Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δόμνα μου, πότε σταματάς από τη δουλειά; Οπου να' ναι από ότι θυμάμαι, σωστά;

Για πες μου, καροτσάκι αγόρασες ή έχεις κάποιον να σου δώσει; Εμείς έχουμε μπει στη διαδικασία να το ψάχνουμε σιγά σιγά κι έχουμε καταλήξει σε ένα peg perego uno! Ελπίζω να είναι σωστή η επιλογή μας!

Οσο για τον άντρα μου, του έχω μιλήσει για όλες σας και σας ξέρει! Και για την Μαγδα του μίλησα και για την Μανου! Απλά για σένα δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον επειδή ξέρει πως συναντηθήκαμε κιόλας και πως σε συμπάθησα και πολυ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!

Δομνινα μου πλησιαζει ο καιρος!!!!:):):)

Μαρτζυ μου εσυ ποτε με το καλο??? Το Μαι που λεει το τικερακι????

Μια φιλη μου εχει peg perego και ειναι ευχαριστημενη και μια αλλη εχει της Chicco και επισης ειναι ευχαριστημενη αρα οποιο ειναι πιο οικονομικο:):)

Κοριτσια να ρωτησω οταν ασθανομαστε τσιμπιματακια απο κατω(στο αδοιο) που και που ειναι ανυσηχητικο??? Την Τριτη που θα παω για αυχενικη θα ρωτησω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Δόμνα μου, πότε σταματάς από τη δουλειά; Οπου να' ναι από ότι θυμάμαι, σωστά;

Για πες μου, καροτσάκι αγόρασες ή έχεις κάποιον να σου δώσει; Εμείς έχουμε μπει στη διαδικασία να το ψάχνουμε σιγά σιγά κι έχουμε καταλήξει σε ένα peg perego uno! Ελπίζω να είναι σωστή η επιλογή μας!

Οσο για τον άντρα μου, του έχω μιλήσει για όλες σας και σας ξέρει! Και για την Μαγδα του μίλησα και για την Μανου! Απλά για σένα δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον επειδή ξέρει πως συναντηθήκαμε κιόλας και πως σε συμπάθησα και πολυ!

Μάρτζι μου από τη δουλειά σταματάω την Παρασκευή που μας έρχεται, στις 15 του μήνα και το περιμένω πως και τι..

Καροτσάκι δεν αγόρασα μιας και μου έδωσε ο αδερφός μου το καρότσι που είχαν και οι δυο ανηψιές μου.. Είναι σε σκούρο βυσσινί χρώμα με μαύρο και τότε το είχε πληρώσει η μητέρα μου κοντά 400 Ευρώ. Έδωσα όλα τα μέρη που πλένονται στο καθαριστήριο και ο άντρας μου έπλυνε πολύ καλά το υπόλοιπο και έγινε σαν καινούργιο.. Και για τα Peg Perego έχω ακούσει καλά λόγια αλλά και για τα McLaren.. εγώ θα διάλεγα όποιο είναι πιο οικονομικό και εξυπηρετεί περισσότερο!

Από τα συμπράγκαλα που θέλει ένα μωρό τα έχω σχεδόν όλα.. βέβαια στο σπίτι τίποτε δεν έχει μπει ακόμη γιατί είμαι προληπτική, παρά μόνο η κούνια που είναι στην αποθήκη συσκευασμένη και το καρεκλάκι αυτοκινήτου που μου έφερε ο αδερφός μου (ευτυχώς αυτό είναι μπλε) και κάποια ρουχαλάκια και σεντονάκια.. Το μεγάλο ντου θα το κάνω σε 2 βδομάδες περίπου όπου θα ασχοληθώ πιο εντατικά με την γκαρνταρόμπα του:tongue:

L2qIp2.png

Καλημερα!!!

Δομνινα μου πλησιαζει ο καιρος!!!!:):):)

Μαρτζυ μου εσυ ποτε με το καλο??? Το Μαι που λεει το τικερακι????

Μια φιλη μου εχει peg perego και ειναι ευχαριστημενη και μια αλλη εχει της Chicco και επισης ειναι ευχαριστημενη αρα οποιο ειναι πιο οικονομικο:):)

Κοριτσια να ρωτησω οταν ασθανομαστε τσιμπιματακια απο κατω(στο αδοιο) που και που ειναι ανυσηχητικο??? Την Τριτη που θα παω για αυχενικη θα ρωτησω!!!!

Μαγδούλα σου απάντησα και αλλού για τα τσιμπηματάκια.. Είναι απολύτως φυσιολογικό και σύμφωνα με τα λεγόμενα του γυναικολόγου μου δείχνουν ότι η εγκυμοσύνη εξελίσσεται φυσιολογικά! Οπότε μη φοβού!

L2qIp2.png

Domna, εχω βάλει μέχρι τώρα στο σπίτι μου 6 εσωρουχάκια κι ένα φορμάκι!!!! Δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό, αν κι είμαι κι εγώ προληπτική!!!! Τλωρα με το καρότσι, έλεγα να μην το πάρουμε ακόμη, αλλά η προσφορά ισχύει μέχρι τέλη Φλεβάρη, οπότε είναι κρίμα να δώσουμε για το ίδιο καρότσι 100 ευρώ παραπάνω!

Μάγδα κι εγώ είχα πολλά τσιμπηματάκια κι ακόμη έχω πού και πού!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

κοριτσακια μουκαλα τιομορφα νεακια που διαβαζω:D:D

ειμαι χαρουμενη πολι για σασ που τελικα πραγματοποιουντε οι ευχεσ σασ κ μαλιστα ολων μαζι! χιχι

δομνακι κρατα γερα πιστευω οτι η διαθεση πεζει μεγαλο ρολο στισ μετρησεισ ολεσ γι αυτο χαμογελαααα:tongue::tongue:

μαγδουλα τα τσιμπιματακια ειναι τα καλυτερα:tongue: σου λενε οτι ολα πανε καλα ιδικα αν ειναι απο κατω κ οχι απ την κοιλια;) .....να μη συκωνεισ τιποτα τωρα ιδικα εσυ που εισαουν κ κρεβατομενη.....μην διακυνδινευεισ ουτε πιατο να πληνεισ ιδικα μεχρι να κλεισεισ 15 βδομαδεσ κ φυσικα οχι σεχ:tongue:

εμεισ ειχαμε γριπουλα ,τα μεγαλα το ξεπερασαν σε 2 μερεσ ενο ο ιασονακοσ εκανε πυρετουσ κ μηξα -βηχα...κολλησα κ εγω κ τωρα ειμαι με μπουκομα ασχημο!! ειναι κ χαλια κ ο καιροσ! αληυεια μαργκι που κοντα μου βρησκεσε τωρα γιατι ολο χανω επισοδεια:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τι μου κάνετε; Ελπίζω όλα να βαίνουν καλώς..

Εμείς εδώ είμαστε μια χαρούλα.. Κοιμηθήκαμε μια χαρά χθες, σχεδόν έκλεισα 8ωρο και έτσι σήμερα είμαι ξεκούραστη. Ο μπέμπης έχει άγριες διαθέσεις μιας και είναι υπερκινητικός αλλά αυτό με γεμίζει χαρά και ελπίδα!

Αύριο τελευταία μέρα στη δουλειά και μετά θα τους ξαναδώ σε 9 μήνες! Γιούπι!

Θένα μου περαστικά σας γρήγορα.. Αυτές οι ιώσεις είναι ότι χειρότερο για τα παιδάκια!

Φιλιά πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

Καλημερα στις ομορφες εγκυουλες της παρεας.Το ποσο χαιρομαι και συγκινουμαι με τα νεα σας,δυστυχως δεν εχω λογια να σας το περιγραψω...

Μπορει να αργησατε και να περασατε απο συμπληγαδες πετρες,αλλα τωρα βιωνετε το θαυμα της ζωης και μαλιστα ολες μαζι!!!!

Δομνινα μου τελευταια μερα σημερα στη δουλεια,και μετα ξεκουραση και προετοιμασια για τη μεγαλη στιγμη που θα συναντησεις το μικρο σου πριγκηπα,με το καλο κοριτσακι μου!

Μαγδα μου τα πονακια,οπως σου ειπαν και τα κοριτσια ειναι φυσιολογικα και σημαδι οτι ολα πανε πριμα,να προσεχεις τον εαυτο σου κοριτσακι.

Μαρτζι μου,ειναι απιστευτο και σε καταλαβαινω απολυτα,οταν μιλας για μας στο συζυγο σου,γιατι κι εγω εχω μοιραστει μαζι του,την αγωνια μου,τη θλιψη αλλα και τη χαρα που περασα μαζι σας,ολο αυτο το διαστημα.Ειναι πραγματικα απιστευτο και συναμα μαγικο να βιωνουν τετοιου ειδους συναισθηματα,ανθρωποι που δε βρεθηκαν ποτε κι ισως να μην γνωριστουν απο κοντα,ουτε στο μελλον.

Θενα μου περαστικουλια,αντε πουλακι μου,να καλοκαιριασει να γλιτωσετε απο τις ιωσεις.

Εμεις κοριτσια ειμαστε μια χαρα,η μικρη μου γυρισε ενθουσιασμενη απο την Αθηνα,κι ειπαμε με τον αντρα μου,οτι με την πρωτη ευκαιρια θα παμε την αλλη φορα οικογενειακως.Τα περασαν σουπερ,ειδαν ενα σωρο πραγματα,επισκεφθηκαν ενα σωρο μερη και νομιζω οτι τελικα αυτο το ταξιδι,εκανε και τη μικρη μου πιο υπευθυνη,αλλα και ηρθαν πολυ κοντα,μπαμπας και κορη.Κι εγω που εμεινα πισω τα περασα καλα,βρεθηκα με φιλες,βγηκα για ψωνια και γενικα ασχοληθηκα λιγο με τον εαυτο μου.Δε σας κρυβω βεβαια πως υπηρξαν στιγμες που μελαγχολησα που εχανα στιγμες με το κοριτσακι μου,αλλα δεν πειραζει,ειμαι σιγουρη οτι θα ερθουν κι αλλες.....

Φιλια σε ολες,να εχετε μια ομορφη μερα!:-P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα!

Μανού μου, χαίρομαι που πέρασες κι εσύ όμορφα τις μέρες που έλειπαν η κόρη και ο άντρας σου! Πώς μου αρέσει να σε ακούω να μιλάς για το κοριτσάκι σου!!!

Κορίτσια, χθες μπήκαν στο σπίτι μας ένα καροτσάκι κι ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου! Τα κοίταζα, τα κοίταζα και δεν πίστευα πως αυτά τα πραγματάκια προορίζονται για το δικό μας μωρό! Τα πήραμε λίγο νωρίς βέβαια, θα προτιμούσα αργότερα, αλλά είπαμε να τα πάρουμε μιας και τα βρήκαμε σε πολύ καλή προσφορά και με την αγορά τους "κερδίσαμε" 145 ευρώ σε έκπτωση!

Με το που θα μπω στον 8ο θα πάρουμε και την κούνια της μικρούλας μου! Αχ, κορίτσια μου, να μας πάνε όλα καλά!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Εδώ κι εμείς ύστερα από ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ! Σήμερα μπαίνω στην 33η βδομάδα και τη Δευτέρα έχω το doppler! Ελπίζω να βγει τέλειο και σε συνδυασμό με τις μετρήσεις του ζαχάρου που τείνουν πάλι στις κανονικές (σήμερα το πρωϊνό ζάχαρο ήταν 89)! να συνεχίσουμε αισιόδοξοι μέχρι το τέλος του υπέροχου ταξιδιού της εγκυμοσύνης..

Και ναι, σήμερα τελευταία μέρα στη δουλειά αλλά υπάρχει ήδη γκρίνια... αλλά αυτό δεν με αγγίζει πλέον..

Μανού μου το ταξίδι στην Αθήνα ήταν όντως μια πολύ καλή ευκαιρία να δεθούν λίγο περισσότερο μπαμπάς και κόρη.. Και ειδικά σε αυτή την ηλικία που η κόρη σου είναι αρκετά μεγάλη για να καταλαβαίνει ορισμένα πράγματα.. Σίγουρα θα είναι πολύ όμορφες αυτές οι αναμνήσεις που θα έχει αργότερα με τον πατέρα της.. Εγώ έχασα τον δικό μου 19 χρονών και ευτυχώς είχαμε προλάβει να κάνουμε μαζί κάποια πράγματα τα οποία εγώ τα φυλάω σαν θησαυρό στη θύμησή μου...

Όμως κι εσύ χρειαζόσουν λίγο χρόνο αποκλειστικά για τον εαυτό σου και είμαι τόσο χαρούμενη που τα κατάφερες!

Είναι αλήθεια αυτό που λες.. Μόνο την Μάρτζι έχω γνωρίσει από κοντά και αυτό για πολύ λίγο αλλά αισθάνομαι για όλες σας ένα δέσιμο και μια αγάπη που είναι ανεξήγητα..

Μάρτζι μου κι εγώ μπαίνω στο δωμάτιο το παιδικό, κοιτάω τη σιφινιέρα και τα λίγα πραγματάκια που μας έχουν δώσει και ακόμη δεν το πιστεύω.. Κι εμένα σαν ψέμματα μου φαίνεται που σε λίγο καιρό ένα ανθρωπάκι θα μπει στη ζωή μας και θα φέρει τα πάνω κάτω.. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους και επιτέλους θα γελάσουμε κι εμείς από την απόλυτη ευτυχία που θα ζούμε!

Προς το παρόν σας φιλώ!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Το ξέρω ότι είμαι ασυγχώρητη που δεν μπήκα χθες να σας ενημερώσω αλλά από το πρωί στις 8 μέχρι το μεσημέρι στις 3.30 ήμουν εκτός σπιτιού.. Μετά μέχρι να φάω, να πάρω τα φάρμακά μου, να πάρω τη μέτρηση του ζαχάρου, να κοιμηθώ μισή ωρίτσα πέρασε η ώρα και δεν ήθελα με τίποτε να σηκωθώ από τον καναπέ.. Ελπίζω τα καλά νέα που έχω να μοιραστώ μαζί σας να σας αποζημιώσουν και να με συγχωρήσετε για την παράλειψη..

Λοιπόν.. το doppler μας βγήκε τέλειο.. Όλα καλά.. Ο μπέμπης έφτασε κοντά το δίκιλο, εξακολουθεί να είναι με το κεφάλι προς τα κάτω και με τη σωστή θέση και τα πόδια του είναι κάτω ακριβώς από το αριστερό μου στήθος.. γι' αυτό έχει τσιτώσει τόσο η κοιλιά μου προς τα πάνω.. Έχασα άλλο 1 κιλό, ο μπέμπης τρέφεται κανονικότατα και οι αρτηρίες είναι πεντακάθαρες, τα αμνιακά υγρά τέλεια, μόνο ο πλακούντας έφτασε Grade II αλλά αυτό δεν μας ανησυχεί.. Το πολύ πολύ να γεννήσω μόλις μπω στο μήνα μου.. Ακόμη καλύτερα, θα τον έχω πιο σύντομα στην αγκαλιά μου..

Οι μετρήσεις του ζαχάρου κατά έναν περίεργο τρόπο έχουν επανέλθει στα κανονικά πλαίσια οπότε φαίνεται να γλυτώνω προς το παρόν τις ινσουλίνες και επόμενο ραντεβού με τον γιατρό μας την ερχόμενη Τρίτη στις 26/2!

Γιούπι!

Μου φαίνεται ότι πρέπει να αρχίσω να συγκεντρώνω τα πραγματάκια μας μη τυχόν αποφασίσει ο μπέμπης και μας κάνει καμιά ευχάριστη έκπληξη νωρίτερα!

Τι έγινε βρε κορίτσια; γιατί τέτοια αποχή;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Μπράβο Δόμνα μου. Πολύ ωραία τα νέα σας! Μάζευε σιγά σιγά τα πραγματάκια του μπέμπη (αλήθεια αποφασίσατε πώς θα τον βγάλετε;).

Εμείς ήσυχα! Άπλά έχω βγάλει κάτω απο το αριστερό στήθος μία απίστευτη κοκκινίλα (σαν έκζεμα είναι) που δεν λέει να υποχωρήσει! Βάζω bepanthol, με ανακουφίζει λίγο, αλλά δεν φεύγει το άτιμο! Αποφεύγω ( μάλλον κακώς) να πάω ακόμη σε δερματολόγο γιατί θα με φορτώσει πάλι με αλοιφές κορτιζονούχες και δεν θέλω! Φοβάμαι και ήδη έχω μετανιώσει που βάζω κατά καιρούς αλοφή εκεί κάτω για εκείνον τον ερεθισμό που βγάζω!

Η Μαγδα πότε θα έκανε την αυχενική της! Κανένα νέο; Μάγδαααα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Το ξέρω ότι είμαι ασυγχώρητη που δεν μπήκα χθες να σας ενημερώσω αλλά από το πρωί στις 8 μέχρι το μεσημέρι στις 3.30 ήμουν εκτός σπιτιού.. Μετά μέχρι να φάω, να πάρω τα φάρμακά μου, να πάρω τη μέτρηση του ζαχάρου, να κοιμηθώ μισή ωρίτσα πέρασε η ώρα και δεν ήθελα με τίποτε να σηκωθώ από τον καναπέ.. Ελπίζω τα καλά νέα που έχω να μοιραστώ μαζί σας να σας αποζημιώσουν και να με συγχωρήσετε για την παράλειψη..

Λοιπόν.. το doppler μας βγήκε τέλειο.. Όλα καλά.. Ο μπέμπης έφτασε κοντά το δίκιλο, εξακολουθεί να είναι με το κεφάλι προς τα κάτω και με τη σωστή θέση και τα πόδια του είναι κάτω ακριβώς από το αριστερό μου στήθος.. γι' αυτό έχει τσιτώσει τόσο η κοιλιά μου προς τα πάνω.. Έχασα άλλο 1 κιλό, ο μπέμπης τρέφεται κανονικότατα και οι αρτηρίες είναι πεντακάθαρες, τα αμνιακά υγρά τέλεια, μόνο ο πλακούντας έφτασε Grade II αλλά αυτό δεν μας ανησυχεί.. Το πολύ πολύ να γεννήσω μόλις μπω στο μήνα μου.. Ακόμη καλύτερα, θα τον έχω πιο σύντομα στην αγκαλιά μου..

Οι μετρήσεις του ζαχάρου κατά έναν περίεργο τρόπο έχουν επανέλθει στα κανονικά πλαίσια οπότε φαίνεται να γλυτώνω προς το παρόν τις ινσουλίνες και επόμενο ραντεβού με τον γιατρό μας την ερχόμενη Τρίτη στις 26/2!

Γιούπι!

Μου φαίνεται ότι πρέπει να αρχίσω να συγκεντρώνω τα πραγματάκια μας μη τυχόν αποφασίσει ο μπέμπης και μας κάνει καμιά ευχάριστη έκπληξη νωρίτερα!

Τι έγινε βρε κορίτσια; γιατί τέτοια αποχή;

Φιλάκια πολλά!

δομνινακι μπραβω.κ εμενα στη ντοπλερ 2 κιλα ηταν.τωρα εχει περασει τα 3.προχτες πηγα στο νοσοκομειο γιατι ειχα πονους περιοδου,με εβαλαν τοκογραφο και ειχα συσπασεις.μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο κ οτι θα τα εχω αυτα.ειναι προπαρασκευαστικοι πονοι για τον τοκετο.με εξετασαν κ στον τραχηλο να δουν αν εχω διαστολη.τπτ μηδεν κ ο τραχηλος κλειστος.με πονεσε πολυ η εξεταση.η μπεμπα ειναι ψηλα.μου ειοαν πολυ περπατημα ,αλλα που..εδω ριχνει καρεκλες..

ααα ξεχασα να σου πω οτι τα κιλα που χανεις εσυ..τα βρισκω εγω..16 κιλα εχω παρει..τεσπα δεν πειραζει ας βγει με το καλο η μπεμπα μου κ δεν με νοιαζει.η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει κ για τον τοκετο.παω φυσιολογικα κ τα χω παιξει ..

μαρτζι μου μηπως να πηγαινες στο γιατρο για το στηθος;εμενα κατι σε μαστιτιδα μου κανει αυτο..συμβαινει κ στις εγκυμονουσες

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Πάλι εδώ..

Μπήκα για να ενημερώσω ότι πήγα στο ραντεβού με τον γυναικολόγο του ΙΚΑ για να μου γράψει την άδεια και βρε κορίτσια αυτός ο γιατρός ήταν η φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα.. Χαμογελαστός όλη την ώρα, μες την καλή χαρά.. σφυρίζοντας ήρθε στο ιατρείο.. Αφού δεν άντεξα και του έδωσα συγχαρητήρια! Δεν κοίταξε απολύτως τίποτε.. ούτε το doppler, ούτε την β' επιπέδου.. συμπλήρωσε αμέσως το χαρτί και με έστειλε και στον ελεγκτή και τελείωσα μέσα σε 5 λεπτάκια! Τώρα το μόνο που μένει είναι να πάω στη δουλειά να μου σφραγίσουν και αυτοί το χαρτί και μετά να στηθώ κάποιο πρωϊνό από τις 7.30 στην ουρά για να πάρω νούμερο για τις παροχές.. Αύριο έχουν απεργία οπότε ευελπιστώ μέχρι την Παρασκευή να τελειώσω και μ' αυτό!

Μάρτζι μου μήπως ιδρώνεις αρκετά και είναι το σημείο που το στήθος κάνει επαφή με το δέρμα του στέρνου; αν έβαζες μια γάζα ανάμεσα μήπως σε ανακούφιζε αρκετά; να πας στο γιατρό και ότι σου δώσει να το βάλεις.. Είσαι πια σε τρίμηνο που δεν επηρεάζουν οι κορτιζονούχες αλοιφές.. μπορεί να υπάρχει και κάτι φυτικό και να ταλαιπωρείσαι άδικα..

Τον μικρό θα τον βγάλουμε Γεράσιμο από τον πατέρα μου και Ταξιάρχη γιατί τον έχουμε ταμένο. Θα τον φωνάζουμε όμως Μάκη όπως ακριβώς φωνάζανε τον πατέρα μου.. Είμαι τόσο συγκινημένη!

Τζενάκι εσύ έχεις φτάσει στην τελική ευθεία.. Είναι νωρίς ακόμη για να μαλακώσει ο τράχηλος.. Έχεις σχεδόν 2 βδομάδες ολόκληρες ακόμη.. Αν αρχίσεις το περπάτημα (αν φυσικά σε αφήσει ο καιρός) είμαι σίγουρη ότι θα δεις βελτίωση..

Κι εγώ προς το παρόν για φυσιολογικό τοκετό λέω αλλά ακόμη δεν έχω αγχωθεί.. Έχω μέρες μπροστά μου!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...