Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το cd της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ο μικρούλης μου ταλαιπωρήθηκε χθες να κοιμηθεί. Ενώ νύσταζε τρελλά από τις 9 τελικά καταφέραμε να τον κοιμήσουμε στις 11.30. Βέβαια ξύπνησε στις 5 το πρωί, έφαγε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8.. και τώρα κοιμάται πάλι στην κούνια της Fisher-Price. Μιλάμε αυτό το παιχνίδι πραγματικά μας έχει λύσει τα χέρια... Πολύ καλή σκέψη όποιος το σκέφτηκε.. Μάλλον τον επηρέασε ο καφές που ήπια το απόγευμα. Ενώ ο καφές που πίνω το πρωί δεν τον επηρεάζει καθόλου μέσα στη μέρα φαίνεται ο φραπές τον τάραξε τον καημενούλη. Κομμένος ο φραπέ λοιπόν..

Περιμένω να ξυπνήσει για να πάμε βιβλιοπωλείο, λαϊκή, στα ΚΤΕΛ για να πάρω κάτι χαρτιά που μου έστειλε ο αδερφός μου και να του στείλω κάποια άλλα και μετά σε μια φίλη μου που έχει δίδυμα αγοράκια 10 μηνών για καφέ..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας! Τώρα η μπέμπα κοιμάται κι είπα να μπω να πω ένα γεια! Είμαστε καλά, θηλάζουμε αποκλειστικά (μεγάλη κούραση αφού δεν έχει ωράριο- υπάρχουν μέρες που μπορεί να θέλει να θηλάσει και ανά μία ώρα)! Σήμερα ήταν μια σχετικά πιο ξεκούραστη μέρα, αφού μας άφησε να κοιμηθούμε και το βράδυ αλλά και το μεσημέρι!

Δόμνα, την ε΄χω κι εγώ αυτή την κούνια! Οντως είναι πολύ καλή! Αν δεν πεινάει η μπέμπα κι έχει απλά γκρίνια, ησυχάζει στην κούνια! οταν πεινάει δεν ησυχάζει πουθενά!

Σας φιλω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα!!!:):)

Ο μικρούλης μου ταλαιπωρήθηκε χθες να κοιμηθεί. Ενώ νύσταζε τρελλά από τις 9 τελικά καταφέραμε να τον κοιμήσουμε στις 11.30. Βέβαια ξύπνησε στις 5 το πρωί, έφαγε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8.. και τώρα κοιμάται πάλι στην κούνια της Fisher-Price. Μιλάμε αυτό το παιχνίδι πραγματικά μας έχει λύσει τα χέρια... Πολύ καλή σκέψη όποιος το σκέφτηκε.. Μάλλον τον επηρέασε ο καφές που ήπια το απόγευμα. Ενώ ο καφές που πίνω το πρωί δεν τον επηρεάζει καθόλου μέσα στη μέρα φαίνεται ο φραπές τον τάραξε τον καημενούλη. Κομμένος ο φραπέ λοιπόν..

Περιμένω να ξυπνήσει για να πάμε βιβλιοπωλείο, λαϊκή, στα ΚΤΕΛ για να πάρω κάτι χαρτιά που μου έστειλε ο αδερφός μου και να του στείλω κάποια άλλα και μετά σε μια φίλη μου που έχει δίδυμα αγοράκια 10 μηνών για καφέ..

Φιλάκια πολλά!

Αρε Δομνινα με τις βολτες σας:):):)

Ξεκινησαμε να κανουμε το δωματιάκι γιατι παραγγειλαμε μεγαλη ντουλαπα και θα ερθει σε 1-2 βδομαδες και θελω να βαψει ο αντρας μου το δωματιο!!! ο καημενος δουλευει πολύ την εβδομαδα και μονο Σαββατοκυριακο μπορεί!!!

Αληθεια πια κουνια εννοεις??? Βάλε φωτο!!!

Koριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας! Τώρα η μπέμπα κοιμάται κι είπα να μπω να πω ένα γεια! Είμαστε καλά, θηλάζουμε αποκλειστικά (μεγάλη κούραση αφού δεν έχει ωράριο- υπάρχουν μέρες που μπορεί να θέλει να θηλάσει και ανά μία ώρα)! Σήμερα ήταν μια σχετικά πιο ξεκούραστη μέρα, αφού μας άφησε να κοιμηθούμε και το βράδυ αλλά και το μεσημέρι!

Δόμνα, την ε΄χω κι εγώ αυτή την κούνια! Οντως είναι πολύ καλή! Αν δεν πεινάει η μπέμπα κι έχει απλά γκρίνια, ησυχάζει στην κούνια! οταν πεινάει δεν ησυχάζει πουθενά!

Σας φιλω!

Υπομονη Μαρτζυ μου οπου να ειναι θα μπητε σε προγραμμα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κι από μένα!

Ο μπεμπίνος μου κάθε μέρα που περνάει φτιάχνει πρόγραμμα ύπνου! Χθες κοιμήθηκε στις 11 το βράδυ και ξύπνησε σήμερα στις 6 το πρωί! Έφαγε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 9 και τώρα παίρνει έναν υπνάκο πριν το μεσημεριανό του φαγητό!

Το άλλο Σάββατο φεύγουμε επιτέλους για το χωριό και είμαι πολύ χαρούμενη μιας και ο μπαμπάς μας κατάφερε να πάρει μια βδομάδα άδεια και θα είναι μαζί μας.

Μάρτζι μου πολύ χαίρομαι που κατάφερες αποκλειστικό θηλασμό. Εϊναι ότι καλύτερο για τα μωράκια μας.. Συμφωνείς;

Μαγδούλα ελπίζω πραγματικά να το καταφέρεις κι εσύ!

Σήμερα έχει πολύ ζέστη στην πρωτεύουσα και ο μικρός υποφέρει.. έχουμε βγάλει μπρατσάκια και μπουτάκια έξω και είναι για φάγωμα!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα..

Είμαι πολύ κουρασμένη, όχι από την αυπνία ευτυχώς μιας και ο μπεμπάκος μου κοιμάται πολύ καλά το βράδυ για τόσο μωράκι αλλά από τη συνεχή αγκαλίτσα μιας και ο παπαγαλάκος μου όλη την υπόλοιπη ώρα που μένει ξύπνιος θέλει να είναι επάνω μου.. Έχω γίνει σαν ανάποδο γαμώτο και πονάει πολύ η πλάτη και η μέση μου αλλά κανόνισα να κάνω φυσικοθεραπεία το Σάββατο και ελπίζω να φτιάξει κάπως η κατάσταση!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημερα!!!! Ειδατε τι ωρες μπαινω????

Δομνινα μια χαρα ο μπεμπουκος στον υπνο φτου φτου μην τον ματιασω εμενα μεχρι 2 μηνων η μικρη ετρωγε καθε 1,30 ωρα το βραδυ.... Οταν κοιμηθηκε τριωρο νομιζα οτι ξεραθηκα για καμια μερα....χαχαχαχα

Μαρτζι μπραβο που τα καταφερες με τον θηλασμο αντε τωρα θα μπει και σε προγραμμα σιγα σιγα η μικρουλα και ολα θα ειναι πιο ευκολα!!!!

Μαγδα μου τι ωραια ετοιμαζεστε και εσεις!!!!! Θα ειναι ολα ετοιμα στην ωρα τους για το μπεμπε!!!!

Κοριτσια εγω εχω θεμα οι μικρες μου και οι δυο εχουν ψειρες.... Ειχε μια φιλη της Εβελινας και ερχοταν καθε μερα να παιξουν αλλα η μαμα της δεν μου ειπε τιποτα για να παρω τα μετρα μου.... Νευριασα πολυ το θεωρουν θεμα ταμπου και δεν το συζητουν....

Εγω ομως τι θα κανω με την μικρη? Στην Εβελινα θα βαλω φαρμακο στην μικρη που δεν κανει ακομα???? Αστε που δεν καθεται σε μια μερια για να την κοιταξω και οταν την χτενιζω με το χτενακι το μωρο μου ποναει..... Ξερετε τιποτα φυτικο που να εχει αποτελεσμα?

γεια μανουλεσ

ενα γρηγορο γιατι δεν εχω χρονο οταν μπορεσω θα σασ τα πω!

Αννα βαζελινη στο τριχοτο του κεφαλιου οσο μπορεισ να το κρατησεισ κ μετα με το χτενακι....εχω ακουσει και για κολλονια ή οινοπνευμα σκετο γιατι δεν τουσ αρεσει και τιλιγμα με σακουλα η μεμβρανη....αα και το κλασικο ξυσι!

και πολυ ζεστη γιατι δεν την αντεχουν(βαλε μπιστολακι χιχι)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κορίτσια μου, σήμερα ήρθε η παιδίατρος! Ολα καλά εκτός από ένα που με άγχωσε λίγο : δεν έπεσε ο αφαλός μας κι είμαστε ήδη στην 22η μέρα! Επρεπε να εχει πεσει......Μας δίνει παράταση μέχρι 15 Ιούνη κι αν δεν πέσει ως τότε, θα πάμε νοσοκομείο να τον καυτηριάσουν και να κάνει εξετάσεις αίματος να δούμε γιατί δεν έπεσε! Η ζουζούνα μου! Δεν θέλω να την ταλαιπωρήσουμε! Μακάρι να πέσει ο αφαλάκος της.....Κατά τ' αλλα καλά! Πήραμε 520γρ μέσα σε 2 εβδομάδες κι είμαστε τώρα 3580, πήραμε 2 πόντους κι είμαστε τώρα 54εκ, όλα καλά τα βρήκε, εκτός από αυτό.........γμτ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αννα μου, δεν ξερω τίποτα να σου προτείνω! Ο άντρας μου όμως έχει μία λύση : κούρεμα με την ψιλή!

Καλά, απαράδεκτη η άλλη να στέλνει το παιδί της ενώ έχει ψείρες σε άλλα παιδάκια! Τι να πω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

μανου συγχαρητηρια στην κορη σου κ εις ανωτερα!!!

αννουλα τι να σου πω αν κολλησουν δυσκολα φευγουν οι ατιμες

μαρτζι μην αγχωνεσε κ μενα της μαριας δεν επεφτε κρατησε εκει 20-25 μερες δεν θυμαμαι ακριβως κ η παιδιατρος που το ειδε μου ειπε οτι αν δεν μυριζει(σαν σαπιο) κ δεν εχει πυον να μην φοβαμαι κ να βαλω πουλβο αν δεν εχει αυτα τα δυο βαλε κ την αλλη μερα θα χει πεσει εγω της εβαλα θυμαμαι κ στην επομενη πανα που αλλαξα ηταν μεσα ο αφαλος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσια μια απελπισια τις εχω κ τις δυο αρρωστες η μικρη δε πολυ βηχα κ μυξα ευτηχως δεν εχουν πυρρετο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Χθες δεν εμφανίστηκα αλλά με τον μικρό ετοιμοπόλεμο δεν είχα καθόλου χρόνο.. ήρθε η κουνιάδα μου και τον κράτησε το πρωί και έτρεχα σε διάφορες εξωτερικές δουλειές (εφορία, ταχυδρομείο, τράπεζες).. μετά σπίτι να τον ταίσω, να παίξουμε και όταν κοιμόταν τελείωσα με τη φορολογική δήλωση για να τα δώσω έτοιμα στο λογιστή να τα περάσει..

Τελευταία ο μικρούλης μου έχει καθιερώσει ένα στοιχειώδες πρόγραμμα ύπνου και αυτό με βολεύει πολύ.. Χθες κοιμήθηκε λιγάκι στις 9 για κανένα μισάωρο, ξύπνησε και μετά ξανακοιμήθηκε στις 23 αφού μας έχεσε πατόκορφα δύο φορές!

Σήμερα περιμένω μια φίλη μου να έρθει με την οποία γνωριζόμαστε από την α' δημοτικού.. Νομίζω ότι είναι η πιο σταθερή αξία στη ζωή μου! Παρόλο που δεν βρισκόμαστε και δεν μιλάμε συχνά κάθε φορά που το κάνουμε είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα..

Μάρτζι μου μην ανησυχείς.. Δεν είναι όλα τα παιδάκια ίδια.. είμαι σίγουρη ότι μέχρι τις 15 Ιούνη σίγουρα θα έχει πέσει ο αφαλός.. Κι εμάς γύρω στις 20 μέρες έκανε να πέσει τελείως απ' ότι θυμάμαι.. Το βάρος σας πάντως καταπληκτικό! Είδες τι κάνει το γαλατάκι της μανούλας;

Αννούλα οι άτιμες οι ψείρες δεν παλεύονται. Εμάς η μητέρα μου μας έβαζε πετρέλαιο και μας έδενε το κεφάλι με σακούλα ένα ολόκληρο βράδυ αλλά στο μωρό δεν θα το πρότεινα.. Μα τι ανεγκέφαλες μανάδες υπάρχουν!

Αδριανή περαστικά σας.. Καλοκαίρι και άρρωστα μωρά.. ότι χειρότερο.. Μακάρι να γίνετε καλά γρήγορα!

Αύριο θα έρθει ο φυσικοθεραπευτής και τον περιμένω πως και τι.. Μετά θα είμαι σαν καινούργια!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Koρίτσια μου, σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε, γιατί η αλήθεια είναι πως αγχώθηκα πολύ, όταν μας είπε πως, αν δεν πέσει ως τις 15, θα χρειαστεί να κάνουμε εξετάσεις αίματος, να δουμε μην παίζει καμία ανωριμότητα σε κύτταρα αίματος! Μακάρι να πέσει, παναγίτσα μου!

Είδες Δόμνα ποσο πήρε; Κι εμένα μου έκανε εντύπωση γιατί φοβόμουν μην δεν τρέφεται καλά! Εχουμε σχεδον 2 εβδομάδες να πιούμε ξένο! Η μικρή μου τώρα κοιμάται παρέα με τον πατέρα της!

Δόμνα, και η δική μου κάνει κακά ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Αdhinor, περαστικά στις μικρές!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα κουκλες!!!!!

Θενα μου πηρα βαζελινι και της εβαλα ειχε αποτελεσμα σημερα θα ξαναβαλω και γενικα μου ειπαν επαναληψη καθε 2 μερες για τα αυγα που θα σπανε..... Το παιδακι δεν με πειραξε βρε κοριτσια χαιρομαι που προτιμουν το σπιτι μου για να μαζευοντε και καθε μερα σχεδον γινεται πανικος αλλα ωραιος πανικος..... Η μαμα ομως επρεπε να μου το πει.... Τεσπα

Μαρτζι μου μην αγχωνεσαι θα πεσει ο αφαλος... Οινοπνευμα της βαζεις?

Ανδριανη μου περαστικα σας δεν παλευεται καλοκαιριατικα.....

Δομνινα μου νομιζω οτι περνας υπεροχα με τον γιοκα σου!!!! Κοριτσια απολαυστε καθε δευτερολεπτο απο αυτην την ηλικια γιατι περναει γρηγορα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...