Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Στον προεμφυτευτικο που εκανα έλεγξαν 22 χρωμοσώματα κ ένα Χ/Υ. Ε δε τα λες κ λίγα. 

Το ΑΑ δεν σημαίνει υγιή βλαστοκύστη εσωτερικά 

Σε περίπτωση μη εμφυτευσης θεωρώ συντρέχει άλλος λόγος 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δόμνα, εσύ αύριο θα δεις πόσο μεγάλωσε ο λεβέντης σου, εγώ θα κάνω τη β επιπέδου και δεν σου κρύβω πως ψιλοαγχώνομαι! Θα είναι όλα καλά; Θα είναι καλά η μικρή μου; Τα πέρασες και ξέρεις!

Ωραία εκδρομούλα θα κάνετε! Θα πάρεις και μεγάλη ευλογία τώρα που θα γίνεις νονά! Κι εγώ θα ήθελα να βαφτίσω ένα μωράκι αλλά με την κρίση που μας χτύπησε, πού να βρω τα λεφτά; Ελπίζω πάντως κάποια στιγμή να με αξιώσει ο θεός και να γίνω νονά!

Αυριο λοιπόν θα έχουμε νέα για τα μωρά μας! Μάγδα μου, να σηκωθείς και συ απο το κρεβάτι και να μας λες όλο ευχάριστα για το μωράκι σου! Είδες που απαογοητεύτηκες, αλλά αμέσως ο Θεός σου έστειλε το μωράκι; Ετσι έπαθα κι εγώ το Καλοκαίρι μετά την εξωσωματική! Είναι δίπλα μας ο Θεούλης!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκιά μου Margi,

Κι εγώ την β' επιπέδου την έκανα ακριβώς όσο θα είσαι κι εσύ αύριο 21 βδομάδων και 6 ημερών.. Καταλαβαίνω πόσο αγχωμένη είσαι αλλά πρέπει να πιστέψεις ότι όλα θα είναι τέλεια και η κόρη σου θα είναι υγιέστατη..

Έχω ήδη ένα βαφτιστήρι (τον γιο της αδερφής του άνδρα μου) τον οποίο και υπεραγαπώ και λατρεύω.. αλλά και το συγκεκριμένο παιδάκι που θα βαφτίσουμε 40 ημερών μου το δώσανε στα χέρια και τον ερωτεύτηκα με τη μία.. Αλλά και ο ίδιος ο μπόμπιρας μόνο το όνομά μου λέει.. τίποτε άλλο.. Είναι να μη λιώνεις μετά;

Ελπίζω Margi μου ο Θεός να μας αξιώσει και να μας ευλογήσει και να μας στείλει τα παιδάκια μας ολόγερα στην αγκαλιά μας..

Κοντοζυγώνει ο καιρός..

L2qIp2.png

Domna, μακάρι να πάνε όλα καλά! 95 μέρες σου έμειναν! πώς περνάει ο καιρός, ε; Αλήθεια δεν μας είπες, έχεις κάνει ετοιμασίες για το μωρό; Αγόρασες κάτι ή αργότερα θα μπεις σε αυτή τη διαδικασία; Εγώ ξεκίνησα να κεντάω μία κουβερτούλα αγκαλιάς! Πήρα ύφασμα και κλωστές, ξεσήκωσα κάτι σχέδια από ιντερνετ με πεταλουδίτσες και τη Μίνι και το κεντάω σιγά- σιγά!

Ολα τα υπόλοιπα θα αρχίσω σιγά σιγά να τα παίρνω από τον Μάρτη και μετά! Μόλις δηλσδή μπω στον 8ο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου γλυκιά,

εγώ το εργόχειρο δεν το έχω γενικότερα. Μικρή θυμάμαι κεντούσα σίγουρα σταυροβελονιά και κοφτό αλλά έφυγε νωρίς η γιαγιά μου και το παράτησα το άθλημα..

Δεν έχω πάρει απολύτως τίποτε και ούτε προβλέπεται.. Κούνια, πάρκο, μπανάκι, αποστειρωτή, ρουχαλάκια, καρότσι θα μας δώσουν φίλοι και γνωστοί καθώς και η αδερφή μου αφού ο μπέμπης της θα είναι 5 μήνες μεγαλύτερος από μας.. Κάποια σεντονάκια και κουβερτούλες θα πάρω σίγουρα αλλά όχι τώρα.. μόλις μπω κι εγώ στον 8ο.. Καθισματάκι αυτοκινήτου έχουμε ήδη.. Είναι το πρώτο πράγμα που μας έφερε ο αδερφός μου και ήδη έχω δώσει το ύφασμα στο καθαριστήριο για καθάρισμα..

Πρέπει να αποφασίσω αν θα ζωγραφίσω τον τοίχο του δωματίου του μωρού με κάποιο θέμα ή αν θα το φρεσκάρω, που θα μπει η κούνια και τελευταία θα αφήσω τα ψώνια.. Να κάνω και ένα ξεκαθάρισμα από τα ρούχα που θα μου δώσουν για να δω τι πραγματικά θα χρειαστώ και μετά..

Καλά αποτελέσματα στη β' επιπέδου σου.. αν και είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι τέλεια!

L2qIp2.png

Ξεκινάω για το γιατρό! Στείλτε μου όλη την θετική σας ενέργεια, κορίτσια μου! Ευχομαι να γυρίσω με ευχάριστα νέα! Σας φιλώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Να ' μαστε κι εμείς! Κοριτσάκια μου, όλα καλά μας είπε ο γιατρός! Δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, το μωρό εξελίσσεται φυσιολογικά!!!! Εχει φτασει στα 421 γραμ, η θεση του πλακούντα χαρακτηρίζεται πρόσθιος υψηλός.Προσωπάκι δεν είδαμε καλά, γιατί είχε το χεράκι της μπροστά και δεν έλεγε να το πάρει με τίποτα να την δούμε!

Ολα καλά, κοριτσάκια μου, δόξα σοι ο Θεός! Για τον άλλο μήνα μού έγραψε να κάνω καμπύλη ζαχάρου. Θα κάνω και αυριο την εξέταση για το ήπαρ λόγω φαγούρας, η εμμεση coombs είπε πως δεν μας ενδιαφέρει! Αυτά!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου σουπερ τα νεα σου,παντα τετοια.Ειδες που ολα πανε καλα και το μωρακι παει μια χαρα;Να εισαι ηρεμη και χαλαρη και να δεις ποσο γρηγορα θα περασει ο καιρος.

Αντε να ερθει κι η δομνινα να μας πει κι εκεινη τα νεα της.Φιλια σε ολες,καλο βραδυ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ήρθαμε κι εμείς!

Είμαστε 986 ολόκληρα γραμμάρια.. άντρες με τα όλα μας.. Όλες οι μετρήσεις τέλειες, βάρος δεν πήρα καθόλου και πολύ το χάρηκα διότι περίμενα ότι με όλα αυτά τα γλυκά που κατέβασα στις γιορτές θα είχα χτυπήσει το δίκιλο.. πίεση φυσιολογικότατη και έτσι αεράτοι και αισιόδοξοι έχουμε τις ευλογίες του γιατρού μας για το ταξιδάκι μας που ξεκινάει την Παρασκευή!

Ο μικρός είναι με το κεφάλι προς τα πάνω δεξιά, με ισχιακή προβολή λοξή αλλά δεν μας ανησυχεί καθόλου μιας και έχει τον άπλετο χρόνο να γυρίσει.. Η τροφοδοσία του πλακούντα άψογη και ο γιατρός υπέρ - αισιόδοξος..

Είμαι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη..

Αύριο πάω για την καμπύλη ζαχάρου και τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και επόμενο ραντεβού στις 29 Γενάρη όπου θα είμαστε κοντά στις 30 βδομάδες!

Μάρτζι μου τέλεια τα νέα σου.. τώρα μπορείς να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις αρκετά πιστεύω..

Καλή μας συνέχεια λοιπόν!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Ήρθα κι εγώ.. Πήγα σήμερα και έκανα την καμπύλη ζαχάρου.. Την είχα κάνει πολύ παλιά και έτσι ήξερα ότι δεν θα είχα πρόβλημα στο να πιω το υγρό.. Το πρόβλημά μου ήταν στο γεγονός ότι έπρεπε να με τρυπήσουν 3 φορές.. Τέλος πάντων.. τέλος καλό όλα καλά.. Τα αποτελέσματα θα τα έχω το απόγευμα, ελπίζω να είναι καλά και έτσι να φύγω με καθαρό μυαλό και ήσυχη αύριο για το ταξίδι μου..

Κοριτσάκια εγώ λογικά για κάποιες μέρες δεν θα μπορώ να μπαίνω εύκολα.. Θα το προσπαθήσω όμως, σας το υπόσχομαι!

Να προσέχετε τον εαυτό σας και τα μωρά σας!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Δόμνα, καλά αποτελέσματα να έχεις! Εγώ θα την κάνω τον άλλο μήνα την καμπύλη!

Σήμερα έκανα την εξέταση χολυρεθρίνης και ευτυχώς βγήκε αρνητική!

Να περάσετε καλά! Να προσέχετε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Χαίρομαι που η εξέταση βγήκε αρνητική Margi... όλα καλά λοιπόν!

Να προσέχεις την κοιλίτσα.. όσο για μας.. υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να περάσω όσο καλύτερα γίνεται και εννοείται ότι θα προσέχω!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

τελεια νεακια ακουω κ πολυ χερομαι!!!!!

εχω μια φιλη εχει μπει στο τρυπακι κ αυτη για μωρο εδω κ 2 χρονια κ χωρισ προβλημα δεν τα καταφερνει:cry:

εκανε εξοσωματικη αλλα τιποτα, οικονομικα χαλια κ γενικοσ δεν ξερω πωσ να τη βοηθησω!!!

εμεισ καλα ,τα παιδια δηλαδη γιατι εγω εχω προβληματα με το εντερο κ αρχισα αντιβιωση:cry::cry::cry:

με πιανει αθε τρισ κ λιγο ενα πραμα σαν γαστρεντεριτιδα ,εχω παθει 6 φορεσ εδω κ 2 μηνεσ χωρισ τα παιδια να εχουν.....μου ειπε ο γιατροσ αν δεν γινω καλα με τα χαπια θα παμε για εξετασεισ κ βλεπουμε....

αυτα τα νεακια

δομνακι μη σε χασουμε για πολι:tongue:;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημέρα κορίτσια!!! Μπραβο τα νεακια σας ειναι τέλεια!!!

Θενα μου περαστικά!!!!

Και εγω δεν πολυ μπαινω γιατι ειμαι τελειως ξαπλα!!! Θα μπω σε μια βδομαδα να σας πω εαν προχωραμε!!!

Φιλάκια!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...