Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

MARGI MOU TOUS ESKISAAAAAAAA....OPWS TO EIPES...MAGDOULINI TI RAKI TI IAKWBO TI GIANNI EGW DEN EXW IDEA APO AYTA,,,OUTE STAGONA DEN PINW,,,MONO KRASAKI ME TON ANTRA MOU POU KAI POU,,,MARGI MIN AGXONESE EIPAME,,,PROSEXE GIATI I MILITSA EXEI APOSEIKSEIS MIN TO KSEXNAS,,,,OLA THA PANE KALA,,TI EIPAME???AGXOS O XEIROTEROS EXTHROS,,FILIA SE OLES

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

KORITSIA KSEXASA NA SAS PW,.,,,EXTHES PERASA PERIFIMA,,,KSERETE OTI DEN MENW MESA STIN SMIRNI ALLA 1 MISI WRA APO TIN SMIRNI KAI FYGAME APO XTHES GIA TIN EKSETASTIKI,,,,TO BRADY ME PIGE O ANTRAS MOU SE ENA POLY OMORFO ROMANTIKO ESTIATORIO DIPLA STIN THALASSA...STIN SMIRNI,,,PRIN PAME EKEI ANEBIKAME SE PAITONI KAI PIGAME STIN AGORA POU SAS EIPA,,EINAI TERASTIA AGORA LEGETE KEMERALTI KAI OPOIA KOPELA ERTHI STIN SMIRNI NA PAEI OPOSDIPOTE GIATI EXEI OTI MPOREITE NA FANTASTITE..KAI EINAI PARA POLY FTINA,,TO BRADY MEINAME SE KSENODOXEIO KAI TO PRWI META APO ENA YPEROXO PRWINO POU PIRAME PIGAME STO PANEPISTIMIO,,,,,ITHELE NA EIMAI IREMI GIA TIN EKSETASTIKI,,,

πρεπει να σ αγαπαει πολυ ο ατιμος! μπραβο σας!

αντε καλη τυχη να εχεις, να σκισεις!

εγω λεω αυριο να κανω το τεστ αν δεν δω κατι μεχρι τοτε.ποναει η μεση μου πολυ. ρε παιδια, απο τη μια λεω οτι 3-4 μερες πριν μου ερθει εχω λιγο αιμα και τωρα τιποτα και εχω 4 μερες καθυστερηση αλλα απο την αλλη στο στηθος δεν ποναει κατι που ισχυε την πρωτη φορα εντονα στην αρχη...τι να πω, σας ζαλισα, θα δω αυριο, λογικα αρνητικο θα ειναι αλλα δεν πειραζει παμε για αλλα!

φιλια και καλη εβδομαδα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Μπράβο Ελενίτσα!!!Μακάρι να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Πότε θα ξέρεις αν περνάς;;; Ngeo, να μας πεις κι εσύ ευχάριστα αύριο, γιατί τώρα καλομάθαμε και θέλουμε να ακούμε για εγκυμοσύνες. Γι' αυτό κανόνισε, οκ;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

καλημερα. Μολις τελειωσα τις δουλειες κ το μισο σιδερο κ ξαπλωσα,χε χε. Ελενιτσα,τοχα κλειστο επειδη κοιμομουν. Ειδα την κληση μετα. Εσκισες,ε? Μπραβοοο θηριο! Καλα αποτελεσματα.Δε σε προλαβα χθες στο αλλο καφε,με το που μπηκα βγηκες. Και με το που βγηκα,μπηκε η γεωργια που κανει παρεα με τον ιακωβο. Χμμμ... Υποπτα πραγματα... Νgeο μου,μαρεσει που το βλεπεις χαλαρα το θεμα. Αχ,μακαρι να εισαι! Καθε εγκυμοσυνη δεν εχει ιδια συμπτωματα με την προηγουμενη. Η μικρουλα τι κανει? Μαργκι μου κ μαριαεφη κ μαγδα,μα γιατι δεν καταλαβατε τι εγραψα? Τς τς τς. Καλα,μαρτυραω τη ζαβολια. Εσβησα τη μιση απαντηση πριν διαβασετε,χι χι. Δεν ηταν κατι σοβαρο απλα εμαθα ξαφνικα πως χρωσταω ενα πολυ μεγαλο ποσο. Μεχρι να παω να ρωτησω κ να μαθω πωςοφειλω ενα τμημα του τελικα με δοσεις κ μεχρι να βρω κ τους αλλους αγχωθηκα υπερβολικα. Ε,στο καπακι αρρωστησα. Τωρα ολα καλα,επιτελους. Χθες δουλευα 2-11. Σημερα 9-3. Οταν γυρισα τοριξα στον υπνο. Μαρεσει που θαβλεπα και τον αγωνα στις 7. Ολυμπιακος ΑΕΚΑΡΑ. Δε λεω ποια ομαδα υποστηριζω. Αλλα χασαμε ηρωικα μαχομενοι. Φιλακια....

ένα μήλο την ημέρα...

καταρχην ΜΠΡΑΒΟ στην Ελληνιδα!καλα ο αντρας σου πρεπει να σε λατρευει!!ετσι να ειστε πάντα Ελενη μου!

Μηλιτσα παιδι μου τι ωρες κοιμασε εσυ??βρε ετσι θα πιασεις το μπεμπε??

αννουλα εμενα η ζωγραφια με ενθουσιασε και αφου ξερει να χρησιμοποιει ετσι το η.υ μπραβο της (καλα και η δικη μου δεν παει πισω τεχνολογια την παιζει στα δακτυλα ασε το Laptop πιο καλα απο μενα δεν το συζητω!)

Ngeo το εκανες το τεστ??αντε να σε εχω κολλησει να κολλησουμε μετα μαζι και τις υπολοιπες!

γεωργια77 και Margi σας βλέπω με πολλες γνωσεις!ρακι ή τσικουδια ειναι το παραδοσιακο ποτο της Κρητης και συντεκνο λέμε τον νονο του παιδιου μας (στην Αθηνα απλα λεμε κουμπαρο) και η ετυμολογια ειναι συν+τεκνο οτι δηλ το παιδι ειναι και του νονου!!

αυτα απο τα λιγα κρητικα που εχω μαθει....στην πορεια θα σας μαθω και αλλαα!!!χαχαχαχα!!!!!!!!!

κοριτσια καλημερα, τι κανετε;

λοιπον, τα μονα ευχαριστα ειναι οτι κερδισε ο παοκ τον αρη...

οπως καταλαβαινετε εκανα το τεστ σημερα και ηταν αρνητικο αλλα περιοδος πουθενα...αυτο που εκανα ηταν ενα που ειχα παραγγειλει απο ιντερνετ που στο θεμα που το συζηταμε αλλες ειχαν παραπονα αλλες οχι, στα τεστ ωορηξιας ηταν μια χαρα, το παρατηρουσα. λεω να παω να παρω και ενα του εμποριου. μη μου πειτε για χοριακη γιατι θα ειναι η 3η φορα που θα παω και εδω ειναι και μικρο μερος και γνωριζομαστε και δεν θελω καθολου...αν κανω το αλλο και με το καλο ειναι θετικο βλεπουμε.

ειχα ενα προαισθημα παντως οτι θα ειναι θετικο αλλα ακυρο. απλα παλι θα τρεχω για εξετασεις αφου ακομα να ερθει η ατιμη.

τεσπα...τι μαγειρευετε σημερα; εγω κανω τουρλου στη γαστρα, τα παιδια σχολειο πηγαν εκδρομη και εγω καθομαι με τη μικρη μας, το κουκλακι μου, που ειναι πανεμορφη (κουκουβαααααα)

φιλακια, ελενη περιμενουμε νεα, κοριτσια ευχαριστω για τη θετικη ενεργεια και που με σκεφτεστε!

φιλακια

κοριτσια καλημερα, τι κανετε;

λοιπον, τα μονα ευχαριστα ειναι οτι κερδισε ο παοκ τον αρη...

οπως καταλαβαινετε εκανα το τεστ σημερα και ηταν αρνητικο αλλα περιοδος πουθενα...αυτο που εκανα ηταν ενα που ειχα παραγγειλει απο ιντερνετ που στο θεμα που το συζηταμε αλλες ειχαν παραπονα αλλες οχι, στα τεστ ωορηξιας ηταν μια χαρα, το παρατηρουσα. λεω να παω να παρω και ενα του εμποριου. μη μου πειτε για χοριακη γιατι θα ειναι η 3η φορα που θα παω και εδω ειναι και μικρο μερος και γνωριζομαστε και δεν θελω καθολου...αν κανω το αλλο και με το καλο ειναι θετικο βλεπουμε.

ειχα ενα προαισθημα παντως οτι θα ειναι θετικο αλλα ακυρο. απλα παλι θα τρεχω για εξετασεις αφου ακομα να ερθει η ατιμη.

τεσπα...τι μαγειρευετε σημερα; εγω κανω τουρλου στη γαστρα, τα παιδια σχολειο πηγαν εκδρομη και εγω καθομαι με τη μικρη μας, το κουκλακι μου, που ειναι πανεμορφη (κουκουβαααααα)

φιλακια, ελενη περιμενουμε νεα, κοριτσια ευχαριστω για τη θετικη ενεργεια και που με σκεφτεστε!

φιλακια

Κουκλα θα ελεγα να κανεις ενα clear blue ειναι νομιζω το πιο αξιοπιστο!

βαλε το φαι σου παρε και την μικρη σου κουκλα και πηγαινε μεχρι το φαρμακειο...παιζει να ειναι και καθυστερημενη συλληψη!στο ευχομαι!!!!!!!

Ngeo μου καλημερα κι απο μενα,δεν θελω να σε ξεσηκωσω,αλλα εγω και τις 2 φορες που ημουν εγκυος,ειχα αρνητικα τεστ και θετικες χοριακες(το εχω πει απειρες φορες).Σου ευχομαι ολοψυχα να εχει κανει λαθος το ατιμο.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια ευχαριστω, και εγω ειχα μια ελπιδα αλλα ειδα μια σταγονα αιμα και λογικα επονται κι αλλες...ξερετε πως αισθανομαι, περιττο να πω αλλα σκεφτομαι οτι εχω ενα κοριτσακι ενω αλλοι δεν εχουν κανενα παιδακι οποτε τι να πω

φιλια

αχ κοριτσια ευχαριστω, και εγω ειχα μια ελπιδα αλλα ειδα μια σταγονα αιμα και λογικα επονται κι αλλες...ξερετε πως αισθανομαι, περιττο να πω αλλα σκεφτομαι οτι εχω ενα κοριτσακι ενω αλλοι δεν εχουν κανενα παιδακι οποτε τι να πω

φιλια

και εγω οταν σκουπιστηκα 2 φορες κιολας πριν το τεστ μια μερα καθυστερησης ειχα λιγο ροζ...!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...