Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα..

Δεν έχω και τις καλύτερες των διαθέσεων μιας και ο Δομνίνος ξεσκίζεται στη δουλειά στην κυριολεξία και μετά στο σπίτι δεν έχει διάθεση, όρεξη αλλά ούτε και κουράγιο για να πει μια κουβέντα.. δυστυχώς έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ από πάνω που δουλεύουμε σαν τα σκυλιά..

Μάρτζι μου εγώ αραιά και που έχω καούρες αλλά ευτυχώς κρατάνε πολύ λίγο.. βέβαια δεν ξέρω αν είναι καούρες από την εγκυμοσύνη ή καούρες από τις τσίχλες που τρώω.. όσον αφορά τον μικρό Δομνίνο νομίζω ότι κάτι έχω αρχίσει να καταλαβαίνω αλλά όχι σαν κλωτσιά.. αλλά σαν κάτι να μου κάνει τακ τακ από μέσα.. θέλω να ελπίζω ότι αυτό είναι το μωρό διότι αν δεν είναι θα αρχίσω να ανησυχώ σοβαρά. Την Πέμπτη που έχουμε τη β' επιπέδου θα ρωτήσω το γιατρό αν κλωτσάει και θα προσπαθήσω να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς αισθάνομαι εκείνη τη στιγμή ώστε να το συνδέσω με την κλωτσιά!

Μάρτζι μου αύριο θα δεις ολόκληρο παιδάκι.. Έφτασες κι εσύ κιόλας στις 17 εβδομάδες! Τέλεια.. δοκίμασε το κρύο μήλο και το κρύο γάλα για τις καούρες.. Μου έχουν πει ότι βοηθάει!

Φιλιά πολλά και περιμένουμε εναγωνίως τα νέα σας αύριο!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δόμνα μου, στο ξανάπα. Η αδελφή μου στην 22η εβδομάδα την άκουσε την μικρή. Και μία φίλη μου στο πρώτο της παιδάκι μου είπε πως άργησε να το ακούσει. Είχε τελευταία περίοδο Ιούλιο και το άκουσε 20 Δεκέμβρη. Υπολόγισε και θα δεις πως είχε μπει στον 5ο μήνα. Να σου πω την αλήθεια αν δεν είχα αυτά τα δύο παραδείγματα που σου αναφέρω θα αγχωνόμουν ακόμη κι εγώ, αφού ακούω πολλά κορίτσια εδώ μέσα να τα νιώθουν από την 16η εβδομάδα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου γλυκιά την Παρασκευή κλείνω την 21η βδομάδα και μπαίνω στην 22η! Και μένα η νύφη μου στο πρώτο της είχε περίοδο 27 Ιουλίου και το μωρό το άκουσε 24 Δεκέμβρη.. απλά το δικό μου μυαλό φτιάχνει σενάρια.. Θα δούμε την Πέμπτη!

Καλημέρα είπα; δεν είπα.. Καλημέρα λοιπόν!

Είμαστε καλά και χθες ευχαριστήθηκα ύπνο κορίτσια.. Ξάπλωσα στις 22:30 και σηκώθηκα σήμερα το πρωί στις 7.30! Το είχε ανάγκη ο οργανισμός μου φαίνεται..

Μεθαύριο είναι να κάνω τη β' επιπέδου και ένα σωρό σκέψεις και αγωνίες περνάνε από το μυαλό μου! Ελπίζω να είναι όλα καλά, ο μπέμπης να μεγαλώνει όπως πρέπει και μετά να αρχίσω να κάνω σχέδια.. Αν και ότι είναι να ψωνίσουμε θα το ψωνίσουμε όταν με το καλό μπω στον 8ο αλλά έτσι κάτι να έχω να περιμένω!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Μετά από ένα δύσκολο 15θήμερο λόγω ασθένειας του γελαστού και πάλι εδώ....

Τι κάνουν οι εγκυούλες μας;

Τζιμ, καλώστον!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Μετά από ένα δύσκολο 15θήμερο λόγω ασθένειας του γελαστού και πάλι εδώ....

Τι κάνουν οι εγκυούλες μας;

Τζιμ, καλώστον!:P

Ελπίζω ο γελαστός να είναι μια χαρούλα τώρα και να εξακολουθεί να χαρίζει απλόχερα γέλιο και ευτυχία!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα υπέρηχο σήμερα! Μεγαλώσαμε! Φτάσαμε στα 190 γραμμάρια και είμαστε ένα υπερκινητικό ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!! Καθόταν με σταυρωμένα τα πόδια η κυρία και συνέχεια κουνιόταν. Γελούσε και ο γιατρός!!! Είμαι πολύ χαρούμενη. Η Αννούλα μας λέει ο γιατρός είναι καλά και κλέισαμε ραντεβού για β επιπέδου στις 9 Γενάρη. Τον ρώτησα για αμνιοπαρακέντηση και είπε πως εμείς αποφασίζουμε. Αυτός τα βλέπει μέχρι στιγμής όλα καλά και γνώμη του είναι αν κάνουμε και την β επιπέδου και αν δούμε κάτι στραβό εκεί ( ο μη γένοιτο ) την κάνω και τότε. Αυτό και θα κάνουμε. Με κράτησε πολύ ώρα και είπε πως η εξέταση έμοιαζε με β επιπέδου. Πράγματι κορίτσια....Τα κοίταξε όλα πολύ αναλυτικά!!! Α, με μάλωσε όταν του είπα πως πήρα 3 με 4 κιλά. Είπε πως είναι πολλά και να μην κάνω ατασθαλίες. Να τρώω υγιεινά και να αποφεύγω το πολύ ψωμί!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγώ έκανα υπέρηχο σήμερα! Μεγαλώσαμε! Φτάσαμε στα 190 γραμμάρια και είμαστε ένα υπερκινητικό ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!! Καθόταν με σταυρωμένα τα πόδια η κυρία και συνέχεια κουνιόταν. Γελούσε και ο γιατρός!!! Είμαι πολύ χαρούμενη. Η Αννούλα μας λέει ο γιατρός είναι καλά και κλέισαμε ραντεβού για β επιπέδου στις 9 Γενάρη. Τον ρώτησα για αμνιοπαρακέντηση και είπε πως εμείς αποφασίζουμε. Αυτός τα βλέπει μέχρι στιγμής όλα καλά και γνώμη του είναι αν κάνουμε και την β επιπέδου και αν δούμε κάτι στραβό εκεί ( ο μη γένοιτο ) την κάνω και τότε. Αυτό και θα κάνουμε. Με κράτησε πολύ ώρα και είπε πως η εξέταση έμοιαζε με β επιπέδου. Πράγματι κορίτσια....Τα κοίταξε όλα πολύ αναλυτικά!!! Α, με μάλωσε όταν του είπα πως πήρα 3 με 4 κιλά. Είπε πως είναι πολλά και να μην κάνω ατασθαλίες. Να τρώω υγιεινά και να αποφεύγω το πολύ ψωμί!!!!

Συγχαρητήρια Μάρτζι μου για την υγιέστατη και υπερκινητική Αννούλα σας! Χαίρομαι που όλα εξελίσσονται τέλεια για σένα και ακόμη περισσότερο για σας που ζείτε επιτέλους την ευτυχία που τόσο ψάξατε και παλέψατε για να την αποκτήσετε.. και οι ξαδερφούλες θα είναι σχεδόν συνομίληκες! Τι καλά!

Με το καλό και η β' επιπέδου λοιπόν και μακάρι να είναι κι αυτή τέλεια ούτως ώστε να αποφύγετε το δίλημμα για το να θα κάνετε αμνιοπαρακέντηση ή όχι!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου μπραβο,μαρτζι και δομνινα μου χαιρομαι ολοψυχα με τη χαρα σας,γιατι ξερω πολυ καλα,ποσο παλεψατε για να τα καταφερετε.Καθε στιγμη που μας μεταφερετε με τα εμβρυακια σας,που μεγαλωνουν κι ειναι γερα και δυνατα με κανουν να χαμογελαω.

Ετσι να συνεχισετε κι εδω να'μαστε να μοιραζομαστε το καθετι.

Εχω κι εγω ευχαριστα,το κοριτσακι μου πηρε τα αποτελεσματα απο το 1ο τεστ της γερμανικης σχολης και τα πηγε περιφημα,πηρε 18,ειμαστε ολοι πολυ ευχαριστημενοι και κυριως η ιδια που ειδε πως ο κοπος της επιασε τοπο!!!

Καλο βραδυ κουκλιτσες μου!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανού, ήμουν σίγουρη για την μικρή σου πως θα διαπρέψει. Μπράβο της!

Πόσα τεστ θα γράψουν ακόμη και πότε θα ξέρει αν τελικά θα μπει στη σχολή;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημερα,ξυπνησα με εναν ωραιο πονολαιμο και τα νευρα μου ειναι χαλια....μολις αλλαξει λιγο ο καιρος αμεσως να με πιασει......χαλια το ανοσοποιητικο μου....

Μαρτζι μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Εχει αλλα 4 τεστ,τα οποια το ενα θα ειναι πιο δυσκολο απο το αλλο,το Μαιο βγαινουν τα αποτελεσματα.Οποτε οπως καταλαβαινεις εχουμε ακομα πολυυυ δρομο μπροστα μας,αλλα ευτυχως πηρε τα πανω της,με τα αποτελεσματα και κατα δηλωση της,ειναι ετοιμη να προσπαθησει ακομα περισσοτερο,γιατι ειναι κατι που το θελει πολυ!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη διότι είμαι 95% βέβαιη ότι επιτέλους κατάλαβα το μωράκι μου.. Είμαι σίγουρη ότι αυτό που ένιωσα το πρωί ήταν τελείως διαφορετικό από ότι είχα νιώσει μέχρι τώρα.. Σαν γαργαλητό ήταν ακριβώς κάτω από τον αφαλό! Μου έδωσε αρκετά σημάδια το πρωί και τώρα είναι ήσυχο αλλά ήταν αρκετά για να με χαλαρώσουν και να με κάνουν να πάω με αισιοδοξία και χαρά αύριο στη β' επιπέδου..

Μια προσευχούλα για τη β' επιπέδου μας παρακαλώ!

Μανού μου τα θερμά μου συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου.. αν και εδώ που τα λέμε ήμουν σίγουρη ότι τα είχε πάει τέλεια και αφού το θέλει τόσο πολύ είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Αχ δομνινα μου τι υπεροχο συναισθημα,ειδες λοιπον που το μπεμπε ηξερε ποτε να κανει αισθητη την παρουσια του,στη μανουλα!!!!Ολα καλα θα πανε κουκλιτσα μου αυριο,και εννοειται οτι οι προσευχες και οι σκεψη μου θα ειναι μαζι σου!!!!!Θα περιμενουμε τα νεα σου,φιλια πολλα!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

geia sas κοριτσια κ αγορια:tongue:

δομανακι ετσιειναι τα πρωτα σκιρτηματα,σαν γαργαλιτο ,σκεψου οτι ειναι πολυ μικρο για να κλοτσαει:mrgreen::mrgreen::mrgreen: αλλα αρκετα μεγαλο για να κουνιεται κ να το καταλαβαινεισ;)...στο τριτο μου εγω το καταλαβα πιο γρηγορα κοντα στην 16 εβδομαδα, εδινα σημασια σε κινησεισ που ισωσ στο πρωτο μπορει να τισ εκανε κ να μην το καταλαβαινα!τι ωραια αισθηση:rolleyes::rolleyes:μονο αυτο μου λειπει απο τισ εγκυμοσινεσ......οσο για τισ καουρεσ ουτε να τισ θυμαμαι δεν θελω:evil::evil: απο τον τριτο μηνα μεχρι τη γεννα υπεφερα πολυ!!!κοιμομουν σχεδον καθηστη με ενα μπουκαλι νερο καθε βραδυ εφιαλτησ μου ειχε γινει:|.

ολα καλα θα πανε αυριο θα δεισ;);)

μανουυυυ ποσο περιφανη μανα εισαι!!:rolleyes:μπραβο σασ κ ισ ανωτερα! ααα κ περαστικα:|

μαργκι μου με το καλο η κορακλα σου:D:D:D ,τι καλα ,οσο για τα κιλα ασ τουσ γιατρουσ να λενε!αυτη ειναιη δουλεια τουσ:tongue: φυσικα θα προσεχεισ αλλα μη στερισε κι ολασ!!!!!!!!

καληνυχτα κορεσ:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...