Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Επαθα και πλάκα με τα σουτιέν εγκυμοσύνης στο mother care! 45 ευρώ το σουτιέν;;;Ελεος, ρε Δόμνα!

Εγώ τον Δεκέμβρη όταν έτυχε να πάω στο Prenatal στο Εμπορικό River West στάθηκα τυχερή διότι είχε έκπτωση σε όλα σχεδόν 50 - 70%.. Έτσι πήρα 3 μπλούζες εγκυμοσύνης, 1 σουτιέν, 1 σετ σλιπάκια και 1 καλτσόν 70 Ευρώ.. Το σουτιέν εγκυμοσύνης βέβαια δεν το έχω φορέσει ακόμη..

Εσύ κορίτσι μου θα γεννήσεις Μάιο.. Τις κουβέρτες τι θα τις κάνεις; Πάρε καμία πικέ και μετά με τις εκπτώσεις του Ιουλίου παίρνεις τις χειμωνιάτικες.. Τώρα θα μου πεις ότι στα Γιάννενα έχει υγρασία..:tongue:

Και ναι, όντως πλησιάζω!:-P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου είπε μια φίλη μου πως πρέπει να έχω μία χειμωνιάτικη κουβέρτα οπωσδήποτε μαζί μου, γιατί τη ζητάνε στο νοσοκομείο ακόμη και εκείνη την εποχή! Ετσι σκέφτομαι να πάρω μία βελουτέ, τελειώνω και την κεντητή τη δική μου, θα την ντύσω κι είμαι έτοιμη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάγδα μου κι εγώ εδώ!

Βλέπεις οι παλιές καλές συνήθειες με ξαναθυμούνται σιγά σιγά όσο πλησιάζω προς το τέλος..αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου..

Κι εγώ πεινάω τώρα λιγάκι είναι η αλήθεια αλλά λέω να περιμένω μέχρι τις 7 γιατί πρέπει να μετρήσω το ζάχαρο πρώτα και δεν θέλω να δω κανένα νούμερο στα ύψη! Τα Σαββατοκύριακα αν ξυπνήσω έτσι νωρίς συνήθως ξανακοιμάμαι καμιά ώρα το πρωί αφού φάω και ναρκωθώ και μετά προσπαθώ να κοιμάμαι πάντα το μεσημέρι.. αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Αλλιώς δεν βγαίνει η μέρα!

Μάρτζι μου νομίζω ότι με αυτές τις 2 κουβερτούλες θα είσαι μια χαρά!

Εμένα ευτυχώς μου έδωσε ήδη η κουμπάρα μου 3 υπέροχες κουβερτούλες και νομίζω ότι είμαστε καλυμμένοι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά αυτές τις μέρες.. Το ζάχαρο νηστείας έχει ανέβει αρκετά χωρίς συγκεκριμένο λόγο ενώ το ζάχαρο μετά το φαγητό είναι μια χαρά. Επίσης η πίεσή μου έχει αρχίσει να μου πέφτει επικίνδυνα.. Μιλάμε για νούμερα 7.5 με 5.5 ή 8 με 6.5... δεν ξέρω που να το αποδώσω.. Λέω ότι ο μπέμπης πιέζει κάποια αρτηρία και διακόπτεται η τροφοδοσία του αίματος.. Αύριο έχουμε ραντεβού με τον γιατρό το πρωί και θέλω να δω πως είναι το μωρό.. Αν τρέφεται σωστά, αν έχει πάρει βάρος, αν ο πλακούντας είναι σε καλή κατάσταση, αν τα υγρά είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.. Βλέπετε έχω θορυβηθεί λιγάκι από τα νούμερα νηστείας και λέω να πάρω και τον διαβητολόγο αύριο και να πάω με τον υπέρηχο το απόγευμα να με δει και να δούμε τι θα κάνουμε.. Ποια είναι η γνώμη σας;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Δόμνα μου, καλό θα είναι να πας στο διαβητολόγο όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να ησυχάσεις! Γιατί τώρα αγχώνεσαι και με το δίκιο σου! Οπότε κάνε όλα αυτά που μας είπες! Θα σου πει και ο γυναικόλόγος το πρωί τη συμβουλή του και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα!!!:):)

Δομνινα μου σημερα δεν θα πας στο γιατρο???? Θα δεις δεν ειναι τπτ και λιγο που ανεβηκε το ζαχαρο θα στο ρυθμισουν!! Περιμενουμε νεα!!!!:):)

Πηγα ειδα το μπεμπακι!!!! Εχει γινει ολοκληρο μωρακι!!!! Ειδαμε χερακια ποδαρακια που κουνιουνται με πατουσιτσες και δακτυλακια!!! εχω χαζεψει εντελως κουνιοταν το γλυκο μου ειναι 4,49 εκ!!!! Φυλο δεν ειδαμε:):):) Στην αρχη δεν μπορουσε να πιασει καλα τους χτυπους και φοβηθηκα παρα πολυ αν και φαινοταν που αναβοσβηνε η καρδουλιτσα του μετα μου τους εβαλε τους ακουσα και ηρεμησα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μπράβο Μάγδα μου! Είδες τι όμορφο συναίσθημα είναι αυτό; Κι εγώ όταν είδα στην εβδομάδα που είσαι εσύ πως έχει σχηματιστεί ένα ολόκληρο παιδάκι έπαθα πλάκα!

Εκανες την αυχενική ή είχες υπέρηχο; Πάντως απ΄' ότι βλέπω εσύ δεν κοιμάσαι αλλά ξυπνάς από τα άγρια χαράματα! Εμένα πάλι με παίρνει ο βαθύς ύπνος της ώρες αυτές, αφού έχω φαγούρες απίστευτες σε κάποια σημεία του σώματος και δεν με αφήνουν να κοιμηθώ καλά! Ε το π΄ρωι του δίνω και καταλαβαίνει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

To απογευμα κοιμαμαι βαρια απο 1700 μεχρι τις 1900 μετα ξανακοιμαμαι 2300 μεχρι τις 500!!!!

Δεν εκανα αυχενικη πρεπει να κλεισω σε 10 μερες μου ειπε, απλα τα ειδε ολα ο γιατρος και το μωρακι ηταν καλα!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Μάγδα μου. Μετά την αυχενική α σου φύγει ένα μεγάλο άγχος! οχι ότι θα σου φύγει όλο, αλλά τουλάχιστον θα πάρεις μια βαριά ανάσα ανακούφισης!

Εβαλες και πολύ ωραία τικεράκια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!

Ήρθα κι εγώ κι είμαι πολύ χαρούμενη παρόλο που είμαι ξύπνια από τις 4 το πρωί.. Μετά την 3η επίσκεψη στην τουαλέτα ύπνος δεν μου κόλλαγε και ένας λόγος παραπάνω η επίσκεψή μας σήμερα στο γυναικολόγο και τον διαβητολόγο..

Τα νέα μας είναι πολύ καλά και μπορώ να πω ότι έχω ανέβει ψυχολογικά.. Ο μπεμπάκος έφτασε το 1.740 γραμμάρια και εγώ έχασα 2 ολόκληρα κιλά.. Δηλαδή μέχρις στιγμής έχω πάρει μόνο 5.5 κιλά! Ο μικρός είναι κινητικότατος, δεν έχει καμία περιτύλιξη και είναι στην 45η θέση ανάπτυξης με άριστα το 50! Κλείσαμε ραντεβού για doppler την ερχόμενη Δευτέρα 18/2/2013 και επόμενο ραντεβού με το γιατρό μας στις 26/2/2013! Ο γιατρός μου με τις μετρήσεις του ζαχάρου που του έδειξα θεώρησε ότι ίσως χρειαστεί να αρχίσω ινσουλίνη - αν όντως συμβεί αυτό θα πάμε με καισαρική στις 27/3 ενώ αν τα καταφέρουμε χωρίς ινσουλίνη πάμε με πρόκληση στις 29/3/2013! Τον ρώτησα για την πίεση και μου είπε ότι χαίρεται που είναι χαμηλά και δεν τον ανησυχεί καθόλου που πέφτει.. Από την υπέρταση προτιμάει 1000 φορές την υπόταση!

Μετά από αυτά πήγα λίγο φοβισμένη για το τι θα ακούσω στον διαβητολόγο.. Όπου οποία μεγάλη έκπληξη με περίμενε.. Ο γιατρός με εξέτασε και μου είπε ότι ναι μεν τα νούμερα των μετρήσεων είναι λίγο τσιμπημένα αλλά εφόσον το μωρό εξελίσσεται άψογα, παίρνει το σωστό βάρος, εγώ δεν βάζω κιλά και δεν έχω κατακράτηση θα προσπαθήσουμε όσο πάει να μην πάρω ινσουλίνη.. πράγμα που σημαίνει ότι θα με βλέπει σχεδόν κάθε βδομάδα. Γι' αυτή τη βδομάδα να παρακολουθώ πάλι τις μετρήσεις μου, αν ξυπνάω το βράδυ να τρώω κάτι και θα με δει πάλι την ερχόμενη Δευτέρα. Αν τα καταφέρει θα έρθει για το doppler στο μαιευτήριο. Αν πάλι δεν τα καταφέρει θα πάω αμέσως μετά στο ιατρείο του..

Κορίτσια ανακουφίστηκα πάρα πολύ με αυτά που μου είπε.. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω τελικά ινσουλίνη και πως ο μπέμπης μου θα είναι μια χαρούλα.. Κορίτσια το πολύ σε 6 βδομάδες θα τον έχω στην αγκαλιά μου.. Απίστευτο μου φαίνεται!

Είμαι πολύ καλά και πολύ χαρούμενη σήμερα! Να' ναι καλά το μικράκι μου κορίτσια, ζητάω πολλά; μόνο αυτό!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Δομνα μου, τι όμορφα νέα είναι αυτά! Δεν σου κρύβω πως διάβασα φωναχτά το μήνυμα σου στον άντρα μου ( που με ρωτάει συνέχεια για σένα) και στο τέλος του μηνύματός σου συγκινήθηκα! Δεν μπορώ να πιστέψω πως έφτασε ο καιρός που θα πάρεις τον μπεμπούλη σου αγκαλιά! Ολα θα πάνε καλά!!!!

Πολλά φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνα μου, τι όμορφα νέα είναι αυτά! Δεν σου κρύβω πως διάβασα φωναχτά το μήνυμα σου στον άντρα μου ( που με ρωτάει συνέχεια για σένα) και στο τέλος του μηνύματός σου συγκινήθηκα! Δεν μπορώ να πιστέψω πως έφτασε ο καιρός που θα πάρεις τον μπεμπούλη σου αγκαλιά! Ολα θα πάνε καλά!!!!

Πολλά φιλιά!

Margi μου γλυκιά να το πιστέψεις κι εσύ για τον εαυτό σου. Σε λίγο καιρό θα κρατάμε τα μωράκια μας αγκαλιά και θα ζούμε το θαύμα!

Ειλικρινά με συγκινεί το ενδιαφέρον σας.. πόσο μάλλον του άντρα σου που ούτε καν έχουμε ειδωθεί..

Να είστε πάντα καλά και από δω και πέρα μόνο όμορφα και ευχάριστα πράγματα να συμβαίνουν στη ζωή σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...