Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσια σας διαβασα:):)

Δομνινα μου συγχαρητηρια κοπέλα μου!!! αντε ετοιμασε το δωματιο του μικρού:):)

Μαρτζυ μου να πας στον γιατρο εαν δεν υποχωρηση σιγουρα θα υπαρχει αλοιφη για εγκυμοσυνες!!!

Τζενη μου σε μια βδομαδα νομιζω θα κανει την εμφανιση της η μπέμπα:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκανα την αυχενικη μπορω να πω οτι αγχωθηκα λιγάκι!!! το μωρακι ειναι καλα ειδαμε ρηνικο οστο χερακια δακτυλάκια στομαχακι κ.α φυσιολογικη καρδια και αγγεια αλλα το αυχενικο υγρο ηταν αυξημενο, αλλα μαζι με το pap A τα αποτελεσματα βγηκαν καλα δηλαδη 1:3236 για τρισωμια 21- 1:16654 για τρισωμια 18 και 1:32973 για τρισωμια 13!!! μου ειπαν δεν χρειαζετε να κανω αμνιοπαρακεντηση γιατι θεωρει οτι το υγρο απλα ετυχε να ειναι αυξημενο δεν ειχε και καλη θεση το μωρο, θα με ξαναδει στην β επιπεδου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ολα καλά, Μαγδούλα! Για φύλο έκανε καμία πρόβλεψη ο γιατρός ή δεν θέλετε να το μάθετε;

Τζένι, πλησιάζει η ώρα και για αυτό αγχώθηκες! Εγώ τα ίδια με τη Δόμνα. Δεν έχω αγχωθεί ακόμη για το θέμα!Την επόμενη φορά που θα πάω στο γιατρό θέλω να συζητήσουμε λίγο το τι θα κάνουμε, φυσιολογικό ή καισαρική! Εχω μυωπία 3,5 και ξέρω πως σε τε΄τοιες περιπτώσεις λένε καλυτερα καισαρική! Θα δούμε!

Το στήθος, ναι! ιδρώνει....Θα το παρακολουθήσω λίγο ακόμη κι αν δεν δω βελ΄τιωση θα πάω στο γιατρό! Ουφ, βαρέθηκα τους δερματολόγους!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερα ολη μερα,στο ομορφο παρεακι.Χαιρομαι να διαβαζω οτι ολα βαινουν καλως και τα μπεμπε σας μεγαλωνουν μια χαρα.

Τζενη μου εσυ μπηκες πια στην τελικη ευθεια,να μη σε αγχωνει καθολου ο τοκετος κοπελα μου,η φυση εχει προνοησει και ξερει πολυ καλα τη δουλεια της.Με το καλο και πιστεψε με δεν παιζει ρολο αν ο πονος θα ειναι ενας ή περισσοτεροι,γιατι το ξεχνας μολις παρεις το παιδακι σου στην αγκαλια σου.

Μαρτζι μου καλοριζικα τα πρωτα πραγματακια του μωρου σας,ευχομαι να κανει τις πιο τελεις βολτες του με αυτα,και να γνωρισει ολο τον κοσμο.

Δομνινα μου τελικα αν ο γιατρος ειναι "ανθρωπος",τοτε ολα γινονται πιο ευκολα.Πως νιωθεις αληθεια τωρα που δεν εισαι στη δουλεια και θα αρχισεις τις ετοιμασιες για την αφιξη του μπεμπε;

Μαγδα μου,μια χαρα μου φαινονται τα αποτελεσματα σου,να κανεις οτι σου προτεινει ο γιατρος σου.

Κοριτσια πραγματικα δεν υπαρχει λογος να σκεφτεστε την ωρα του τοκετου,δεν παιζει ρολο αν η γεννησετε φυσιολογικα ή με καισαρικη,με επισκληριδιο ή χωρις....αυτο που μετραει ειναι να ειστε καλα κι εσεις και το μωρο σας.Ειναι μια στιγμη που θα σας μεινει αξεχαστη,ουτως ή αλλως!!

Εγω γεννησα την κορη μου φισιολογικα,με προκληση και χωρις επισκληριδιο,η μικρη ηταν 52 ποντοι υψος και ζυγιζε 4,050....αν με ρωτουσατε ομως τωρα θα σας ελεγα πως το μονο που θυμαμαι ειναι να την εχω μεσα στην αγκαλια μου και τιποτα αλλο..........ζηστε τη στιγμη,γιατι θα ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!!!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανου, έχεις δίκιο! Το θέμα είναι να είναι καλά τα μωράκια μας! Οπως και να τα γεννήσουμε, τελικά αυτό που θα μείνει θα είναι η χαρά μας όταν το παρουμε αγκαλιά και δούμε πως είναι καλά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μια καλημέρα κι από μένα.. την άγρυπνη μάνα..

Βρε κορίτσια έχει αλλάξει εντελώς το ωράριο του ύπνου μου.. Το βράδυ κοιμάμαι ελάχιστα.. συνήθως ξυπνάω κατά τις 4 ή 5 το πρωί παρέα με τον Δομνίνο.. Δεν το κάνει επίτηδες ο καημένος.. απλά κοιμάμαι πολύ ελαφριά και ξυπνάω με το ξυπνητήρι που βάζει για να πάει στη δουλειά, σηκώνομαι, του ετοιμάζω καφέ, τοστάκια για να πάρει μαζί του και εννοείται ότι μετά δεν με πιάνει ύπνος.. Έτσι αράζω στο κομπιούτερ, βλέπω αγαπημένες σειρές και κατά τις 7.30 με 8 ξαπλώνω στον καναπέ όπου ξανακοιμάμαι.. Σήμερα ξύπνησα 11.30! Έλεος..

Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι σε άδεια εγκυμοσύνης... Σήμερα δεν έκανα τίποτε.. Είμαι στο σπίτι όλη μέρα και τώρα έχει έρθει η κοπέλα που με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.. Αυτό δεν πρόκειται να το κόψω, ο κόσμος να χαλάσει..

Αύριο θα πάω από τη δουλειά να μου σφραγίσουν το χαρτί του ΙΚΑ και επ' ευκαιρίας θα κάνω και μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.. Σήμερα με τις διαδηλώσεις δεν ήταν να πάω πουθενά διότι είχαν κλείσει και τους κεντρικούς σταθμούς του ΜΕΤΡΟ και δεν βόλευε με τίποτε..

Το καλό είναι ότι σιγά σιγά περνάνε οι μέρες..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Domna μου, δεν πειράζει! Απόλαυσε το όπως σου βγαίνει! Ξυπνάς πρωι; Δεν πειράζει! Κοιμάσαι μετά στον καναπέ ως τις 12; Πάλι δεν πειράζει! Αυτό σου λέει το σώμα σου να κάνεις, αυτό κάνεις! Μην έχεις ενοχές!

Εριξα χθες μια ματιά σε κούνιες και στρώματα! Εσυ Δόμνα έχεις κούνια; Για στρώμα τι σκέφτεσαι να κάνεις; Θα αγοράσεις με συγκερκιμένο υλικό ( λάτεξ, κοκοφοίνικα) ή ήδη έχεις κάποιο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα νομιζω Δομνινα μου οτι οπου να ναι θα ξυπνησεις!!! Εγω θα παω να προσπαθησω να ξανακοιμηθω!!!!!

Μαρτζυ μου μαλλον κοριτσακι εχουμε:):):) Μια φιλη μου πηρε με κοκοφοινικα λατεξ 50?!!!!

Εγω εχθες μαλλον επειδη λιγο στεναχωρηθηκα με τα αποτελεσματα λιποθημησα 2 φορες ο γιατρος με μαλωσε γιατι δεν συντρεχει λογος ανησυχιας για το μωρακι και τα ποσοστα ειναι καλά!!!! προσπαθω να ηρεμησω για να μην ανυσηχω το ψαρακι μου αφου 2 γιατροι μου ειπαν οτι όλα ειναι καλά, αλλα ειμαι πολύ στραβωξυλο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Domna μου, δεν πειράζει! Απόλαυσε το όπως σου βγαίνει! Ξυπνάς πρωι; Δεν πειράζει! Κοιμάσαι μετά στον καναπέ ως τις 12; Πάλι δεν πειράζει! Αυτό σου λέει το σώμα σου να κάνεις, αυτό κάνεις! Μην έχεις ενοχές!

Εριξα χθες μια ματιά σε κούνιες και στρώματα! Εσυ Δόμνα έχεις κούνια; Για στρώμα τι σκέφτεσαι να κάνεις; Θα αγοράσεις με συγκερκιμένο υλικό ( λάτεξ, κοκοφοίνικα) ή ήδη έχεις κάποιο;

Για του λόγου το αληθές σήμερα ξύπνησα στις 4.30! Καλημέρα λοιπόν..

Μάρτζι μου αυτό ακριβώς κάνω.. Ακούω το σώμα μου και δεν καταπιέζομαι στις ώρες του ύπνου.. Αλλά βλέπεις είχα συνηθίσει να πηγαίνω στη δουλειά και τώρα που πλέον έχω σταματήσει δεν κουράζομαι τόσο όσο πριν με αποτέλεσμα οι ώρες ύπνου που χρειάζομαι να είναι πολύ λιγότερες..

Εγώ έχω κούνια.. Μου έδωσε ο κουμπάρος μου μια από τις δυο που είχανε για τα δίδυμα.. Κι επειδή είναι γενικότερα ψείρας ως άνθρωπος είμαι σίγουρη πως έχει κάνει την καλύτερη επιλογή και για την κούνια αλλά και για το στρώμα..

Πολύ οικονομικές κούνιες έχει το ΙΚΕΑ.. και νομίζω και στρώματα.. Αλήθεια έχω την εντύπωση πως έχετε ΙΚΕΑ στα Γιάννενα Μάρτζι μου.. Ισχύει ή κάνω λάθος;

Εγώ αυτά που πρέπει να πάρω σίγουρα είναι πανάκια αγκαλιάς, σελτεδάκια, 2 σετ σεντονάκια, πανάκια για τις γουλίτσες και τον πωπό του, πετσετούλες, τα καλλυντικά του, μπιμπερό, θερμόμετρο, πιπίλες, χτενάκι, ψαλιδάκι αλλά τα αφήνω για αργότερα, για μόλις πληρωθώ..

L2qIp2.png

Καλημερα νομιζω Δομνινα μου οτι οπου να ναι θα ξυπνησεις!!! Εγω θα παω να προσπαθησω να ξανακοιμηθω!!!!!

Μαρτζυ μου μαλλον κοριτσακι εχουμε:):):) Μια φιλη μου πηρε με κοκοφοινικα λατεξ 50?!!!!

Εγω εχθες μαλλον επειδη λιγο στεναχωρηθηκα με τα αποτελεσματα λιποθημησα 2 φορες ο γιατρος με μαλωσε γιατι δεν συντρεχει λογος ανησυχιας για το μωρακι και τα ποσοστα ειναι καλά!!!! προσπαθω να ηρεμησω για να μην ανυσηχω το ψαρακι μου αφου 2 γιατροι μου ειπαν οτι όλα ειναι καλά, αλλα ειμαι πολύ στραβωξυλο!!!!

Μάγδα μου όντως κατά τις 4.30 ξύπνησα.. Ελπίζω εσύ να κοιμάσαι τώρα και να μην ξαγρυπνάς μαζί μου:tongue:

Εκτός από τον γιατρό θα σε μαλώσω κι εγώ.. Δεν κάνει να στενοχωριέσαι και να συγχίζεις το μωράκι σου... Αφού είπαν οι γιατροί ότι όλα είναι καλά έτσι θα είναι, να είσαι σίγουρη!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Magda, γιατί αγχώθηκες! Αφού οι μετρήσεις βγήκαν πολυ καλές! Αν σου παραθέσω τις δικές μου και δεις τη διαφορά, θα πάθεις πλάκα! Αφού εγώ όταν είδα τις δικές σου, ψιλοαγχώθηκα με τις δικές μου να φανταστείς και μου φάνηκαν πολύ υψηλα τα δικά μου αποτελέσματα σε σχέση με τα δικά σου!

Σύνελθε! Ολα πάνε καλά! Απόλαυσε το και μην κάνεις κακές σκέψεις!

Δομνα, εγώ δυστυχώς κάθε φορά που πληρώνομαι δεν μου περισσσεύει τίποτα! Ολα τα δίνω για λογαριασμούς! Κι αυτός ο μήνας που θα μου ήταν λίγο ελαφρύτερος ,λόγω του ότι τελειώσαμε επιτέλους με την εφορία, κι ελεγα κι εγώ, η καημένη πως θα βάλω κάτι στην άκρη για τα πρώτα ψώνια της μικρής, βγήκαν άλλα έξοδα και ανατράπηκαν τα όνειρά μου! Να δω πότε θα εξοικονομήσω κανα φραγκάκι παραπάνω! Μαλλον ποτέ! οσο δεν δουλεύει ο άντρας μου, είμαστε άστα να πάμε!

Μαγδα, μόνο 50 ευρώ το στρωματάκι; Ρε κορίτσια, εδώ δεν έχω βρει πουθένά κάτω από 100 ευρώ! Σκέτος κοκοφοινικας έχει 108 και λατεξ πάνω από 120!

Δομνα έχουμε ΙΚΕΑ! Θα ρίξω κι εκεί μια ματιά! Απλά το στρώμα ήθελα να το προσέξω γιατί είναι σημαντικό τι υλικό θα έχει! Αν όμως είναι καλά του ικεα θα πάρω από εκεί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαγδούλα, έχω την εντύπωση πως έχεις στρώμα για παρκοκρέβατο κι όχι για κούνια.Εψαξα εκεί που μου είπες και για κούνια είναι πάνω από 100 ευρώ! Τέσπα! Θα κατάλήξουμε μάλλον σε κούνια από τα ικέα και για στρώμα βλέπουμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα!!!

Μαρτζυ μου μιλαω για στρωμα απο κρεβατακι!!! Η φιλη μου αγορασε απο εκει τα πάντα και της το αφησε 50 ή 60 ευρω θα την παρω τηλ να ρωτησω και θα σου πω αλλα σιγουρα ειναι λατεξ απο κοκοφοινικα μου ειχε κανει εντυπωση:):) Δεν εχει πολύ καιρο που το πηρε κανενα 6μηνο. Αλλα ξερω οτι ο Ναρλης κανει πολλες προσφορες οταν αγοραζεις πολλα πραγματα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια..

Πρωϊνή πρωϊνή σήμερα παρέα με τις φιλενάδες μου τις καούρες.. ευτυχώς είναι ελαφριάς μορφής αλλά ενοχλητικές.. Τι πράγμα κι αυτό.. Κάθε βράδυ, σχεδόν την ίδια ώρα.. γύρω στις 3 με 3.30 κάνουν την εμφάνισή τους.. Τι άλλο μπορώ να κάνω εκτός από υπομονή;

Σήμερα το πρόγραμμα έχει τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και ούρων και μετά μια βολτίτσα μέχρι το Τμήμα Παροχών του ΙΚΑ της περιοχής μου για να καταθέσω τα χαρτιά για το επίδομα κύησης.. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ ιδιαιτέρως... Έφτασα μέχρι αυτό το σημείο.. Δεν το πιστεύω..

Ο άντρας μου ο καημένος ξύπνησε κι αυτός με καούρες σήμερα και μου κάνει συμπαράσταση.. Τον λυπάμαι διότι τον ταλαιπωρεί αρκετά συχνά το στομάχι του και όταν είναι έτσι μετά όλη μέρα είναι χάλια..

Θα σας πω νεότερα όταν με το καλό γυρίσω!

Μάρτζι μου τα στρώματα από το ΙΚΕΑ είναι κι αυτά πολύ καλά.. Τελευταία έχουν και ειδικό τμήμα όπου μπορείς να βρεις τα πάντα.. Κι εγώ αν δεν μου είχαν δώσει κούνια από το ΙΚΕΑ θα αγόραζα..

Μαγδούλα χαίρομαι που ηρέμησες!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Magda μου, μπορεί να κάνει προσφορές αν παρεις πολλά πράγματα! Πάντως εγώ που μπηκα στην ιστοσελίδα του δεν βρήκα κανένα στρωματάκι με 50 ευρώ παρα μόνο για παρκοκρεβατο!

Ρε Δόμνα, τι ώρες κυκλοφορείς, ρε κορίτσι! Αν σου πω ότι ξύπνησα για τουαλέτα γύρω στις 5 και σε σκέφτηκα, θα το πιστέψεις; Λέω, η Δόμνα και η Μαγδα θα έχουν ξυπνήσει από ώρα και θα μιλάνε!!!

Θα πάμε ικέα και θα τα δούμε Δόμνα μου! Τι να κάνουμε; Αφού δεν τα βγάζουμε με τίποτα πέρα! Ολο λογαριασμούς πληρώνουμε κι εμείς ζούμε με ψίχουλα! Ελεος πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...