Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Για μας οικογενειακώς είναι μια υπέροχη μέρα.. Αφενός γιορτάζει ο μπαμπάς μας και αφετέρου είδαμε τον μικρό μας ο οποίος είναι υγιέστατος και κοτζάμ 431 γραμμάρια άντρας. Οι μετρήσεις όλες τέλειες, οι δείκτες όλοι αρνητικοί και ο γιατρός πολύ ευχαριστημένος.. Και για να μην έχει ο μπαμπάς μας καμία αμφιβολία μας χαιρέτησε ο γιατρός με μόστρα τα καλούδια του γιού μας στην οθόνη!!

Κοριτσάκια μου είμαι τρισευτυχισμένη.. Το μωρό μας μεγαλώνει τέλεια και εγώ ζω ένα όνειρο.. Μη με ξυπνάτε.. Επόμενο ραντεβού στις 18 του μήνα με τον γυναικολόγο μας..

Πήραμε και τα πρώτα μας δωράκια από το Libero!

Σας φιλώ και σας αγαπώ πολύ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Domnina μου, μπράβο, κοριτσάρα μου!!! Εχεις έναν μπέμπη που είναι γερός, δυνατός και μεγάλο παληκαράκι!!!! Με το καλό να τον πάρετε στην αγκαλιά σας!!!!

Να χαίρεσαι τον άντρα σου. Και μένα γιορτάζει ο δικός μου σήμερα!

Αχ, πολύ χάρηκα. Πάντα να ακούμε ευχάριστα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δομνινα μου τι τελεια νεα μας εφερες!!!!Φορα παρτιδα λοιπον τα καλουδια του μικρου σου,αυτα ειναι!!!!!Μπραβο κοριτσακι μου,χαρηκα παρα πολυ,ετσι να συνεχισετε και καθε φορα να νιωθεις την απολυτη ευτυχια.Οσο για το ονειρο,μεινε ησυχη και εγω τουλαχιστον δεν εχω καμια προθεση να ξυπνησω,να μη σου πω οτι το ζω κι εγω μαζι σου.

Μαρτζι μου να χαιρεσαι κι εσυ τον αντρουλη σου,κι εσυ δομνινα μου και του χρονου να τους γιορτασετε με τα μικρα σας θαυματικα αγκαλια!!!

Παντα τετοια βρε κοριτσια,να που τελικα το 2012 θα μας αφησει με πολυ ευχαριστο τροπο,ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι μια χρονια που θα τη θυμαστε παντα!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες και καλο Σ/Κ.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Δόμνα μου, εσύ τι φάρμακα παίρνεις; Εμένα μου έδωσε από την αρχή το φυλικό οξύ και από προχθές μού ξεκίνησε 2 σίδηρα και ένα ασβέστιο τη μέρα. Πολλά κορίτσια εδώ μού λένε πως κακώς δεν μου έχει δώσει ακόμη μαγνήσιο!!!!Αγχώθηκα λίγο.....Εσύ τι παίρνεις; Για πες μου τη γνώμη σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου εγώ τα συμπληρώματα τα έχω ξεκινήσει από την αυχενική διαφάνεια.. Παίρνω 2 σίδηρα που περιέχουν και φυλλικό οξύ (πρωί - βράδυ), ένα ασβέστιο (το μεσημέρι) και μαγνήσιο (πρωί - βράδυ).. Γιατί δεν σου έδωσε μαγνήσιο; Μπορεί να έκρινε από τις εξετάσεις σου ότι δεν το χρειάζεσαι.. Γιατί να σου δώσει κάτι αν δεν το χρειάζεσαι;

Επίσης κάνω και 1 αντιπηκτική ένεση κάθε μέρα..

Μην αγχώνεσαι από τώρα.. ξέρει ο γιατρός σου τι κάνει..

L2qIp2.png

Ξέρω κι εγώ, βρε Δόμνα; Μήπως ξέχασε να μου το γράψει η κοπέλα; Γιατί αυτή γράφει τα φάρμακα......Ο γιατρός δεν μου λέει τι θα πάρω. Με εξετάζει, απαντά σε ερωτήσεις, του λέω "τι θα πάρω" και μου απαντά πως θα στυα γράψει η κοπέλα τα φάρμακα που χρειάζεσαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλό σαββατοκύριακο..

Είμαι μες τις ετοιμασίες σήμερα διότι θα έρθουν 3 φιλικά μας ζευγάρια το βράδυ για την γιορτή του άντρα μου και καταλαβαίνετε.. φαί δεν θα φτιάξω.. θα πάρουμε πίτσες απ' έξω αλλά πήγαμε σούπερ για τα αναψυκτικά, τα ποτά και τα σνακ και πήρα και υλικά να φτιάξω μια τούρτα.. Του πήρα κι ένα ζευγάρι μποτάκια που ήθελε για τη γιορτή του και με είχε "πρήξει" εδώ και καιρό και ηρεμήσαμε.. Σκάσαμε 150 Ευρώ και για τα ψώνια και για τα μποτάκια και ηρεμήσαμε. Καλά να είμαστε, την υγεία μας να έχουμε και χαλάλι μας..

Μάρτζι μου αν αγχώνεσαι τόσο πολύ κάνε ένα τηλέφωνο στην κοπέλα και ρώτησέ τη.. Δεν είναι ντροπή!

Καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε! Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

margi μου εγω ποτε μου δεν πηρα μαγνησιο,αυτο το δινει ο γιατροσ για τισ σισπασεισ ,αλλα αν δεν εχεισ γιατι να σου γραψει κ να επιβαρινεισ τον οργανισμο σου! καλου κακου παρε τηλεφωνο αν κ πιστευω θα στο εγραφε αν ηταν αναγκη;)

καλο σκ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Σημερα γιορτάζει η Αγία Αννα! Χρόνια πολλά σε όσες από εσάς έχετε φίλους και συγγενείς με το όνομα της Αγίας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά..

Καλά είμαστε κι εγώ κι ο μπέμπης.. Σήμερα πήγα και οδοντίατρο γιατί μου έφυγε ένα σφράγισμα, έκανα και καθαρισμό και ανακαλύψαμε ακόμη ένα δοντάκι που θέλει ψιλοφτιάξιμο... Όση ώρα ήμουν στην καρέκλα ο μπέμπης κύριος.. Με το που σταμάτησε να δουλεύει ο οδοντίατρος ο μπέμπης έκανε τούμπες! Σε μένα θα μοιάσει που ένα άγχος με τον οδοντίατρο το έχω, το ομολογώ!

Εγώ πάλι μπορώ να πω ότι από τη μέρα που έκανα τη β' επιπέδου κοιμάμαι το βράδυ κανονικότατα και συνεχόμενα.. Μάλλον θα ήταν το άγχος της εξέτασης!

Χθες πάλι στο γραφείο αισθάνθηκα μια φοβερή ζαλάδα και ευτυχώς που καθόμουν.. Ειδοποίησα μια συνάδελφο και μου έφερε το οινόπνευμα και με εισπνοές βαθιές ηρέμησα κάπως.. Το είχα πάθει άλλη μια φορά, τη μέρα που γέννησε η αδερφή μου και ήμουν στο Μετρό αλλά όρθια.. Νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω αλλά ευτυχώς τη γλύτωσα.. Τι να είναι τώρα αυτό;

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλημέρα! Εμείς είχαμε γεννητούρια σήμερα. Γέννησε η αδελφή μου!!!!Εχω ανιψούλα που ζυγίζει 3150 κι έχει μαύρα μαλλάκια.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα! Εμείς είχαμε γεννητούρια σήμερα. Γέννησε η αδελφή μου!!!!Εχω ανιψούλα που ζυγίζει 3150 κι έχει μαύρα μαλλάκια.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια Μάρτζι μου!!! Πόσο χαρούμενοι πρέπει να είστε όλοι σας!

Να είναι η μπέμπα γερή, ευτυχισμένη και να σκορπάει αγάπη και ευτυχία γύρω της..

Πότε λέγαμε για την ατυχία της αδερφής σου, πότε γέννησε και για πότε θα γεννήσουμε κι εμείς.... Απίστευτο δεν είναι;

Άντε και στα δικά μας κοριτσάκι μου!:P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...