώτερο που έχει πάρει σε ένα μήνα ήταν 400 γρ! Βέβαια, για να μη γινόμαστε και ειδικοί πάνω σε τόσο σοβαρά θέματα, θα σου πει και ο γιατρός! ( αν και νομίζω πως θα σου πει τα ίδια).:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως Μαγδα το ρυζάλευρο ( και τώρα τη φαρίν λακτε ) το έκανα με νεράκι, αφού πρώτα το έβραζα για 10 λεπτά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Βρε κορίτσια για να πω την αλήθεια αγχώνομαι πιο πολύ στο ότι δεν τρωει. Βέβαια την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι να συν έρθει απο το πόδι έπαιρνε κ την αντιβίωση μπορει να έκλεισε κ το στομαχακι της. Τέλος πάντων θα δούμε. Θα δώσω τραχανά σήμερα για να δούμε!!!!

Μαγδα κ εγώ την κρέμα με νερό την έκανα. Αλλα αν μπορεις με το γαλα σου μπορει να της ειναι πιο οικία η γεύση.

Νορα διαβασα στο σαιτ του μιτρικου θηλασμου πως δεν πρεπει να αγχωνομαστε που δεν τρωνε στο 1ο ετος γιατι τα παιδια που θηλαζουν με αυτο μεγαλωνουν, η στερεες τροφες ειναι για να μαθαινουν.

Το ρυζαλευρο που πηρα δεν εχει σκονη γαλα μεσα σαν αυτα που πουλαν στο εμποριο γι' αυτο το κανεις ή με δικο σου γαλα (βασδελη θυμασαι αναλογιες?) ή με νερο και φρουτο ή με γαλα φόρμουλα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδούλα, δεν έχω εμπειρία από την κρέμα που λες. Για τις αναλογίες εγώ θα σου έλεγα να αντλήσεις γύρω στα 100γρ για αρχή και θα ρίξεις μέσα όσα κουταλάκια κρέμα χρειάζονται. Θα κοιτάξεις να την κάνεις λίγο "νερουλή" για αρχή. Μην ανησυχείς, δεν είναι δύσκολο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Νόρα μου, αυτό που σου λεει η Μαγδα! Αν την θηλάζεις και βλέπεις πως πίνει γαλατάκι, μην φοβάσαι!

Κι ύστερα, ήταν άρρωστο το καημενάκι! Πώς να έτρωγε;

Της αδελφής μου η μικρή που ήταν 13 μηνών τον προηγούμενο μήνα ζύγιζε 7900kg! Θορυβήθηκε κι αυτή κι ο γιατρός! Βέβαια ήταν άρρωστη και δεν πολυέτρωγε! Πήρε αντιβίωση και την ξαναζύγισαν μετά από 3 εβδομάδες! Η αδελφή μου κόντεψε να τρελαθεί στο διάστημα αυτό. Ευτυχώς είχε πάρει μισό κιλό! Είναι τώρα 8700 κιλά κι είναι 14 μηνών! Ο γιατρός της είπε να μην ανησυχεί.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...