Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μανουτιτα καλημέρα. Πραγματικά αισθάνομαι καλα ηλικιακά, περνάω λιγο δύσκολα όταν με πιάνουν τα αρθρίτικα μου,αλλα ευτυχώς περνάνε γρήγορα, χι χι χι!!! Πέρασατε τελικά στη γερμανική σχολή?? η δικιά μου παει σε ελληνογαλλική. Εγώ δεν ειμαι απόλυτα ευχαριστημένη απο το σχολείο, η φετινή χρονια ειναι δοκιμαστική γιατί κ τα οικονομικά μας έχουν συρρικνωθεί και κόψαμε πολλά φέτος. Οι συμμαθήτριες της ειναι σε μακρινές αποστάσεις και ειναι δύσκολο να κανονισουν κατι. Βέβαια όταν κάποιος θέλει δεν ειναι τόσο δύσκολο. Καταλαβαίνεις νομίζω. Και εμείς θα βγούμε μια βόλτα αργότερα γιατί θέλει κανά δυο μπλουζάκια. Σήμερα η μεγαλη ειναι καλύτερα απο το μπούκωμα της και τις άφησα να αγκαλιάστουν τη χαρά κάνανε λες και είχανε να βρεθούν κανά μήνα. Μανουτιτα εσύ δουλεύεις?? μεταξύ μας εγώ τις εξετάσεις τις σκέφτομαι με τρόμο!! Φανταστείτε κορίτσια όταν τελείωσα τη σχολή έβλεπε αρκετές φορές σε εφιάλτη ότι χρωστούσα μαθήματα κ έπρεπε να ξαναγυρίσω να τα δώσω. Η φοιτητική ζωή βέβαια μου λείπει. Αυτά!!!για λίγα ξεκινάω κ γράφω γράφω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νορα μου εγω δεν εργαζομαι,οποτε οπως καταλαβαινεις υπαρχει απλετος χρονος....σε σημειο βαρεμαρας βεβαια καποιες φορες,αλλα ενταξει ολο και κατι βρισκω να ασχολουμαι:tongue:

Ναι η κορη μου ευτυχως τα καταφερε και μπηκε στη γερμανικη σχολη,οπου βεβαια πληρωνουμε κι εκει,αλλα οχι τις τρελες τιμες που υπαρχουν στα αλλα ιδιωτικα σχολεια.Απο προνηπιο πηγαινε σε ιδιωτικο και τελειωσε εκει και το δημοτικο και ημουν πολυ ευχαριστημενη,αλλα οσον αφορα για το γυμνασιο,της ειχαμε πει και εμεις πως αν δεν περνουσε στη γερμανικη(ειχε στο μυαλο της να δωσει και στο Πειραματικο,σαν εναλλακτικη)τοτε θα πηγαινε στο δημοσιο γυμνασιο,που βρισκεται ακριβως κατω απο το σπιτι μας,γιατι πλεον τα πραγματα στα οικονομικα εχουν αγριεψει πολυ........ευτυχως ομως ολα πηγαν καλα,οποτε φετος εχουμε μονο τα ιδιαιτερα στα γερμανικα που τα συνεχιζουμε.Δεν ξερω καθολου για την ελληνογαλλικη σχολη,εμεις παντως ειμαστε απολυτα ευχαριστημενοι με τη σχολη μας.

Τωρα οσον αφορα τα παιδια και τις αποστασεις,σε καταλαβαινω απολυτα,γιατι το ζω χρονια τωρα(το μειον με τα ιδιωτικα ειναι οτι δεν εχουν τα παιδια την παρεα της γειτονιας)αλλα οπως ειπες κι εσυ,προσπαθουμε να τα καταφερνουμε γιατι τα παιδια πρεπει να ειναι με παιδια της ηλικιας τους.Ποσο μαλλον τωρα που μεγαλωνουν και τους ανοιγεται ενας νεος κοσμος μπροστα τους.Μη νομιζεις οτι εγω τρελαινομαι να γυρναω σε ενα εμπορικο,τουλαχιστον ενα 3ωρο(για ακομα θελω να ειμαι εκει τριγυρω,φοβαμαι λιγο με τα οσα ακουγονται)αλλα κανω ενα κουραγιο,γιατι ξερω οτι εκεινη περναει καλα,και με αποζημιωνει καθε φορα το χαμογελο στο προσωπο της.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Βασδέλη μου με τίποτε δεν σε έκανα για Παρθένο.. με εκπλήσσεις ευχάριστα..

Φιλιά!

Χαχα! Γιατί το λες αυτό; Έλα πες την αλήθεια....έχεις στο νου σου κανένα αχώνευτο, ξενέρωτο πρόσωπο; Όλοι έτσι νομίζουν για του; παρθένους....χαχα!!!!:D Ίσως με σώζει ο ωροσκόπος στον σκορπιο...χαχα!!!

Καλημέρα κοριτσια:-) Νορα, καλωςηρθες στο καφε...η πιο μεγαλη μαλλον ειμ εγω, 42 στα 43... Χαιρομαι να σε διαβαζω, νορα...πακμαν το μικρο, ε? Κοριτσια, τα νεα μου ειναι πως απο δεκεμβρη μενω στο πατρικο μου με τη μικρη.προσαρμοστηκε μια χαρα. Τον πατερα της τον βλεπει καθημερινα, μιας και την πηγαινοφερνει σχολειο. Εγω ειμαι στο ψαξιμο για δουλιτσα, κ μου φαίνεταιπαραξενο που καθομαι, εχω συνηθιεει μια ζωη να δουλευω...αυτα, θα τα λεμε πιο τακτικα τωρα π χω ιντερνετ. Φιλακια:-*

Έλα ρε Μηλίτσα!!!!! Πού είσαι εσύ ρε ψυχή; πολύ χάρηκα που επανεμφανίστηκες!!!! Καλό ξεκίνημα κούκλα μου στη νέα σου ζωή!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Χαχα! Γιατί το λες αυτό; Έλα πες την αλήθεια....έχεις στο νου σου κανένα αχώνευτο, ξενέρωτο πρόσωπο; Όλοι έτσι νομίζουν για του; παρθένους....χαχα!!!!:D Ίσως με σώζει ο ωροσκόπος στον σκορπιο...χαχα!!!

Η αλήθεια είναι πως με όλες τις γυναίκες Παρθένους έχω συναναστραφεί στο παρελθόν παραλίγο να φάμε τα μουστάκια μας (πλην μιας φωτεινότατης εξαιρέσεως)... Ενώ με τους άντρες Παρθένους τα πάω υπέροχα (ο αδερφός μου)!

L2qIp2.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;

Εγώ είμαι λίγο ψιλοκρυωμένη.. έχω ένα βηχαλάκι με φλέματα και ελάχιστο συνάχι.. Ελπίζω ο μπέμπης μου μόνο να μην κολλήσει διότι δεν θέλω να ταλαιπωρείται το μικρούλι μου..

Χθες το βράδυ είχε πολύ ανήσυχο ύπνο.. Τι γάλα του έδωσα, τι ντεπόν.. τίποτε .. κάθε μια ώρα ξύπναγε και έκλαιγε.. τον θήλαζα λίγο, αποκοιμιόταν και με το που τον έβαζα στην κούνια του ξύπναγε με μαύρο κλάμα.. Αυτό έγινε καμιά δεκαριά φορές ώσπου η ώρα πήγε 2 και είδα και απόειδα και τον πήρα στο κρεβάτι.. Πριν καν τον ακουμπήσω στο στρώμα ξεράθηκε οπότε και κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα για κανένα δύωρο.. Στο δύωρο ξύπνησε πάλι με κλάμματα, έφαγε και αποκοιμήθηκε όπου και τον πήγα στην κούνια του και κοιμήθηκε μέχρι τις 8 όπου και ξυπνήσαμε ταυτόχρονα.. Ή άγχος αποχωρισμού περνάει ή δοντάκια είναι..

Αύριο Παρασκευή.. τι καλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

[quote=vasdeli;2260278Όλοι έτσι νομίζουν για του; παρθένους....χαχα!!!!:D Ίσως με σώζει ο ωροσκόπος στον σκορπιο...χαχα!!!

Όπ φιλενάδα με χαλάΣες λιγο με τον σκορπιο? εγώ αντίθετα με τη Δομνινα έχω φάει τα Μουστάκια μου με γυναίκες σκορπιους. Χι χι!!! Παρθένος ειναι ο άντρας μου που ζωδιακα λεει δεν ταιριαζουμε καθόλου. Χα, χα εδώ ξανά γελάω. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσει καμια σκόρπινα εδώ μέσα.

Μανουτιτα φάγαμε δυόμιση ώρες στο μεγάλο εμπορικό κ όσο έκανε μια μπλούζα της μεγάλης πλήρωσα για πάρκινγκ. Ένα νεανικότατο μαγαζί είχε πενήντα άτομα ουρά βάζω τη μπεμπα μπροστά ζήτησα την άδεια όλονων κ σε πέντε λεπτά πλήρωσα και φύγαμε. Αυτο το παιδάκι απ τη κοιλιά το εκμεταλλεύομαι.

Δομνινα έχει βγάλει αλλα δοντακια ο καυμεννουλης! Κ εγώ τα δόντια του σκέφτηκα. Εμένα η μικρη τίποτα ακόμη αν μοιάσει κ στη μεγαλη που έβγαλε τα πρώτα δυο έντεκα μηνών κ αλλα δυο στους δεκαέξι μήνες έχω καιρό ακόμη.

Καλημέραααα! Καλε τι παθατε? που είστε όλες??? εγώ έχω φοβερό πονοκέφαλο απο χτες. Αδιαθέτησα αλλα έχω μια Ζάλουρα άλλο πράγμα. Λοιπόν ειναι γεγονός η μπεμπα ειναι μια φοβερή ΧΑΡΤΟΦΑΓΟΣ. Δεν την προλαβαίνω. Απο χτες αν της πάρεις απο τα χέρια αυτο που της αρέσει αλλα ειναι επικίνδυνο κλαίει σπαρακτικά. Σήμερα το πρωί είχε γκρίνια κ λεει ο πατέρας της δώσει της κανά χαρτακι να ηρεμήσει. Αυτά!!!!

Καλημέραααα! Καλε τι παθατε? που είστε όλες??? εγώ έχω φοβερό πονοκέφαλο απο χτες. Αδιαθέτησα αλλα έχω μια Ζάλουρα άλλο πράγμα. Λοιπόν ειναι γεγονός η μπεμπα ειναι μια φοβερή ΧΑΡΤΟΦΑΓΟΣ. Δεν την προλαβαίνω. Απο χτες αν της πάρεις απο τα χέρια αυτο που της αρέσει αλλα ειναι επικίνδυνο κλαίει σπαρακτικά. Σήμερα το πρωί είχε γκρίνια κ λεει ο πατέρας της δώσει της κανά χαρτακι να ηρεμήσει. Αυτά!!!!

Εγώ στενοχωρέθηκα γιατί είμαι χαζοοευαίσθητο παρθενάκι....ακούς εκεί σε χάλασα με τον ωροσκόπο....

Αχαχαχαχα! Πλάκα κάνω Νόρα μου!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι να πω κι εγώ που τος έχω ΔΥΟ μέσα στο σπίτι; Σύζυγο και κόρη; Εμένα να λυπάσαι μπρε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Περαστικά σου Νόρα μου! Φιλιά στις υπόλοιπες!

qwlrp3.png

Τι να πω κι εγώ που τος έχω ΔΥΟ μέσα στο σπίτι; Σύζυγο και κόρη; Εμένα να λυπάσαι μπρε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ νομίζω ότι η κόρες ότι ζώδιο και αν ειναι δύσκολες ειναι!!!! Χα χα χα!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας..

Πρωϊ πρωί ο σύζυγος με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι το αυτοκίνητο έκαψε τον πολλαπλασιαστή και επειδή εμείς έχουμε βάλει γκάζι στο αυτοκίνητο πρέπει να αλλάξουμε και τους 4! Δηλαδή μια καλή 200άρα στο νερό..

Και επειδή μου περισσεύαν και 100 Ευρώ και δεν ήξερα τι να τα κάνω είπε ο καλός μας Γραμματέας των Δημόσιων Εσόδων Θεοχάρης Θεοχάρης να με βοηθήσει να τα τοποθετήσω κατάλληλα.. Έτσι, πρωί πρωί μου έστειλε ραβασάκι ότι πρέπει να καταβάλλω μέχρι σήμερα!!! 100 Ευρώ για φόρο πολυτελούς διαβίωσης.. Και η πολυτελής διαβίωση που διάγω είναι το 1/3 ενός αυτοκινήτου 2000 κυβικών το οποίο το άφησε η μητέρα μου στον αδερφό μου αλλά επειδή η Ελληνική γραφειοκρατία είναι άπαιχτη μπορέσαμε και κάναμε αποδοχή κληρονομιάς 2 ολόκληρα χρόνια μετά το θάνατό της.. όπερ και έπρεπε να μοιραστούμε τα έξοδα για 2 ολόκληρα χρόνια....

Οπότε ξεκινάει ο Φλεβάρης με - 300 Ευρώ!

Την υγειά μας να έχουμε και όλα καλά..

Χθες ευτυχώς ο μικρούλης μου κοιμήθηκε μια χαρά και έτσι μπόρεσα κι εγώ να ξεκουραστώ μια στάλα.. Πρέπει όμως να κατεβάσουμε την κούνια πιο κάτω διότι πολύ πιθανό είναι να τον βρω καμιά ώρα δίπλα στον καναπέ!

Σήμερα στη δουλειά δεν θέλετε να ξέρετε τι γίνεται.. Γκρίνια, φωνές, κακός χαμός.. όλοι είναι πολύ τσιτωμένοι και την πληρώνει ο απλός λαός..

Σβκ πολύ θα ήθελα να πάω καμιά βόλτα το μικρό.. Αναλόγως του καιρού θα πράξουμε..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλησπεριτσες:-) Λοιπον, εχθες εκανα μια σπουδαια ανακαλυψη! Μιας και ηταν των τριων ιεραρχων κ δεν ειχε σχολείο η μικρη, μας πηρε ο αδερφος μου κ πηγαμε στο αθενς χαρτ, στον ταυρο. Εκει καμουν τα παιδια πατιναζ(οχι στον παγο)... Ηταν η πρωτη της φορα αλλα τα καταφερε καλα:-) ναι, καλα το πηρε η μικρη το διαζυγιο, πιο χσλαρα κι απο μας ισως...μαλ ειχαμε παει με τον μηλιτσο σε παιδοψυχολογο για να μας καθοδηγησει πως θα χειριστουμε το θεμα...βασδελη κ μανου, σας κατασκοπευω κ δτο φεις:-) μανουτιυι μου, η μικρη σου εγινε ολοκληρη γυναικα:*).. Να τη χαιρεσαι...δομνινακι, κουραγιο... Φιλακιαα

ένα μήλο την ημέρα...

Καλημερα,καλο μηνα και καλο Σ/Κ κοριτσακια μου.

Δομνινα μου η αληθεια ειναι οτι τα εξοδα δε σταματουν πουθενα,μας χτυπουν ανελεητα εκει που δεν το περιμενουμε.Ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα και μακαρι ο καιρος να βοηθησει για βολτες.Εμεις παντως εχουμε αρκτετο κρυο εδω.Το κρυο ομως δε σταματησε την κορη μου και μολις την πηγε ο χαμπι για προπονηση,συνηθως ακολουθω κι εγω και ετσι βρισκουμε ευκαιρια και παμε οι δυο μας για καφε,χθες ομως ειχα μια κριση ημικρανιας και σημερα ψιλοσερνομαι,οποτε εμεινα σπιτι.

Μηλιτσα μου κανατε την πιο σωστη κινηση με τον πρωην συζυγο σου και επισκεφθηκατε παιδοψυχολογο οσον αφορα την κορη σας γιατι ειναι πολυ σημαντικο να ξερετε πως θα χειριστειτε την κατασταση αυτη.Χαιρομαι που με "παρακολουθεις" κοριτσακι και σε ευχαριστω,οντως μεγαλωσε η κορη μου,καμια φορα κι εγω η ιδια δεν το πιστευω....

Βασδελη μου στειλε αν θελεις το νικνειμ σου στο φατσοβιβλιο,να γινουμε φιλες.

Φιλια σε ολες,να περασετε ενα ομορφο Σ/Κ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα, καλό μήνα!!!!

Νόρα, δεν έχεις και άδικο για τις κόρες αλλά οι κόρες σκορπίνες έχουν έναν λόγο παραπάνω να είναι πιο δύσκολες.... :)

Μηλίτσα μου, ξέρω για το face αλλά δεν μάθαινα από κει νέα σου! Όλα καλά λοιπόν!!!

Δομνίνα μου, το φέσι πάει σύννεφο, ε; Τι να πεις...

Μανουτίτα, έχεις πμ

qwlrp3.png

Κορίτσια καλή εβδομάδα. Χάθηκα είχαμε κακά τρέχαματα το σ/κ. Παρασκευή Σάββατο η μπεμπα είχε πολύ γκρίνια δεν κοιμήθηκε καθόλου καλα και το κυριότερο δεν έτρωγε. Το Σάββατο το απόγευμα είχα παει παιδικο θέατρο με τη μεγαλη κ μου στέλνει μνμ ο σύζυγος ότι το μωρό έχει 38,1 της δίνει ντεπόν και γυρίσαμε και μεις κατα τις 9. Μαύρο θέατρο δλδ είδα αλλα τεσπα. Το μωρό με του πουτη βάζαμε στην αλλαξιερα να την αλλάξουμε σπαράζε στο κλάμα. Φοβήθηκα για τ αυτιά της με τέτοιο κλάμα. Κάποια στιγμή που την ξαναλλαζα περνά ο άντρας μου και μου λεει τι ειναι αυτο? κοριτσάκια μου τι να δώ το μεγάλο δάκτυλο στο δεξί πόδι του παιδιού τούμπανο είχε κανει ένα αποστημα σαν μεγάλος βολος μπλε το πόδι του παιδιού έκαιγε. Τι βουτάμε βούρ στο μητέρα που είχανε παιδοχειρουργο. Πήρα εντωμεταξύ και τη παιδίατρο και της άφησα μνμ. Κάνανε διάνοιξη στο αποστημα και το καθαρισανε και μας είδε και παιδίατρος για να αποκλείσουμε κατι παθολογικά για τον πυρετό καθαρή η μπεμπα με λιγο κόκκινο λαιμό. Επέμενε η γιατρός να κάνουμε και γενική , καλλιέργεια ούρων αλλα 11 το βράδυ δεν καθόμουνα να να ταλαιπώρηςω άλλο το παιδί. Μας δώσανε και αντιβίωση για μια βδομάδα και να σύσταση να μας ξαναδούμε σήμερα.μιλάω με τη παιδίατρο μου και μου λεει το παρακολουθούμε και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...