Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ευχαριστούμε για τις ευχές σου Δόμνα μου! Αντε, και στα δικά μας. Να γεννήσουμε γερά παιδάκια!!!Πριν ένα χρόνο ακριβώς είχε την ατυχία εκείνη. Τώρα έχει αγκαλιά την μικρούλα της!!!! Εγώ δεν πήγα να τις δω. Γέννησε Αρτα, ο άντρας μου έτυχε να λείπει, οι γονείς μου πήγαν με λεωφορείο κι εγώ εμεινα εδώ!!! Θα τις δω καλό Μάρτη που θα έρθουν.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστούμε για τις ευχές σου Δόμνα μου! Αντε, και στα δικά μας. Να γεννήσουμε γερά παιδάκια!!!Πριν ένα χρόνο ακριβώς είχε την ατυχία εκείνη. Τώρα έχει αγκαλιά την μικρούλα της!!!! Εγώ δεν πήγα να τις δω. Γέννησε Αρτα, ο άντρας μου έτυχε να λείπει, οι γονείς μου πήγαν με λεωφορείο κι εγώ εμεινα εδώ!!! Θα τις δω καλό Μάρτη που θα έρθουν.....

Δεν πειράζει κοριτσάκι μου που δεν πήγες κοντά τους.. Είμαι σίγουρη πως η αδερφή σου καταλαβαίνει και δεν παρεξηγεί.. Καλύτερα τον Μάρτιο να είναι και πιο μεγάλη και ξεπεταγμένη η μπέμπα για να την πιάνεις και καλύτερα!

Εμένα θα έρθει η αδερφή μου την ερχόμενη Τετάρτη με το μωρό και τον άντρα της γιατί ορκίζεται επιτέλους την ερχόμενη Πέμπτη και ανυπομονώ να δω τον ανηψούλη μου.. έχει μεγαλώσει πολύ το σκατό και θα κοντεύει δυο μηνών! Κοτζάμ άντρας!

Και στα δικά μας λοιπόν!:-P

L2qIp2.png

geia σασ γεια σασ:D:D:D:D

τι χαρεσ σημερα:tongue: να σασ ζησει η μπουμπου παντα ευτυσμενη καλοτυχη με υγεια:D:D:D κ εσεισ κοριτσακια με εναν πονο που λενε:tongue::tongue:

εγω σημερα τελειωσα το πενταμηνο μου κ επεσα σε μελαγχολια ομολογω:cry: ελπιζω να μην εχω επιπτωσεισ κ βρω γρηγορα ξανα δουλεια......αν κ μου ειπαν για 2 κ ρωτησα αλλα θελουν κατω απο 30 :evil: εμεισ στον καιαδα οι ωριμες:shock::tongue::evil:

σασ φιλω

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Margi μου,να σου ζησει η ανιψουλα κοπελα μου,γερο και καλοτυχο να ειναι και καλο σαραντισμο.Αντε τωρα και στα δικα σας οι εγκυουλες μας!!!!

Θενα μου,τι να πω μακαρι να βρεθει κατι γρηγορα,για να μην πεσει η ψυχολογια σου,για σε παρακαλω κοιτα να προσεξεις ιδιαιτερα τον εαυτο σου,ενταξει;Οσο για εμας τις "ωριμες",δεν εχουν καταλαβει ακομα,οτι εμεις ειμαστε ολα τα λεφτα,χαχαχαχαχα:P

Εγω κατα τ'αλλα κοριτσια ειμαι χαλια,παλι κρυωμενη,ειμαι ηδη στο 2ο κουτι αντιβιωσης,κι ο βηχας καλα κρατει,εκανα 15 μερες να βγω απο το σπιτι,κι ολο αυτο με γονατισε.Κι οτι ειχα φετος τοση ενεργεια να αρχισω τις χριστουγεννιατικες κατασκευες,τις καρτες και τα χειροποιητα δωρακια μου,δεν εχω κανει ακομα τιποτα.........ευελπιστω να αρχισω αυτο το Σ/Κ.Το κοριτσακι μου ειναι μια χαρα,την Κυριακη εχουμε το καθιερωμενο παζαρι στο σχολειο,και εχει παρασταση με την ομαδα της χορωδιας,θα ανεβασουν:Φρικαντελα,η μαγισσα που μισουσε τα καλαντα,του Τριβιζα.Οποτε ελπιζω να ειμαι καλα,για να την χαρω κι εγω.

Φιλια σε ολες,να περνατε καλα!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μας!

Είμαστε πολύ καλά και κάνουμε τούμπες.. κοιμόμαστε σχεδόν συνεχόμενα το βράδυ και η μαμά χαζογελάει με τις κλωτσίτσες που αισθάνεται! Κορίτσια όλα πάνε καλά.. Δεν έχω καμία ενόχληση εκτός από κάποιες ελαφριές καούρες αλλά αυτά είναι πταίσματα μπροστά σε οτιδήποτε άλλο... Είμαι πολύ ευτυχισμένη κορίτσια που όλα βαίνουν καλώς και ελπίζω έτσι να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος..

Μανού μου γλυκιά περαστικά κοριτσάκι μου.. Όλος ο κόσμος άρρωστος είναι.. Ε με αυτό τον καιρό δεν ξέρεις τι να φορέσεις και πως να προφυλαχτείς.. Εγώ αποφεύγω όλους όσους δηλώνουν ότι έχουν έστω και υποψία αρρώστιας.. Δεν είμαστε για να αρρωσταίνουμε τώρα..

Είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τις δυνάμεις σου πολύ σύντομα και θα μεγαλουργήσεις και πάλι!

Θένα μου καλό κουράγιο και καλή υπομονή! Ελπίζω πολύ σύντομα κάτι να βρεθεί και για σένα..

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Γεια σας κι από εμένα! Η μικρούλα ανιψιά μου είναι υγιέστατη και πανέμορφη, σύμφωνα με τη μητέρα και τον πατέρα μου. Οι γονείς της είναι τρισευτυχισμένοι και μαζί με αυτούς κι εμείς!!!

Εγώ, Δόμνα, είμαι τώρα στην 18η εβδομάδα και ακόμη δεν ένιωσα την μικρή μου. Πριν από κανα δυο βδομάδες σου έδινα θάρρος που ανησυχούσες αλλά πλέον μου ταιριάζει η παροιμία "δάσκαλε που διδιασκες......", γιατί έχω αρχίσει να ανυπομονώ και να αναρωτιέμαι τι κάνει αυτή η κοπέλα και δεν μου κάνει την τιμή να μου ρίξει μία ανάποδη!!!!

Μανού μου, περαστικά!!!! Οπου να' ναι θα συνέλθες και θα ασχολήθείς με τα δωράκια που θέλεις να φτιάξεις. Ρίξε καμία ιδέα και σε μένα την άσχετη, μπας και φτιάξω τίποτα με τα χεράκια μου, γιατί για να αγοράσω δώρα, καλά δεν με βλέπω να μου περισσεύουν, ειδικά με τα έξοδα που έχει αυτός ο παλιομήνας......Αχ, πέρναμε και το κουτσουρεμένο δώρο Χριστουγέννων, καλύπταμε καμία τρύπα. Τώρα τέλος κι αυτό! Μόνο από τους υπαλλήλους την βούλής , τα δικά τους παιδιά, δεν κόβουν τίποτα!!!!

Θένα μου, ε΄λπίζω να βρεις σύντομα δουλειά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα, κορίτσια μου! Τι κάνετε;

Εγώ, κοριτσάκια μου, παιδεύομαι με τους γνωστούς ερεθισμούς.....(σας είχα πει πως βγάζω κατι ερεθισμούς στην ευαισθητη περιοχή; Πήγα σε δύο δερματολόγους μέχρι τώρα και ο ένας μου έδωσε την κενακόμπ (αλοιφή) που έβαλα για λίγο καιρό, αλλά την αφησα γιατί φοβάμαι. Η δεύτερη είπε να βάλω αλοιφή καλέντουλα ή μια άλλη, την alkagin που είναι τελείως ακίνδυνες).Η κάλέντουλα κάτι έκανε στην αρχή, αλλά τώρα πλέον δεν κάνει και πολλά πράγματα. Πολύ φοβάμαι πως θα βγάλω όλη την περίοδο της εγκυμόσύνης με αυτό το πρόβλημα ( και την περίοδο θηλάσμου)........Χθες το βράδυ είδα κι έπαθα! Μέχρι και ο πωπός με έτσουζε.....Ολα αυτά τα παθαίνω σύμφωνα με τη δεύτερη δερματολόγο από το άγχος μου. Πρέπει να έρθει το παιδί και να αρχίσω εντατική θεραπεία με χάπια μπας και μου περάσει .....Ούτε να κάτσω δεν μπρορώ....Δεν ξέρω τι να κάνω αλλο πια! Θα περιμένω την Τετάρτη να ανοίξουν τα φαρμακεία να πάρω το alkagin μπας και δω καμία βελτίωση, αν και πιστεύω πως παροδικά θα είναι τα αποτελέσματα και με αυτό.....

Κι ένα ευχάριστο !Εχω την εντύπωση πως κάτι αισθάνομαι!!!!Δεν είμαι και τόσο σίγουρη, αλλά κατι διαφορετικό μου φαίνεται πως γίνεται εκεί μέσα. Μαλιστα χθες που έβλεπα dancing with the stars ( τρελαίνομαι για χορούς ) μού φάνηκε σαν κάτι να με χτύπησε. Λέτε να ήταν η μπεμπούλα μου; Να της αρέσουν κι αυτηνής οι χαρές και τα πανηγύρια, όπως στη μαμά της; Γιατί, αν μοιασει το μπαμπά σε αυτό το θέμα, δεν θα σηκώνεται από την καρέκλα να χορέψει με τίποτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κι από μένα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Αν και η βδομάδα δεν έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο γραφείο.. Γκρίνια, γκρίνια και πάλι γκρίνια και κανένα εορταστικό πνεύμα.. Τέλος πάντων.. εγώ σκέφτομαι το αγοράκι μου και μπαινάκης - βγαινάκης όλα ...

Μάρτζι μου θυμάμαι την ευαισθησία σου και δυστυχώς στην περίοδο της εγκυμοσύνης το ανοσοποιητικό πέφτει, ο οργανισμός γίνεται πιο ευαίσθητος και συνήθως εμφανίζονται όλα τα κακώς κείμενα τα οποία σε είχαν ξεχάσει την προηγούμενη περίοδο.. Είναι πολύ ενοχλητικό το τσούξιμο και το να μην μπορείς να κάτσεις πουθενά.. αλλά μήπως είναι ερεθισμός από τα πολλά υγρά της εγκυμοσύνης; Εγώ έχω αυξημένα υγρά τώρα στην εγκυμοσύνη και αλλάζω πολύ συχνά σερβιετάκι.. βάλε και τη συχνοουρία οπότε καταλαβαίνεις..

Μακάρι να σου κάνει κάτι η δεύτερη αλοιφή διότι έχεις ακόμη δρόμο μπροστά σου..

Εσύ κοριτσάρα μου είσαι αδύνατη.. οπότε είναι λογικό να την κατάλαβες την κοράκλα σου πολύ νωρίτερα από μένα.. Εγώ όλο το λίπος το έχω συγκεντρωμένο στην περιοχή της κοιλιάς οπότε ο πιτσιρίκος μου δυσκολευόταν να δώσει το σήμα.. Τώρα όμως μεγάλωσε και κάνει αισθητή την παρουσία του πλέον και έτσι ηρεμώ κι εγώ!

Αύριο έχουμε γιατρό.. Ανυπομονώ να τον δω και πάλι!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

domna, δεν είμαι σίγουρη αν ήταν η κορούλα μου που έκανε αισθητη την παρουσία της. Σαν να έκανε ένα τακ - τακ κι αυτό ήταν όλο. Από χθες τίποτα.....

Αχ, να έβλεπες πόσο χάλια είμαι! Αυτή η ενόχληση με έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά. Εχω πολλά νεύρα και δεν ξέρω τι να κάνω!

Οσο για το γραφείο καλά κάνεις και δεν δίνεις σημασία. Εσύ να είσαι ήρεμη.....Δες ποια μιλάει; Μόνο ήρεμη δεν είμαι!!!!

Δόμνα μου, πόσα σου παίρνει ο γιατρός σε κάθε επίσκεψη; Πού θα γεννήσεις, δεν μας είπες. Εμένα μού παίρνει πολλά σε κάθε επίσκεψη επειδή και καλά είναι καθηγητής Πανεπιστημιου. 80 ευρώ καθε φορά!!!! Ελπίζω όταν έρθει η ώρα της γέννας να μην απαιτήσει και κανά φακελάκι γιατί έχω "στεγνώσει".......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

domna, δεν είμαι σίγουρη αν ήταν η κορούλα μου που έκανε αισθητη την παρουσία της. Σαν να έκανε ένα τακ - τακ κι αυτό ήταν όλο. Από χθες τίποτα.....

Αχ, να έβλεπες πόσο χάλια είμαι! Αυτή η ενόχληση με έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά. Εχω πολλά νεύρα και δεν ξέρω τι να κάνω!

Οσο για το γραφείο καλά κάνεις και δεν δίνεις σημασία. Εσύ να είσαι ήρεμη.....Δες ποια μιλάει; Μόνο ήρεμη δεν είμαι!!!!

Δόμνα μου, πόσα σου παίρνει ο γιατρός σε κάθε επίσκεψη; Πού θα γεννήσεις, δεν μας είπες. Εμένα μού παίρνει πολλά σε κάθε επίσκεψη επειδή και καλά είναι καθηγητής Πανεπιστημιου. 80 ευρώ καθε φορά!!!! Ελπίζω όταν έρθει η ώρα της γέννας να μην απαιτήσει και κανά φακελάκι γιατί έχω "στεγνώσει".......

Κοριτσάρα μου είμαι σίγουρη ότι η κόρη σου έδωσε το πρώτο σήμα.. Κι εγώ πριν βεβαιωθώ ότι είναι ο μπέμπης μου κάποιες μέρες ένιωθα αυτό το τακ - τακ που περιγράφεις κι εσύ αλλά κι εγώ είχα τις αμφιβολίες μου.. Τώρα στην αρχή δεν θα την καταλαβαίνεις και πολύ συχνά γιατί είναι μικρούλα ακόμη.. Μπορεί να κάνεις και μέρες να την αισθανθείς και πάλι και γι' αυτό μην ανησυχήσεις!

Εμένα ο γιατρός πότε μου παίρνει 20 Ευρώ και μου γράφει φάρμακα και εξετάσεις και πότε 50 ... συνήθως 50 μου παίρνει 1 φορά στις 4 που θα τον δω.. Εγώ θα γεννήσω στο ΙΑΣΩ και η τιμή που παίζει με το γιατρό μου είναι 1.500 με 1.800 Ευρώ.. Αν του το παζαρέψω λιγάκι νομίζω ότι θα τα βρούμε στα 1.500 ή στα 1.800 σε 3 δόσεις.. Είναι συνεννοήσιμος και άνθρωπος πάνω απ' όλα... Βέβαια δεν του έχω κάνει κουβέντα γιατί πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμη.. Όταν με το καλό μπω στον 8ο θα τα συζητήσουμε!

Το καλό είναι ότι ο άνδρας μου έχει ομαδική ασφάλεια στη δουλειά του και με έχει βάλει και μένα ως προστατευόμενο μέλος οπότε δικαιούμαστε κι από κει ένα ποσό το οποίο θα είναι μια ανάσα..

Εσύ δεν το έχεις συζητήσει ακόμη μαζί του το θέμα;

L2qIp2.png

Ο δικός μου είναι καθηγητής στο Πανεπιστημιακό και έχει και ιδιωτικό ιατρείο, όπου και τον επισκέπτομαι! Κακώς ξεκίνησα εκεί, αφού μπορούσα να κλείσω και ραντεβού στο νοσοκομείο και να με βλέπει εκεί, αλλά θυμάσαι στην αρχή που μου είχε πει εκείνη η αθλια γυναικολόγος πως είναι εξωμήτριο, πανικοβλήθηκα, πήρα τηλ στον βοηθό του κι αυτός μου είπε να πάω αμέσως στο ιατρείο. Ετσι βρέθηκα εκεί και συνέχισα να πηγαίνω εκεί.....Εκανα μία νύξη να πηγαίνω να με βλέπει στο νοσοκομείο αλλά ο βοηθός του μου είπε εμμέσως πλην σαφώς πως καμία σχέση δεν έχει ο υπέρηχος του νοσοκομείου με τον υπέρηχο του ιατρείου και πως καλύτερα για μένα ( για αυτούς λέω εγώ) είναι να πηγαίνω εκεί. Καλά, η αλήθεια είναι πως μου κάνει υπέρηχο που κρατάει μίση ώρα αλλά και τα 80 είναι 80, σωστά;

Αυτός ξεγεννάει στο Πανεπιστημιακό, οπότε τι να τον ρωτήσω; Σε δημόσιο νοσοκομείο θα γεννήσω κι αυτός είναι γιατρός του νοσοκομείου. Τι να πω; "πόσα να δώσω σε φακελάκι;" Γιατί αν δώσω, φακελάκι θα είναι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια καλησπέρα..

Μπήκα να σας πω ότι πήγαμε στο γιατρό και είμαστε πολύ καλά! Είμαστε 630 ολόκληρα γραμμάρια.. Δηλαδή πήραμε 200 γραμμάρια σε 2 βδομάδες σχεδόν και μεγαλώνουμε τέλεια.. Δεν μου έδωσε να κάνω εξετάσεις αυτή τη φορά και θα τα ξαναπούμε με το γιατρό από κοντά στις 9 Γενάρη!

Margi μου κι εγώ νομίζω πως ο υπέρηχος του Νοσοκομείου δεν συγκρίνεται με τον υπέρηχο που έχει στο ιατρείο του αλλά και τα 80 κάθε φορά είναι αρκετά.. Βέβαια εσύ τον βλέπεις μια φορά το μήνα οπότε κάπως εξισορροπείται το ποσό!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Τι ωραία νέα! Μπράβο το Δομνινάκι μας που μεγαλώνει τόσο γρήγορα!

Δόμνα, σήμερα έμαθα πως ο γιατρός στο νοσοκομείο δεν έκανε αυχενική σε αρκετά κορίτσια, γιατί ο υπέρηχος είχε πρόβλημα! Αυτό μού το είχε τονίσει και ο βοηθός του, πως στο νοσοκομείο έχουν πολλά προβλήματα με τα μηχανήματα, ενώ στο ιατρείο να είμι σίγουρη πως ότι μου πει ισχύει! Τώρα, τι να πω; Μπήκα στο χορό και θα χορέψω. Δεν πειράζει! Χαλάλι τα λεφτά.Αρκει να είναι καλά το κοριτσάκι μου!!! Κι εγώ 9 έχω τη β επιπέδου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...