Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Ελπίζω να είστε καλά διότι γιορτινές μέρες έρχονται και πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας!

Εγώ κοριτσάκια μου ευχαριστιέμαι ύπνο αυτές τις μέρες.. Το αργότερο 22:00 το βράδυ είμαι στο κρεβάτι μου και αν και με διαλείμματα το βράδυ το πρωί ξυπνάω γύρω στις 7 και αισθάνομαι ξεκούραστη.. Ο μικρός δίνει συνεχώς το παρόν και αυτό πολύ με ευχαριστεί και ο μπαμπάς μας είναι με ένα χαμόγελο στα χείλη συνεχώς..

Αισθάνομαι πολύ τυχερή, πολύ ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δόμνα μου, κι εγώ κοιμάμαι σαν ζώον. Ξυπνάω όμως πολλές φορές μέσα στο βράδυ για τουαλέτα. Μετά αργεί να με πάρει ο ύπνος! Βάζω τηλεόραση και περιμένω να με πάρει ο ύπνος. Μετά από ένα δίωρο, φτού! κι από την αρχή. Αποτέλεσμα; Από τις 7 και μετά κοιμάμαι συνεχόμενα ως τις 10 με 11!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κουκλιτσες μου καλημερα και Χρονια Πολλα!!!Χαθηκα,αλλα πολλα τα τρεχαματα,λογω γιορτων.

Σας ευχομαι Καλες Γιορτες,Καλα Χριστουγεννα,να χαιρεστε τις οικογενειες σας και τα παιδακια σας.Να περασετε ομορφα με τους αγαπημενους σας και να ξερετε οτι το σημαντικοτερο ειναι να εχουμε την υγεια σας και να μας περιτριγυριζουν ανθρωπου που μας νοιαζονται πραγματικα!!!

Στις εγκυουλες μας να ευχηθω του χρονου τειτοιες μερες,να εχουν στη ζωη τους τα μωρακια τους και να ζουν την απολυτη ευτυχια!!!!

Να ξερετε οτι σας σκεφτουμαι και σας εχω στην καρδια μου,καλα να περασετε,σας στελνω πολλα φιλια και μια τεραστια αγκαλια :P:D:)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Manoutita μου, σου εύχομαι κι εγώ Καλά Χριστούγεννα. Να περάσεις όμορφες, ιδιαίτερες, αξέχαστες στιγμές με τον άντρα σου και την κορούλα σου!

Ευχομαι σε όλα τα κορίτσια να περάσουν όμορφες γιορτές. Μακάρι να μπει και η Μάγδα μας και να μας πει τα νέα της, που ελπίζω να είναι καλά.

Δόμνα μου, μας εύχομαι να έρθουν με το καλό τα παιδάκια μας! Να τα έχουμε αγκαλιά του χρόνου που θα ανταλλάσουμε πάλι ευχές!!!!

Σας αγαπώ πάρα πολύ!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!:):)

Χρονια Πολλα και με το καλό το Νεο Έτος!!! Ευχομαι να ειναι το καλύτερο έτος της ζωής μας!!!!

Εγω ειμαι καλα και ευτυχισμένη ακομα ειναι πολύ αρχη αλλα υπόσχομαι οτι το 2013 θα σας πω κατι καλό;):):):) Να προσεχετε, φιλάκια!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Magda μου, να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!!!Περιμένουμε με ανυπομονησία να μας πεις τα καλά σου νέα! Η Παναγίτσα μας να είναι κοντά σου!!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά!

Εδώ κι εγώ στη δουλειά σήμερα.. κρατάω τις Θερμοπύλες.. Εντάξει, έχω δουλειά να κάνω αλλά θα προτιμούσα 1000 φορές να είμαι σπίτι μου χαλαρή.. Τις τελευταίες μέρες έχω κάτι χαζοπονάκια στην κοιλιά και νομίζω ότι είναι το έντερο... εντάξει, δεν είναι κάτι τραγικό αλλά που και που είναι ενοχλητικό..

Ο μπέμπης λογικά μεγαλώνει μια χαρά και δίνει πολύ έντονα το παρόν, οπότε η μανούλα είναι ήρεμη και χαλαρή..

Μετράω μέρες αφενός για να πάμε στον γιατρό να τον δούμε και αφετέρου για να φύγουμε να πάμε στην Ξάνθη για να βαφτίσουμε το 2ο βαφτιστήρι μας.. Ανυπομονώ λέμε..

Τα Χριστούγεννα τα περάσαμε πολύ ήσυχα. Το μεσημέρι πήγαμε για φαγητό στην κουνιάδα μου όπου χάρηκα το 1ο βαφτιστήρι μου πάρα πολύ, όχι όμως και το φαγητό διότι ήταν ανάλατο και κακοψημένο (τουλάχιστον το ρολό χοιρινό που είχαν στο φούρνο).. έφαγα όμως ρύζι με τυρί και κάτι έγινε.. Το βράδυ πήγαμε επίσκεψη σε μια φίλη μας που γιόρταζε και 2η μέρα Χριστουγέννων τη βγάλαμε στο σπίτι με απόλυτη ξεκούραση..

Δεν έχω ιδιαίτερα καλή διάθεση, το ομολογώ.. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα Χριστούγεννα και διάφορα περνούσαν από το μυαλό μου.. Όμως στο επόμενο δευτερόλεπτο σκεφτόμουν το γιο μου και το χαμόγελο εγκαθίστατο και πάλι στο πρόσωπό μου!

Ελπίζω να περάσατε όλες υπέροχα και ο καινούργιος χρόνος να μας βρει όλες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μονιασμένες και αγαπημένες..

Μάγδα είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ αισιόδοξη για σένα.. Περιμένω με ανυπομονησία λεπτομέρειες!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος! :P :p :P

Δόμνα μου, με το καλό να υποδεχτεις το μωράκι σου!!!

Μαγδα μου, εύχομαι ο νέος χρόνος να σε ανταμείψει με ένα μωρό!

Μανου μου, να είστε καλά με την όμορφη οικογένειά σου!!!

Θένα μου, να είναι καλά τα παιδάκια σου. Να είναι μια χρονιά ήρεμη και να βρεις σύντομα δουλειά!

Μηλίτσα, η καινούργια χρονιά να σου φέρει ηρεμία και αγάπη!

Να είμαστε καλά, κορίτσια μου!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ Κ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;);););)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣΕΥΧΕΣ ΜΑΡΓΚΙ ΜΟΥ ....ΑΜΗΝ!!!!

Κ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΑ:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κουκλιτσες μου καλημερα και καλη χρονια!!!

Μαρτζι και δομνινα μου με το καλο του χρονου τετοιες μερες να εχετε στην αγκαλια σας τα μωρακια σας και να τα βλεπετε να μεγαλωνουν και να σας χαριζουν το απολυτο νοημα της λεξης "ευτυχια"!!!

Μαγδα μου ευχομαι ολοψυχα η νεα χρονια να σου εχει φερει αυτο που τοσο πολυ θελεις στη ζωη σου,περιμενουμε νεα σου με αγωνια.....

Θενα μου και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια που εχουν ηδη τα παιδακια τους,ευχομαι υγεια,αγαπη και πολυ ευτυχια στις οικογενειες του.Να ειναι γερες και να βλεπουν με καμαρι τα παιδακια τους να μεγαλωνουν και να τις γεμιζουν χαρα.

Μηλιτσα μου να χαιρεσαι κι εσυ κοπελα μου την οικογενεια σου και ευχομαι υγεια πανω απο ολα και πολλα χαμογελα!!!!!

Μαρτζι μου σε ευχαριστω κι εγω κοριτσι μου για τις ευχες,πραγματικα κοριτσια ευχομαι για ολες μας να ειμαστε καλα και να κυριως να βρισκομαστε εδω και να τα λεμε,να ειμαστε παντα η μια διπλα στην αλλη,ακομα κι αν ειναι με αυτον το παραδοξο,διαδυκτιακο τροπο.Πολλα φιλια σε ολες!!!:-P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μπήκα κι εγώ να σας ευχηθώ με τη σειρά μου Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, Χρόνια Γεμάτα από υγεία, αγάπη, ευτυχία και παιδικά χαμόγελα..

Εύχομαι το 2013 να φέρει σε όλες μας αυτό που λαχταράμε και περιμένουμε τόσο καιρό.. ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά μας, να γεμίσει τον κόσμο μας ελπίδα, χαρά, ευτυχία και γαλήνη..

Να είμαστε πάντα καλά, πάντα αγαπημένες και μονιασμένες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Να είστε όλες καλά και να ξέρετε ότι σας αγαπώ πολύ και σας σκέφτομαι καθημερινά!

Χρόνια πολλά!

L2qIp2.png

Κορίτσια μου, χρόνια μας πολλά και πάλι!

Δόμνα σε 2 μέρες πέφτεις σε διψήφιο πλέον νούμερο και αρχίζεις να μετράς αντίστροφα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια μου, χρόνια μας πολλά και πάλι!

Δόμνα σε 2 μέρες πέφτεις σε διψήφιο πλέον νούμερο και αρχίζεις να μετράς αντίστροφα!!!

Όντως Margi μου, έτσι ακριβώς είναι:P

Αλλά κι εσύ δεν αργείς!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...