Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, νόμιζα ότι ήθελες κάτι να ρωτήσεις εμένα...

Πάντα φαίνομαι offline! Ακόμα και όταν είμαι on line

Να σου πω....δεν μπορείς να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες; Ενδέχεται να πάρεις κανένα ban, όχι για κανένα άλλο λόγο....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

NAI ESENA THA RWSTOUSA ALLA ESU BGIKES KAI MPIKE I ANNETE ,,,,RWTISA AYTIN EAN KSEREI NA MOU APANTISI..EINAI THEMA ME TIN PERIODO,,,,TOUS TELEYTAIOUS MINES MOU ERXETE KATHE 26 M ERES LOGIKA EPREPE NA MOU ERTHI SIMERA ALLA DEN MOU IRTHE,,,TELEYTAIA PERIODO EIXA 8 APRILIOU,,,KAI TO THEMA EINAI OTI DEN EXW KANENA MA KANENA SYMPTWMA,.,DEN THELW NA ARXISW PALI NA ENTHOUSIAZOMAI GIATI PALI THA PESW APO TA SYNNEFA ALLA LEW MIPWS KAIIIIIII

Διαφημίσεις

Έχεις κανένα τεστάκι να κάνεις;

Εγώ αυτό με τα συμπτώματα δεν το πολυπιστεύω...και στα 2 παιδιά μου που έμεινα έγκυος δεν είχα κανένα σύμπτωμα....

qwlrp3.png

Εύχομαι να μην σου έρθει!

Θα τα πούμε αύριο!

Εγώ περιμένω να μην μου έρθει την Παρασκευή αν και μάλλον θα μου έρθει γιατί έχω ένα πρήξιμο...ανευ προηγουμένου...:(

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

A, είχατε ωραία συζήτηση βλέπω! Ελενίτσα μου, λες να είσαι εγκυούλα;;; μακάρι, κοριτσάκι μου! Το πήρα τελικά το χάπι για τους παλιομύκητες. Μαγδα μου, εχω συνέλθει ( φτου! φτου!).Απλά όταν είχα πάει στη γιατρό, μου έδωσε τα υπόθετα και ένα χάπι για να πάρω. Είπε όμως να το πάρω μόλις αδιαθετήσω. Ετσι, το πήρα σήμερα.

Κορίτσια, είπα σήμερα στον άντρα μου να του κλέισω ραντεβού για σπερμοδιάγραμμα και μου φάνηκε αρνητικός. Δεν είπε βέβαια πως δεν θα το κάνει, απλά μου ζήτησε λίγο χρόνο. Τον κατάλαβα εγώ...Εχει κατααγχωθεί το καμάρι μου! Τσαντίζομαι τόσο πολύ....Γιατί να τρέχουμε συνέχεια για εξετάσεις ΓΑΜΩΤΟ;;;;Συγχωρέστε με αλλά τα έχω πάρει κρανίο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

KALIMERA KORITSIA..PRWINI PRWINI SIMERA...DEN THA MPW MALLON KATHOLOU SIMERA KAI MPIKA NA SAS KALIMERISW,,,SIMERA PAW GIA TIN VIZA MOU,,,,SE KAMIA 15 MERES PERIPOU TO POLY 20 PISTEYW NA EINAI ETOIMI...EIMAI TOSO XAROUMENI GIATI STIN ELLADA PISTEYW NA BGALW MIA AKRI,,,MILITA DEN SE PAIRNW TILEFWNO GIATI KSERW OTI DEN EISAI KAI POLY STA KALA SOU,,,,OI TILEKARTES AKOMA STIN TSANTA MOU EINAI :)) 2 TILEKARTES EIXA PAREI....ALLA SOU ERXOMAIII..POSO THELW NA TA POUME KAI APO KONTA DEN MPOREIS NA FANTASTEIS....FILAKIA STIN MIKRI SOUU

MARGI MOU ELPIZW NA EISAI KALYTERA..AMAN FTOU FTOU OPWS TO EIPES.....NAI EXTHES EIXAME MIA SIZITISI GIA TIN PERIODO,,,AKOMA AFANTI ALLA DEN THELW NA ENTHOUSIAZOMAI GIATI PALI THA PESW APO TA SYNNEFA KAI DEN THELW,,,EINAI MALLON APO TO AGXOS TIS EKSETASTIKIS,,,I MAGDOULA POU EINAI??????????NGEO GIATI DEN KANEIS MIA XORIAKI????MARIEFIIII MOU GIATI DEN SIZITAS ME TO AFENTIKO SOU GIA TIN EGKYMOSINI??AN EINAI DYNATWN TIN KATASTASI SOU NA PERNANE OLA APO TO XERI SOU,,,,POLLA FILIA SE OLES....MILITSA SOU ERXOMAIIIIIIIIIIIIIIII

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;

εμενα μου ηρθε πρωι πρωι...του ειπα και του δικου μου τον αλλο μηνα να παμε για εξετασεις και καπως τον ακουσα, λες και το πιο απλο και οικονομικο πράγμα που μπορει να κανει αυτος ειναι τραγικο...εγω να κανω ολες τις εξετασεις, να παιρνω οτι μου δινουν, να τα σταζω για τη καθε ορμονικη και αυτος να σκεφτεται το πιο απλο και οικονομικο να κανει...margi τα ιδια λεμε οπως καταλαβες!!!!

γιατι γιατι γιατι σκεφτομαι τοσο δυσκολευομαστε ρε παιδια στο 2ο...τι να πω

μ αρεσει που δεν το σκεφτομαι τρομαρα μου!!!

τα λεμε και μετα

φιλια

καλα ειστε εσεις;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...