Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;

εμενα μου ηρθε πρωι πρωι...του ειπα και του δικου μου τον αλλο μηνα να παμε για εξετασεις και καπως τον ακουσα, λες και το πιο απλο και οικονομικο πράγμα που μπορει να κανει αυτος ειναι τραγικο...εγω να κανω ολες τις εξετασεις, να παιρνω οτι μου δινουν, να τα σταζω για τη καθε ορμονικη και αυτος να σκεφτεται το πιο απλο και οικονομικο να κανει...margi τα ιδια λεμε οπως καταλαβες!!!!

γιατι γιατι γιατι σκεφτομαι τοσο δυσκολευομαστε ρε παιδια στο 2ο...τι να πω

μ αρεσει που δεν το σκεφτομαι τρομαρα μου!!!

τα λεμε και μετα

φιλια

καλα ειστε εσεις;

ngeo αφου στο πρωτο δεν ειχατε πορβλημα μην σε παιρνει απο κατω γιατι το αγχος αυξανει την προλακτινη και ειναι φυσικο αντισυλληπτικο!

χαλαρωσε ασε ακομα 1-2 μηνες γλυκεια μου να περασουν αλλα στο χαλαρο...πηγαινετε ενα ταξιδι πιειτε ενα ποτηρακι παρα πανω και οτι ηθελε προκυψει!

και εγω μετα την κορη μου συνεχεια σκεφτομουν οτι κατι εχουμε...!και εκει που θα αρχιζαμε τις εξετασεις τσουπ να η εγκυμοσυνη που δεν προχωρησε βεβαια αλλα εγω καταλαβα οτι δεν υπηρχε προβλημα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

MARGI MOU ELPIZW NA EISAI KALYTERA..AMAN FTOU FTOU OPWS TO EIPES.....NAI EXTHES EIXAME MIA SIZITISI GIA TIN PERIODO,,,AKOMA AFANTI ALLA DEN THELW NA ENTHOUSIAZOMAI GIATI PALI THA PESW APO TA SYNNEFA KAI DEN THELW,,,EINAI MALLON APO TO AGXOS TIS EKSETASTIKIS,,,I MAGDOULA POU EINAI??????????NGEO GIATI DEN KANEIS MIA XORIAKI????MARIEFIIII MOU GIATI DEN SIZITAS ME TO AFENTIKO SOU GIA TIN EGKYMOSINI??AN EINAI DYNATWN TIN KATASTASI SOU NA PERNANE OLA APO TO XERI SOU,,,,POLLA FILIA SE OLES....MILITSA SOU ERXOMAIIIIIIIIIIIIIIII

ελενιτσα!!τι διαβαζω καθυστερησουλα!!??

ασε να περασει και η σημερινη μερα και μετα κανεις το τεστακι!!

μακαρι!++++++++++++++++++++++++++++++++++

vasdeli χτες στην παιδικη χαρα ηταν μια κοπελα με 3 παιδακια κοριτσακια ολα και πολυ την χαρηκα και αμεσως σκεφτηκα οτι συντομα θα εχεις και εσυ 3 παιδακια αληθεια στο λεω αμεσως ειχα φλασια να το πω προαισθημα να το πω!

A, είχατε ωραία συζήτηση βλέπω! Ελενίτσα μου, λες να είσαι εγκυούλα;;; μακάρι, κοριτσάκι μου! Το πήρα τελικά το χάπι για τους παλιομύκητες. Μαγδα μου, εχω συνέλθει ( φτου! φτου!).Απλά όταν είχα πάει στη γιατρό, μου έδωσε τα υπόθετα και ένα χάπι για να πάρω. Είπε όμως να το πάρω μόλις αδιαθετήσω. Ετσι, το πήρα σήμερα.

Κορίτσια, είπα σήμερα στον άντρα μου να του κλέισω ραντεβού για σπερμοδιάγραμμα και μου φάνηκε αρνητικός. Δεν είπε βέβαια πως δεν θα το κάνει, απλά μου ζήτησε λίγο χρόνο. Τον κατάλαβα εγώ...Εχει κατααγχωθεί το καμάρι μου! Τσαντίζομαι τόσο πολύ....Γιατί να τρέχουμε συνέχεια για εξετάσεις ΓΑΜΩΤΟ;;;;Συγχωρέστε με αλλά τα έχω πάρει κρανίο.

Καλημέρα σε όλες!

margi, δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά να σου πω....κλασική ανδρική αντίδραση

Ελένη, κάνε ρε παιδάκι μου ένα τεστάκι αφού είναι όπως λες είναι τόσο φτηνά....απορρώ πώς αντέχεις!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

vasdeli χτες στην παιδικη χαρα ηταν μια κοπελα με 3 παιδακια κοριτσακια ολα και πολυ την χαρηκα και αμεσως σκεφτηκα οτι συντομα θα εχεις και εσυ 3 παιδακια αληθεια στο λεω αμεσως ειχα φλασια να το πω προαισθημα να το πω!

Mariaefi μου, να είσαι καλά! Μου δίνεις κουράγιο. Δεν είμαι πολύ καλά σήμερα....Περιμένω να αδιαθετήσω τη Παρασκευή και μάλλον θα αδιαθετήσω πιο γρήγορα...Χθες με πήρε από κάτω....άρχισα να έχω όλα τα συμπτώματα, πρήξιμο, άσχημη διάθεση, κλάματα...Σήμερα σηκώθηκα και ένιωθα τόσο χοντρή...σήμα κατατεθέν αδιαθεσίας...

Έχω κουραστεί και βαρεθεί μαζι...

qwlrp3.png

Καλημέρα. Πήρα τηλ στο μικροβιολογικό να ρωτήσω για σπερμοδιάγραμμα. Το ένα εργαστήριο 50 ευρώ, το άλλο 70!Μεγάλη η διαφορά ε;; Δεν έκλεισα ραντεβού ακόμα, αλλά θα κλείσω σύντομα. Ξέρετε πώς αγχλωνομαι;;; Ολο κοιτάω πως να το αναβάλλω, ακόμα κι εγώ. Φοβάμαι πολύ. Θέλω να πάρω και το γιατρό από το νοσοκομείο για να ρωτήσω για την υστεροσκόπηση...Δεν μπορώ...Τι θα κάνω;;;Δεν θέλω να υπάρχει πρόβλημα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Mariaefi μου, να είσαι καλά! Μου δίνεις κουράγιο. Δεν είμαι πολύ καλά σήμερα....Περιμένω να αδιαθετήσω τη Παρασκευή και μάλλον θα αδιαθετήσω πιο γρήγορα...Χθες με πήρε από κάτω....άρχισα να έχω όλα τα συμπτώματα, πρήξιμο, άσχημη διάθεση, κλάματα...Σήμερα σηκώθηκα και ένιωθα τόσο χοντρή...σήμα κατατεθέν αδιαθεσίας...

ε καλα μπορει να μην ειναι αυτο τον μηνα αλλα θα ειναι τον αλλον εχω προαισθημα και συνηθως δεν πεφτω εξω!

μπορεις να ρωτησεις και την πατουσιτσα για αυτο (με εχει φοβηθει το ματι της)!

κανε λιγο υπομονη και να χαιρεσε την καθε στιγμη με τον αντρα σου και τα παιδια σου!

margi να μην αναβαλλεις τιποτα αφου πρεπει παρτο αποφαση και καντο!

και προβλημα να υπαρχει όλα πια λυνονται!!

φιλακια σε όλες

ε καλα μπορει να μην ειναι αυτο τον μηνα αλλα θα ειναι τον αλλον εχω προαισθημα και συνηθως δεν πεφτω εξω!

μπορεις να ρωτησεις και την πατουσιτσα για αυτο (με εχει φοβηθει το ματι της)!

κανε λιγο υπομονη και να χαιρεσε την καθε στιγμη με τον αντρα σου και τα παιδια σου!

Ίσως ακουστεί κοινότυπο αλλά,ενώ προσπαθώ να κάνω αυτό έχω συγχρόνως κουραστεί από τον κύκλο:

αδιαθεσία-κατάθλιψη-προσπάθειες-ελπίδα-αναμονή-αδιαθεσία-απογοήτευση και φτου και απο την αρχή....

qwlrp3.png

Ίσως ακουστεί κοινότυπο αλλά,ενώ προσπαθώ να κάνω αυτό έχω συγχρόνως κουραστεί από τον κύκλο:

αδιαθεσία-κατάθλιψη-προσπάθειες-ελπίδα-αναμονή-αδιαθεσία-απογοήτευση και φτου και απο την αρχή....

το ξερω το εχω νιωσει αληθεια ...........καθε φορα η προσμονη και μετα η απογοητευση...............ειδικα τον προηγουμενο μηνα..........

αφου και αυτο δεν το πιστευα και αγορασα αρων αρων σερβιετες.....

ομως αυτο που μπορεις να κανεις (αυτο εκανα εγω) σταματησα τις γονιμες σταματησα τα τεστ σταματησα να σκεφτομαι ποια μερα του κυκλου ειναι και ασχοληθηκα με το μπαλκονι μου φυτευα λουλουδια εβγαινα τα ποτιζα τα περιποιουμουν και δεν εσκαγα για τιποτα.

δεν ξερω καν πως εμεινα εγκυος αν και ειχαμε επαφες συχνα και οποτε θελαμε δεν νομιζω οτι εγινε σε γονιμες μερες.....

το ξερω το εχω νιωσει αληθεια ...........καθε φορα η προσμονη και μετα η απογοητευση...............ειδικα τον προηγουμενο μηνα..........

αφου και αυτο δεν το πιστευα και αγορασα αρων αρων σερβιετες.....

ομως αυτο που μπορεις να κανεις (αυτο εκανα εγω) σταματησα τις γονιμες σταματησα τα τεστ σταματησα να σκεφτομαι ποια μερα του κυκλου ειναι και ασχοληθηκα με το μπαλκονι μου φυτευα λουλουδια εβγαινα τα ποτιζα τα περιποιουμουν και δεν εσκαγα για τιποτα.

δεν ξερω καν πως εμεινα εγκυος αν και ειχαμε επαφες συχνα και οποτε θελαμε δεν νομιζω οτι εγινε σε γονιμες μερες.....

Λοιπόν, στείλε μου τις γι'αυτό το μήνα και βλέπουμε....

Πράγματι, προσπαθώ να ασχολούμαι με άλλα πράγματα, έχω πετάξει τεστ ωορρηξίας και τα σχετικά, αλλά....αλλά!

qwlrp3.png

Λοιπόν, στείλε μου τις γι'αυτό το μήνα και βλέπουμε....

Πράγματι, προσπαθώ να ασχολούμαι με άλλα πράγματα, έχω πετάξει τεστ ωορρηξίας και τα σχετικά, αλλά....αλλά!

στις στελνω στις στελνω!

αλλα δεν εισαι ακομη ετοιμη για αυτο!!μολις θα νιωσεις ετοιμη τοτε θα ερθει το μπεμπε!

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Πήρα τηλ στο μικροβιολογικό να ρωτήσω για σπερμοδιάγραμμα. Το ένα εργαστήριο 50 ευρώ, το άλλο 70!Μεγάλη η διαφορά ε;; Δεν έκλεισα ραντεβού ακόμα, αλλά θα κλείσω σύντομα. Ξέρετε πώς αγχλωνομαι;;; Ολο κοιτάω πως να το αναβάλλω, ακόμα κι εγώ. Φοβάμαι πολύ. Θέλω να πάρω και το γιατρό από το νοσοκομείο για να ρωτήσω για την υστεροσκόπηση...Δεν μπορώ...Τι θα κάνω;;;Δεν θέλω να υπάρχει πρόβλημα.

Κοριτσακι,επειδη κι εμεις εχουμε κανει σπερμοδιαγραμμα,καταλαβαινω απολυτα τον αντρουλη σου...ο δικος μου δεν μιλιοταν 2 μερες πριν την εξεταση!!Να σου πω πως ηταν η πρωτη μας εξεταση και μετα ακολουθησε η σαλπιγγογραφια.Η γνωμη μου ειναι πως το σπερμοδιαγραμμα πρεπει να γινεται σε εξειδικευμενο εργαστηριο οπου γινεται και μια πιο ειδικη επεξεργασια,νομιζω πως αν το ψαξεις στο internet,θα βρεις πληροφοριες σχετικες με το θεμα.Φιλια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Κοριτσακι μου,ποσο σε καταλαβαινω....αλλα τι να κανουμε??...καθε μηνα τα ιδια,παλι στην προσπαθεια εχοντας ελπιδες...ακομη και συμπτωματα που στην δικη περιπτωση μονο κατα φαντασια ηταν...καθυστερησεις λογω αγχους και οι ελπιδες να χανονται σε ενα αρνητικο τεστ και σε μια μηδενικη χοριακη!!Σε καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσαι κι εγω κρατουσα θερμοδιαγραμμα και εκανα τεστ ωορρηξιας αλλα τωρα εχω μια αρνηση για τα παντα...προσπαθουμε μεχρι να ερθει το πολυποθυτο οταν εκεινο το αποφασισει κι οχι οταν θα το επιδιωξουμε εμεις κατω απο συνθηκες αγχους!!Κουραγιο και θετικη σκεψη σε ολες μας που προσπαθουμε!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

KALIMERA KORITSIA..PRWINI PRWINI SIMERA...DEN THA MPW MALLON KATHOLOU SIMERA KAI MPIKA NA SAS KALIMERISW,,,SIMERA PAW GIA TIN VIZA MOU,,,,SE KAMIA 15 MERES PERIPOU TO POLY 20 PISTEYW NA EINAI ETOIMI...EIMAI TOSO XAROUMENI GIATI STIN ELLADA PISTEYW NA BGALW MIA AKRI,,,MILITA DEN SE PAIRNW TILEFWNO GIATI KSERW OTI DEN EISAI KAI POLY STA KALA SOU,,,,OI TILEKARTES AKOMA STIN TSANTA MOU EINAI :)) 2 TILEKARTES EIXA PAREI....ALLA SOU ERXOMAIII..POSO THELW NA TA POUME KAI APO KONTA DEN MPOREIS NA FANTASTEIS....FILAKIA STIN MIKRI SOUU
γιουπιιι! Κι εγω ανυπομονω να βρεθουμε. Η μικρη ηδη εχει ετοιμασει ζωγραφιες και συνεχιζει. Θα στις δωσω απο κοντα.αν και θα προτιμουσα να μην ερθεις τελικα γιατι δεν σαφηνει ο γιατρος λογω εγκυμοσυνης. Καλε,παιρνε οποτε θες. Μονο Κυριακες μεσημερι το κλεινω. Α,κ τη κυριακη απ το πρωι θα τοχω κλειστο γιατι θα παω σε ενα μνημοσυνο. Η θα δουλευω απογευμα,η καθολου οποτε θα κοιμηθω Κοριτσια,η διαθεση μου ειναι μια χαρα,μονο κουραση λιγο. Εξω δουλειες,σπιτι δουλειες,δουλεια. Αλλα απολαμβανω τις υπεροχες μερες που κανει. Θα παω στην εκθεση ανθοκομικης στο αλσος στην κηφισια σε λιγες μερες.

Πριν τη δουλεια θα παω εκει. Οχι για να αγορασω κατι,θα προσπαθησω να αντισταθω. Αλλα γιατι μαρεσει υπερβολικα αυτη η εκθεση. Ειναι στο αλσος της κηφισιας.Θα παρω κ τη μικρη μαζι μου. Κοπανα απ το σχολειο μετα κηδεμονα,δηλ. Δεν πειραζει,αυτα μενουν απ την παιδικη ηλικια. Οσες μπορειτε να πατε,ειναι καταπληκτικα.Ανυπομονω να κανω κ τις αλλαγες στο σπιτι που εχω στο μυαλο μου. Μιλαμε για παλαβουτσικες ιδεες. Θα σας τις γραψω καποια στιγμη να γελασετε.

ένα μήλο την ημέρα...

κοριτσακια,προσπαθω να αποβαλλω το αγχος της συλληψης κ ταχω καταφερει. Ασχολουμαι με δουλειες που με ευχαριστουν,τα λουλουδακια, και νιωθω πολυ ομορφα τωρα ειδικα που ανοιξε ο καιρος. Σας συνιστω να κανετε το ιδιο. Αργυρω,τι κανεις? Μαργκι μου,δεν υπαρχει ανδρας που παει χαλαρα για τετοια εξεταση. Αφου δεχτηκε,θα παει οταν ειναι ετοιμος. Λιγο χρονο θελει.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...