Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι για το σπερμα τπτ γιατί μου είπε πως έχει πολύ καλά νούμερα γιατί ακόμα κ με λίγο αυξημένο κατακερματισμό δε πειράζει γιατί γίνεται μικρογονιμοποίηση. Για τη ποιότητα θεωρεί πως ευθύνεται η χαμηλή ΑΜΗ που πάει συνδυαστικά πολλές φορές με αδύναμες ωοθήκες. Μου δίνει 12-15% για αυτό το λόγο βάσει βιβλιογραφίας. Μπορεί να είναι πιο σιγουρος για το ποσοστό μόνο εφόσον κάνουμε μια προσπάθεια να δει πως πάει. Θεωρεί πως έχουν γίνει λάθη γενικά κ δεν υπήρχε λόγος να παίρνω femara. Αφού και 2 που δίνω πάλι υπερισχύει το ένα. Είπαμε πως πρέπει να βάλω ένα όριο σε αυτή τη προσπάθεια γενικά κ γενικά είναι υπέρ να τα βάζουμε φρέσκα ενώ ο Μπαγι*** που πήγα προχθές έλεγε μόνο καταψυγμένα. Έχω μπερδευτεί. 

Κοίτα , επειδή μαζεύεις με φρέσκο κύκλο ίσως θέλει να το παίξει τέρμα φυσικά . Οσο γίνετε δηλαδή. Να ξέρεις ότι πολλοί πάνε με κατεψυγμένα γιατί ο κύκλος είναι ποιο ελεγχόμενος. Εγώ με κατεψυγμένα έμεινα και άλλες τόσες κοπέλες και θα προσπαθήσω πάλι με κατεψυγμένα. Βέβαια εγώ έκανα με διέγερση που φορτώθηκα πολλά φάρμακα οπότε δεν λειτούργησε σε εμένα σωστά ο φρέσκος κύκλος. Αλλά από ότι κατάλαβα αυτός θα σου βάζει ένα ένα; 
      Έχει δίκιο επίσης που λέει να σε δει πρώτα πως ανταποκρίνεσαι. Σωστό τον βρίσκω και σε αυτό. 
      να ξέρεις όσες γνώμες πάρεις τόσο θα μπερδευτείς. 
      Να πας σε αυτόν που είναι ποιο ειλικρινής. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσιαααα!Καλη εβδομαδα να εχουμε!

manoutita μπαινω πολυ συχνα στο topic που αφορα τα χριστουγεννα!Πραγματικα το τι ιδεες παιρνεις ειναι αξιοθαυμαστο!Εγω φετος εκανα μονη μου στολισμο κεριων και καρτες για τις κολλητες μου!Ιδεες που μου εδωσαν τα κοριτσια εκει,κατι που το καταχαρηκα!!!!Οποτε να φτιαξεις και συυυυυ.....!!!!!!!!:)

Ειμαι και γω μελος του :cool:BOOOOOOK!!!!!

:tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Εγώ πέρασα ένα ήσυχο και χαλαρό σαββατοκύριακο.. Πήγα χθες στο βαφτιστήρι μου ο οποίος ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά και πολύ μου άρεσε.. τον έλιωσα στην κυριολεξία αλλά και αυτός δεν παραπονέθηκε καθόλου!

Τα Χριστούγεννα δεν μου αρέσουν καθόλου.. με μελαγχολούν.. τις καλές εποχές φρόντιζα να είμαι εκτός Ελλάδος τις γιορτινές μέρες ακριβώς για να μη μελαγχολώ.. του χρόνου όμως μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να έχω στην αγκαλιά μου τον μπέμπη μου και θα αλλάξω στάση γενικά! του χρόνου θα στολίσω! Το υπόσχομαι!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Εγώ πέρασα ένα ήσυχο και χαλαρό σαββατοκύριακο.. Πήγα χθες στο βαφτιστήρι μου ο οποίος ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά και πολύ μου άρεσε.. τον έλιωσα στην κυριολεξία αλλά και αυτός δεν παραπονέθηκε καθόλου!

Τα Χριστούγεννα δεν μου αρέσουν καθόλου.. με μελαγχολούν.. τις καλές εποχές φρόντιζα να είμαι εκτός Ελλάδος τις γιορτινές μέρες ακριβώς για να μη μελαγχολώ.. του χρόνου όμως μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να έχω στην αγκαλιά μου τον μπέμπη μου και θα αλλάξω στάση γενικά! του χρόνου θα στολίσω! Το υπόσχομαι!

Σας φιλώ γλυκά!

Δομνίνα μου και μενα δε μου αρεσαν καθολου τα χριστουγεννα!Οποτε πλησιαζαν εγω ʽʽεντυναʽʽ με ʽʽμαυραʽʽ τη ψυχη μου και περιμενα ποτε θα περασουν!Τωρα ομως που εχω την μπεμπα μου,εστω στην κοιλιτσα ακομη,εχω αλλαξει τοσο πολυ μεσα μου!Ευχομαι και σενα λογω εγκυμοσυνης να σε πιασει και το πνευμα των χριστουγεννων!!!!!!:tongue:

Γιατι ειναι ομορφο τελικα!!!Πιστεψε με!!!:)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κουκλιτσες μου καλησπερα,και καλη βδομαδα.

Μαρτζι μου το κοριτσακι μου γιορταζει τα Χριστουγεννα,τα οποια λατρευω,απο μικρο παιδακι,θυμαμαι να κοιμαμαι πλαι στο δεντρο περιμενοντας τον Αι-Βασιλη(ερχοταν ο μπαμπακας μου).Προσπαθω παντα να δημιουργω αναλογο κλιμα απο τοτε,κι ακομα περισσοτερο μετα τη γεννηση της κορης μου.

Εγω παλι να σας πω την αληθεια μελαγχολω την παραμονη της Πρωτοχρονιας,που νιωθω οτι φευγει η χρονια και κανω τον απολογισμο της.Σημασια ομως εχει καθε χρονια να μας βρισκει υγιεις κι ευτυχισμενους.

Μαρια μου στειλε μου αν θες με πμ.τα στοιχεια στο φατσοβιβλιο,για να γινουμε φιλες.Καλα οσο για το χριστουγεννιατικο τοπικ,δεν το συζητω ειναι σουπερ.Ειμαι κι εγω φανατικη κι αρχιζω τις ετοιμασιες μου,καθε χρονια κανω μονη μου τις καρτες που δινω στην οικογενεια,καθως και διαφορες κατασκευες,αλλα φετος εχω παρει πολλες ιδεες,που θα βαλω συντομα σε εφαρμογη!!;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κουκλιτσες μου καλησπερα,και καλη βδομαδα.

Μαρτζι μου το κοριτσακι μου γιορταζει τα Χριστουγεννα,τα οποια λατρευω,απο μικρο παιδακι,θυμαμαι να κοιμαμαι πλαι στο δεντρο περιμενοντας τον Αι-Βασιλη(ερχοταν ο μπαμπακας μου).Προσπαθω παντα να δημιουργω αναλογο κλιμα απο τοτε,κι ακομα περισσοτερο μετα τη γεννηση της κορης μου.

Εγω παλι να σας πω την αληθεια μελαγχολω την παραμονη της Πρωτοχρονιας,που νιωθω οτι φευγει η χρονια και κανω τον απολογισμο της.Σημασια ομως εχει καθε χρονια να μας βρισκει υγιεις κι ευτυχισμενους.

Μαρια μου στειλε μου αν θες με πμ.τα στοιχεια στο φατσοβιβλιο,για να γινουμε φιλες.Καλα οσο για το χριστουγεννιατικο τοπικ,δεν το συζητω ειναι σουπερ.Ειμαι κι εγω φανατικη κι αρχιζω τις ετοιμασιες μου,καθε χρονια κανω μονη μου τις καρτες που δινω στην οικογενεια,καθως και διαφορες κατασκευες,αλλα φετος εχω παρει πολλες ιδεες,που θα βαλω συντομα σε εφαρμογη!!;)

Κοπελα μου σου εστειλη πμ...θα χαρω πολυ να τα πουμε και απο κει,και με οσες κοπελες θελουν!:):):):):)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, τι κάνετε;

Εγώ ήταν σήμερα να πάω για υπέρηχο, αλλά αναβλήθηκε το ραντεβού για την Τρίτη, λόγω κάποιων υποχρεώσεων του γιατρού. Υπομονή λοιπόν ως την Τρίτη.......

Δόμνα, κανένα νεότερο; Αισθάνθηκες το μωράκι;Ολες πάντως οι γνωστές μου μού είπαν πως τα πρώτα τους παιδάκια τα ένιωσαν στον 5ο!!!

Οσο για τα χριστούγεννα, μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά φέτος λόγω πένθους δεν θα στολίσουμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Εδώ είμαι κι εγώ..

Χθες ο Δομνίνος δεν ήταν πολύ καλά.. τον έπιασε το στομάχι του στη δουλειά και έφυγε νωρίτερα.. Πήγε σπίτι, έκανε εμετό (δεν έβγαλε τίποτε μόνο υγρά), ήπιε τσάι, έφαγε ψωμί με βούτηρο, κοιμήθηκε και ξύπνησε περδίκι το πρωί. Σήμερα μέχρι τώρα ευτυχώς δεν τον έχει ενοχλήσει! πάντως καλού κακού δεν τον άφησα να με φιλήσει.. δεν είναι ώρα τώρα να κολλήσω τίποτε!

Μάρτζι μου κάτι τιναγματάκια νιώθω στο ξεκάρφωτο στην κοιλιά μου.. δεν μπορώ βέβαια να το προσδιορίσω ακόμη ξεκάθαρα αλλά θέλω να ελπίζω ότι είναι το μωράκι μου.. Άλλωστε την Παρασκευή θα γίνω 21 βδομάδων οπότε νομίζω ότι σιγά σιγά καιρός είναι να κάνει αισθητή την παρουσία του..

Καλά το θυμόμουν ότι είχες σήμερα υπέρηχο.. Δεν πειράζει.. υπομονή ως την Τρίτη.. θα το δεις και πιο μεγάλο το μωράκι σου..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα στη δουλειά γίνεται της τρελλής και έχω τα νεύρα μου.. Μου τη σπάνε απίστευτα που δυο συναδέλφισες βρίσκουν συνεχώς δικαιολογίες για να μην πατάνε στη δουλειά και μας γίνεται εμάς το στομάχι τσίχλα από το στρες...

Ελπίζω με το καλό να φτάσω στον Φλεβάρη όπου και θα ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου...

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Domna μου, έχεις δίκιο! Οταν την δουλεια την βγάζουν ένα δυο άτομα και οι υπολοιποι κάνουν τα κορόιδα είναι πολύ σπαστικό, δεν το συζητώ. Αλλά είπαμε! Εμείς πρέπει να διατηρούμε όσο μπορούμε την ηρεμία μας, για χάρη των μωρών μας.

Αχ! τι λέω κι εγώ; Πού κάθε τρεις και λίγο τσαντίζομαι με την μάνα μου......Αχ, κορίτσια, δεν προκειται να της ξαναπώ να έρθει να με βοηθήσει σε τίποτα. Ολο επικριτικά σχόλια είναι......Κι όλο σπόντες πετάει για τον άντρα μου. Από τοτε που έμεινα έγκυος το σπίτι το καθαρίζει ο άντρας μου. Αφού δεν δουλεύει με βοηθάει όσο μπορεί.....Αντρας είναι, πόσο καλά να καθαρίσει πια!!!! Ε, αυτή τον κατηγορεί πως δεν ξέρει να καθαρίσει και πως δεν διατηρεί καθαρό το σπίτι και μάλιστα πετάει σπόντες και μπροστά του. Σήμερα ήταν η τελευταία φορά που της ζήτησα να βοηθήσει σε κάτι. Από εδώ και πέρα όσα μπορώ θα τα κάνω μόνη μου και όσα μπορεί θα τα κάνει ο άντρας μου!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Domna μου, έχεις δίκιο! Οταν την δουλεια την βγάζουν ένα δυο άτομα και οι υπολοιποι κάνουν τα κορόιδα είναι πολύ σπαστικό, δεν το συζητώ. Αλλά είπαμε! Εμείς πρέπει να διατηρούμε όσο μπορούμε την ηρεμία μας, για χάρη των μωρών μας.

Αχ! τι λέω κι εγώ; Πού κάθε τρεις και λίγο τσαντίζομαι με την μάνα μου......Αχ, κορίτσια, δεν προκειται να της ξαναπώ να έρθει να με βοηθήσει σε τίποτα. Ολο επικριτικά σχόλια είναι......Κι όλο σπόντες πετάει για τον άντρα μου. Από τοτε που έμεινα έγκυος το σπίτι το καθαρίζει ο άντρας μου. Αφού δεν δουλεύει με βοηθάει όσο μπορεί.....Αντρας είναι, πόσο καλά να καθαρίσει πια!!!! Ε, αυτή τον κατηγορεί πως δεν ξέρει να καθαρίσει και πως δεν διατηρεί καθαρό το σπίτι και μάλιστα πετάει σπόντες και μπροστά του. Σήμερα ήταν η τελευταία φορά που της ζήτησα να βοηθήσει σε κάτι. Από εδώ και πέρα όσα μπορώ θα τα κάνω μόνη μου και όσα μπορεί θα τα κάνει ο άντρας μου!!!!

Το ιδανικό Margi μου θα ήταν να μην έχουμε κανέναν ανάγκη.. Για το συγκεκριμένο θέμα εγώ για να μην έχω υποχρέωση σε κανέναν παίρνω γυναίκα 2 φορές το μήνα και στο ενδιάμεσο προσπαθούμε να το διατηρούμε όσο περισσότερο γίνεται.. Ενήλικες είμαστε, δεν είμαστε παιδιά για να μην προσέχουμε στο ελάχιστο.

Καταλαβαίνω ότι στη δική σου περίπτωση κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.. κάνε λίγη υπομονή και κάνε ακριβώς αυτό που είπες.. ότι μπορείς εσύ και ότι μπορεί ο άντρας σου.. Δε νομίζω να μαζέψετε και σκουλήκια!:tongue:

L2qIp2.png

Γεια σας παρακολουθώ της συζιτησεις σας και τους διαλόγους σας, άντρας είμαι......

το σαγαπω είναι μοίρασμα είναι μαζί σε όλα ...οχι δεν βοηθώ την γυναίκα μου αλλα προσπαθώ να μην κάνω την ζωή της πιο δύσκολη σε οτι εχει να κάνει με την καθαριότητα του σπιτιού μας δουλεύω κάθε μέρα πάνω απο 15 ώρες ..Μάλλον είμαι στο μαγαζί ,η δουλειά τώρα ελάχιστη ναι..

Δύσκολες εποχές ήρθαν θέλει αγάπη για να ξεπεράσουμε όλο αυτό που μας έκλεψε την χαρά,το γέλιο,και πάει να κλέψει και τα όνειρα μας..

Καλη σας μερα ..

Υ.Π

εδω και χρονια την μανα μου που τη λατρεύω πολύ την εχω μακριά απο το σπίτι μου και ας εχει μόνο εμένα στην ζωή. Δεν μπορεί να έχουμε πάει 100 φορές στο σπίτι της και να λεει καλώς τον...Εεε....Η τη θελεις να φας αγόρι μου... Σας τα είπα όλα ...

Να χαμογελάτε να ακούτε μουσική και να μιλάτε ακόμα να περπατάτε και ολα θα αλλάξουν...

Τζιμ, ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σου!!!!

Μου θύμισες μία συζήτηση με μία θεία μου! Είπε λοιπόν πως απεχθάνεται να λέει "το παιδί μου" αλλά από εδώ και στο εξής, αφού μπήκαν νέες κοπέλες στην οικογένεια που είναι γυναίκες των παιδιών της θα λέει " τα παιδιά μου". Είναι πολύ σημαντικό να σε αντιμετωπίζουν τα πεθερικά σαν να είσαι μέλος της οικογένειας!

Οσο για το χαμόγελο που μας έκλεψαν, τι να πω; Εμένα ο άντρας μου είναι άνεργος απ' όταν ξεκίνησε η κρίση. Και οι ελπίδες να βρει καινούργια δουλειά είναι μηδαμινές!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γεια σας! Τι κάνετε; Εγώ έχω καούρες φοβερές. Αυριο πάω για υπέρηχο. Μακάρι να ακούσω ευχάριστα νέα. Αγχώθηκα λίγο να πω την αλήθεια.

Δόμνα, είχαμε καμία κλωτσιά από τον μικρό Δομνίνο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...