Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μπήκα απλώς να αναφέρω ότι η χθεσινή τιμή ζαχάρου μετά το μεσημεριανό φαγητό ήταν 106 με όριο το 135 και σήμερα το νηστείας 78 με όριο το 92! Νομίζω ότι πάμε πολύ καλά!

Σήμερα κλείνω την 29η βδομάδα και μπαίνω στην 30η! Σαν ψέμματα μου φαίνεται.. Ο μικρούλης μου εξακολουθεί να είναι πολύ καλό παιδάκι και δεν με ταλαιπωρεί καθόλου.. ελπίζω την Τρίτη που έχουμε υπέρηχο να είναι όλα τέλεια και να μεγαλώνει κανονικότατα..

Πάντως έχω αρχίσει ήδη να κουράζομαι αρκετά..

Μαγδάκι μου σου έγραψα και αλλού.. είμαι σίγουρη ότι όλα πάνε πρίμα.. κι εγώ το μόνο που είχα ήταν ευαίσθητο στήθος και τρελλές αϋπνίες.. αλλά προτιμούσα τις αϋπνίες από την υπνηλία.. Τώρα τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά το βράδυ.. Από τις 22:30 είμαι στο κρεβατάκι μου και μέχρι τις 7 το πρωί πραγματικά χορταίνω ύπνο!

Θένα μου ταλαιπωρείσαι πολύ κορίτσι μου.. Ελπίζω πολύ σύντομα να δοθεί μια λύση!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

ευχαριστω!!!Μακαρι να πανε ΄΄ολα καλα, αντε να περασει και αυτη η εβδομαδα

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαγδουλα τι υπεροχα νεα :D:D:D:D οσο για την ξαπλα μη μασασ καθολου κοιτα να πανε ολα καλα κ δεν πιραζει ευκερια να τουσ τρεχεισ ολουσ:tongue::tongue::tongue:

Οι αλλεσ οι γαιδουρεσ ουτε που σε πηραν χαμπαρι!!!:tongue: ο καθενασ με τον πονο του χεχε.....

εγω καπου κ που μπαινω αλλα ειμαι ρακοσ ψυχολογικα απο το εντερο

οπωσ ειχα γραψει εχω μια μερα διαρια 10 μερεσ δυσκιλια εδω κ κερο ,τωρα εχω απο το σαββατο να παω κ οταν παω θα παρει διγμα για εξετασεισ! τι σασ λεω κ εγω γκαστρομενα μου κοριτσια κ θα ξερνατε αχαχαχαχα.

φιλια πολλα σε ολεσ

δομνακι θα τα καταφερεισ το ξερω, για τον μπεμπη ρε γαμοτο:tongue:

Περαστικα σου Θενα μου ευχομαι συντομα να αναιβει η ψυχολογια!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Βλέπω ότι νέκρωσε το καφέ μας και στενοχωριέμαι γι' αυτό.. Ελπίζω όλες να είστε καλά και απλά να μην προλαβαίνετε!

Όσον αφορά εμένα τώρα.. Αναρωτιέμαι αν έχω διαβήτη κύησης τελικά.. Ακολουθώ βέβαια τη διατροφή που μου έχει δώσει ο διαβητολόγος σχεδόν κατά γράμμα και οι μετρήσεις είναι όλες πολύ καλές και εντός ορίων.. Αύριο που θα πάω στο γυναικολόγο θα το συζητήσω μαζί του και αφού συμπληρώνω αύριο μια βδομάδα μετρήσεων θα στείλω και τις μετρήσεις στο διαβητολόγο να δω τι θα μου πει..

Κατά τα άλλα είμαστε καλά.. Εξακολουθώ να κοιμάμαι μια χαρά με ορισμένα διαλείμματα - χθες ξύπνησα στις 4 το πρωί και κοιμήθηκα πάλι στις 8.30 το πρωί για κανένα δίωρο.. Η όρεξή μου δεν έχει αυξηθεί, η κοιλιά μου δεν με ενοχλεί ούτε στον ύπνο ούτε στο περπάτημα οπότε νομίζω πως όλα βαίνουν καλώς..

Τρεις βδομαδούλες ακόμη και μετά τέλος η δουλειά! Γιούπι!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Δομνα μακαρι ολα να πανε καλα, κοιτα να προσεξεισ καλα για να μη σου μεινει μετα το ζαχαρο....

μαγδα πωσ πανε οι ξαπλεσ??

εγω σημερα πηγα ενα δηγμα για εξετασεισ κ την πεμπτη θα βγουν τα αποτυελεσματα! δεν ξερω κατα ποσο εγκυρα θα ειναι γιατι τα κακακια τα ειχα απο το σαββατο στην καταψυξη αχαχαχαχα τι να τα κανα αφου καθε 10 μερεσ παω ποιοσ περιμενε ξανα να μουρθει για να μαζεψω:tongue::tongue:

Εχει κανει καμια σασ κολονοσκοπιση? λεω να κανω οπωσ κ να χει για καλο κ για κακο!

αυτα τα λιγα φιλια στισ κοιλιτσεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Πήγαμε γιατρό σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη.. Το αγοράκι μου έφθασε αισίως το 1.4kg, εγώ για μια ακόμη φορά δεν πήρα ούτε γραμμάριο, έχει γυρίσει με το κεφαλάκι προς τα κάτω, τρέφεται μια χαρά, το ζάχαρό μου ρυθμίζεται μια χαρά με τη διατροφή, δεν έχουμε καμία περιτύλιξη και το καλύτερο όλων; Τέλος Μαρτίου γεννάμε!

Λόγω του διαβήτη θα πάμε με πρόκληση μόλις συμπληρώσω τις 38 βδομάδες.. Οπότε πάρα πολύ κοντά στα γενέθλιά μου θα γίνω μανούλα!

Ο γιατρός θα μας ξαναδεί στις 12 Φλεβάρη για να μου γράψει και την άδεια κύησης και εγώ είμαι κατενθουσιασμένη! 8 βδομάδες μείνανε κορίτσια!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Δομνινα μου τελεια τα νεα!!! Αχ πως περναει ο καιρος!!!τι ωραια:)

Λοιπον εγω δεν αντεξα πηγα εχθες και ειδα το σπορακι, μεγαλωσε 2,32 χτυπουσε η καρδουλα του γρηγορα!!!! Ειχε χερακια και ποδαρακια!!! η αποκολυση εφυγε αρα σηκωνομαι σιγα σιγα!!! Ειμαι 9 εβδομαδων σε 2 εβδομαδες εχω ραντευου και μετα νομιζω οτι μπορω να ηρεμησω!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Για μένα δεν ήταν και πολύ καλό το χθεσινό βράδυ τελικά.. Βλέπετε είχα να πάω τουαλέτα 3 ολόκληρες μέρες και κατά τις 3 το πρωί σηκώθηκα να πάω για τσίσα.. Με το που γύρισα στο κρεβάτι και ξάπλωσα άρχισε ένας συνεχόμενος πόνος σε όλη την κοιλιά.. Ανησύχησα είναι η αλήθεια γιατί όχι μόνο δεν περνούσε αλλά και δεν ένιωθα το δομνινάκι junior.. Δεν κοιμήθηκα καθόλου και μέχρι τις 7 το πρωί προσπαθούσα να χαλαρώσω και να καταλάβω το μωρό.. Μόλις ξύπνησε ο μπαμπάς μας του το είπα και προσπάθησε να καλοπιάσει το γιο του.. Η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε διότι ο μικρός εμφανίστηκε και το καλύτερο όλων... με το που σηκώθηκα από το κρεβάτι πήγα τουαλέτα.. όπου και ξαλάφρωσα.. Ο πόνος πέρασε σχεδόν αμέσως, άρα γι' αυτό το λόγο είχα ενόχληση... αλλά πήρα τηλέφωνο τη συνάδελφο στη δουλειά και της είπα ότι δεν θα πάω.. Αισθάνομαι λίγο ψιλοκουρασμένη και περιμένω να έρθει και η κοπέλα που καθαρίζει το σπίτι σήμερα..

Μαγδούλα σου έγραψα και αλλού.. Με το καλό λοιπόν να σηκωθείς κι εσύ από το κρεβάτι και να αρχίσεις να απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου!

Επίσης μίλησα και με τον διαβητολόγο χθες αφού ολοκλήρωσα μια ολόκληρη βδομάδα μετρήσεων και μου είπε ότι οι μετρήσεις μου είναι εξαιρετικές και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον.. Συνεχίζουμε κανονικά τις μετρήσεις λοιπόν και ξαναμιλάμε την ερχόμενη βδομάδα.

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Σήμερα είμαι καλύτερα από χθες και ήρθα στη δουλειά γιατί και μέσα στο σπίτι όλη μέρα κλεισμένη βαριέμαι.. Βέβαια αρχίζω και ζορίζομαι στις μετακινήσεις αλλά 2 βδομαδούλες μείνανε μέχρι την άδεια κυήσεως οπότε θα κάνω υπομονή..

Πρέπει να προγραμματίσω σιγά σιγά και διάφορες δουλειές που πρέπει να γίνουν για να μπορέσω να βγω σε άδεια εγκυμοσύνης και έτσι οι μέρες μου θα είναι αρκετά γεμάτες.. Ευτυχώς σήμερα που δεν απεργούσε το Μετρό και ο ηλεκτρικός διότι αλλιώς ήταν πολύ πιθανό να μην ερχόμουν ούτε σήμερα για δουλειά..

Χθες το βράδυ με πιάσανε κάτι καούρες κατά τις 11 το βράδυ όπου και έκανα εμετό και ξαλάφρωσα και μέσα στο βράδυ ξεκινήσαν και κάτι κράμπες αλλά ευτυχώς αυτές με αποχωριστήκανε εύκολα.. Τέλος πάντων.. αυτά είναι πταίσματα μπροστά σε οτιδήποτε άλλο οπότε δεν παραπονιέμαι καθόλου..

Εκεί που συγκινήθηκα πολύ είναι όταν πέσαμε το βράδυ για ύπνο που μου λέει ο άνδρας μου "όταν μεγαλώσει λίγο θα τον βάζουμε ανάμεσά μας να κοιμάται".. και του λέω αμέσως "αυτό το ξεχνάς διότι είναι πολύ επικίνδυνο".. Μου λέει "συμφωνώ" και του απαντώ "Κάθε Κυριακή πρωί θα τον παίρνουμε στο κρεβάτι για να χουζουρεύουμε μαζί του" και εκεί έλαμψε το πρόσωπό του... Κορίτσια το θέλει τόσο πολύ αυτό το μωρό και ανυπομονεί τόσο πολύ για την έλευσή του ... Σαν ψέμματα μου φαίνεται!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου....τι υπέροχες στιγμές μας περιγράφεις.....

Όσο για το co-sleeping.....να σου πω...

κοιμάμαι με τον γελαστό από νεογέννητο....καθώς τον θήλαζα ξαπλωτή και κοιμόμασταν μαζί.....κάποιες νύχτες τον έβαζα ανάμεσά μας όταν ήταν ανήσυχος(κι εμείς έπρεπε να κοιμηθούμε γιατί ήμασταν κουρέλια, πώς θα έβγαινε η άλλη μέρα;) και θήλαζε όλο το βράδυ όποτε ήθελε κι εγώ ξεκουραζόμουν. Με το που θα γεννήσεις με το καλό και θα πάρεις το μωρό στο σπίτι, οι αισθήσεις σου θα γίνουν οξείς! Θα πέφτει τρίχα δίπλα στην κούνια και θα πετάγεσαι όρθια! Αλήθεια στο λέω! Είναι αξιοπερίργο πώς η μάνα πετάγεται σε κάθε θόρυβο του παιδιού της.....Το co-sleeping είναι επικίνδυνο σε περιπτώσεις κατανάλωσης αλκοολ, ναρκωτικών ή πολύ πολύ φαγητού σε συνδυασμό με αλκοολ! Βέβαια, από την άλλη καταλαβαίνω ότι πέρασες πολλά για να το φέρεις στη ζωή και εσύ θα αποφασίσεις ποιος τρόπος είναι καλύτερος για το μωρό σου!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μπραβο Δομνινα μου τελεια τα νεα!!! Αχ πως περναει ο καιρος!!!τι ωραια:)

Λοιπον εγω δεν αντεξα πηγα εχθες και ειδα το σπορακι, μεγαλωσε 2,32 χτυπουσε η καρδουλα του γρηγορα!!!! Ειχε χερακια και ποδαρακια!!! η αποκολυση εφυγε αρα σηκωνομαι σιγα σιγα!!! Ειμαι 9 εβδομαδων σε 2 εβδομαδες εχω ραντευου και μετα νομιζω οτι μπορω να ηρεμησω!!!

Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Vasdeli μου γλυκιά,

πάντα πρόθυμη να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου.. και τι εμπειρία.. 3 παιδάκια έχεις ζωή να έχουν..

Η άποψή μου για το co-sleeping είναι ότι καλό θα είναι να μάθει το μωρό από νωρίς ότι ο καθένας στο κρεβάτι του... Νομίζω ότι έτσι ξεκουράζεται καλύτερα και το ίδιο αλλά και οι γονείς δεν χάνουν το ρόλο τους ως ζευγάρι..

Βέβαια ακόμη είναι πολύ νωρίς για μένα να μιλήσω διότι ακόμη δεν γέννησα και ακόμη δεν έχω το μωρό μου στο σπίτι.. Και συνήθως όταν εμείς κάνουμε σχέδια κάποιος εκεί ψηλά γελάει..

Η πρόθεσή μου είναι να μην κάνω co-sleeping.. Αλλά βλέποντας και κάνοντας.. Τίποτε δεν αποκλείεται διότι το παρελθόν με έχει μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ..

Άλλωστε εδώ θα είμαστε και να είσαι σίγουρη πως θα σε πνίξω στις ερωτήσεις και στις απορίες!

L2qIp2.png

Καλησπέρα! Τι μου κάνετε, κοριτσάκια; Χάθηκα για λίγες μέρες αλλά από εδώ και πήρα θα δίνω το παρον!

Μάγδα μου, όλα καλά πάνε! Χαίρομαι πολύ για σένα!

Δόμνα μου, ταλαιπωρήθηκες λίγο με το ζάχαρο αλλά όλα είναι οκ τώρα! Υπομονή μέχρι να πάρεις την άδειά σου!

Θένα, περαστικά!

Τα δικά μου νέα είναι πως τη Δευτέρα θα κάνω κι εγώ την καμπύλη ζαχάρουν, την τετάρτη θα πάμε να δούμε την μπέμπα μας, η οποία όλη την μέρα είναι ήσυχη και το βράδυ μολις πέσω στο κρεβάτι και ακουμπήσω το χερει στην κοιλιά μου, μετά από λίγο αρχίζει να με κλωτσα, το καμάρι μου!!!

Δόμνα, εσύ θα σταματησεις σπό τη δουλειά και μένα με βλέπω να γυρίζω για ένα μήνα στα κατσαβραχα αφού τελειωσε η αναρρωτική και είναι δύσκολο να εξυπηρετηθώ για έναν μήνα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κουκλιτσες μου καλημερα,χαθηκα αλλα ειχα διαφορες δουλιτσες.Κατα τ'αλλα ολα καλα.

Χαρηκα παρα πολυ που διαβασα τα νεα για τις εγκυουλες μας,απ'οτι ειδα,ολα προχωρανε μια χαρα.Να μην ανυσηχειτε καθολου και να ειστε σιγουρες οτι θα κρατησετε τα μωρακια σας γερα στην αγκαλια σας.Περιμενω με ανυπομονησια,να ερθει η ωρα που θα μιλατε για τα μωρακια σας:P

Θενα μου,πολυ ταλαιπωρια βρε κουκλα μου,καλα αποτελεσματα να εχεις και μακαρι να συνελθεις γρηγορα.

Καλο Σ/Κ κοριτσακια μου,να περασετε σουπερ,οτι κι αν κανετε,φιλια πολλα!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...