Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

KALIPPERA KORITSIA....PRIN APO LIGO EPESTREPSA...PTWMA,,,MOU EIPAN OTI SE 2 BDOMADES PERIPOU THA ME EIDOPIOISOUN NA PAW NA TIN PARW,,,,MONO 10 MERES MOU DINOUN :(( DEN PEIRAZEI OMWS KATI EINAI KAI AYTES...PISTEYW OTI THA PROLABW NA KANW OLES TIS EKSETASEIS,,,,,ALLA RE KORITSIA AFANTI AKOMA I KYRIA PERIODOS,,,,SE ANAMENA KARBOUNA KATHOMAI GIA TESTAKI VASDELI MOU,,,,ESY TI LES NA MIN THELW NA KANW TESTAKI???ALLA FOBAMAI TIN APOGOITEYSI,,,NAI EDW TA TEST EINAI FTINA,,,,EXOUN PERIPOU 2 EYRW,,,LEW NA PERIMENW KAI AYRIO MIPWS KAI O KYKLOS MOU ALLAKSE KAI PALI STIS 28 MERES...GIA AYTO FOBAMAI....EINAI O MONOS MINAS POU DEN EPSAXNA GIA SYMPTMWMATA KAI TETOIA KAI FOBAMAI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Βρε λες το μικρό να εχει μπεμπάκι στην κοιλίτσα!!!!! Ελενιτσα το ξερεις οτι ειχα πει οτι θα εχουμε 2 εγκυμοσυνες τον Απρ. Η μια ηταν της Μαριαεφούλας μας, για τη δευτερη δεν εμαθα ακομα!!! Αυριο πρωι πρωι θα κανεις τεστακι!!! αληθεια πιστευω οι θα υπαρχει 2 εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ασε που αυτο τον μηνα ασχοληθηκες πολύ με τις εξετάσεις:tongue:

Ngeo δεν πειράζει καλή μου ευχομαι ο Μαιος να ειναι ο μηνα σου!!!!

Και εγω σταματησα να μετριεμαι σταματησα και τις προσπάθειες... ακομη δεν εχω ορεξη για τπτ!!! χαλαρα..... Οταν εχω διαθεση θα κανω ετσι δεν θα εχω και ελπίδες πολλες όπως και αγχος!!! Αυριο περιμενω τις ορμονικες μακαρι να ειναι καλές!!!!!

Μargi μου ρωτησα τον αντρα μου απο περιεργεια και ηταν λιγο αρνητικος αλλα με κατανοηση νομιζω οτι θα τον πεισεις!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

MILITSA MOUUUUUU NAI NAI SOU ERXOMAI,,,,,EAN STIN PERIPTWSI SYMBAINEI EGKYMOSINI DEN NOMIZW NA MOU APAGOREYSOUN NA MPW STO AEROPLANO...META TON 7 MINA APAGOREYETE,,,,,KATATHESA SIMERA OLA TA DIKAIOLOGITIKA..YPOXREWTIKA EPREPE NA GRAPSW SE POIA PERIOXI THA PAW.,,EGRAPSA ATHINA MONO...KALA MILAME TO ELLINIKO DIMOSIO EINAI GIA TA PANIGIRIA,,,MEXRI KAI TI TRAPEZIKOUS LOGARIASMOUS YPARXOUN STO ONOMA MOU MOU ZITISAN...EINAI ENAS POLU KALOS KYRIOS STO PROKSENEIO APO ATHINA EINAI KAI ME LEEI EEERRRRRREEEEEE PATRIDAAAA ...MOU ZITISE OTAN ERTHW NA PAW STO MONASTIRAKI GIA RETZINA KAI TOU EIPA TWRA BRIKES ANTHRWPO

Διαφημίσεις

τι καταφερα τοσον καιρο με την εμμονη ιδεα του μωρου?να ειμαι καθε μηνα κατα φαντασιαν εγκυος. Εκανα καποιες εξετασεις,ξερω πανω κατω τι μου γινεται. Ηθελα να κανω κ λαπαροσκοπηση ομως δεν θα κανω. Γιατι αν ποναω κ αναγκαστω να λειψω απ τη δουλεια παει,χαθηκα. Αυτος ειναι κι ο λογος που δεν θα κανω εξωσω. Ακουω εμβρυομεταφορα,ξαπλα μετα για κατι μερες κ ειναι κατι ανεφικτο για μενα αυτο. Εδω λιγο να αδιαθετησωη ρουτινα μου γινεται μπαχαλο. Αλλιως θαθελα να κανω. Ειχα πει αυτο το μηνα νακανα παρακολουθηση κ αγωγη,ομως επαιρνε ο ανδρας μου αντιβιωση κ δεν το βρηκα σοφο. Αυτον το μηνα με το που θα αδιαθετησω θα το κανω,ομως χαλαρα. Οταν ειναι οι γονιμες ο ανδρας μου δεν το ξερει,απλα φροντιζω να τον κραταω αναμμενο. Σκεφτομαι να κανω υστεροσκοπηση να δω μην εχω κατι που δε φαινεται,αλλα θαθελα να ξερω αν μπορω να εργαστω απ την επομενη εστω,αν οχι απ την ιδια μερα. Και στη σπερματεχυση το ιδιο διλλημα εχω. Οποια ξερει ας μου πει. Εγω ειμαι χαλαρη,αλλα με κυνηγα ο χρονος επειδη κοντευω τα δευτερα αντα κ θελω να εξαντλησω φετος τις προσπαθειες. Τον ιουνη κλεινω τα 39.

ένα μήλο την ημέρα...

MARGI MOU KSANA MILISE TOU,,,,EKSIGISE TOU OTI THA EINAI KALYTERA NA EXETE OLA TA APOTELESMATA KAI TON DYON SAS...EMENA O DIKOS MOU PIGE TON 3 I 4 MINA META TIS PROSPATHIES....OTI KAI NA SOU PEI EMEIS EIMASTE KONTA SOU GIA OTI THELEIS NA SIZITISEIS ...OXI OTI EGW KSERW KAI POLLA ALLA SE NIWTHW SAN DIKO MOU ANTHRWPO KAI THELW NA EIMAI DIPLA SOU OPWS OLES OI KOPELES EDW MESA....SASSS LATREYWWWWW

Διαφημίσεις

MILITSA MOU EGW KSEREIS OTI DEN KSERW KAI POLLA...OTI DIABAZW EDW MESA....ALLA SOU EYXOMAI NA PANE OLA KALA,,,,OTI KAI NA APOFASISEIS EAN EIMAI ELLADA KAI TO EYXOMAI THA EIMAI DIPLA SOU,,,,NA TO KSEREIS,,,,,,EXEIS XAIRETISMOUS APO TON ANTRA MOU,,,SPITI EINAI SIMERA...META APO AYTO POU PERASE KSEREIS ESY KAI META APO TIN ENTASI TIS EKSETASTIKIS SIMERA EXEI REPO,,,,,,,,KSEREIS TI MOU EIPE ME TO POU TOU EIPA GIA TO 39 POU EGRAPSES??AKOMA DEN TO PISTEYEI,,,APO KAI KLIETE MOU LEEI,,,MALLON SE DOULEYEI,,,,ETSI MOU EIPE,,,,,,NA EISAI PANTA ETSI KAI SE THAYMAZW POU EISAI TOSO DYNAMIKI,,,,POLLA FILIA

καλε ποτε τα γραψατε ολα αυτα κ δεν πηρα χαμπαρι? Αργω γιατι ειμαι δουλεια Κι οτι ελεγα τωρα θα πεταχτει η μαγδα μου,η ωρα της ειναι. Αντε,λετε ναχουμε κιαλλα ευχαριστα? Μακαριιι...

ένα μήλο την ημέρα...

MILITSA MOU I MAGDA MPIKE KAPOIA STIGMI ALLA BGIKE...MILAME ME TON ANTRA MOU KAI SIZITAME GIA TON IAKWBO...EXOUME PETHANEI STO GELIO,,,,ME RWTISE EAN O ANTRA SOU PINEI ALKOOL NA TOU STEILEI TOURKIKO RAKI,,,,PINEI DEN PINEI STEILTO ESY TOU EIPA,,,,,,EPISIS SKEFTIKA ALLA AXRIASTAAAAAAA NA EINAI NA PAR KAMIA 10 TESTAKIA NA SOU FERW GIATI KSERW OTI EKEI EINAI AKRIBA,,,,,,,ALLA AXRIASTAAAAAAAA NA EINAI KAI MONO 1 NA SOU DEIKSEI THETIKO ,,,MESA APO TIN KARDIA MOU SOU TO EYXOMAI KAI KSEREIS POSO SE AGAPW,,,,FILAKIA POLLA

Μηλίτσα μου εγω νομίζω οτι μετα την σπερματεχυση μετα καθησε εκεινη την μερα και την επομενη κανονικά δουλεια δεν εχει καμια διαφορά με την κανονικη συλληψη απλά βοηθαει λιγο στον συντονισμό!!! Μηλιτσα μου ειλικρινά εγω αυτό θα έκανα!!!

Ελενίτσα μου εαν μεχρι αυριο το πρωι δεν σου ερθει θα κανεις τεστακι με το πρωινα ούρα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Hello! Αυριο θα πάωστο νοσοκομείο να με δει ο γιατρός και να εξετάσουμε αν έχω πολύποδα. Μακάρι να μην έχω...Οπότε συνεχίζω την απεργία αύριο, αν και δεν είχα σκοπό να απεργήσω λόγω δεινών οικονομικών. Θα μπορούσα να πάρω άδεια αλλά δεν μου πάει ο κόσμος να απεργεί κι εγώ να ζητήσω άδεια. Ετσι θα απεργήσω κι εγώ. Το Καλοκαίρι, περίπου τον Ιουλιο, θα έρθω κι εγώ Αθήνα, Μηλίτσα. Εχουμε κανονίσει με την αδελφή μου να πάμε στη Μυτιλήνη στον Αγιο Ραφαήλ. Πολύ θα ήθελα να γνωριστούμε από κοντά. Οταν έρθει αυτή η στιγμή θα το κανονίσουμε, οκ;; Ο άντρας μου είπε ότι θα την κάνει την εξέταση τη Δευτέρα....Δεν τον πίεσα καθόλου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...