Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ελαιος πια, δεν ντρεπονται λιγο!!!!

Οσο μπορεις να καθεσε και οταν νιωσεις ετοιμη να του το πεις δεν χρειαζετε να βιαζεσε μονο αν νιωσεις οτι σε πιεζει!!!

σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονα αλλα τι τον επιασε τοτε δενξερω...α και ενω του ειχα πει οτι εχω γιατρο το απογευμα δεν το θυμοταν και μετα μου φωναζε οτι δεν τον ενημερωνα,,,,,τεσπα ειμαι και η μονη στο γραφειο σημειωτεων πραγμα που σημαινει οτι αν λειψω το γραφειο μενει κλειστο αν δεν ερθει αυτος!

βεβαια σε περιπτωση προβληματος δεν ακουω τιποτα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την υγεια σου να κοιτάξεις πάνω από όλα. Εγώ πηγαινα για δουλεια μέχρι τον 8ο με 40 βαθμους πάνω από 1 ώρα απόσταση και με τρολευ. Δεν είχα λείψει ποτέ. Επειδη όμως δεν μου αρέσει η αχαριστια θα προσπαθησω να πάω για δουλεια όσο αργότερα γινεται...

Την υγεια σου να κοιτάξεις πάνω από όλα. Εγώ πηγαινα για δουλεια μέχρι τον 8ο με 40 βαθμους πάνω από 1 ώρα απόσταση και με τρολευ. Δεν είχα λείψει ποτέ. Επειδη όμως δεν μου αρέσει η αχαριστια θα προσπαθησω να πάω για δουλεια όσο αργότερα γινεται...

μπραβο!χαρα στο κουραγιο σου!

στην κορη μου εκανα πολλους εμετους και νοσηλευτικα κιολας αλλα δεν μπορεις να πεις οτι ελειψα πολυ συνολικα γυρω στους 2 μηνες (οχι συνεχομενα)χωρις την αδεια βεβαια.

στην δουλεια του αντρα μου την μια μερα το μαθαινουν την αλλη δεν πανε(πωλητριες σε εμπορικο καταστημα)

Λεω μηπως μπορεσω να ξαναμεινω εγκυος και δεν ξαναπαω για καιρο. Κανονικα επιστρεφω 1/07 αλλά θα ζητησω και το μειωμένο μαζεμενο. Ελπίζω να μου το δώσουν. Με ειχαν και κουβαλουσα κλασερ και διαφορα αλλα με την κοιλάρα,,,,,

Διαφημίσεις

KALISPERA KORITSIA,,,,MILITSA MOU XAIROMAI POU EISAI KALYTERA,,,SE KATALABENW PANW APO OLA YGEIA EAN DEN EXOUME YGEIA DEN MPOROUME NA LYSOYME KANENA PROBLIMA MAS,,ALLA DOKSA TO THEO OLA PIGAN KALA ME TIS DOULEIES SOU,,,MARGI TI PALI TA XAPIA THA PAREIS???AFOU TO EXEIS KATALABEI OTI TA XAPIA SE KANOUN MEGALITERI ZIMIA TI TA PAIRNEIS??NGEO EXEI DIKIO I MARIAEFI MPOREI NA ITAN NWRIS KANE KAI AYRIO I METHAYRIO ENA TESTAKI...PRWI PRWI OMWS,,,MAGDOULINIIIII THA PAME MAZI GIA FASARIA..OK???ESY PWS EISAI??OLO GIA EMAS RWTAS ALLA ESY RE MAGDA PWS EISAI??

Λεω μηπως μπορεσω να ξαναμεινω εγκυος και δεν ξαναπαω για καιρο. Κανονικα επιστρεφω 1/07 αλλά θα ζητησω και το μειωμένο μαζεμενο. Ελπίζω να μου το δώσουν. Με ειχαν και κουβαλουσα κλασερ και διαφορα αλλα με την κοιλάρα,,,,,

εγω ξερω οτι πρεπει οτι δικαιουσε να το παιρνεις!ο πολυ φιλελευθερισμος μας εφαγε εμας τις γυναικες!

σιγα μην κατσω μεχρι τον 8!

και μετα ποιος μου λεει οτι θα μου δωσει το εξαμηνο οεεο?που ειμαι μονη μου σε ολο το γραφειο?αν και εχω ενημερωθει και κανονικα δεν μπορει να μου το αρνηθει.

θα δου.εψω οσο μπορω ομως να μαζεψω ενσημα του 2010...

βασδελη μου,τι κανεις? Ακου,η χαζη ανακαλυψα δυο υπεροχα θεματα που ειχες ανοιξει και μου αρεσαν πολυ. Απλα τα ανοιξες στην ενοτητα χωρις λογια στις δυσκολες στιγμες κ δισταζα να τα διαβασω. Μαγδουλα μου,οτι σε μελεταγα

Καλά είμαι καλή μου Μηλίτσα...Για ποια θέματα λες; Μάλλον εννοείς το πιο χρήσιμο άρθρο....

Για όσες δεν με γνωρίζουν ας συστηθώ: 000203FA.gif

Λοιπόν, είμαι η vasdeli, έχω 2 παιδάκια 7,5 και 5 χρόνων, κόρη και γιος αντίστοιχα. Τον Οκτώβρη είχα μια ατυχία στην έκβαση της 3ης εγκυμοσύνης μου...Ελπίζω στο μέλλον να τα καταφέρω....

Με το mariaefaki ξεκινήσαμε μαζί στις παλίνδρομες, τώρα μας άφησε(και πολύ καλά έκανε:D)και ελπίζω να την ακολουθήσω σύντομα...

Φιλιά σε όλες 000203F8.gif

sig.asp?img=ad1

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

KALISPERA VASDELI..NAI EXW DIABASEIS GIA SENA....KAI EGW EIMAI STIN PROSPATHIA EDW KAI 9 MINES,,,SOU EYXOMAI APO EDW KAI PERA NA PANE OLA KALA,,,EPEIDIS MALLON DEN KSEREIS GIA TIN KOLITIKI ARWSTIA POU EXOUME KAI ANAKALIFTHIKE APO TIN MAGDA THA SE ENIMERWSW EGW,,,LEGETE GASTRITIDA KAI EIDI EXEI EMFANISTI STIN MARIEFI KAI PARAKALAME KAI EYXOMASTE NA KOLISOUME KAI EMEIS

KALISPERA VASDELI..NAI EXW DIABASEIS GIA SENA....KAI EGW EIMAI STIN PROSPATHIA EDW KAI 9 MINES,,,SOU EYXOMAI APO EDW KAI PERA NA PANE OLA KALA,,,EPEIDIS MALLON DEN KSEREIS GIA TIN KOLITIKI ARWSTIA POU EXOUME KAI ANAKALIFTHIKE APO TIN MAGDA THA SE ENIMERWSW EGW,,,LEGETE GASTRITIDA KAI EIDI EXEI EMFANISTI STIN MARIEFI KAI PARAKALAME KAI EYXOMASTE NA KOLISOUME KAI EMEIS

Γεια σου Ελένη, κι εγώ σε διάβαζα στο πάρεντς, τις προσπάθειές σου...

Ζεις μόνιμα στην Σμύρνη;

Ελπίζω η γκαστρίτιδα να κολλήσει όλες μας!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

NAI VASDELI,,,EDW STIN TOURKIA GENNITHIKA,,,STIN SMIRNI EIMAI PERIPOU 9 MINES,,,LOGO ERGASIAS TOU SIZIGOU,,,EXW GENNITHI SE MIA ALLI PERIOXI ALLA EMENA STIN AGKYRA..ASE EIMAI AKOMA STIS PROSPATHEIES,,,EKANA SALPIGOGRAFIA KAI ITAN OLA OK,,,TO TELIKO APOTELESMA EINAI OTI EXW ADYNAMA WARIA,,ETSI MOU EIPAN,,,NA SE RWTISW KATI???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...