Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Και εγω οταν ξυπναω στης 5 δεν μπορω να κοιμηθω!!!

Λοιπον πηγαμε γιατρο και ειμαστε 6380 και 67 ποντοι:):)(7380 ηθελα να πω)

Ειχε πολύ κοσμο και δεν μπορεσαμε να τα πουμε λεπτομερως, λοιπον ξεκιναμε φρουτακια το πρωι, μηλο-αχαδι για 4 μερες και μετα πορτοκαλι και μπανανα μαζι, μεχρι 250 γρ όσο θελει!!! Λαχανικα ειπε οχι ακομη γιατι ειναι καλα στα κιλα της(δεν συμφωνω θα τον παρω την τελος του μηνα να ρωτησω ξανα) και το τελευταιο ηταν οτι θελει να δωσω ρυζαλευρο του ειπα οτι δεν θελω γιατι εχουν ζαχαρη αλλα επεμενε του ειπα για της frezyderm και μου ειπε οχι γιατι φερνει διαρροιες και η μπεμπα κανειι ειδη 4 φορες κακακια και μου προτεινε για καλή και ελληνικη της γιωτης!!!

Εγω δεν θελω του ειπα για βιολογικη της hipp και μου ειπε οτι δεν τις ξερει, αλλα εγω πηγα και πηρα της hipp και απο εβδομαδα θα δοκιμασω να κανω με δικο μου γαλα, εαν δεν καταφερω να βγαλω πρεπει να βρω να την κανω με καποιο αλλο γαλα!!

Αυτα τα νεα μου στεναχωρηθηκα λίγο με το ρυζαλευρο δεν ηθελα να δωσω, δεν ξερω γιατι.... ο αντρας μου που τοσο καιρο ηταν υπερ του αποκλειστικου θηλασμου τωρα λεει να δωσουμε ρυζαλευρο βανιλια γιωτης που ειπε ο γιατρος

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάγδα, όταν ξεκινάμε τις κρέμες αυτό που θυμάμαι από τα δικά μου παιδιά είναι ότι ΠΑΝΤΑ ξεκινάμε με ρυζάλευρο πρώτα....όχι κατευθείαν με τις κρέμες....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Προτιμώ να συναναστραφεί με παιδάκια της ηλικίας του.. Θα περνάει πολύ καλύτερα.... Όσο για τις αρρώστιες.. αναγκαίο κακό!

Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι πολύ μικρός αλλά εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα....Κατ' εμέ, σε αυτήν την ηλικία το ιδανικό είναι να έχει έναν ανθρωπο εμπιστοσύνης που να ασχολείται μαζί του και να του μαθαίνει πράγματα, προς Θεού όχι μπροστά στην τηλεόραση(αυτό να το προσέξεις, πολύ συχνά γίνεται και στου βρεφονηπιακούς σταθμούς....να πας να δεις αν έχουν οθόνες....)

Basdeli μου, έκανα κι εγώ πολλά χρόνια αναπληρώτρια αλλά - ευτυχώς - στην Ηπειρο! Τώρα είμαι διορισμένη. Γυρνάω στη δουλειά τον Ιούνιο! Εσύ;

Κάτσε να υπολογίσω πότε γυρνάω με το καλό....:rolleyes: Μου βγαίνει Σεπτέμβριο του '15 πρώτα ο Θεός!!!! Εκτός και αν δικαιούμαι άλλους 3 μήνες λόγω 4ου παιδιού(θα το ρωτήσω) οπότε πάει Δεκέμβρη του '15, πρώτα ο Θεός!:tongue:

Κορίτσια, τον προηγούμενο μήνα είχα περίοδο, αυτόν τον μήνα όμως δεν μου ήρθε!!!! Δεν νομίζω να παίζει εγκυμοσύνη γιατί δεν έχουμε προσπαθησει! Διαβάζω πως είναι άστατη στις αρχες.....Σε σας τι έχει συμβεί;

Αν και θήλαζα 3 χρόνια το τελευταίο μου παιδί η περίοδος ήταν σταθερή σε μένα αφότου ξεκίνησε 2 μήνες περίπου μετά τον τοκετό. Άντε να αργούσε 1-2 μέρες! Αλλά συμβαίνει σε πολλές γυναίκες!

Βασδελη μπράβο για τον μπεμπακο. Τώρα θα μείνεις εδώ για τον υπόλοιπο καιρό???

Ευχαριστώ Νόρα μου! Ναι, εδώ θα είμαι, πρώτα ο Θεός μέχρι την γέννα!

qwlrp3.png

Κορίτσια όσο για την κεραλοιφή είναι πολύ καλή!

Εγώ κάνω μόνη μου, μιας και στο νησί βρίσκω αγνό κερί μέλισσας από μελισσοπαραγωγό και αγνό ελαιόλαδο, φυσικά! Προσθέτω επίσης και λίγη μαστίχα Χίου που είναι γνωστή για τις επουλωτικές ικανότητές της....

Από αυτήν έβαζα στα μωρά και για την αλλαγή πάνας! Έκανε θαύματα! Αυτή και το σπαθόλαδο ή αλλιώς βαλσαμόλαδο!!! Που και αυτό το κάνω μόνη μου καθώς βρίσκω στο νησί!

Μάγδα, μη στείλεις κεραλοιφή με απλό ΕΛΤΑ, έκανα εγώ την χαζομάρα να στε'ίλω σε φίλη και χάθηκε! :(

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Basdeli μου, έκανα κι εγώ πολλά χρόνια αναπληρώτρια αλλά - ευτυχώς - στην Ηπειρο! Τώρα είμαι διορισμένη. Γυρνάω στη δουλειά τον Ιούνιο! Εσύ;

Μένεις μέσα στα Γιάννενα Μάρτζι?? που διοριστηκες??? και εγώ γυρνάω Ιουνίου στη δουλειά και δεν θέλω να το σκέφτομαι. Ως δουλειά μ αρέσει και θέλω να βγω απο το σπίτι αλλα πιο κακά και άσχημα άτομα στην ψυχή απ αυτούς που συνεργάζομαι δεν έχω ξανά γνωρίσει βρε κορίτσια και ας έχω αλλάξει ένα σωρό δουλειές και έχω δει πολύ κόσμο.

Τα εγκεφαλικά ειναι απανωτά σήμερα βρηκα τη μέρα και ζυγίστηκα!!!!! Πως να πάρει βάρος η μπεμπα αφού η μάνα δεν σταματάει το φαί τρόμαξε το παιδάκι και απέχει!!! Όπως λεει και κολλητή μου εγώ κανω τη δίαιτα της Παναγίας τρώω τρώω τρωω και μετα πέφτω ανάσκελα πιάνω την κοιλιά μου και λέω άαα παναϊα μου!!!!!!!

Καλημέρα, Νορα εγω δεν ζυγιζομαι τωρα που θηλαζω γιατι εχω τρομερη κατακρατησει, περιμενω να αδιαθετησω και υστερα!!!! Πιστευω τωρα που ξεκιναμε τροφες θα αδιαθετησω!!!

Μαρτζυ μου ιδεα δεν εχω για το πως ειναι η περιοδος μετα, νομιζω οτι παιζουν όλα τα σεναρια!!!

Βασδελη μου πηρα ρυζαλευρο βιολογικο σκετο που θα ξεκινησουμε την αλλη εβδομαδα, θα βγαζω γαλα και θα το φτιαχνω, ελπιζω να το τρωει και αμα τελειωσει το κουτι θα ρωτησω να δωσω φαρι λακτε!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Οσο για την μικρη θα σου ελεγα οτι το ανηψακι μου ηταν απο μωρο λιγοφαγο αλλα τωρα που ειναι 3,5 χρονων μια χαρα τρωει και αν και αδυνατουλα στο υψος ειναι πολύ καλή, καθε παιδι διαφορετικο μην συγκρινεις

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κορίτσια καλημέρα.

Μια χαρά μαγδα ειναι η μικρη σου φτου φτου.

Εγώ λέω να μαζεύω απο σήμερα γιατί δεν παει άλλο με το φαί.

Μανουτιτα η μεγαλη μου τα τελευταια δυο χρονια δεν παίρνουμε στολή για αποκριες κατι αξεσουάρ βαφεται και αυτο ειναι μεγάλωσε. Φέτος ειναι καλεσμένη ήδη σε δυο πάρτυ δεν ξέρω τι θα αποφασίσει να ντυθεί. Για το μωρο δεν έχω αποφασίσει ακόμη θα βγω να ψώνισε κατι πραγματάκια μες την εβδομάδα και θα αποφασίσω.

Εδώ έχουμε ωραίες μέρες και ευτυχώς γιατί τα κοινόχρηστα δεν θέλετε να ξέρετε πόσο μας ήρθαν!!!!

Σήμερα κατι φτιάχνανε στο δρόμο μας και μου ξύπνησαν το μωρο και δεν ξέρω πως θα περάσει το πρωινό μας.

Βρε Δομνινα η γλυκοπατατα εγώ που τη βράζω μου μαυρίζει. Έχω βρει ναξου εσυ πως την κανείς? Σήμερα θα τρελαθω δεν έφαγε ούτε φρούτο κρέμα ούτε φαγητό. Έκλεισα ραντεβού την Παρασκευή για να τη ζυγίσω.

Νόρα μου κι εγώ γλυκοπατάτα Νάξου παίρνω από τη λαϊκή. Την καθαρίζω όλη και την κόβω σε μερίδες τις οποίες βάζω στην κατάψυξη.. Ε και λίγο να μαυρίσει κάποιο κομμάτι και τι έγινε;:rolleyes:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μάγδα, όταν ξεκινάμε τις κρέμες αυτό που θυμάμαι από τα δικά μου παιδιά είναι ότι ΠΑΝΤΑ ξεκινάμε με ρυζάλευρο πρώτα....όχι κατευθείαν με τις κρέμες....

Η δική μας παιδίατρος δεν μου πρότεινε ποτέ το ρυζάλευρο.. Μου είπε να ξεκινήσουμε πρώτα με φρούτο (μήλο, μετά αχλάδι, μετά μπανάνα και μετά ότι θέλω).. όταν την είχα ρωτήσει για άλλου είδους κρέμες μου είχε πει επί λέξη "Δεν έχουν καμία διατροφική αξία"... και μετά προχωρήσαμε κατευθείαν στο φαγητάκι.. Εγώ από μόνη μου του δίνω φαρίν λακτέ γιατί μου αρέσει και μένα:D

L2qIp2.png

Κορίτσια όσο για την κεραλοιφή είναι πολύ καλή!

Εγώ κάνω μόνη μου, μιας και στο νησί βρίσκω αγνό κερί μέλισσας από μελισσοπαραγωγό και αγνό ελαιόλαδο, φυσικά! Προσθέτω επίσης και λίγη μαστίχα Χίου που είναι γνωστή για τις επουλωτικές ικανότητές της....

Από αυτήν έβαζα στα μωρά και για την αλλαγή πάνας! Έκανε θαύματα! Αυτή και το σπαθόλαδο ή αλλιώς βαλσαμόλαδο!!! Που και αυτό το κάνω μόνη μου καθώς βρίσκω στο νησί!

Μάγδα, μη στείλεις κεραλοιφή με απλό ΕΛΤΑ, έκανα εγώ την χαζομάρα να στε'ίλω σε φίλη και χάθηκε! :(

Συμφωνώ κι εγώ για την κεραλοιφή.. Κάνει θαύματα σε δερματικά και κυρίως όταν συγκαίγονται τα μωράκια.. Κι εγώ έχω μια φίλη που ασχολείται με βότανα και φτιάχνει μόνη της!

L2qIp2.png

Καλημέρα κι από μένα..

Σήμερα είμαι ψιλοστενοχωρημένη.. Ο γαμπρός μου (ο άντρας της κουνιάδας μου μόλις 47 χρονών) έπαθε ένα ψιλοεγκεφαλικό.. και το έπαθε από το πολύ ανεβασμένο ζάχαρο.. Ξέρει ότι έχει πρόβλημα με το ζάχαρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και παρόλα αυτά δεν προσέχει καθόλου.. Αυτό με θυμώνει απίστευτα γιατί φέρεται εγωιστικά και δεν σκέφτεται τη γυναίκα του και τα 2 παιδιά του που δεν φταίνε σε τίποτε να μείνουν χήρα και ορφανά αντίστοιχα σε τόσο μικρή ηλικία..

Βασδέλη μου χθες πήγα και είδα έναν βρεφικό σταθμό.. Πολύ καλός πράγματι και με πολύ καλές εγκαταστάσεις.. αλλά ακριβός.. Βγαίνει 400 Ευρώ το μήνα χωρίς το λεωφορείο.. οπότε δεν.. είμαι προς αναζήτηση άλλου και έχω κάνει έναν σχετικό έλεγχο.. Σίγουρα πάντως θα πηγαίνω από κει να τους βλέπω..

L2qIp2.png

Kaλησπέρα σας!

Τι μου κάνετε;

Μάγδα, φτου!φτου! μια χαρά βάρος έχει η μικρή σου. Εμένα 6,5 μηνών ήταν 7305. Εμάς μας ξεκίνησε με φρουτο αρχικά. Ανα 3 μέρες προσθέταμε κι από ένα (μήλο, αχλάδι, μπανάνα). Με το που βάλαμε μπανάνα, ξεκινήσαμε μεσημεριανό. Πάλι ανα 3 μέρες προσθέταμε από ένα (πατάτα, καρότο, κολοκυθάκι - και μετά ό,τι ήθελα). Με το που δέχτηκε και το κολοκυθάκι, βάλαμε ρυζάλευρο που όμως το έφαγε πολύ λίγο γιατί δεν της άρεσε κα΄θόλου κι έβγαζε κοκκινίλες γύρω από το στομα! Ετσι, την αντικαταστήσαμε με φαγητό που περίσσευε από το μεσημέρι!

Τώρα, όπως η Δόμνα, δίνω φαρίν λακτε της Nestle! Πολύ νόστιμη. Παρακαλώ να αφήνει για να τρώω κι εγώ, αλλά την καταβροχθίζει.....

Μάγδα μου, σε ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση να μου στείλεις την αλοιφή, αλλά δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο! Θα αγοράσω κι εγώ κεραλοιφή και σπαθόλαδο!

Εχω τώρα δύο μέρες που βάζω λάδι καλέντουλας! Το είχα πάρει παλιά και το βρήκα στο ντουλάπι! Λέω "μωρε δεν βάζω;". Καλό είναι! Δεν έχω ησυχάσει, αλλά κάπως καλύτερα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δόμνα, περαστικά στον γαμπρό σου! Κι εγώ οργίζομαι όταν βλέπω τέτοια πράγματα. Να σου λεει ο γιατρός να αποφεύγεις κάτι συγκεκριμένο και να μην το κάνεις; Ε, τότε κακό του εαυτού σου. Αλλά τι σου φταίνε οι υπόλοιποι;;;

Νόρα μου, εσένα το κοριτσάκι σου πόσο ζυγίζει; Γιατί τόσο άγχος για τα κιλάκια της;

Εχουμε λίγες μέρες που δεν κοιμόμαστε καθόλου καλά ! Εννοείται πως την παίρνω στο κρεβάτι όπου και ηρεμεί αλλά κι εκεί πολλές φορές ξυπνάει και θέλει να τρώει! Πιο πολύ το κάνει για να ανακουφίζεται γιατί βγάζει τα πάνω δοντάκια της! Εχουν ξεπεταχτεί και μου φάινεται πως ετοιμάζονται κι άλλα γιατί είναι φουσκωμένα τα ούλα της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...