Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

ευχομαι καλη χρονια,με το καλο οι εγκυουλες να κρατησουν αγκαλιτσα τα μωρακια τους και ναχουμε κ χαρμοσυνα νεα απ το μαγδουλινι κ απο αλλες κοπελες. Ευχαριστω για τις ευχες,ευχομαι το 2013 να ειναι γκευ γιατι το 2012 μας π@δηξε οικονομικα. Να ειμαστε ολοι υγιεις κ αγαπημενοι κ να φτιαξουν λιγο τα οικονομικα μας

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις πρωτη χρονια που δεν πηγαμε σε τραπεζι,ουτε καναμε,επειδη λογω των οικονομικων η διαθεση μας ειχε πεσει κατακορυφα. Κατα τ αλλα ψαχνω κ γω για δουλεια(Θενα εχεις συμπαρασταση)γιατι στο μαγαζι η εισπραξη εχει πεσει στο μισο,τα εξοδα(λογαριασμοι κλπ)ειναι περισσοτερα απ τα εσοδα κ παμε μαθηματικα για λουκετο. Κατα τ αλλα αυτες τις μερες χορτασα τη μικρη μ.α,ξεχασα. Πηγα σ ενδοκρινολογο κ μ εγραψε εξετασεις για θυρεοειδη,επειδη παχυνα χωρις να τρωω ιδιαιτερα κ μ τη διαιτα δν χανω γραμμαριο.αυριο θα τις κανω.αυτα,καλο βραδακι

ένα μήλο την ημέρα...

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εγώ, δόξα τω Θεω, καλά είμαι! Εκανα σήμερα κάτι αιματολογικές, ούρων και κολπικού υγρού. Αυριο θα πάρω τα αποτελέσματα!

Εχω αρχίσει πλέον να αισθάνομαι την μπέμπα μου! Χθες έβαλα τον μπαμπά της να μου πιάσει την κοιλιά μπας κι αισθανθει κι αυτός κάτι! Με το ζόρι με άγγιζε γιατί φοβάται σε υπερβολικό βαθμό κι αυτός! Και μόλις με άγγιξε την αισθάνθηκε και τινάχτηκε στον αέρα! Σαν χαζός γελούσε μετά!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εγώ, δόξα τω Θεω, καλά είμαι! Εκανα σήμερα κάτι αιματολογικές, ούρων και κολπικού υγρού. Αυριο θα πάρω τα αποτελέσματα!

Εχω αρχίσει πλέον να αισθάνομαι την μπέμπα μου! Χθες έβαλα τον μπαμπά της να μου πιάσει την κοιλιά μπας κι αισθανθει κι αυτός κάτι! Με το ζόρι με άγγιζε γιατί φοβάται σε υπερβολικό βαθμό κι αυτός! Και μόλις με άγγιξε την αισθάνθηκε και τινάχτηκε στον αέρα! Σαν χαζός γελούσε μετά!!!!

Δεν είναι φοβερή αίσθηση Μάρτζι μου; εγώ κάθε φορά που τον καταλαβαίνω χαμογελάω!

Κι ο μπαμπάς μας το ίδιο!

Φιλιά στην κοιλίτσα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!

Και ναι, έσπασα το φράγμα των 100 ημερών! 99 μέρες μείνανε μέχρι την πολυπόθητη έλευση του Δομνίνου junior και ακόμη αδυνατώ να το πιστέψω..

Σήμερα πήρα και τον γιατρό τηλέφωνο διότι τις τελευταίες μέρες ξυπνάω τα βράδια με κράμπες στα πόδια και ανησύχησα λιγάκι αλλά με καθησύχασε εντελώς.. Μου είπε να κόψω το αλάτι σχεδόν τελείως διότι γίνεται κατακράτηση υγρών στους μύες και μου προκαλεί αυτό το θεματάκι..

Επόμενο ραντεβού την Τετάρτη και ανυπομονώ να δω τον μικρούλη μου..

Να περνάτε υπέροχα όλες σας!

L2qIp2.png

Κι εγώ Τετάρτη έχω ραντεβού για β επιπέδου. Αχ, έχω μια αγωνία! Ας πάνε όλα καλά!

Θέλω να ρωτήσω και τον γιατρό για κάποια θέματα φαγουρας που μού βγαίνουν τώρα τελευταία! Ολο να ξύνομαι θέλω σε διάφορα σημεία του σώματος! Μού είπε μια φίλη μου πως πρέπει να πιέζεται το συκώτι και γιαυτό το παθαίνω! και μία κοπέλα από εδώ λέει πως όντως οι φαγούρες έχουν να κάνουν με παθήσεις του ήπατος και ίσως να πρέπει να το ελέγξω. μακάρι να μου περάσουν και να μην χρειαστεί να κάνω τίποτα!

Δόμνα μου, πέρασες κάτω από τις 100 μέρες! Με το καλό να τις μηδενίσεις!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

δομνινακι μου κ μενα μουχε κοψει εντελως το αλατι,λογω κατακρατησης υγρων που ειχα. Φοραγα 2 νουμερα μεγαλυτερο παπουτσι να φανταστεις. Στις κραμπες βοηθουν πολυ οι μπανανες. Αντε,με το καλο να μηδενισετε,οι εγκυουλες.καλο βραδακι

ένα μήλο την ημέρα...

Πρωϊνή - πρωϊνή στην παρεούλα σας πάλι σήμερα..

Αυτά παθαίνει όμως όποιος κοιμάται με τις κότες.. Δηλαδή εγώ και ο σύζυγος.. Ο σύζυγος ροχάλιζε στον καναπέ από τις 9.30 οπότε δεν με άφηνε να δω τηλεόραση.. Τι να κάνω κι εγώ, δεν βολευόμουν στον καναπέ που δεν βολευόμουν, ήρθε και το ροχαλητό και με αποτελείωσε.. Έτσι πήγα στο κρεβάτι όπου όπως πολύ σωστά καταλάβατε με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα στις 3 από τον σύζυγο που βρήκε το δρόμο προς την κρεβατοκάμαρα.. Δεν μπόρεσα όμως να ξανακοιμηθώ και έτσι προκειμένου να στριφογυρίζω σαν το σουβλάκι σηκώθηκα..

Μάρτζι μου κι εγώ το έχω ακούσει αυτό για τη φαγούρα.. ότι η συνεχής φαγούρα σε όλο το σώμα στις εγκυμοσύνη έχει να κάνει με την αύξηση των τρανσαμινάσων που αφορούν το συκώτι και τους ηπατικούς δείκτες.. ίσως το συκώτι επιβαρύνεται αρκετά περισσότερο διότι και αυτό κάνει δουλειά για δυο οργανισμούς μιας και στο μωρό ακόμη δεν έχει αρχίσει να λειτουργεί αυτόνομα το δικό του συκώτι.. Εννοείται να το κοιτάξεις αν και είμαι σίγουρη πως δεν είναι κάτι σοβαρό..

Μηλίτσα μου εγώ ευτυχώς δεν έχω πρηστεί καθόλου ούτε στα χέρια, ούτε στο πρόσωπο ούτε στα πόδια και ακόμη δεν έχω αλλάξει νούμερο παπουτσιού.. Βέβαια θέλω 2 βδομάδες ακόμη για να μπω στο γ' τρίμηνο και ίσως είναι νωρίς αλλά ευελπιστώ - μιας και ανέκαθεν είμαι κατά του αλατιού - να μην πρηστώ καθόλου.. Θα δείξει!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσια μου!!!

Ευχομαι ενα ευτυχισμένο 2013 με υγεια!!!!:):):)

Φανταζομαι τι ωραια αισθηση ειναι να νιωθεις το παιδακι σου!!!!!:):) Μπραβο κοριτσια μου!!!!:)

Εχω ξυπνησει από τις 5!!! Παντα την ιδια ωρα ξυπναω και πειναω!!! Ειμαι καλά ξαπλα!!! Οι επομενες 2 εβδομαδες ειναι πολύ σημαντικες γιατι τις φοβαμαι!!!

Μερικες φορες εχω μπεζ υγρα στο σκουπισμα και φοβαμαι αλλα ο γιατρος μου λεει όλα καλά!!!! Εχθες ειδαμε την καρδούλα του!!!!

Μηλίτσα μου πολύ χαρικα που σε ξαναδιάβασα!!!:):)

Σας φιλώ πάω για ξαπλα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα μαγδα μου,με το καλο κοπελα μου,η νεα χρονια που μολις ηρθε να σε βρει με ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου,να προσεχεις τον εαυτο σου και να ακους το γιατρο σου.Να ξερεις οτι χαιρομαι πολυ για σενα,για ολες τις εγκυουλες μας,που ξερω ολο τον ανηφορο που περασαν για να χαιρονται τωρα.

Μαρτζι και δομνινα,να ξερετε ποσο πισω με γυριζετε και ποσο κανω χαζι να σας βλεπω να μιλατε για τα συμπτωματα εγκυμοσυνης,θυμαμαι τα δικα μου και συγκινουμαι.....παντως ολα οσα λετε ειναι φυσιολογικα και να μην ανυσυχειτε καθολου.Εγω θυμαμαι κραμπες ειχα στις γαμπες κυριως τα βραδια που ξαπλωνα,οσο για τη φαγουρα εγω ειχα φοβερη στα δαχτυλα των ποδιων.Θυμαμαι οτι αυτο που με ανακουφισε ηταν το ταλκ και οταν τα εβαζα σε κρυο νερο.Δε θα ειναι τιποτα μαρτζι μου να δεις θα στο πει κι ο γιατρος.

Καλο Σ/Κ να εχετε κουκλιτσες μου.

:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μάγδα μου, εύχομαι να πανε όλα καλά! Να έχεις μία όμορφη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις ένα γερό παιδάκι στην αγκαλιά σου!

Μανού μου, αν σου πω τι με φαγουρίζει κύρίως θα γελάσεις κι εσύ και όλες! Τα πωπομέρια μου!!!! Χθες το βράδυ είπα πως ακόμη κι αν έχω φαγούρα δεν θα ξύνομαι αλλά θα κρατάω τα χέρια έξω από τα σκεπάσματα! Το τήρησα αλλά δεν ήταν και πολύ εύκολο! Έιδικά στην ευαίσθητη περιοχή που σας έχω πει για εκείνον τον παλιοερεθισμό, εκεί με πιάνει τρέλα! Και η αλοιφή που μου είπε η δερματολόγος να βάζω δεν με βοηθάει τελικά! Τζάμπα λεφτά.....Μόνο οι κορτιζονούχα αλοιφή η kenacomb με βοηθάει αλλά επειδή φοβάμαι, δεν βάζω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάγδα μου, εύχομαι να πανε όλα καλά! Να έχεις μία όμορφη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις ένα γερό παιδάκι στην αγκαλιά σου!

Μανού μου, αν σου πω τι με φαγουρίζει κύρίως θα γελάσεις κι εσύ και όλες! Τα πωπομέρια μου!!!! Χθες το βράδυ είπα πως ακόμη κι αν έχω φαγούρα δεν θα ξύνομαι αλλά θα κρατάω τα χέρια έξω από τα σκεπάσματα! Το τήρησα αλλά δεν ήταν και πολύ εύκολο! Έιδικά στην ευαίσθητη περιοχή που σας έχω πει για εκείνον τον παλιοερεθισμό, εκεί με πιάνει τρέλα! Και η αλοιφή που μου είπε η δερματολόγος να βάζω δεν με βοηθάει τελικά! Τζάμπα λεφτά.....Μόνο οι κορτιζονούχα αλοιφή η kenacomb με βοηθάει αλλά επειδή φοβάμαι, δεν βάζω!

Άτιμο πράγμα η φαγούρα.. Μήπως αν βάλεις ενυδατική σε βοηθήσει καθόλου; για προσπάθησέ το!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσια μου!!!

Ευχομαι ενα ευτυχισμένο 2013 με υγεια!!!!:):):)

Φανταζομαι τι ωραια αισθηση ειναι να νιωθεις το παιδακι σου!!!!!:):) Μπραβο κοριτσια μου!!!!:)

Εχω ξυπνησει από τις 5!!! Παντα την ιδια ωρα ξυπναω και πειναω!!! Ειμαι καλά ξαπλα!!! Οι επομενες 2 εβδομαδες ειναι πολύ σημαντικες γιατι τις φοβαμαι!!!

Μερικες φορες εχω μπεζ υγρα στο σκουπισμα και φοβαμαι αλλα ο γιατρος μου λεει όλα καλά!!!! Εχθες ειδαμε την καρδούλα του!!!!

Μηλίτσα μου πολύ χαρικα που σε ξαναδιάβασα!!!:):)

Σας φιλώ πάω για ξαπλα!!!

Μαγδούλα μου γλυκιά, χαίρομαι τόσο για σένα.. Κι εγώ, στην αρχή ειδικά ξύπναγα από τα άγρια χαράματα με μια τρελλή λιγούρα.. το μωρό είναι απαιτητικό από τώρα!

Είμαι σίγουρη ότι αυτή η εγκυμοσύνη θα είναι τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες.. Το μωράκι αυτό ήρθε για να μείνει, πάει και τελείωσε!

Εννοείται πως ότι ανησυχίες και φοβίες έχεις μπορείς να τις μοιράζεσαι μαζί μας.. Γι' αυτό άλλωστε είμαστε εδώ!

Πάω να κάνω καφέ στον πατέρα του παιδιού μου και τσάι για μένα.. Έχω τραπέζι τα πεθερικά σήμερα και πρέπει να ξεκινήσω σιγά σιγά τις ετοιμασίες!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες!

Μανου μου, χρόνια πολλά! Να είσαι πολύχρονη, γεμάτη υγεία και ευτυχία! Να σε χαίρονται ο άντρας σου, το κοριτσάκι σου κι όλοι οι δικοί σου άνθρωποι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...