Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μηλίτσα μου, πέρασες λίγο δύσκολα τις τελευταίες μέρες κι αυτό αποτυπώνεται στον τρόπο που γράφεις. Δεν θέλω να κουράζεσαι ούτε να στενοχωριέσαι. Ολα τα προβλήματα λύνονται. Προβλήματα υγείας να μην υπάρχουν μόνο. Τα υπόλοιπα τα αντιμετωπίζουμε.

Ngeo, γρήγορα για τεστ της προκοπής. Αντε...Εγώ είμαι στη δέυτερη μέρα τώρα και πονάω. Εχω να πάρω κι ένα χάπι για τους μύκητες και το πιστεύετε ότι το αναβάλλω, για να βεβαιωθώ ότι αυτό που έχω είναι πραγματική περίοδος. Μην με μαλώσετε! Το ξέρω ότι είμαι ολίγον τι σάικο!!!

Στελλίτσα, ο γιος είναι πράγματι παίδαρος.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μηλίτσα μου, πέρασες λίγο δύσκολα τις τελευταίες μέρες κι αυτό αποτυπώνεται στον τρόπο που γράφεις. Δεν θέλω να κουράζεσαι ούτε να στενοχωριέσαι. Ολα τα προβλήματα λύνονται. Προβλήματα υγείας να μην υπάρχουν μόνο. Τα υπόλοιπα τα αντιμετωπίζουμε.

Ngeo, γρήγορα για τεστ της προκοπής. Αντε...Εγώ είμαι στη δέυτερη μέρα τώρα και πονάω. Εχω να πάρω κι ένα χάπι για τους μύκητες και το πιστεύετε ότι το αναβάλλω, για να βεβαιωθώ ότι αυτό που έχω είναι πραγματική περίοδος. Μην με μαλώσετε! Το ξέρω ότι είμαι ολίγον τι σάικο!!!

Στελλίτσα, ο γιος είναι πράγματι παίδαρος.

και πολυ καλα κανεις το πολυ πολυ να το παρεις αυριο!!

καλησπερα. Μαργκι μου,ναι,περασα πολυ στεναχωρια κ αγχος,τωρα ομως ολα υπο ελεγχο κ ξαναβρισκω τους ρυθμους μου. Μαριαεφη μου,οταν τσακωσα τη μπεμπα,ειχα ακομα πιο τρελα ωραρια επειδη ειχε μπει η νυφη μου νοσοκομειο σε πολυ σοβαρη κατασταση και ειχα ξεχασει τι θα πει υπνος κι ηρεμια μεχρι να βγει. Μαγαζι νοσοκομειο μαγαζι ημουν. Σπιτι πηγαινα μονο για ντουζ κ να της πλενω τα ρουχα. Γιαυτο δεν ειχα δωσει καν σημασια στην καθυστερηση αρχικα γιατι πιστευα πως ηταν απ την ταλαιπωρια. Και ειχα κι ολα τα συμπτωματα της περιοδου. 6η ημ.με παροτρυνε ο ανδρας μου να κανω τεστ,αρνητικο. Ακους ngeο? 7η ημ,αχνο θετικο. Ειμαι,δεν ειμαι, μπα,δε θαμαι. Ομως επεμενε ο ανδρας μου και 8η ημ καραμπινατο θετικο. Τα μονα συμπτωματα ηταν κατι υγρα αοσμα, μου μυριζαν ολα απαισια γιαυτο δε μπορουσα να κανω σξ γιατι μου μυριζε η κολονια του και το αλλο να γελασετε,ενω ετρωγα παντα 1 με 2 σουβλακια,εκεινη τη μερα εφαγα 2 κ ξαπλωσαμε. Οταν ξυπνησε ο ανδρας μου εψαχνε το σουβλακι πουχε περισσεψει. Μαντεψτε ποιος τοχε φαει. Ε,τοτε σιγουρευτηκε εκεινος παρα τα τεστ. Ειχα κ υπνηλια αλλα νομιζα πως ηταν λογω εξαντλησης Νgeο σε ζαλισα,η ακομα? Επιστρεφωωω

ένα μήλο την ημέρα...

στελλιτσα μου αδιαθετησες η ακομα? Παντως οσο θηλαζουμε εχουμε αυξημενη προλακτινη και τρελενεται ο κυκλος. Παντως παρε τηλ το γιατρο. Λες νασαι τελικα παρα το αρνητικο τεστ? Μακαρι

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Καλως ορισες Στελλίτσα!!!!

Νgeo μακάρι κοπέλα μου και εγω δεν εμπιστευομαι τα τεστ, αν δεν σου ερθει μεχρι αυριο κανε ενα τεστακι πρωι πρωι!!!!

Ελενιτσα μου μπραβο του εσκισες!! Περιμενουμε τωρα και τα αποτελεσματα!!!!

Μηλίτσα μου τι περασες κοπέλα μου!!! γι' αυτο ειχες χαθεί εσύ!!!! Παντως πολυ μεγαλο δικαιο εχεις και εγω οταν ειχα μεινει εγκυος ετρεχα με την μεκατομησει (μολις ειχαμε αγορασει σπιτι) και δεν εδωσα σημασια ουτε σε γονιμες ουτε σε τπτ!!! Απο το τρεξιμο μονο 3 επαφες ειχαμε!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

βασδελη μου,τι κανεις? Ακου,η χαζη ανακαλυψα δυο υπεροχα θεματα που ειχες ανοιξει και μου αρεσαν πολυ. Απλα τα ανοιξες στην ενοτητα χωρις λογια στις δυσκολες στιγμες κ δισταζα να τα διαβασω. Μαγδουλα μου,οτι σε μελεταγα

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

α,ξεχασα. Μαριαεφη μου,καλη επιτυχια στο γιατρο,αντε, να δειτε σακκο. Ποτε θα πας? Βγηκααα

καλη ερωτηση ............ισως αυριο ισως την Πεμπτη αγνωσται αι βουλαι της Μαριας...!!

Κοριτσια τι δουλεια κάνετε? Εγώ δουλευω (όταν τελειωσει η αδεια) σε μια μεγαλη εταιρεια τηλεποικινωνιων.

εγω σε ασφαλιστικο γραφειο γραμματεας....χμμμ και καθαριστρια,,,,και μερικες φορες μπειμπισιτερ και λογιστιριο και το παιδι για ολες τις δουλειες και σπαστο καθε μερααα

Υπομονη κοπέλα μου και μην σε κουραζουν μην ερθω στην Κρητη και τους δειρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);):)

δεν το εχω πει ακομη στο γραφειο....το σκεφτομαι να σου πω την αληθεια...την προηγουμενη φορα μεταξυ σοβαρου και αστειου μετα την αποξεση μου ειπε να ερθω να για δουλεια την επομενη μερα...δεν του αρεσε που καθισα 5 μερες με το σκ...!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...