Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Θένα μου, περαστικά! Να πεις στη φίλη σου να προσπαθήσει να ηρεμήσει λίγο και μετά να αρχίσει να το ψάχνει πάλι! Μπορεί στο διάστημα που δεν θα το σκέφτεται να μείνει!

Μάγδα μου, να μην σηκώνεσαι καθόλου! Ολα θα πάνε καλά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου, τι κάνετε;

Δόμνα δεν γύρισες ακόμη; Ελπίζω να περνάς καλά εκεί ψηλά!

Μάγδα μου, πως είσαι; Ευχομαι όλα να πηγαίνουν καλά!

Μανού, θένα πού χαθήκατε κι εσείς;;;

Εγώ καλά είμαι, κοριτσάκια μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, δεν θα μπαίνω μέχρι 3 Φλεβάρη! Εχει δουλειές ο άντρας μου και θα φύγει για 15 μέρες! Θα πάρει και το λαπ τοπ μαζί οπότε δεν θα μπορώ να σας μιλάω! Να προσέχετε και να είστε καλά! Φιλάκια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά γύρισα!

Έλειπα 10 ολόκληρες μέρες και πραγματικά γύρισα άλλος άνθρωπος.. Ξεκουράστηκα, χαλάρωσα, ηρέμησα, ξέφυγε το μυαλό μου.. Ταυτόχρονα έγινα και νονά σε ένα καταπληκτικό, χαμογελαστό και αγαπησιάρικο αγοράκι και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό..

Το θέμα μου είναι ότι η καμπύλη ζαχάρου βγήκε παθολογική, πράγμα που σημαίνει ότι έχω διαβήτη κύησης.. Μίλησα με τον γυναικολόγο και με κατηύθυνε σε διαβητολόγο εξειδικευμένο σε εγκυμοσύνες. Έκλεισα ραντεβού μαζί του για αύριο το βράδυ στις 20:00 και μπορώ να πω ότι έχω αγχωθεί λίγο. Όχι για τη διατροφή που τυχόν θα μου δώσει ή για το πως μπορεί να επηρεάσει ο διαβήτης το μωρό.. Είμαι σίγουρη ότι αφού θα με παρακολουθεί ο γιατρός όλα θα πάνε καλά.. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να μετράω το ζάχαρο τρεις φορές τη μέρα με το ειδικό μηχανάκι και δεν θέλω καθόλου.. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή μελλοντολογώ και αύριο θα δούμε τι πραγματικά θα γίνει αλλά δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι..

Ο πιτσιρίκος μου είναι ζωηρότατος και αυτό με κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενη.. Ελπίζω όλες να είστε καλά και τα μπεμπέκια εντός και εκτός κοιλίτσας ιδιαιτέρως ζωηρά και χαρούμενα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα μια ιδέα είναι όλα! Μην μασάς!

Επί 3 μήνες έκανα μετρήσεις 4 φορές την μέρα! Αξίζει για το βλαστάρι σου!Όλα θα πάνε καλά!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Δομνίνα μια ιδέα είναι όλα! Μην μασάς!

Επί 3 μήνες έκανα μετρήσεις 4 φορές την μέρα! Αξίζει για το βλαστάρι σου!Όλα θα πάνε καλά!:P

Εννοείται Βασδέλι μου ότι για τον πιτσιρίκο μου χαλάλι όλα.. απλά είναι το ψυχολογικό που έχω με τις ενέσεις και τις αιμοληψίες γενικότερα.. Είχες κι εσύ διαβήτη κύησης;

L2qIp2.png

Εννοείται Βασδέλι μου ότι για τον πιτσιρίκο μου χαλάλι όλα.. απλά είναι το ψυχολογικό που έχω με τις ενέσεις και τις αιμοληψίες γενικότερα.. Είχες κι εσύ διαβήτη κύησης;

Η καμπύλη ζαχάρου που είχα κάνει στον γελαστό είχε μια παθολογική μέτρηση και οι άλλες ήταν οριακές. Τελικά το αντιμετώπισα με διατροφή και μόνο αλλά τρυπιόμουν κάθε μέρα 4 φορές. Μέτρηση νηστείας, μετά το πρωινό, μετά το γεύμα, και μετά το βραδινό. Επίσης τρυπιόμουν καθημερινά για την ηπαρίνη!!!:tongue: Ούτε σουρωτήρι να ήμουν ένα πράγμα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

qwlrp3.png

Ηπαρίνη κάνω κι εγώ από την αρχή.. Ευτυχώς ο άνδρας μου έχει εξελιχθεί σε πρώτης τάξεως νοσοκόμο και πλέον δεν μου αφήνει ούτε μελανιά... Για να δούμε τι θα μας πει και ο γιατρός το βράδυ! Θα ενημερώσω σίγουρα!

L2qIp2.png

Λοιπόν κοριτσάκια μου γλυκά..

Πήγα στον διαβητολόγο και το συμπέρασμα είναι το εξής.. Ναι μεν έχω διαβήτη κύησης αλλά με 2 μετρήσεις τη μέρα (ευτυχώς γλυτώσαμε τις 6) και με προσεκτική διατροφή θα τα καταφέρουμε..

Έπρεπε να είσασταν από τη μια πλευρά να με βλέπετε όταν ο γιατρός μου έδειχνε πως θα κάνω τις μετρήσεις.. Μόνο τα κλάμματα που δεν έβαλα... επιστρατεύτηκε ο άνδρας μου και θα μου κάνει αυτός τις μετρήσεις το πρωί.. για τις μεσημεριανές θα προσπαθήσω μόνη μου..

Σήμερα το πρωί αφού χαλάσαμε 4 ταινίες το ζάχαρο νηστείας ήταν 86. Ο γιατρός μου είπε ότι αν φτάσει πάνω από 92 και το μεσημεριανό πάνω από 136 θα πρέπει να αρχίσω φαρμακευτική αγωγή.. Οπότε για αρχή καλά πάμε..

Ο μπέμπης πάντως ακμαιότατος.. Όλο το βράδυ κάνει νάνι και το πρωί με το που ανοίξω το μάτι μου κάνει και αυτός την εμφάνισή του και με κάνει τόσο μα τόσο χαρούμενη!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Οι δύο μετρήσεις να υποθέσω είναι νηστείας και μετά το γεύμα το μεσημεριανό;

Όλα θα πάνε καλά, αλλά γιατί ρε μανάρι μου αγχώνεσαι τόσο με τα τρυπήματα; θα δεις....μια συνήθεια είναι.....κάνε κράτει στις ταινίες γιατί είναι και πανάκριβες οι άτιμες.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

qwlrp3.png

Καλημέρα!

Οι δύο μετρήσεις να υποθέσω είναι νηστείας και μετά το γεύμα το μεσημεριανό;

Όλα θα πάνε καλά, αλλά γιατί ρε μανάρι μου αγχώνεσαι τόσο με τα τρυπήματα; θα δεις....μια συνήθεια είναι.....κάνε κράτει στις ταινίες γιατί είναι και πανάκριβες οι άτιμες.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα Vasdeli μου..

Όντως η μία μέτρηση είναι νηστείας και η άλλη μετά το μεσημεριανό..

Δεν ξέρω πόσο έχουν οι ταινίες, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γιατρός θα μπορέσει να μου τις συνταγογραφήσει και λόγω εγκυμοσύνης νομίζω ότι έχω μηδενική συμμετοχή..

Σήμερα το πρωί το ζάχαρο ήταν 91 αλλά χθες το βράδυ έφαγα 10 φουντούκια και ίσως να το επηρέασαν αυτά.. Σήμερα λέω να μη φάω και να δούμε την αυριανή πρωϊνή μέτρηση..

L2qIp2.png

μαγδουλα τι υπεροχα νεα :D:D:D:D οσο για την ξαπλα μη μασασ καθολου κοιτα να πανε ολα καλα κ δεν πιραζει ευκερια να τουσ τρεχεισ ολουσ:tongue::tongue::tongue:

Οι αλλεσ οι γαιδουρεσ ουτε που σε πηραν χαμπαρι!!!:tongue: ο καθενασ με τον πονο του χεχε.....

εγω καπου κ που μπαινω αλλα ειμαι ρακοσ ψυχολογικα απο το εντερο

οπωσ ειχα γραψει εχω μια μερα διαρια 10 μερεσ δυσκιλια εδω κ κερο ,τωρα εχω απο το σαββατο να παω κ οταν παω θα παρει διγμα για εξετασεισ! τι σασ λεω κ εγω γκαστρομενα μου κοριτσια κ θα ξερνατε αχαχαχαχα.

φιλια πολλα σε ολεσ

δομνακι θα τα καταφερεισ το ξερω, για τον μπεμπη ρε γαμοτο:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα κοριτσια!!! Τα καφε εχουν σταματησει,εγω συνεχιζω ξαπλα και αγωνιο να παω να το δω απο εβδομαδα γιατι απο συμπτωματα δεν εχω και πολλα, λιγο το στηθος μου ειναι ευαισθητο και εχω πρωινες αυπνιες!!!! μακαρι να ειναι ολα καλα!!!! τι αγχος..... μακαρι να ειχα αναγουλες!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μπήκα απλώς να αναφέρω ότι η χθεσινή τιμή ζαχάρου μετά το μεσημεριανό φαγητό ήταν 106 με όριο το 135 και σήμερα το νηστείας 78 με όριο το 92! Νομίζω ότι πάμε πολύ καλά!

Σήμερα κλείνω την 29η βδομάδα και μπαίνω στην 30η! Σαν ψέμματα μου φαίνεται.. Ο μικρούλης μου εξακολουθεί να είναι πολύ καλό παιδάκι και δεν με ταλαιπωρεί καθόλου.. ελπίζω την Τρίτη που έχουμε υπέρηχο να είναι όλα τέλεια και να μεγαλώνει κανονικότατα..

Πάντως έχω αρχίσει ήδη να κουράζομαι αρκετά..

Μαγδάκι μου σου έγραψα και αλλού.. είμαι σίγουρη ότι όλα πάνε πρίμα.. κι εγώ το μόνο που είχα ήταν ευαίσθητο στήθος και τρελλές αϋπνίες.. αλλά προτιμούσα τις αϋπνίες από την υπνηλία.. Τώρα τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά το βράδυ.. Από τις 22:30 είμαι στο κρεβατάκι μου και μέχρι τις 7 το πρωί πραγματικά χορταίνω ύπνο!

Θένα μου ταλαιπωρείσαι πολύ κορίτσι μου.. Ελπίζω πολύ σύντομα να δοθεί μια λύση!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...