Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Basdeli μου, έκανα κι εγώ πολλά χρόνια αναπληρώτρια αλλά - ευτυχώς - στην Ηπειρο! Τώρα είμαι διορισμένη. Γυρνάω στη δουλειά τον Ιούνιο! Εσύ;

Δεν μου είπατε τη γνώμη σας για την ομοιοπαθητική! Εχετε εμπειρία, έχετε ακούσει κάτι από κάποιον γνωστό ή φίλο;

Θα την προσπαθήσω και μετά βλέπουμε.

Εν τω μεταξύ φοβερό φάρμακο είναι το shopping therary! Πήγα σήμερα και ψώνισα 2 φορέματα, μπότες και τσάντα. Τα φορέματα τα πήρα για καλά! Θα πάω σε έναν γάμο και δεν είχα αφού με το θηλασμό μεγάλωσε το στήθος και δεν με χώραγαν αυτά που είχα! Τα βρήκα σε καλή τιμή και τα τσάκωσα και τα δυο! Το ένα μαυρο, στενό, σέξυ, ΥΠΕΡΟΧΟ! Το άλλο πιο romantic, μπορτώ σε φαρδιά από τη μέση και κάτω γραμμη!

Ε, λοιπόν, όση ώρα ήμουν στη αγορά ΚΑΜΙΑ ενόχληση! Ακόμη και τώρα, τόσες ώρες μετά από τον ενθουσιασμό μου δεν αισθάνομαι ενόχληση!

Κορίτσια, τον προηγούμενο μήνα είχα περίοδο, αυτόν τον μήνα όμως δεν μου ήρθε!!!! Δεν νομίζω να παίζει εγκυμοσύνη γιατί δεν έχουμε προσπαθησει! Διαβάζω πως είναι άστατη στις αρχες.....Σε σας τι έχει συμβεί;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα!:D

είμαι καινούργιο μέλος εδώ:)

είμαι από Βόλο, και τον Ιούλιο περιμένω το πρώτο μου μωράκι!!

Είμαι παντρεμένη 1,5 χρόνο.

Margi εγώ εχω προσωπική εμπειρία από την ομοιοπαθητική. Είχα σοβαρη ακμή, δυσμηνόροια και αγχος πολύ.

Στην ομοιοπαθητικό πήγα για το πρώτο. Με βοήθησε πάρα πολύ με όλα, είδαμε το θέμα ολιστικά, και όπως μου είπε και τα τρία πράγματα είχαν την ίδια ρίζα στην ουσία.. Η εμπειρία μου ήταν πολύ θετική. Αν θέλεις σου στέλνω τα στοιχεία της με π.μ. είναι στην Αθήνα.

2t7wp3.png

Eυχαριστώ κοπέλα μου, αλλά δεν χρειάζεται να μου στείλεις τα στοιχεία της, μιας και δεν μένω Αθήνα!

Με το καλό να δεχτείς το παιδάκι σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Βρε, βρε καλώστην την Τζέλιφις! Καλώς μας ήρθες και εδώ, μετά το καφέ Ιουλίου 2014!!!!

Καλή Κυριακή, κορίτσια!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσιααα μου λειψατε κατι είχε πάθει το βλαμμένο iPad τρεις μέρες και δεν μπορούσα να μπω, όπως έχω δηλώσει άσχετη απο τεχνολογία εντελώς όμως,έταξα κατι παραπάνω στον άντρα μου... Που δεν θα το πάρει ποτε χα χα χα και ξαναμπήκα. Μάρτζι θέλω να σου πω πολλά. Έχω κανει ομοιοπαθητικη για 2 χρονια για γυναικολογικές παθήσεις χρονιές και βασανιστικές και είδα αποτέλεσμα. Δώσε λιγο χρόνο και προσπάθησε το. Θυμάμαι ότι ο γιατρός μου έλεγε ότι στην αρχή μπορει να είχαμε μια έξαρση των συμπτωμάτων και μετα θα έστρωνα και όντως αυτο έγινε στη δική μου περίπτωση. Τις κρέμες που σου έδωσε μη τις βάζεις όλες μαζι δοκίμασε λίγες μέρες τη μια και μετα την άλλη και δες πια σου παει πιο πολύ. Τώρα το tea tree oil νομίζω ότι ειναι για μύκητες και όχι για σένα. Να πλενεσαι μονο με νερό εκτός και αν σου εχει δώσει σαπούνακι, αλλα πλυσου μονο με νεράκι και κάτσε μπόλικη ώρα πέντε λεπτακια εμένα με βοηθούσε αρκετά διαφορετική περίπτωση βέβαια αλλα το νεράκι ειναι αθώο.

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με Δομνινα και βασδελη. Δεν το έχω δοκιμάσει έχω και γω πολλά προβλήματα και θα το ήθελα αλλα αυτή τη στιγμή τα οικονομικά και ο χρόνος ειναι λιγοστος. Επόμενη πρόταση μου το κανες Μονή σου shopping therapy. Εμένα πια δεν με βοηθάει παλιά ειμουνα animal shopping αναστενάζε η αγορά όταν έβγαινα αλλα τώρα μου τελείωσε. Βέβαια την προηγούμενη εβδομάδα πήρα μια παπλωματοθηκη και μου φαίνεται ότι άλλαξε η κρεβατοκαμαρα μου ειναι πιο Φωτεινη και μου έφτιαξε η διάθεση πραγματικά. Εμένα η περίοδος μου ήρθε στους τρεις μήνες και ας θηλαζα αποκλειστικά. Μου ήρθε τέλος Αυγούστου στις 30 είχα τέσσερις μέρες αίμα κανονικά και μετα μου ξαναήρθε 13 Σεπτέμβρη άλλες τέσσερις μέρες πάλι με κανονικό αίμα. Απο κει και μετα μου ερχόταν κάθε μήνα κανονικά.

Τζελιφις καλωσηρθες και με το καλο το μωρακι σου!!!!

Δομνινα ελπίζω αυτο που θέλεις τόσο πολύ να ρθει!!!! Για παιδικό θα έλεγα και γω να ψάξεις κάποιον κοντά στο σπίτι σας και της πεθεράς σου αφού είσαστε κοντά και καλα που θα ειναι ευκαίρη να σε βοηθήσει με το μωρό όταν και όσο χρειαστεί όταν ξεκινήσει με το καλο.

Όλα καλα χτες?? σας είδε ο γιατρός σας???

Εγώ την Παρασκευή έφτιαξα φακόρυζο για όλους και η μπεμπα ούτε να το φτυσει. Μάρτζι πως το κανες και το Φαγέ η δικιά σου. Θα της δώσω και αρακά με καροτακι και πατάτουλα μες τη εβδομάδα μήπως της αρέσει και το φάει.

Σορρυ που λέω συνέχεια για το φαγητό αλλα πια νομίζω ότι η ποσότητα που τρώει σε κάθε γεύμα ειναι ίση με το κούπακι απο το γιαούρτι το παιδικό δλδ γύρω στα 150γρ. Και αυτο με το ζόρι. Ειναι καλή η ποσότητα??? η μάλλον μη μου πείτε τι τρώνε τα δικά σας, γιατί ειμαι να σκάσω λέμε!!!

Βασδελη μπράβο για τον μπεμπακο. Τώρα θα μείνεις εδώ για τον υπόλοιπο καιρό???

Κορίτσιααα μου λειψατε κατι είχε πάθει το βλαμμένο iPad τρεις μέρες και δεν μπορούσα να μπω, όπως έχω δηλώσει άσχετη απο τεχνολογία εντελώς όμως,έταξα κατι παραπάνω στον άντρα μου... Που δεν θα το πάρει ποτε χα χα χα και ξαναμπήκα. Μάρτζι θέλω να σου πω πολλά. Έχω κανει ομοιοπαθητικη για 2 χρονια για γυναικολογικές παθήσεις χρονιές και βασανιστικές και είδα αποτέλεσμα. Δώσε λιγο χρόνο και προσπάθησε το. Θυμάμαι ότι ο γιατρός μου έλεγε ότι στην αρχή μπορει να είχαμε μια έξαρση των συμπτωμάτων και μετα θα έστρωνα και όντως αυτο έγινε στη δική μου περίπτωση. Τις κρέμες που σου έδωσε μη τις βάζεις όλες μαζι δοκίμασε λίγες μέρες τη μια και μετα την άλλη και δες πια σου παει πιο πολύ. Τώρα το tea tree oil νομίζω ότι ειναι για μύκητες και όχι για σένα. Να πλενεσαι μονο με νερό εκτός και αν σου εχει δώσει σαπούνακι, αλλα πλυσου μονο με νεράκι και κάτσε μπόλικη ώρα πέντε λεπτακια εμένα με βοηθούσε αρκετά διαφορετική περίπτωση βέβαια αλλα το νεράκι ειναι αθώο.
Νόρα μου, μου είπε να πλέονομαι με πράσινο σαπούνι και η πλύση να γίνεται μία φορά στις δύο μέρες ( εκτός κι αν μεσολαβήσει σεξ ). Εγώ πήρα ένα σαπούνι με λάδι ελιάς γιατί το πράσινο ξηραίνει υπερβολικά την επιδερμίδα!

Τώρα, αν σου πω, ότι έβαλα λίγες σταγόνες tea tree oil και μου φάνηκε πως κάνει δουλειά; Δεν το συνέχισα όμως γιατί κάπου διάβασα πως απαγορεύεται στο θηλασμό! Να έβλεπες πως τσουρουφλίστηκα μόλις ακούμπησαν οι σταγόνες στην ερεθισμένη περιοχη!!!!

Ασε τι επαθα! Χωρις να το ξέρω για μία εβδομάδα χρησιμοποιούσα οδοντοκρεμα που περιείχε μέντα! Στραφι η θεραπεια............:(

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα! Φτου φτου. μακάρι να δω αποτέλεσμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Φακόρυζο: 4 κγ φακή ( τις βράζω για κανά 10λεπτο). Μετά το στραγγίζω. Βάζω στην κατσαρόλα τη φακή, λίγη πράσινη και λίγη κόκκινη πιπεριά, λίγο ντομάτα, καρότο, σέλινο, κρεμμύδι. 10 λεπτά πριν γίνουν ρίχνω 2-3 κγ ρύζι. Όταν είναι έτοιμο, το αλέθω, αφού πρώτα ρίξω λίγο λάδι και μερικές σταγόνες λεμόνι!

Αυτό βγαίνει γύρω στα 160 με 180 γρ. Εμένα η δική μου το τρώει! Γενικώς τρώει όταν έχει στα χέρια της κάτι να ασχολείται! ΑΝ σταματήσει να τρώει και της δώσω λίγο χαρτί, αμέσως ανοίγει το στόμα της!!!! Τρώει καμία 200γρ. Καλά είναι όμως και τα 150γρ! Μην ανησυχείς!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι πολύ καλή μου φάνηκε και η κρέμα που πρότεινε η μαγδα.

Θα αρχίσω και εγώ να βάζω διάφορα στο φαγητό για να αλλάζουν οι γεύσεις της. Έχεις βάλει μήπως αγκινάρα γιατί μου είπαν ότι βοηθάει στην δυσκοιλιοτητα και εμείς έχουμε ένα θεματάκι εγώ βάζω μπάμια και τη βοηθάει. Η μπάμια ειναι κατεψυγμένη και έλεγα να πάρω και αγγινάρες κατεψυγμένες.

Εσύ Δόμνα έχεις δοκιμάσει αγγινάρα στο μικρό???

Μανουτιτα, Μηλιτσα είστε εδώ????

Κορίτσια η μπεμπα τρελαίνεται με το τραγουδάκι απο,τη διαφήμιση του τζάμπο το βάζω στο τέρμα και ενθουσιάζεται.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μαρτζυ μου εγω παρεγγειλα για εμενα και λεω απο το καλοκαιρι να την χρεισιμοποιω στο ποπο της μπεμπας κεραλοιφη με σπαθολαδο και καλεντουλα!!! Η καλεντουλα βοηθαει στον κνησμο και το σπαθολαδο στις πληγες και η κεραλοιφη ειναι πολύ ενυδατικη, δεν μου την φεραν ακομη, θα την δοκιμασω και θα σου πω!! Την παρειγγειλα απο ενα γνωστο μελλισοκομο που την κανει με δικο του κερι (απο οτι διαβασω γινετε παραπολύ ευκολα αρκει να εχεις καλές πρωτες υλες) ενα μικρο βαζακι κανει 5 ευρω αλλα επειδη ειναι πηκτη βαζεις λίγο!!! Θα σου εστελνα αλλα δεν συμφερει με το κουριερ, δεν ξερω αν μπορω να στειλω με ελτα!!!

Εχθες πηγαμε σε ενα παζαρι και ειχε παραγωγους που κανουν τετοια και μου εδωσαν ενα χαρτι με τις ιδιοτητες της προπολης και σε σκεφτηκα οτι μπορεις να παρεις κεραλοιφη με προπολη, εμεις πηραμε ενα βαζακι που εχει μεσα γυρη-βασιλικο πολτο και προπολη και τρως λιγο καθε πρωι..... αληθεια εγω που θηλαζω κανει να φαω βασιλικο πολτο???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα και καλη βδομαδα.

Χαθηκα,αλλα ειχα διαφορες δουλιτσες,βαλε και τις ελαφριες ημικρανιες που με ταλαιπωρησαν...επισης η μικρη γυρισε την Πεμπτη το μεσημερι κι ηταν λιγο αδιαθετη.Πονουσε το στομαχι της κι εκανε και 2 φορες εμετο.Την Παρασκευη την κρατησα σπιτι,φοβηθηκα για γαστρεντεριτιδα,αλλα μαλλον δεν ηταν αυτο,γιατι την αλλη μερα ηταν ΟΚ.Μαλλον θα ειχε κρυωσει το στομαχι της.

Κατα τ'αλλα ησυχια,χθες πηγαμε για πρωινο καφεδακι και περπατημα μιας κι η παραλιακη της Θεσ/νικης,ειχε πεζοδρομηθει,ειχε κι εναν ηλιο και το ευχαριστηθηκαμε.

Μαρτζι μου περαστικα,θα συμφωνησω οτι ενας ψυχολογος θα βοηθουσε,αλλα φανταζομαι οτι το θεμα με τα οικονομικα ειναι ζορικο,οποτε προσπαθησε να βρεις ενα τροπο να ελαφρυνεις την ψυχουλα σου.Συζητα το και προσπαθησε να τους κανεις να καταλαβουν τους δικους σου,οτι πλεον το θεμα εχει επηρρεασει την υγεια σου και δεν κανει απλως ναζια.....προσπαθησε να βρισκεις ευκαιρια να περνας καλα,ειδες που οι αγορες βοηθησαν.........οσο για το tea tree oil,εγω το χρησιμοποιω συχνα,οταν βγαζω σπυρακια,αυτα τα ορμονικα,εκει γυρω στην περιοδο,και κανει θαυματα!!!

Τζελιφις καλως ορισες στην παρεα μας και με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου.

Φιλια σε ολες,καλα να περνατε,ααααααα και καλη αποκρια βρε κοριτσια,αντε καλα να περασουμε.Αληθεια εχετε αποφασισει τι θα ντυσετε τα μωρακια σας;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε κορίτσια..

Εμείς είμαστε πολύ καλά και περάσαμε ένα όμορφο και ήσυχο Σαββατοκύριακο.. Στη γιατρό δεν πήγαμε τελικά γιατί ήταν άρρωστη με γαστρεντερίτιδα και αφού δεν επειγόμαστε το αφήσαμε για αργότερα..

Χθες του δοκίμασα πρώτη φορά αυγό.. Χάλασα 3 αυγά μέχρι να καταφέρω να του δώσω λιγάκι γιατί το πρώτο μου έγινε στόκος, το δεύτερο ωμό και το τρίτο είπα θα του δώσω όπως κι αν βγει.. Το έφαγε.. και γλυφόταν το τερατάκι μου.. Συνέχεια μαμ λέει.. Μεγαλώνει και πεινάει το μωρό μου..

Νόρα μου εγώ αγγινάρα και μπάμια δεν του έχω δώσει και ούτε πρόκειται μάλλον μιας και εμείς δεν τα τρώμε καθόλου τα συγκεκριμένα.. Του έχω δώσει φασολάκια και αρακά κατεψυγμένο, κουνουπίδι, μπρόκολο, πατάτα, γλυκοπατάτα, καρότο, ντομάτα.. τα τρώει όλα, δεν έχω παράπονο.. Εμένα πάντως μου τρώει αρκετά.. Μπορεί να φάει και ένα ολόκληρο πιάτο βαθύ.. Τα φρούτα που τρώει είναι 1/2 μήλο, 1/2 αχλάδι και μια μπανάνα αλλά μάλλον θα πρέπει να του αυξήσω τις ποσότητες..

Σήμερα θα φάει 4 κουταλιές κρόκο αυγού και τη φρουτόκρεμα..

Νόρα μου αρκεί που τρώει η δικιά σου. Κάποια στιγμή αναγκαστικά θα φάει περισσότερο..

Μάρτζι μου για την ομοιοπαθητική έχω ακούσει κι εγώ καλά πράγματα αλλά εγώ προσωπικά δεν την έχω χρειαστεί ποτέ μιας και δεν αρρωσταίνω σχεδόν ποτέ.. Μακάρι να δεις αποτέλεσμα!

Jellyfish καλώς ήρθες.. Η καταγωγή μου είναι από το Βόλο και ερχόμαστε πολύ συχνά.. Είσαι τόσο τυχερή που μένεις εκεί.. Με το καλό να υποδεχθείς και το μωράκι σου!

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Βρε Δομνινα η γλυκοπατατα εγώ που τη βράζω μου μαυρίζει. Έχω βρει ναξου εσυ πως την κανείς? Σήμερα θα τρελαθω δεν έφαγε ούτε φρούτο κρέμα ούτε φαγητό. Έκλεισα ραντεβού την Παρασκευή για να τη ζυγίσω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...