Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μανου, πού βρίσκεσαι εσύ και τι κάνεις; Οντως χάθηλες κι εσύ το διάστημα που έλειπα! Ολα καλά; Το κοριτσάκι σου πώς είναι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγω πρωινη πρωινη!!!!

Το ραδυ ειχα χαλια υπνο εκτος που κοιμηθηκα στις 12 ειχα ολο εφιαλτες και ξυπνουσα και ξυπνησα στις 5!!! Νιωθω τοσο κουρασμενη και δεν μπορω να κοιμηθω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδούλα μου εσυ! Αγχώνεσαι μωρέ γιαυτό τα παθαίνεις αυτά! Ετσι ήμουν κι εγώ και δεν σου κρύβω πως ακόμη ώρες ώρες έχω κάτι φοβίες!!!! Είναι όμως λογικό γιατί περάσαμε πάρα πολλά και τώρα όλο αυτό που ζούμε φαίνεται σαν όνειρο! Λίγες εβδομάδες έμειναν ακόμη! Θα κάνεις την αυχενική και θα ησυχάσεις λίγο! Αλήθεια πότε θα την κάνεις;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εδω ειμαι μαρτζι μου,απλα με ειχα διαφορες δραστηριοτητες δικες μου και της μικρης.Επισης η κορη μου ειχε παλι εξεταστικη οποτε ολοι ειχαμε ενα βαρυ προγραμμα.Ευτυχως απο υγεια ειμαστε καλα,το κοριτσακι μου ειχε γενεθλια πριν λιγες μερες.Μεγαλωσε πια,το βλεπω καθαρα,σαν ψεμματα μου φαινεται και σαν χθες που την πρωτοαντικρυσα.Τωρα ετοιμαζεταια το αλλο Σ/Κ θα ειναι 3ημερη εκδρομη στην Αθηνα,θα τη συνοδευση ο αντρας μου,γιατι εγω δυστυχως με τις ημικρανιες που με ταλαιπωρουν,δε θα το αντεχα το ταξιδι...

Χαιρομαι να διαβαζω τα νεα σας,και να βλεπω οτι οι κοιλιτσες σας φουσκωνουν και τα μπεμπουλια σας μεγαλωνουν,μαγδα μου μη σε τρομαζουν τα ονειρα,να δεις που μολις κανουν την αυχενικη θα ηρεμησεις και εσυ και θα χαλαρωσεις!!!!

Καλο βραδυ κουκλιτσες μου και καλη βδομαδα απο αυριο!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανού, να τα εκατοστίσει το κοριτσάκι σου! Να την χαίρεστε!

Βρε κορίτσι μου, κι εσύ παιδεύεσαι πολύ με τις ημικρανίες!!!! Περαστικά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Κι εμείς λογικά καλά είμαστε.. πρέπει να τρώμε όλο μας το φαί, να μεγαλώνουμε και να γινόμαστε τσουπωτά παιδάκια για να μη φοβάται ο μπαμπάς μας να μας πιάσει!

Δυο μέρες τώρα και συγκεκριμένα το βράδυ εκεί που κάθομαι αισθάνομαι μια ζαλάδα και μου πέφτει η πίεση απότομα και πολύ.. Μιλάμε για τιμές 8 η μεγάλη και 5.5 με 6 η μικρή.. Ίσως από τη θέση που κάθομαι ζορίζεται καμιά αρτηρία, ίσως από το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από το απόγευμα μέχρι το βράδυ που πρέπει να φάω.. Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Θα το παρακολουθήσω και αν συνεχιστεί εννοείται ότι θα ενημερώσω το γιατρό.

Οι μετρήσεις του ζαχάρου εξακολουθούν να είναι μια χαρά..

Και είμαι πολύ χαρούμενη διότι το ζευγάρι που είναι η πρώτη μας επιλογή για νονοί χθες ήρθαν σπίτι και μας είπαν ότι δέχονται να βαφτίσουν τον μπέμπη! Είναι ο καλύτερος φίλος του άντρα μου με τη γυναίκα του τους οποίους τους συμπαθώ ιδιαιτέρως! Οπότε έχουμε και νονούς!

Το μόνο που θέλω για το παιδάκι μου είναι να μεγαλώνει σωστά και να γεννηθεί υγιέστατο με το καλό!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δόμνα μου, βρήκατε και νονούς; Τελεια!

Πήγα σήμερα για την καμπύλη! Την μικρή έκανα! Προ γλυκόζης ήταν 93, μετά γλυκόζης 138! Η μικροβιολόγος λέει καλή είναι, αλλά θα κρίνει ο γιατρός!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εκανα μια μικρή περιήγηγηση να δω τις φυσιολογικές τιμές ζαχάρου και μάλλον οι δικές μου είναι τσιμπημένες! Αλλά να σας πω τι χαζομάρα έκανα! Χθες και προχθές έφαγα γλυκο, γμτ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζυ μου μην ανησυχεις θα πας τις εξετασεις και θα σου πουν, μπορει να σου κοψει λιγο τα γλυκακια!!!!

Εμενα με επιασε μια ανησυχια θελω να περασει η εβδομαδα να παω να δω το μωρακι!!! Ειμαι στην 10 εβδομαδα και την αλλη θα με δει ο γιατρος και μετα θα κλεισει την αυχενικη!!!! Βρε κοριτσια πως ξερουμε οταν ειναι μικρο το σπορακι οτι ειναι καλα???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Magda μου, εγώ κάθε μήνα έχω πονάκια και τσιμπηματάκια ! Είναι κυρίως εκείνες τις μέρες που κανονικά θα είχα περίοδο! Ο γιατρός είπε πως δεν είναι να ανησυχώ. Μόνο αν πονέσε δυνατά η κοιλιά να τον ενοχλήσω!

Οταν είναι τόσο μικρό το μωρό κάνουμε το σταυρό μας, γιατί όντως πού να ξέρουμε τι γίνεται! Εδώ εγώ που την ακούω τώρα και πάλι ανησυχώ! Είναι δεν είναι καλά;

Αχ, Μαγδούλα μου, από πόσο νωρίς αρχίζουν οι ανησυχίες της μανούλας!

Ολα θα πάνε καλά, κορίτσι μου! Να έχεις θάρρος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

magda οσο δεν εχεισ αιμα εισαι καλα μην αγχωνεσε δεν κανει καλο;) να δεισ ολα καλα θα πανε εξαλου ηρθε η σειρα σου:tongue:

φουσκοκυλιτσεσ ολα καλα ε? οσο για το ζαχαρο αν προσεχετε δεν θα εχετε:tongue:

μαργκι δεν επιρεαζει που εφαγεσ την προιγουμενη γλυκο εκτοσ κ αν εφαγεσ κανα ταψι αχαχαχαχα

δομνα ισωσ κ απο την διαιτα να σου πεσε η πιεση ...να το κοιταξεισ.

μανουυυ περαστικα βρε κοριτσι..ατιμοι οι πονοκεφαλοι πολυ:|

εγω επιτελουσ ειμαι καλα με το εντερο εχω αρχισει κ πρεβιοτικα κ με βοηθησαν παρα πολυ:D

φιλια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Εδώ είμαστε κι εμείς!

Μάγδα μου όπως πολύ σωστά σου επεσήμανε η Μάρτζι μας δεν υπάρχει τρόπος για να καταλάβεις αν το μωρό είναι καλά, ιδιαίτερα στο α' τρίμηνο της κύησης.. Αφού δεν υπάρχει αιμορραγία να σκέφτεσαι θετικά και να κάνεις υπομονή για το καλό του μωρού σου!

Μάρτζι μου ελπίζω ο γιατρός να σε καθησυχάσει! Πότε γυρνάς στα κατσάβραχα;

Θένα μου ελπίζω πραγματικά να είσαι πολύ καλύτερα κάθε μέρα που περνάει διότι ο πόνος στο έντερο δεν αντέχεται!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δόμνα μου, ακόμη κι αν δεν ανανεωθεί η άδεια, εγώ εκεί πέρα δεν γυρνάω! Να γίνει και τίποτα μέσα στα βουνά να τρέχουμε και να μην φτάνουμε! Είπαμε "αμάν" να τα καταφέρουμε, δεν θα θέσω σε κίνδυνο επ' ουδενί το παιδί! Ας πάρω και άδεια ανευ αποδοχών! Αν ήταν σε πόλη, ευχαρίστως να γυρνούσα! Αλλά σε χωριό μέσα στο τίποτα χωρίς γιατρό και με νοσοκομείο στη μιάμιση ώρα, με συγχωρείτε πολύ, δεν θα πάρω!

Θένα μου, χαίρομαι που είσαι καλύτερα!

Αυριο έχω υπέρηχο! Θα σας ενημερώσω το απόγευμα για τα νέα μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα!!!

Πρωινη πρωινη!!! Σαν να εχω ξυπνητηρι καθε μερα την ιδια ωρα!!!!;)

Σημερα ξυπνησα καλυτερα ψυχολογικα!!!:):)

Θενα μου χαιρομαι που περασε ο πονος στο εντερο!!!!

Μαρτζυ μου περιμενουμε νεα απο την μπεμπα??

Αληθεια σε ποια βδομαδα φαινετε το φυλο??

Δομνινα μου μηπως η πιεση πεφτει γιατι το βραδυ δεν τρως καλα? πριν πας για υπνο πιες ενα ποτηρι γαλα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...