Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Άτιμο πράγμα η φαγούρα.. Μήπως αν βάλεις ενυδατική σε βοηθήσει καθόλου; για προσπάθησέ το!
Βάζω αμυγδαλέλαιο που κάνει την επιδερμίδα πολύ μαλακή! Λέγεται ότι βοηθάει πολύ και στην πρόληψη ραγάδων κατά την εγκυμοσύνη!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας!!! Προσπαθω να ειμαι ηρεμη και ξαπλα!!! Τα πρωινά οταν ξυπναω εχω στο σκουπισμα καφε-μπεζ υγρα και ανυσηχω αλλα ο γιατρος ειπε πως μονο το αιμα να με ανυσηχει!!! Μακαρι να ειναι όλα καλά!! Σε 10 μερες θα ξεκαθαρισει το τοπιο!!! Παω για ξαπλα τα λεμε!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα μου, όλα καλά θα πάνε! Κι εγώ, αν θυμάσαι, μέχρι την 8η εβδομάδα είχα καφετιά και μην σου πω σαν αιματάκι ήταν κάθε φορά που σκουπιζόμουν! Κάτσε ξαπλωμένη. Φαντάζομαι θα βάζεις utrogestan! Εγω έβαζα κάθε βράδυ και μια μέρα χωρίς να πω στον γιατρό έβαλα και πρωί!!!!Αλλά εσύ θα κάνεις ό,τι σου είπε ο γιατρός σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα Κορίτσια!! Ναι θυμαμαι Μαρζι μου!!! Δεν μου εδωσε ουτροζεσταν γιατι με την χοριακη που ειχα κανει και προγεστερονη ηταν 43 με φτ μεχρι 44 στο πρωτο τριμηνο!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κουκλιτσες μου καλημερα και καλη βδομαδα.

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας,να ειστε ολες καλα,και με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας γερα,ζουμπουρλουδικα κι ευτυχισμενα στην αγκαλια σας!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα Κορίτσια!! Ναι θυμαμαι Μαρζι μου!!! Δεν μου εδωσε ουτροζεσταν γιατι με την χοριακη που ειχα κανει και προγεστερονη ηταν 43 με φτ μεχρι 44 στο πρωτο τριμηνο!!!
Μαγδα μου, ο γιατρός ξέρει καλύτερα από εμάς! Αλλωστε εγώ είχα σε κάθε σκούπισμα αιματάκι, αν θυμάσαι, για κάμποσες μέρες!

Ολα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς! Να καθεσαι ξαπλωμένη και να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες του γιατρού σου!

Μανου μου, να είσαι καλά, κοριτσάκι μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα! Χρόνια πολλά κορίτσια! Με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας τα μπεμπόνια σας!

Μάγδα μου πόσο χάρηκα για σένα!!!!!

Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Σημερα ξυπνησα τελειως καθαρη!!! Ειμαι μες στην τρελή χαρα:):) Αλλα θα συνεχισω τις ξαπλες αλλες 10 μερες!!!!

Λοιπον καθε βραδυ γυρω στις 3 με 4 πειναω αλλα δεν ξερω εαν κανει να φαω γιατι πρεπει να παρω το πρωι το χαπι του θυροειδη νυστικη και ετσι κανω υπομονη μεχρι τις 5 παιρνω το χαπι και τρωω!!! Πολύ πεινα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Vasdeli μου ευχαριστω!!!! Το προηγούμενο μηνα ειχα παρει κλομιφαιν και νομιζα οτι ημουν εγκυος αλλα τελικα αδιαθετησα και απογοητευτικα και τελικα μου εκανε δωρακι τα Χριστουγεννα ο Χριστουλης μας και η Παναγιτσα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Μάγδα μου, να κάτσεις όσο χρειαστεί στο κρεβατάκι σου! Κι εγώ ξύπνησα νωρίς σήμερα αλλά για άλλους λόγους! Είδα ένα παλιοόνειρο και φοβήθηκα!

Τι γιορτή είναι σήμερα; Δόμνα μου, αν γιορτάζεις, χρόνια πολλά και με το καλο να δεχτεις το γιόκα σου στην αγκαλιά σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας!

Εγώ είμαι καλά.. Το μικρούλι μου λογικά μεγαλώνει και αύριο το μεσημέρι έχουμε το καθιερωμένο ραντεβού με το γιατρό μας.. Θα δούμε πόσο μεγάλωσε, θα μου γράψει φάρμακα, τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και ούρων καθώς και την καμπύλη ζαχάρου.. Θέλω να φύγω ήρεμη και χαλαρή για το ταξίδι και τι καλύτερο από το να δω τον πιτσιρίκο μου στην οθόνη;

Φεύγουμε την Παρασκευή για την βάφτιση στην Ξάνθη και ανυπομονώ.. μίλησα σήμερα με την κουμπάρα μου και μου είπε ότι ο μικρός (το βαφτιστήρι μου) δήλωσε ότι θέλει να κοιμηθεί με τη νονά του.. Οπότε καταλαβαίνετε ότι στην κυριολεξία έχω λιώσει..

Θα πάμε βέβαια πρώτα από το χωριό μου στο Βόλο να αφήσουμε κάτι πράγματα και να δούμε και πως έγινε το παιδικό δωμάτιο.. Απ' ότι μου είπαν έγινε τέλειο και ανυπομονώ να το δω.. Μια γειτόνισσα θα μας δώσει και παιδικό κρεβατάκι οπότε θα το βάλουμε κατευθείαν μέσα και έτσι το μόνο που θα λείπει είναι ο μπέμπης!

Μετά θα πάμε Ξάνθη, θα κάνουμε τη βάφτιση, θα κάτσουμε 3-4 μέρες και μετά θα ξαναγυρίσουμε Βόλο..

Είναι ότι πρέπει για να ξεφύγει το μυαλό μου!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας αλλά δεν γιορτάζω σήμερα.. Η γιορτή μου είναι 4 Οκτώβρη.. πάντως όλες οι ευχές είναι καλοδεχούμενες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...