Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ήρθα και πάλι..

Τελικά εκμεταλλεύτηκα το κόψιμο της βροχής και ξαφνικά στις 12.30 αποφάσισα να πάω στο ΙΚΑ.. Όλη μέρα μέσα στο σπίτι τι να κάνω η γυναίκα; Πήγα και ευτυχώς τελείωσα γρήγορα.. Μόνο που ο λογιστής έκανε μια χαζομάρα και έτσι θα πληρωθώ για 3 μέρες λιγότερες διότι έπρεπε να μου γράψει ότι σταμάτησα τη δουλειά στις 15/2 (αν και Σάββατο) και όχι στις 18/2... Βλέπετε οι 56 μέρες είναι ημερολογιακές και προσμετρώνται και τα σαββατοκύριακα.. Μου είπαν στο ΙΚΑ ότι αν θέλω μπορώ να πάρω το χαρτί να πάω πάλι στη δουλειά να το διορθώσουν (αν το διορθώσουν) και μετά να ξαναπάω στο ΙΚΑ και να πληρωθώ τις 3 μέρες αλλά δεν αντέχω πάλι το πήγαινε έλα.. Δεν πειράζει... φαντάζομαι ότι θα μου τα αναπληρώσει ο ΟΑΕΔ όταν με το καλό φτάσω σε κείνο το σημείο.. Μου είπαν κιόλας ότι τα λεφτά θα μπουν στο λογαριασμό μου στις 15 Μαρτίου.. Για να δούμε λοιπόν..

Τώρα για αύριο μου μένουν οι αιματολογικές!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μόλις τώρα μπόρεσα να μπω διότι είχα κατέβει στην Αθήνα για κάτι δουλίτσες και πληρωμές λογαριασμών.. έβαλα και το φαγητό να γίνεται (γιουβετσάκι χοιρινό στην κατσαρόλα) και είπα να κάτσω να χαλαρώσω και να σας διαβάσω..

Αύριο έχουμε γιατρό και μετά φεύγω για Πάτρα.. Πάω να κάτσω λίγο με την αδερφή μου και τον ανηψούλη μου τους οποίους έχω να δω από τον Νοέμβρη.. Ούτως ή άλλως ο Δομνίνος δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ και έτσι ευκαιρία είναι να πάω για μερικές μέρες να ξεσκάσω.. Άλλωστε ποιος ξέρει μετά πότε με το καλό θα τους ξαναδώ..

Εννοείται ότι θα ενημερώσω αμέσως μόλις μπορέσω..

Φιλάκια πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

Καλό ταξίδι Δόμνα μου και καλά να περάσεις! Αχ, κι εγώ θα ήθελα να πάω να δω την αδελφή μου και την ανιψιά μου, αλλά ο άντρας μου δεν θέλει με τίποτα να πάμε, γιατί φοβάται μην πάθω τίποτα στο ταξίδι! Σιγά τώρα, αλλά τέσπα! Να δω πότε θα δω την μικρή!!!!

Είμαι πολύ ανόρεχτη από χθες το απόγευμα! Είχα και κάτι ζαλάδες χθες, μου πέρασαν ευτυχώς! Αλλά σήμερα δεν έχω καθόλου όρεξη για τίποτα! Μου λείπει και μία παρέα, ρε γμτ! Είχα συνηθίσει από την δουλεια με πολύ κόσμο να συναναστρέφομαι και έχω τώρα πολλούς μήνες με περιορισμένες επαφές! Η κολλητή μου είχε αρρωστήσει βαριά στα Χριστούγεννα και δεν θέλει ακόμη να συναντηθούμε, η ξαδέλφη μου περνάει βαρύ πένθος και όποτε συναντιόμαστε κάπως ψυχοπλακώνομαι και στενοχωριέμαι, η μαμά μου λέει συνέχεια τα ίδια! Μόνη συντροφιά μου ο άντρας μου που κι αυτός είναι όλη μέρα σπίτι! Τι να πεις όλη μέρα κάθε μέρα;;Αντε, να περάσουν οι μήνες να έρθει το μωράκι μου! Τότε δεν θα έχω χρόνο να πω βαριέμαι, σωστά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Margi μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Έχεις φάει τόση κλεισούρα όλο αυτό το διάστημα που είσαι έτοιμη να φας σίδερα.. Είναι για καλό όμως κοριτσάκι μου.. αυτό να σκέφτεσαι.. Εγώ ευτυχώς είχα ως διέξοδο τη δουλειά γιατί κι εγώ ομολογουμένως αν καθόμουν τόσους μήνες μέσα στο σπίτι θα είχα σαλτάρει!

Άλλες φίλες δεν υπάρχουν; η κουμπάρα σου; από το σχολείο; άλλες ξαδέρφες; Εγώ θα σου πρότεινα κάθε μέρα να παίρνεις τον άντρα σου και να πηγαίνετε βόλτα στη λίμνη.. είναι τόσο όμορφα τα Γιάννενα και έχει τόσα όμορφα μέρη για περίπατο..

Εγώ πάω στην Πάτρα διότι αφενός είναι μόλις 1.30 ώρα από την Αθήνα και αν ω μη γένοιτο συμβεί κάτι ο γαμπρός μου με φέρνει σούμπιτη απάνω αλλά και γιατί μου έχει λείψει πολύ η αδερφή μου και ο ανηψούλης μου.. Η αδερφή μου περνάει ζόρικα τώρα τελευταία και θέλει κάποιον με τον οποίο να μιλήσει για κάποια πράγματα και απλά ο ανηψούλης μου θέλει αγκαλίτσες!

Είμαι σίγουρη ότι με το που έρθουν τα μωρά μας Μάρτζι μου η λέξη "βαριέμαι" θα διαγραφεί αυτόματα από το λεξιλόγιό μας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

δομνα μου ερχεσε πατρα?να κανονισουμε να συναντηθουμε

Αδριανή μου σήμερα καταφτάνω Πάτρα και θα κάτσω μέχρι Σάββατο πρωί.. Εννοείται ότι κι εγώ το θέλω πολύ να συναντηθούμε.. Στείλε με πμ το τηλέφωνό σου να σε πάρω να κανονίσουμε..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα!

Πιστή στο πρωϊνό ραντεβού μας απ' ότι βλέπετε με τη φίλη μου την καούρα.. Λίγα είναι τα ψωμιά της όμως.. Σε λίγο καιρό θα με αποχαιρετήσει και θα μου κάνει παρέα ο μπέμπης..

Λοιπόν, τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων είναι πολύ καλά.. Σήμερα θα δω τον μπέμπη και ανυπομονώ να δω πόσο έχει μεγαλώσει.. Πλησιάζοντας στην τελική ευθεία έχω μια ανυπομονησία και αγωνία να είναι όλα καλά..

Εννοείται ότι μόλις μπορέσω θα ενημερώσω!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Δομνινα μου περιμενουμε νεα απο τον μπεμπη:):)

Μαρτζυ μου φυσικο ειναι να εχεις σκασει απο την κλεισουρα αλλα θα δεις θα φτιαξει ο καιρος παρε και τον συζυγο καντε βολτιτσα στην λιμνη, οπως ειπε και η Δομνινα, φαε και κανενα γλυκακι (μιας που εγω δεν μπορω)!!!! Δες καμια ταινια ή διαβασε κανενα βιβλίο!!! Χαζεψε παιδικα δωματια στο ιντερνετ να δεις πως θα το βαψεις:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Δόμνα μου, τα Γιάννενα είναι υπέροχα, αλλά βρέχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σήμερα το πρωί βγήκε ήλιος, λέω θα πάρω τον άντρα μου να πάμε βόλτα! Ε, δεν πρόλαβα να έρθω στο σαλόνι για να του προτείνω να ετοιμαστούμε και να φύγουμε, άρχισε μία καταιγίδα, μετά χαλάζι, μετά πάλι καταιγίδα και τώρα έχει μία ώρα που δεν σταμάτησε η παλιοβροχή! Και κρύο που έχει!!!

Η κουμπάρα μου δεν είναι Γιαννιώτισσα! Φίλες από το σχολείο δεν υπάρχουν, μιας κι έχουν φύγει όσες αγαπούσα κι ήμασταν κοντά! Από ξαδέλφες έχω δύο! Η μία είναι αυτή που σου είπα ( που περνάει δύσκολα η καημένούλα μου και βγαίνουμε πού και πού) και μία ακόμη που μένει στην πόλη και με επισκέπτεται συχνά!Πού θα πάει, θα φτιάξει ο παλιοκαιρος και θα αρχίσω το περπάτημα και τις βόλτες!

Δόμνα μου, έχεις υπέρηχο σήμερα; Για να δούμε λοιπόν πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρούλης σου!

Μάγδα τώρα πόσων εβδομάδων είσαι; Βάλε ένα τικεράκι ακόμη να δείχνει τις εβδομάδες! Βάλε ένα σας το δι΄κό μου με το ουράνιο τόξο! Θα εκπαλγείς με το πώς θα περιμένεις την αλλαγή του για να βλέπεις την εξέλιξη του μωρού!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα κι από μένα και πάλι!

Σας γράφω από την Πάτρα στην οποία με το που ήρθα άλλαξε ο καιρός άρδην και από μια υπέροχη ηλιόλουστη μέρα αυτή τη στιγμή ρίχνει χαλάζι! Σας γράφω και δίπλα μου στο ριλάξ κοιμάται ο πανέμορφος ανηψούλης μου.. Χαχανούλης, γελαστούλης, καλόβολος όσο δεν παίρνει..

Τα νέα τα δικά μας είναι πολύ καλά. Πήγαμε στο γιατρό μας σήμερα.. Ο μικρός τσίμπησε άλλα 200 γραμμάρια και φτάσαμε τα 2.100.. Καταφέραμε και μεις σήμερα και είδαμε φατσούλα αν και όχι πεντακάθαρα μιας και είχε τα χέρια του μπουνίτσες σχεδόν στα μάτια του αλλά μια ματιά τη ρίξαμε.. Έχει τρομερά χειλάκια και νομίζω ότι μοιάζει στον άντρα μου... ο οποίος και κατουρήθηκε! Μεγαλώνουμε μια χαρά, εξακολουθούμε να μην έχουμε περιτύλιξη, το βάρος της μαμάς σταθερό και ο γιατρός κατευχαριστημένος..

Επόμενο ραντεβού με το γιατρό μας στις 12 Μαρτίου!

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κι από μένα και πάλι!

Σας γράφω από την Πάτρα στην οποία με το που ήρθα άλλαξε ο καιρός άρδην και από μια υπέροχη ηλιόλουστη μέρα αυτή τη στιγμή ρίχνει χαλάζι! Σας γράφω και δίπλα μου στο ριλάξ κοιμάται ο πανέμορφος ανηψούλης μου.. Χαχανούλης, γελαστούλης, καλόβολος όσο δεν παίρνει..

Τα νέα τα δικά μας είναι πολύ καλά. Πήγαμε στο γιατρό μας σήμερα.. Ο μικρός τσίμπησε άλλα 200 γραμμάρια και φτάσαμε τα 2.100.. Καταφέραμε και μεις σήμερα και είδαμε φατσούλα αν και όχι πεντακάθαρα μιας και είχε τα χέρια του μπουνίτσες σχεδόν στα μάτια του αλλά μια ματιά τη ρίξαμε.. Έχει τρομερά χειλάκια και νομίζω ότι μοιάζει στον άντρα μου... ο οποίος και κατουρήθηκε! Μεγαλώνουμε μια χαρά, εξακολουθούμε να μην έχουμε περιτύλιξη, το βάρος της μαμάς σταθερό και ο γιατρός κατευχαριστημένος..

Επόμενο ραντεβού με το γιατρό μας στις 12 Μαρτίου!

Σας φιλώ όλες γλυκά!

μια χαρα τα νεα σου δομνινα.ωστε εισαι πατρα ε;ποτε θα βρεθουμε;

οντως ειδες αλλαγη του καιρου;κ ελεγα να απλωσω ρουχα.θα τα εψαχνα μετα στο ποταμι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...