Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Αν είσαι άνω των 40 ή πολύ κοντά, νομίζω πως είναι κοροϊδία να σου προτείνουν να βάζεις ένα ένα. Εκτός κι αν είναι μάπα το εργαστήριο τους και φοβούνται την αποξυψη. Ο τεχνητός κύκλος είναι πιο ελεγχόμενος και εκτός αυτού σε μεγαλύτερες ηλικίες θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 3 για να έχεις σε κάτι να ελπίζεις και όχι να παίρνεις τόσα φάρμακα (χωρια το οικονομικό και το ψυχολογικό κόστος) για 1 κάθε φορά. 

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ήρθα κι εγώ!

Και ναι μπορώ επισήμως πλέον να σας πω ότι κυοφορώ αγοράκι 100%... Είμαι τρελλά ευτυχισμένη κορίτσια... όλα πάνε τέλεια και εύχομαι ο Θεός να με αξιώσει να το κρατήσω γερό στην αγκαλιά μου..

Ο γιατρός ευχαριστημένος από όλες τις μετρήσεις και κλείσαμε και το ραντεβού για την β' επιπέδου. Είναι στις 6 Δεκεμβρίου, ειδικά δώρο για τη γιορτή του μπαμπά μας!

Το επόμενο ραντεβού με το γιατρό στις 18 Δεκεμβρίου, μια βδομάδα ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα..

Κορίτσια σας γράφω και το χαμόγελό μου είναι μέχρι τα αυτιά!

Δεν το πιστεύω!

Σας αγαπώ όλες πολύ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

ΚΑλημέρα από το συννεφιασμένο Αιγαίο!

Καλημέρα κορίτσια.ευχαριστώ για το θερμό καλοσώρισμα. Τα χαπια ειναι

αντικαταθλιπτικα,ανεβαζουν τη μελανίνη κ την προλακτίνη

Η προλακτίνη είναι η ίδια ορμόνη που ανεβαίνει στις έγκυες κ προκαλει πρηξιμο κ φούσκωμα. Α,κλειδώνει κ την γονιμότητα,οπότε μην περιμένετε τα ευχάριστα μαντάτα απο μένα:-)

Μηλίτσα μου, χάρηκα τόσο πολύ που σε ξαναπέτυχα! Θυμάμαι παλιές καλές στιγμές του φόρουμ....Χαίρομαι επίσης που η θεραπεία σου έχει αποτέλεσμα!

Με την annette συναντιόμαστε πολύ συχνά, όταν έρχομαι στην Αθήνα. Έχουμε μια ομάδα στο φέις μανούλες Ιανουαρίου 2011 και κανονίζουμε αρκετά συχνά συναντήσεις.

Να καλωσορίσω κι εγώ την Μαρία thess! Με το καλό το κοριτσάκι σου κοπέλα μου! Πρώτο παιδί, ε; πω,πω....τι στιγμές! Όσο για την νηστεία...καλώς σου είπανε τα κορίτσια να ρωτήσεις τον πνευματικό σου, πάντως ο δικός μου δεν με άφηνε να κάνω νηστεία σε καμία από τις εγκυμοσύνες μου. Και ναι, να κοινωνήσεις, όσο πιο συχνα μπορείς....

Δομνίνα μου, έφτασες στα μισά! Άντε τώρα και στην ολοκλήρωση της ευτυχίας!

Μάρτζι στα Γιάννενα σπούδαζε το θρανίο μου και την είχα επισκευτεί, είχαμε περάσει ωραία....Υπάρχει ακόμη η τάιγκα;:P

manoutita καλά είμαστε, καλά και τα 3 βλαστάρια μου, δόξα τω Θεώ! Καθημερινά στο τρέξιμο με τα σχολεία και τα εξωδιδακτικά τους! Καλά αποτελέσματα στην κόρη σου.

Όσο για την mariaefi να σας ενημερώσω ότι είναι καλά, έχει πλέον 2ο παιδάκι αγοράκι, συνομίλικο με το 3ο δικό μου. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά!

Για την ngeo δεν ξέρω νέα!:|

Φιλιά και καλημέρα σε όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ήρθα κι εγώ!

Και ναι μπορώ επισήμως πλέον να σας πω ότι κυοφορώ αγοράκι 100%... Είμαι τρελλά ευτυχισμένη κορίτσια... όλα πάνε τέλεια και εύχομαι ο Θεός να με αξιώσει να το κρατήσω γερό στην αγκαλιά μου..

Ο γιατρός ευχαριστημένος από όλες τις μετρήσεις και κλείσαμε και το ραντεβού για την β' επιπέδου. Είναι στις 6 Δεκεμβρίου, ειδικά δώρο για τη γιορτή του μπαμπά μας!

Το επόμενο ραντεβού με το γιατρό στις 18 Δεκεμβρίου, μια βδομάδα ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα..

Κορίτσια σας γράφω και το χαμόγελό μου είναι μέχρι τα αυτιά!

Δεν το πιστεύω!

Σας αγαπώ όλες πολύ!

Μπράβο ρε συ Δομνίνα μου!

Να σου πω, λέγεται ότι η εξωσωματτική φέρνει κυρίως αγόρια και λίγο ως πολύ σε είχα για αγορομάνα.....:tongue: Με το καλό!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μπράβο Δόμνα μου! Πολύ χάρηκα που όλα είναι καλά κι είσαι τόσο ευτυχισμένη! Αντε, να περάσει και το άλλο μισό τόσο καλά όσο πέρασε το πρώτο και να έρθει η ώρα να κρατήσεις αγκαλιά το αγοράκι σας!

Βασδέλη, αντε να μας μπαίνεις κι εσύ πιο συχνά, γιατί χάνεσαι. Πού την θυμήθηκες καλέ την Ταιγκα; Πάνε οι καλές παλιές στιγμές δόξας της περίφημης αυτής disco! Εχει κλείσει προ πολλού όπως και άλλα ιστορικά κλαμπ και καφετέριες......Το Μαντζάτο το θυμάσαι; Είχατε πάει καθόλου εκεί; Η μυτιλήνη τι λέει; Πω, πω! πόσο πολύ μού είχε αρέσει όταν ήρθα! Περάσαμε δύο΄ομορφες μερούλες εκεί....Κάποια στιγμή θα ξανάρθω. Το εχω τάμα στον Αγιο Ραφαληλ να έρθω με το μωρό μου και να μείνω στο μοναστήρι 3 βραδιές. Μακάρι να με αξιώσει......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εγώ είμαι λίγο στενοχωρημένη γιατί τσαντίστηκα με τον άντρα μου. Είπε λόγια που μου είχε υποσχεθεί ότι δεν θα ξαναπει και αισθάνομαι πως δεν με υπολογίζει καθόλου. Αφού ξέρει πως κάποια πράγματα με στενοχωρούν σε σημειο που βάζω και τα κλάματα γιατί το κανει; Ούτε να του μιλάω δεν θέλω τώρα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια απο τη βροχερη Κοζανη!!!Τι κανετε?Πως ηταν η μερα σας?

Καταρχας να σας ευχαριστησω ΟΛΕΣ που καταθεσατε τις αποψεις σας στο θεμα που με αφορα!Ειστε πολυ γλυκιες!

Μα εσεις τα λετε και εκτος forum!!!!Τι γλυκο που ειναιιιιιι!!!!Η τεχνολογια τελικα μπορει να συνδεσει τους ανθρωπους!Χαιρομαι παρα πολυ για αυτο!Μπραβο σας!

Δομνίνα μου,να ειναι γερο σου ευχομαι!Μας θελετε για νυφη??!!!!:tongue::tongue:!!!!!!Σχεδον μαζι θα κανουμε την Β επιπεδου,10 Δεκεμβριου εχω εγω ραντεβου και πραγματικα,οπως ανεφερες,θα ειναι το καλυτερο δωρο για τους συζηγους γιατι και τον δικο μου Νικο τον λενε!:P

vasdeli μου,πρωτο παιδακι,και ειμαστε πολυ χαρουμενοι!Ειδικα τωρα που το αισθανομαι κιολας!Τι αισθηση θεε μου!

margi μου,περασα υπεροχα στα Ιωαννινα!Καταρχας εκει γνωρισα τον αντρα μου:tongue:!!!Πολυ ωραια πολη!Απλα αυτο το κλιμα δε συνηθιζεται μωρεεεε!Εγω εδω και 4 χρονια μενω Κοζανη!Στην αρχη μου αρεσε πολυ σα πολη,αφου για να παω στη δουλεια μου εκανα μολις 10 λεπτα με το αμαξι,ενω Θεσσαλονικη ηθελα 1,5 ωρα,και γενικα ειναι μια πολη που περπατιεται!Αλλα δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ για να δεις!Να βγαλεις μια βολτα το παιδακι σου,να ξεσκασεις εσυ ο ιδιος,να γεμισει το μυαλο σου με εικονες!ΤΙΠΟΤΑ!Ενω Γιαννινααααα....κατω στο μωλο,να περπατας με τις ωρες!Ειδικα τωρα που εφτιαξαν και το παραλιμνιο!Αχχχχ τι ωραια!!!!

Μηλίτσα μου,ευχομαι και γω μεσα απο τη καρδια μου να ξεπερασεις τα οποια εμποδια εχεις!Ολα διορθωνονται στη ζωη!Αρκει να το θελουμε!Περασα και γω αρκετα προβληματα,με επιμονη ομως και πολυ προσευχη,ολα ξεπεραστηκαν!

Αν και ειχα μια κουραστικη μερα,γραφοντας σας,νιωθω τοοοοοοοοσο ομορφα!!!!

Καλη μερα σε ολες!Ο θεος να σας εχει καλα.......

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εγώ είμαι λίγο στενοχωρημένη γιατί τσαντίστηκα με τον άντρα μου. Είπε λόγια που μου είχε υποσχεθεί ότι δεν θα ξαναπει και αισθάνομαι πως δεν με υπολογίζει καθόλου. Αφού ξέρει πως κάποια πράγματα με στενοχωρούν σε σημειο που βάζω και τα κλάματα γιατί το κανει; Ούτε να του μιλάω δεν θέλω τώρα.....

margi μου...βαλε λιγο μουσικουλα να χαλαρωσεις!Αντε....Μην στεναχωριεσαι...σκεψου πως το μωρακι σου σε θελει χαρουμενη!!!!

Δυστυχως οι αντρες ποτε δεν μπορουν να μπουν στη ψυχολογια μιας γυναικας,οπως το αντιθετο συμβαινει πολλες φορες και με μας!

Και μενα ο αντρας μου ωρες ωρες λεει κουβεντες που με πονανε,αλλα πλεον δε του δινω σημασια!Απλα γυρναω την πλατη μου!Αυτο ειναι το ελλατωμα του!Τι να τον κανω!Ξερω ομως πως καταβαθος καταλαβαινει πως εσφαλε,αλλα δεν το παραδεχεται,καθοτι παρθενος στο ζωδιο και εγωιστης!

Μπορει κατι να τον απασχολουσε και μη ξεροντας πως να εκφρασει τα συναισθηματα του,να ειπε αυτες τις κουβεντες!Μη στεναχωριεσαι!Μιλησε του!:P

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ax κοριτσια πολύ χαιρομαι που σας διαβάζω οταν μπορω!!!!

Καλωσορίζω παλιες και καινούργιες κοπέλες!!!!:):):)

Εγω πάλι θα χαθω για λιγο διαστημα γιατι δεν ειμαι σπίτι μου αλλα στο πατρικό μου με νταντεύει η μαμά μου!!!! Τωρα κατι εχω ετοιμάσει και εγω αλλα θα τα πούμε Αν με βοηθήσει η Παναγιά μας τα Χριστούγεννα κοντα!!!!:):):)

Σας σκεφτομαι δεν εχω ιντερνετ θα τα πούμε!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γλυκιά μου Μάρτζι.. παρεξηγήσεις και θυμοί υπάρχουν σε όλα τα ζευγάρια.. Κι εμείς τσακωθήκαμε χθες βραδιάτικα γιατί τον είχε πάρει τον δικό μου ο ύπνος στον καναπέ και δεν έλεγε με τίποτε να σηκωθεί να έρθει στο κρεβάτι.. ξέρει πόσο με εκνευρίζει το να πρέπει κάθε 5 λεπτά να του λέω σήκω και σήκω.. χειρότερος και από μικρό παιδί... Σήμερα το πρωί όμως με μια αγκαλιά και ένα φιλί τα ξέχασε όλα!

Είστε και οι δύο συναισθηματικά φορτισμένοι αλλά μην αφήνεις τίποτε δυσάρεστο να σε στενοχωρεί στην κατάστασή σου.. Το μωράκι σου πάνω απ' όλα!:tongue:

L2qIp2.png

Maria_thess όντως έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις την κοπελάρα σου; τότε είναι αλήθεια που λένε ότι τα κορίτσια τα καταλαβαίνει κανείς νωρίτερα.. Εμείς μάλλον είμαστε μικρούληδες ακόμη.. Ο γιατρός μου είπε να περιμένω να το καταλάβω σε 2 βδομάδες περίπου.. Για να δούμε λοιπόν..

Και Γιάννενα έχω πάει και Κοζάνη... καμία σχέση η μία πόλη με την άλλη.. αλλά και η κάθε μία έχει την ομορφιά της!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ax κοριτσια πολύ χαιρομαι που σας διαβάζω οταν μπορω!!!!

Καλωσορίζω παλιες και καινούργιες κοπέλες!!!!:):):)

Εγω πάλι θα χαθω για λιγο διαστημα γιατι δεν ειμαι σπίτι μου αλλα στο πατρικό μου με νταντεύει η μαμά μου!!!! Τωρα κατι εχω ετοιμάσει και εγω αλλα θα τα πούμε Αν με βοηθήσει η Παναγιά μας τα Χριστούγεννα κοντα!!!!:):):)

Σας σκεφτομαι δεν εχω ιντερνετ θα τα πούμε!!!!

Ότι κι αν ετοιμάζεις εύχομαι να γίνει πραγματικότητα και να σε γεμίσει χαρά και αισιοδοξία!

Είμαστε εδώ και περιμένουμε εναγωνίως!

L2qIp2.png

Μπράβο ρε συ Δομνίνα μου!

Να σου πω, λέγεται ότι η εξωσωματτική φέρνει κυρίως αγόρια και λίγο ως πολύ σε είχα για αγορομάνα.....:tongue: Με το καλό!

Σ' ευχαριστώ πολύ Vasdeli μου... αν όλες οι ευχές σας πιάσουν τόπο τότε δεν φοβάμαι τίποτε..

Φιλιά πολλά και στα 3 βλαστάρια σου!

L2qIp2.png

Magda μου, να πάνε όλα καλά σου εύχομαι!!!!θα ανυπομονούμε να ακούσουμε κοντά στα Χριστούγεννα ευχάριστα από εσένα. Να περάσεις καλά ό, τι και να κάνεις.

Δόμνα μου, το κακό σε μας είναι ότι μάλώνουμε για τρίτους και συγκεκριμένα για τη μάνα μου. Οταν μαλώνουμε για δικά μας θέματα, τόσο δεν στενοχωριέμαι να σου πω την αληθεια....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δόμνα μου, το κακό σε μας είναι ότι μάλώνουμε για τρίτους και συγκεκριμένα για τη μάνα μου. Οταν μαλώνουμε για δικά μας θέματα, τόσο δεν στενοχωριέμαι να σου πω την αληθεια....

Δύσκολο το θέμα και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.. Αν νομίζεις ότι είναι κάτι που διορθώνεται συζήτησέ το με τη μάνα σου.. Αν πάλι είναι αδιόρθωτη η κατάσταση καλύτερα να θέσεις όρια συζήτησης με τον άντρα σου...

L2qIp2.png

Ποσο χαιρομαι,να βλεπω κινηση στο καφε,και ακομα περισσοτερο,οταν ολα πανε σουπερ,και χαζευω τα τικερακια που εχουν οι εγκυουλες μας!!!!

Μαγδα μου ευχομαι τα καλυτερα και να εισαι σιγουρη οτι τωρα μας εδωσες εναν ακομη λογο να περιμενουμε με μεγαλυτερη χαρα τα Χριστουγεννα.

Βασδελη μου φανταζομαι οτι το τρεξιμο θα ειναι πολυ με 3 παιδακια,αλλα ακομα μεγαλυτερη η χαρα κι η ευλογια που νιωθεις.

Δομνινα μου,με το καλο λοιπον να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το αγορακι σου,γερο και χαρουμενο!!!!

Μηλιτσα μου,σου το'χω ξαναπει οτι πιστευω σε σενα,και να ξερεις οτι εμεις εδω θα ειμαστε,κι εγω προσωπικα,το τηλεφωνο μου το εχεις,θα χαρω πολυ να σε ακουσω κιολας.

Μαρτζι μου,κουκλιτσα μου,μην αφηνεις τις μικροπαρεξηγησεις με το χαμπι σου,να σε ριχνουν.Εξαλλου τωρα εχετε ενα σημαντικο λογο για να ειστε ακομα πιο κοντα ο ενας στον αλλο,το μπεμπε που μεγαλωνει μεσα σου.Μη δινεις σημασια βρε κοπελα μου,εχει κι αυτος τα θεματα του,κοιτα αν μπορεις να κανεις και μια κουβεντουλα με τη μανουλα σου,και να μη μου στεναχωριεσαι.

Κοριτσια θα καταντησω γραφικη,αλλα πραγματικα σας ευχαριστω πολυ για ολα τα καλα σας λογια για την κορη μου.Εστω και οι μισες να πιασουν να πιασουν απο τις ευχες που εχετε δωσει κατα καιρους,θα ειμαι ευτυχισμενη!!!

Καλο βραδυ,φιλακια σε ολες!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...